Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehasut: Megérdeklõdtem angol ismerõseimnél, hogy mi a fenét jelent a kind of redundant 😊 Nagyjából magában úgy fordítanám, hogy "Felesleges", a mi esetünkben arra vonatkozik, hogy van már elég tökös ember a csapatban, õ csak amolyan tartalék lenne, felesleges.

Tehát kb így fordítanám az eredetit "A turián kemény csávó. Mondjuk, ha engem kérdez, abból van elég így is."

Megnéztétek a reklámokat a fellegvárban, azon a szinten ahol baely is van ott érdemes meghallgatni röhögtem egy jót, egy fimnek a reklámja van fellegvár a címe és valami randa nõi fõszereplõ van benne, az én shepardön szebb😊

Tehasut
Fasza lett a kép, gratula. Olyan avatarosan kék :-)
Tehasut
jaja, kijavítottam azt a hibát is
Most toltam végig a liaras dlc-t és liara említést tesz a protianokról is mikor rákérdeztem akkor azt mondta hogy az árnybróker szerint ha jól értettem hogy az iloszon már felhasználtuk a vezetõt de van még valami odakint amirõl nem tudunk, persze lehet tévedett a bróker de lehet hogy nem😊

Hatalmas köszönet érte, Tehasut! 😊

Szerintem végig is fogom vinni ezzel a ráncfelvarrott változattal 😊

Közben írtam még egy észrevételt lentebb, nem tudom, hogy láttad-e, de lehet, sõt talán biztos, találkoztál is vele a végigjátszásod alatt: Garrus hûségküldetése során Fakó azt mondja Garrusnak, hogy "This is not your style", amit a magyar nagyon "okosan" úgy fordított, hogy "Ez a te stílusod, Garrus".

Tehasut király vagy. <#worship>
Tehasut
Végeztem a javításos végigjátszással, úgyhogy közre is adom a végsõ változatomat a magyarítás javításából.
Nagyon sok bug volt a hivatalos lokalizálásban, még játékmenetet befolyásoló szarvashibák is!
Biztos maradt még benne hiba jócskán; az összes felderítéséhez egyrészt végig kéne olvasni kb. 10 megányi szövegfájlt, ezenkívül alaposan végig kéne játszani a játékot még legalább négyszer-ötször.
A fegyverleírások is benne vannak (mind a fegyverszekrényben, mind a harci képernyõn), szerintem tök hasznos dolog, amit a játék készítõi teljesen érthetetlen okból kihagytak (tehát ezek az eredeti angol nyelvû verzióban sincsenek benne).

Fogyasszátok egészséggel.

ÍME
JethroHUN
Szerintem biztos cyborg, sokáig akart élni vagy nem tudod, biztos magát is felfejlesztette. Nem hiszem volt errõl bármi a játékban,m ég az elején sem lehetett róla sok mindent kérdezni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Risu Führer
még egy kérdés. nem emlékszem hogy kiderült volna e, de a Rejtõzködõ Fickónak miért olyan kékek a szemei?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Doom 4
Nekem is, nagyon jó lett!

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

jól nézz ki sanya nekem tetszik.

Megkérhetnék valakit hogy linkelje be a javított fordítást meg amirõl szó volt korábban hogy a fegyverek sebzését is kiírja(már ha kész van persze)
Köszöntem😊

Unatkoztam hogy tetszik😊

lehetséges, ezek nekem is feltûnt. Biztos kell nekik idõ csak nem fognak egybõl letámadni, vagy valami. Vajon hogy fog a játék kezdõdni?

sanya200 jól mondja ha mindent felfejlesztesz és mindenki hûséges hozzád, és a csapatokat is jól elosztod akkor sikerülhet végig vinni az öngyilkos küldetést halottak nélkül, mindenki a csapatból és a legénység is túlélheti.

Doom 4
Na hogyan is gyõzzük le a Reapereket?

