19778
-
sanya200 #14296 miranda -
sanya200 #14295 -
sanya200 #14294 Találtam egy ilyet is ez is egész jó ua a csávó készítette aki a másikat is:)
-
sanya200 #14293 ja csak az ára rémisztő, ha annyi lenne mint a játék mikor megjelent megvenném de ennyire azért nem vagyok fanatikus hogy kiadjak érte majd 30.000-et.Majd csak lemegy az ára, nekem az is jó lenne ha makett formájában is lehetne kapni amit csak összekéne ragasztgatni. -
vg #14292 ez állat -
Totalias #14291 Hali!
Tudom, hogy nem ide tartozik, de amikor a múltkor megláttam Ke$ha - We R Who We R videóklipjét, akkor arról a kék szarról nekem egyszerre a Mass Effect, azaz a tömegrelé ugrott be!
http://www.youtube.com/watch?v=mXvmSaE0JXA
-
sanya200 #14290 Gyerekek találtam egy klafa normandy sr2 modellt csak az árával van gondol majd 30 ropi:
modell -
bendáj17 #14289 értem elsőre nem jöttem rá. -
sanya200 #14288 Volt de nem baj ha többször is fent van hátha lemaradt valaki róla.
Egyébként #14288. -
sanya200 #14287 De valahogy akkor se jó az arány mintha valami törpe lenne a páncélban nagy fejjel vagy nem tudom ps-el jobb képet csinálok. -
#14286 nem tudom volt-e már, de komoly ez a videó :D :D -
#14285 Ez szörnyü, a csajnak akkor inkább már ajánlom a Bikini Samurai Squad nevü játékot, abból meritsen jelmez ihletet... -
#14284 Nagyrészt szivacsok, gumik, fémek és egyéb anyagokból, és azokból is elég jó minőségűekből készült ez a páncél is, mint ahogy a férfi kivitel is, és elsősorban jelmezekkel foglalkozó szakemberek csinálták, mint rajongók! ERRE és ERRE tessenek parancsolni!! :P -
sanya200 #14283 Már láttam ezt a képet egy csomószor csak más fejjel:)
Egyébként ez nem Photoshoppolt az egy eredeti páncél, vannak fanatikusok akik megcsinálták igaziba is.Mondjuk nem fém az biztos nem tudom milyen anyagból lehet talán karton vagy nem tudom.De az arány valahogy nem passzol kicsi a páncél a fejéhez képest. -
ZoliJ #14282 pózolj N7-es páncéllal -
bendáj17 #14281 ez tényleg mi lenne? -
#14280 Ezmiez? -
#14279 -
sanya200 #14278 Úgy lehet esetleg megcsinálni hogy középre igazítani majd valami hátteret vagy színt pl feketét rakni köré. -
bendáj17 #14277 igen azt én is sajnálom. -
#14276 brutálisan jó ez a kép! kár, hogy álló, így nem lehet betenni win háttérképnek -
bendáj17 #14275 tényleg nagyon király kép -
#14274 -
Slashice #14273 igen, ott. Be kell lépned a profilodba (ugyanaz az e-mail cím és a jelszó, amivel a ME2-be belépsz, meg ugye az EA fiókodba is), majd a Profile->Redeem code részen belül beírod a mezőbe a sorozatszámot. Ha ez megvan, akkor szintén a Profile->My registered game promotions-n bleül megtalálod. -
#14272 Asszem itt : http://social.bioware.com/ -
#14271 hol a pékben kell aktiválni a cerberus network-ös kártyámat? tudom jókor jut eszembe, de le kéne szednem az ingyenes DLC-ket, viszont nem találom az EA oldalán, hogy hova kell beírni?! -
sanya200 #14270 xD Találtam egy nagyon jó képet:)
Legalábbis a minősége odabasz rendesen:)
-
Szthomas #14269 Sajnos abban nem vagyok járatos! -
sanya200 #14268 3ds maxel lenne az igazi:)
Jut eszembe valamelyik könyvben nincs szó az Acturus Állomásról?Mármint hogy hogy néz ki, csinálnék róla egy képet csak nem egy ilyen légből kapottat akarok. -
Szthomas #14267 Sziasztok
Nemrég leírtam az elképzelésemet egy Mako - Kodiak keverékről. Csináltam egy skiccet róla. A skicc nagyon kezdetleges, pár perc műve, valamint tollal készült, szóval nem annyira precíz. Remélem ennek ellenére tetszik majd nektek az elképzelés:
http://kephost.hu/image-675C_4D3325C1.jpg
A járműről annyit, hogy:
-4 tengelyes, minden kerék szabad felfüggesztésű és kormányozható
-oldalsó hajtőművek a fel és leszállás elősegítésére
-hátsó hajtóművek a levegőben történő gyorsításhoz (megfelelő sebsebégre gyorsítás a normandy sr2-vel való csatlakozáshoz)
-stb
A papír másik oldalán szöveg volt, amiért elnézést! Mint mondtam ez csak egy gyors teszt volt, ha tetszik majd csinálok jobbakat is! -
sanya200 #14266 A segítségeteket szeretném kérni ha nem gond.Nem rég leszedtem egy coalesed.ini fájlt ami a szabad camera mód is van.Az a gondom hogy nem működik, régebben megvolt használtam is de most nem megy.Az lenne a kérésem hogyha megvan valakinek vagy tudja honnan lehet leszedni linkelje már be legyen szíves.Valószínű hogy rosszat szedtem le és azért nem megy. -
#14265 Slashice, szerintem írj nekik. A Portál szerzői jogi okok miatt el szokott zárkózni hivatalos magyar fájlok feltöltésétől. Szerintem jó ha tudják, hogy mi van ebben a csomagban. -
#14264 Fura alak ez a Blasto gyerek. Tényleg kicsit nagy az arca.
Idézet a masseffect.hu-ról: "Ha az EA szemét lesz, figyeld meg, ÉN fogom magyarítani az ME3-at. Csak figyeld…"
Ja és a MP adminjai valóban nem nagyon lehetnek képben ME2 ügyileg, ha engedték, hogy az alapjáték és a többi dlc hivatalos magyarításának javítása is benne legyen a pakkban. -
#14263 Hm, érdekes hiba. 1.2-es patch fent van? -
sanya200 #14262 Sajnos erre nincs érdemi válaszom én is a javított magyarítást használom és nem találkoztam még evvel a problémával.Nálad lehet valami bibi lehet kitöröltél valamit amit nem kellett volna vagy nem tudom.Ha más nincs esetleg rakd újra a játékot.Sajnos jobb ötletem nincs. -
bendáj17 #14261 így van ez itt egy minőségi fórum. Nagyszerű emberekkel. -
#14260 #14252 kérdésre valaki valamit??? :S fontos lenne, mert jó lenne tudnom, ha én másoltam be rosszul valamit, amit nem tudok elképzelni...:S -
sanya200 #14259 Hát sajnos még semmi hír a dlc-ről majd talán hó vége fele mikor már kijátszotta mindenki a ps3-as verziót. -
Szthomas #14258 Egyetértek HJ és Sanya!
Mondjuk én még új vagyok itt, de szerintem ez a fórum sokkal inkább alkalmas a játékkal kapcsolatos témák megbeszélésére, mint ahol valaki csak a saját egojával van elfoglalva. Remélem hamarosan újra a játéké lesz a főszerep és kevésbé fog valakinek a nagyzolásáról szólni! -
sanya200 #14257 Egyetértek, jó hogy van me rajongói oldal eddig nem igazán volt de ezek után a franc se megy fel rá.Itt mindent megtalálok, meg meglehet mindent értelmesen beszélni.