Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát kb így fordítanám az eredetit "A turián kemény csávó. Mondjuk, ha engem kérdez, abból van elég így is."
Szerintem végig is fogom vinni ezzel a ráncfelvarrott változattal 😊
Közben írtam még egy észrevételt lentebb, nem tudom, hogy láttad-e, de lehet, sõt talán biztos, találkoztál is vele a végigjátszásod alatt: Garrus hûségküldetése során Fakó azt mondja Garrusnak, hogy "This is not your style", amit a magyar nagyon "okosan" úgy fordított, hogy "Ez a te stílusod, Garrus".
Nagyon sok bug volt a hivatalos lokalizálásban, még játékmenetet befolyásoló szarvashibák is!
Biztos maradt még benne hiba jócskán; az összes felderítéséhez egyrészt végig kéne olvasni kb. 10 megányi szövegfájlt, ezenkívül alaposan végig kéne játszani a játékot még legalább négyszer-ötször.
A fegyverleírások is benne vannak (mind a fegyverszekrényben, mind a harci képernyõn), szerintem tök hasznos dolog, amit a játék készítõi teljesen érthetetlen okból kihagytak (tehát ezek az eredeti angol nyelvû verzióban sincsenek benne).
Fogyasszátok egészséggel.
ÍME
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Köszöntem😊

Most megint végig vittem az elsõ részt a és végén az Ilioszon, a Protián VI mond egy két érdekességet. Az elsõ ami feltûnt, valami olyasmi volt, hogy a kaszások a ciklusok közben a mélyûrben alszanak akkor sebezhetõek.
Illetve a másik: "De megfogadták, hogy valahogy meggátolják a Pusztítók visszatérést. Örökre megszakítják a ciklust. És tudták, hogy a kulcsot az õrzõk jelentik."
Ugye ezt a megmaradt protián tudósokra mondta, és ugye fel is használták az õrzõket, mert azért nem tudták elkezdeni a ciklust, mert ugye nem reagáltak az aktiváló jelre.
Tehát nem tudnak a relén átjönni, úgy hogy amit már korábban mondtam el fog tartani a pusztítóknak egy ideig mire ide érnek.
Meg szerintem, valami olyasmi lesz majd hogy egy protián utódot fogunk találni valahol és az fog segíteni harcba szállni.
Most ez is csak egy teória, meglátjuk...
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Bandess honnan szedted a hátteret nekem nagyon tetszik bár az a felirat nem kéne alulra. Én most egy postert szeretnék csinálni de nem találok hozzá minõségi anyagot, megkértem pár arcot hátha csinálna egy karaktert 3ds maxel de eddig semmi hír.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
mert nem mentem rögtön a begyûjtõkért hanem kicsit még vártam így páran meghaltak és jacob is elhullott.sztem visszatöltök egy mentést azt megnézem újra azt a videót.egyébként férfi karival nyomtam végig,az elõzõ részbõl raktam át a mentéseimet.
Egyébként milyen karakterrel toltad végig férfi vagy nõi karakterrel?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
na még 1x IDE
"Pawan Vyas
Code leads to:
[url=http://4.bp.blogspot.com/_oKEAgVG2Vik/SZLgNLdLcYI/AAAAAAAAAks/ocWoCxxe4wQ/s1600h/
Searched about it and found this:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Singles_(1991_The_...Clash_album)
and
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Singles_(2007_The_Clash_album)
See...but it's was in 1991 originally, and then a newer version was released in 2007 😄 !!!!!
Why is BioWare using it now?
Also, they have songs "London Calling & English Civil War" in it, plus the First teaser video and the 3rd QRCode relate it as: Building in the video: A city similar to London, SIS or MI6(Headquarters:London, England) and now this "London Calling & English Civil War" !!!!!!!
I am going insane!!!!!!"