19778
-
sanya200 #14216 Tényleg ki kéne rakni valahova hogy mit hogy mert már megsaccolni se tudom hányan kérdezték már meg ugyanezt. -
bendáj17 #14215 nekem mindenki lojális, minden fejlesztés megvan. A csőbe Tali vagy légió, csapat vezető Garrus 2X majd a biotikus résznél Jack vagy Samara, vissza mordin és utána magammal vittem Tali meg Gruntot. Így mindenki túlélte. -
lilathrone #14214 Mindenkinek lojálisnak kell lennie, a Normandia összes újításának meg kell lennie(vagyis csak a löveg, meg 2 új páncélzatnak). Tali a csőbe, Miranda, vagy Garrus második csapat vezetőnek mind2x, Samara, vagy Jack csinálja a buborékot a seeker swarmok ellen, Jacob menjen vissza a legénységgel, és a végén a Zaeed, Grunt, Garrus trióból maximum csak 1-et vigyél magaddal. Nekem így senki nem halt meg. -
#14213 Sziasztok. Még csak másodjára vittem ki a játékot, de már kevesebben haltak meg mint először. (Csak Zaeed meg Tali, bár nemtudom miért pont Tali.... szerintem később jól jön még az a baráti kapcsolat) Valaki elmondaná hogy mitől függ az hogy ki hal meg? Mert akit hátrahagyok fedezni az meghal tudom, de a többi haláleset mitől függ? Perpillanat most Samara-val vitettem át magam a rajon, és nem vittek el senkit, de mikor Jack-el akkor Bakát elvitték, és akkor szinte meg is halt mindenki :/ de Talit sajnálom. Valami tipp, hogy biztos megtartsam azokat, akikre szükségem van a befejező részben? -
bendáj17 #14212 jól mondod ezt nem lehet megunni olyan feeling-je van. :D -
sanya200 #14211 köszi szépen:)
Azért annyira nem:)Csak a karakterem nő én nem és nem is akarok az lenni. -
mike01010101 #14210 Mondjuk rólad el tudom képzelni, hogy női Shepard-nek öltözöl:) -
sanya200 #14209 Meg aki 28x végigtolta áhhh én is csak olyan 15-16-nál járok:)De most megint elkezdtem, hát nem unom?Hát NEM:) -
sanya200 #14208 Mondjuk haverom már figyelmeztetett hogy kezdek megszállott lenni, de igaza van:)
Bár ha én az vagyok akkor mit mondana arra aki még be is öltözik talinak vagy shepardnek..stb.Láttam már pár beteg dolgot a neten.Lego normandy-tól kezdve a házilag barkácsolt pisztolyig szinte mindent, én ezekhez képest kismiska vagyok.Csak a ps-el szoktam néha bohóckodni. -
bendáj17 #14207 egyetértek teljes mértékben. -
#14206 vagy legalább ilyet:)
én sem néztem meg ennyiszer trailert, mint ezt:) és ha megnézem, utána mindig kedvem támad ME2zni:D -
#14205 nem túlzok, de ezt a trailert láttam életemben legtöbbször (olyan 50x) és még mindig beleborzongok. szóval fogjuk rá, hogy egész jó. :)
a harmadik részhez még epic-ebb launch trailert kérünk! -
bendáj17 #14204 szerintem azért jó volt az a fejlődés, majd meglátjuk milyen lesz a 3. -
sanya200 #14203 Hát a fejlődési rendszer tényleg nem lett a legjobb de én a történetre és a párbeszédekre értettem az igen is jó lett és a 3.ban remélem több drámai fordulat meg nehezebben kiszámíthatóbb történet lesz.A 2-ben eléggé rövid a fő történeti szál mert tulajdonképpen nem szól másról mint arról hogy összeszedünk egy csapatot majd megtámadjuk a begyűjtőket.Röviden ennyi.Lehetett volna benne több fordulat is. -
mans #14202 Engem a történet érdekelt inkább,nem az hogy buheráljam a fegyvereket,meg 2 pontonként fejlesszem a képességeket,bár a 2 be is volt de ott jobban tetszett,a cod félék nem érdekelnek. -
sanya200 #14201 Hát ha te csak a lövöldét szereted.Akkor játssz coddal, a 2-ben lehetett volna több rpg elem is sokkal szórakoztatóbb mintha csak mennék és lőnék.Nekem már nem elég az hogy megyek lövők a black ops-ot se vittem végig felénél meguntam az egészet. -
mans #14200 Engem nem zavart hogy kevesebb az rpg elem,a 3 ba is lehetne így. -
sanya200 #14199 Szerintem meg egész jó lett a fegyverek most annyi hogy nem sci-fi szerűek hanem jelenkoriak,a karakterek közül nekem se tetszik mind alyx pl egyáltalán nem jó lett volna úgy hagyni ahogy volt.De nem muszáj használni maradhatnak a sima karakterek is csak nagyobb felbontásúak mint az alap.De a környezet az valami eszméletlen lett rá se ismerni néhol, pont az volt a baj az alapban hogy üres volt ha távolra néztél csak köd meg a pályák melletti növényzet épületek elég hiányosak voltak de ebbe a módba pont ez a jó.Mondjuk én pont emiatt raktam fel sokkal szebb a környezet a karakterek annyira nem hatottak meg. -
sanya200 #14198 kép -
sanya200 #14197 Gyerekek ez fájt:)
-
#14196 elég szánalmas az a mod:)
karakterek szörnyűek - minek teljesen átformálni őket??
fegyverek úgyszintén, valamelyikre rá sem ismerni...
elég lett volna csak grafikai tuning. -
sanya200 #14195 Esetleg beszélgetni kéne vele néha magától nem fogja rád vetni magát.