Most megint végig vittem az elsõ részt a és végén az Ilioszon, a Protián VI mond egy két érdekességet. Az elsõ ami feltûnt, valami olyasmi volt, hogy a kaszások a ciklusok közben a mélyûrben alszanak akkor sebezhetõek.
Illetve a másik: "De megfogadták, hogy valahogy meggátolják a Pusztítók visszatérést. Örökre megszakítják a ciklust. És tudták, hogy a kulcsot az õrzõk jelentik."
Ugye ezt a megmaradt protián tudósokra mondta, és ugye fel is használták az õrzõket, mert azért nem tudták elkezdeni a ciklust, mert ugye nem reagáltak az aktiváló jelre.
Tehát nem tudnak a relén átjönni, úgy hogy amit már korábban mondtam el fog tartani a pusztítóknak egy ideig mire ide érnek.
Meg szerintem, valami olyasmi lesz majd hogy egy protián utódot fogunk találni valahol és az fog segíteni harcba szállni.

Most ez is csak egy teória, meglátjuk...

devianart?Heh én is szoktam nézegetni eszembe juthatott volna az is hogy walpapper😊Általában karakterekrõl kerestem képet hogy csinálhassak egy új hátteret.

Doom 4
Innen van,tessék!

Risu Führer
2012? a rohadt életbe nem bírom ki addig.de legalább addigra kijön a második dragon age rész is.

Mindenkit meg lehet menteni csak beszélgetni kell velük folyamatosan meg minden hajó fejlesztést felrakni és a végén jó helyre beosztani õket akkor mindenki túléli ha nagyon hülyén nyomja valaki akkor shepard is meghallhat de ehhez elég szélsõséges körülmények kellenek.

Bandess honnan szedted a hátteret nekem nagyon tetszik bár az a felirat nem kéne alulra. Én most egy postert szeretnék csinálni de nem találok hozzá minõségi anyagot, megkértem pár arcot hátha csinálna egy karaktert 3ds maxel de eddig semmi hír.

Jó helyre kell a végén beosztani õket és mindenki túléli,sajnos 2012 be jön a harmadik rész,decemberbe nem tudni mit mutatnak,de jó lenne egy mas effect féle game.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Risu Führer
akkor gondolom thane-t nem is lehet megmenteni?? egyébként a következõ rész mikor jön? vagy dec. 11én jelentik be?

Koporsó szvsz csak a csapatagoknak jut, mivel ha a legénység fogyatkozik meg, akkor ugye elfolyósítják õket.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Risu Führer
volt koporsó de sztem azokban az elhullott normandia legénység volt
mert nem mentem rögtön a begyûjtõkért hanem kicsit még vártam így páran meghaltak és jacob is elhullott.sztem visszatöltök egy mentést azt megnézem újra azt a videót.egyébként férfi karival nyomtam végig,az elõzõ részbõl raktam át a mentéseimet.

Doom 4
Uhhh milyen hátteret találtam 😄

Doom 4
Az itt látható képen, az utolsó pont, hogy a Cerberus oldalára álltak, az annyit tesz hogy, nem robbantották fel a cuccot a végén? Vagy ha nem robbantom fel akkor mit kell nyomni a végsõ párbeszédnél, hogy a cerberus oldalára álljak? Mert eddig minden válasz lehetõség olyan volt, hogy hátat fordítok vagy a cerberusnak, vagy a rejtõzõ fickónak.

igazad van tényleg akkor nincs koporsó ha mindenki túlélte.

De ha nem játssza tovább vagyis nem nyílt végûre csinálta akkor nem látja a csapatválasztásnál esetleg z utolsó pályán mikor a reapert megy legyõzni az az utolsó lehetõség hogy kit választ ha ott nincs olyan akinek szürke a képe akkor még nem halt meg senki de ez nem zárja ki a lehetõséget hogy az utolsó csatában mégis elpatkoljanak, biztosan csak a legvégén a videóban látja ha nincs ott koporsó ami körül shepard mászkál akkor mindenki túlélte a kis kalandot.

ha nincs a csapat választásnál akkor szerintem meghalt.