Persze csak virtuálisan:) -
RTmz88 #14194 Sziasztok ! Valaki tudja hogyan lehet intim kapcsolatba lépni az egyik csapat társunkkal ? -
sanya200 #14193 Mondjuk az egyben a mellékküldetések se voltak rosszak, mármint a történetük a kidolgozásuk viszont igen, tök ugyan az a helyszínek ismétlődtek.De voltak olyanok is amik csak beszélgetések voltak és azok is nagyon tetszettek.Ezért lenne jó ha megcsinálnák az első részt újra, az RPG rendszert leszámítva átemelhetnének majdnem mindent a 2. részből, a grafikát a fedezék és harcrendszert.De nekem mindegy lenne hogy ez hivatalos lenne vagy csak 1 mód lenne,a lényeg az lenne hogy meglegyen csinálva.
Nem tudom közületek hányan ismertik a fakefactory cinematic módot a half life 2-t csinálták újra de nagyon durva szinten, szinte egy új játékot kapunk a grafika eszméletlen szép a karakterek szintén és a környezet sokkal élethűbb mint az alapjátékban, emellett a fegyvereket cserélték le létezőkre meg a hangjuk is az eredeti.Érdemes meglesni.
Fakefactory CM10
Hihetetlen hogy egyes modderek-rajongók mire képesek. -
bendáj17 #14192 nekem is nagyon tetszik a videó. -
Kain3 #14191 Vicces hogy mennyivel jobbnak találom a Mass Effect 2-t, miután újra elővettem utána az első részt. Az RPG rendszert leszámítva szinte mindenben veri a második az elsőt, a játékmenet és a harc sokkal folyamatosabb és élvezetesebb, a történet drámaibb és a mellékküldetések is rendesen ki vannak dolgozva. Mostmár értem honnan jön az az 5% különbség értékelésekben a 2 javára. -
#14190 Én is, pedig már láttam. -
#14189 én is:) -
sanya200 #14188 Most hogy így végigtoltam az első részt lenne egy két észrevételem.Persze már többször végigvittem az évek alatt de most így szembeötlött 1-2 dolog.Pl Saren hogy jut el épségben a fellegvárba?Mármint a relén addig oké de az az űrön át vezet meg a mekó-t is úgy kidobta a túloldalon mint a franc, más járművel meg nem lehetett látni mikor megérkeztünk mi is.Meg a gethek is hogy jutottak be valami szállítóeszköz kellett nem?Meg a csatában most akkor milyen hajók vettek részt a fejedelem ellen csatahajók vagy církálok, mondjuk eléggé felemás a videó mert valahol akkorák mint a normandy valahol meg 2x nagyobbak.Ha meg felülről mutatják őket akkor meg majdnem akkorák mint a fejedelem.Ami úgye nem lehet mert a fejedelem majdnem 2km hosszú de az emberek csatahajói csak 800-1000m körül vannak, vagyis elvileg feleakkorák.Meg el is üt a kódextől a csata mert amit a gethel lőnek rakétákat azokat minden gond nélkül el kéne hárítania a GARDIAN rendszernek, direkt erre lett kifejlesztve hogy az ellenséges lövedékeket megsemmisítse.Meg írják hogy baromi erős baromi erős agyújuk van a hajóknak de a videóba majdhogynem csak rakétákat lőnek meg néha potyogtatnak egy keveset.
kép
A képen ráadásul az emberek hajói még nagyobbak is a fejedelemnél.Érdekes. -
sanya200 #14187 Ha hiszed ha nem én most is az lettem tőle szóval...Pedig láttam már párszor.De így vagyok az első rész story trailerével is meg a shadowbroker dlc trailerével meg a 3.részével:) -
Evoluti0N #14186 Valahogy kimaradt az életemből ez a trailer. Most látom először. Mondjatok kockának, de libabőrös lettem tőle. -
#14185 Szerintem ezzel a trailerrel megduplázták a rajongók számát anno! ilyen ütős előzetesre egy játéknál sem emlékszem az utóbbi 10 évben! -
sanya200 #14184 Természetesen nem tudja,nem is tudom hányszor néztem már meg a launch trailert olyan 30biztos van már:) -
bendáj17 #14183 így van jól mondod. -
#14182 ezt azért nem tudja überelni:))
-
sanya200 #14181 Csak férfi shepard-el tudsz összejönni vele és ha mirinek is csapod a szelet akkor választanod kell.Meg persze sokat beszélni vele de főleg akkor miután megcsináltad a loyality küldijét.
Tessék itt van magyar felirattal még én töltöttem fel annak idején.
tali -
bendáj17 #14180 szerintem nem feltétel sokat kell beszélni vele. -
#14179 Gondolom akkor szélsőségesen paragon/renegad karaktert kellene csinálni... -
lilathrone #14178 Pedig van ilyen, csak Talival kell összejönni :D Persze az arcát nem mutatják -
#14177 Mass Effect 2 : PS3 Launch Trailer [HD]
Nemtudom volt e már , de van egy rész ahol Shepard leveszi Tali maszkját(0.31nél)!
Én ilyennel nem találkoztam a pc-s verzióban!