Egyszerû ha a videóban nem látsz koporsót akkor mindenki túléli, ha túlélte mindenki akkor egy olyan videó jön ahol shepard bemegy a raktérbe és javítják a hajót meg mutatják a társakat is.
Egyébként milyen karakterrel toltad végig férfi vagy nõi karakterrel?

Risu Führer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most nyomtam végig a játékot és Thane-t nem láttam.most akkor õ meghalt mert haldoklott vagy túlélte õ is?

Azért nem vagyunk olyan messze a crysisban nagyon állat a karakterek arca vagy a heavy rayn-ben.

az biztos hogy nem lenne rossz.

Seth
Ez azzal járna, hogy 5 évig fejlesztenének egy 4 órás játékot 😊

PSN ID.: Beegabor

Már csak azt az idõt várom amikor úgy néznek majd ki ezek a játékok mint egy mai animációs film vagy cinematic trailer, persze nem minden a grafika de nagyon sokat dobna a játékon😊

Gyerekek most néztem meg a launch trailert megint és még mindig a hideg ráz ki tõle pedig vagy 10x végigtoltam de egyszerûen nagyon ottvan, remélem a film is ilyen ütõs lesz.Még az elsõ rész trailere is nagyon állat kár hogy az nem hd.Jó lett volna ha a launch trailert is olyanra csinálják mint a cinemtic-ot az nagyon üt legalábbis grafikailag igen de a hangulata annyira nem.

érdekes lesz mit találnak ki.

Polgárháborút dolgozna fel az új játék?... a játék során egyetlen polgárháborúról tudok, de akkor még az emberek sehol nem voltak: Krogan civil war.

Fenrir
Nem, arról ment a vita, hogy ki is volt az Ubisoft a Farcry-nak. Az, hogy ebbõl hogyan lett az, hogy a Farcry2 és a Crysis motorja ugyanaz azt még én sem tudom.

A halál csupán a kezdet...

QR kód, sok telefonba letölthetõ a szoftver ami fejti (lefotózod, megmondja), gondolom pc-re is.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

én se tudom mi lenne.

Doom 4
Hát naná hogy nem lett jó a link...<#falbav>
na még 1x IDE

Doom 4
Itt egy fészbúkos hozzászólás.
"Pawan Vyas
Code leads to:
[url=http://4.bp.blogspot.com/_oKEAgVG2Vik/SZLgNLdLcYI/AAAAAAAAAks/ocWoCxxe4wQ/s1600h/_the_clash_the_singles_2006_retail_cdfront.jpg]IDE[/url]
Searched about it and found this:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Singles_(1991_The_...Clash_album)
and
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Singles_(2007_The_Clash_album)
See...but it's was in 1991 originally, and then a newer version was released in 2007 😄 !!!!!
Why is BioWare using it now?
Also, they have songs "London Calling & English Civil War" in it, plus the First teaser video and the 3rd QRCode relate it as: Building in the video: A city similar to London, SIS or MI6(Headquarters:London, England) and now this "London Calling & English Civil War" !!!!!!!
I am going insane!!!!!!"

Árva halvány fogalmam sincs. Abban reménykedtem, h itt vki tudja 😄
Doom 4
hogy hivják ezt a cuccot????

Újabb feladvány az új ME-vel kapcsolatban.
A cikkben a Far Cry 2-rõl van szó... eddig az elsõrõl ment a vita, vagy tévedek?

Lehet félre olvastam én kérek elnézést😊

Fenrir
1. Ki mondta, hogy ugyanaz? Idézd már tõlem, hogy hol írtam.

2. Jah a gamestar írta, akkor tuti úgy van.

A cikk is írja, hogy nem ugyanaz és én sem mondtam ellentéteset, végül is most mi is a problémád? <#fejvakaras>

A halál csupán a kezdet...