Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes lenne az biztos de a képességek háát nem tudom ki tudják-e ellensúlyozni mert valószínû hogy ha lesznek akkor mindenki liftezik vagy nem tudom, esetleg azt tudom elképzelni mint az 1 esetében hogy van rá védelem lehet az lesz hogy 1-1 támadó és/vagy védekezõ képességet lehet használni vagy nem tudom máshogy nem tudom elképzelni.Ha meg nem lesz akkor meg nem sokban különbözne a cod és társaitól nem?Max fegyverek terén meg esetleg hogy több fajjal is lehet menni.Belerakhatnák az összeset egy volus vagy az a nagy mamlasz négylábú elég poén lehet de a Hanar se lenne gyenge😊

szerintem is tök jó lenne más fajokkal is játszani, a képességeket én is szívesen venném ha megmaradna.

Doom 4
Hát mondjuk mindenképpen jobb az MI mint az L4D-ben. Tehát az valami iszonyatos.

sanya200: Én jó 5letnek tartanám hogy, más fajúakkal is lehessen menni, mondjuk ha van egy adott, hely és történet, abban pl. lehet hogy nincs krogan vs ember csata, szóval ennyivel meg is tudnák oldani, de képességek azért remélem lesznek.
Eszembe is jutott amikor meghallottam hogy multis lesz, hogy milyen lenne ha van egy sniper nem tul messze de sakkban tart, erre fogod magad azt amikor épp újra tölt megküldöd egy lökéssel vagy valamivel, az meg néz egy nagyot hogy WTF??? és befejeli a monitorát. <#eplus2>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Fanatikusabb vagy mint én:😊 Én csak 15nél járok max de már a franc se tudja lehet csak 13 de lehet hogy már 17😊
Az hogy meg multiban nincs csapatjáték az más mert az ember-ember ellen megy de ha egy csapatalapú játékot készítenek amiben az MI a társ ott azért elvárná az ember hogy csináljon is valamit nem?
Coop-ba meg nem is tudom nem igazán állna neki jól elvégre ez egy rpg és nem FPS.Majd ha kijön a multis rész ollé.Arra azért kíváncsi lennék hogy hogy csinálják meg, pl lehet-e több fajjal is menni úgy mint asari,ember,krogan,turian mondjuk nem lenne valami kiegyensúlyozott az ember/krogan harc meg lesznek-e benne képességek úgy mint emelés, torzítás, lökéshullám...stb.Szerintetek? Errõl még nem beszéltünk😊

az igen szép sok sikert a 30.-hoz 😊

Sziasztok.

Az volna a kérdésem hogy hogy texturamodokat hogyan lehet a játékba beletenni?(kinézetváltoztatás stb).
A neten találtam egy párat.
Amúgy a játék eszméletlenül jó.Az utolsó dlc nekem is nagyon bejön.
Eddig 20 végigjátszásom van benne a cél a 30-ik.<#worship><#worship><#worship>
Persze ez igaz, de itt a bökkenõ. Mert ha megnézünk pl. egy multis csapat játékot, ott ugye emberek irányítják a karakterüket, aki adott esetben ugyanúgy nem törödik a másikkal ill. az adott feladattal és õ sem csapatjátékos. Úgyhogy lehet az Mi. mégiscsak jól lett modelezve <#idiota><#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

igen az meglehet.

Ezen kéne változtatni sürgõsen mert ez így nem poén.

Murder3
😄
manapság nem divat az okos mi.
ezeknél a játékoknál kb annyiba merül kia nehézség hogy sokkalta erõsebbek az ellenfelek.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

szerintem is van hová fejlõdni.

Tudjátok ez azért érdekes mert az elsõ és a második részben is nagy hangsúlyt fektettek a csapatra ami párbeszédekben meg hasonlókban ugyan remekül megnyilvánul de mint csapatjáték úgy nem.Mert mi van a 2 részben abban kimerül a taktika hogy megmond merre menjen meg annyi hogy melyik képességet használja, semmi csapatmunka nincs benne szinte maguktól alig használják a képességeiket pl thane-t se nagyon láttam hogy emelgetne magától jack meg mindig csak a lökéshullámot használja és hasonlóak vagy ha látják hogy bajban vagyunk akkor se segítenek hányszor mentettem már meg úgy az életem hogy a társam képességét kellett használnom de magától nem segített volna, nem tart össze a csapat nem fedezik a másikat...stb és még alap parancsok se nagyon vannak esetleg annyi hogy utánam meg tartsd a helyzeted és kész.De az ellen is ugyanígy van csak lõnek mint a vakok de nem segítenek egymásnak pl hogy az egyik tûz alatt tart még a másik közelebb jön vagy hasonlóak.Egyedül a F.E.A.R. 1-ben tetszett az AI az tényleg taktikázott volt hogy megkerült hátba lõtt vagy fellökte a kanapét fotelt hogy legyen fedezéke ott kihívás volt lenyomni az ellent itt nem az.

hát én is örülnék neki ha kiadnák javított grafikával az egyet de az irányítás már kérdéses mert akkor már nem lenne ugyan az.

Sokkal.
Ami jó lenne, az elsõ részt újra végignyomni a második rész grafikájával.
Az elsõ részben sem a fedezékrendszer, sem az inventory, sem a fegyverek sem a környezet grafikája nem voltak túl jól eltalálva, viszont a sztori nagyon jó volt.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Tudom de attól még tény hogy nagyon jól meg lett csinálva, szerintetek jobb lett volna ezzel a me?

Szóval van hova fejlõdni az ME3-nak😊

Fenrir
Konkrétan abban a játékban egy SWAT kiképzõ adta a tippet, hogy mit és hogyan kell csinálni például amikor be kell hatolni egy szobába vagy terembe. Amikor beállnak az ajtó mellé az is a való életbõl lett lemásolva.

A halál csupán a kezdet...

Hát az a rész megélhetett volna egy egész dlc-t szívesen bejárta, volna a hajót.Csapatalapú játéknál nekem a SW Republic Commando az etalon ott nagyon jó lett mind az irányítás mind a játékmenet. egyszerûen odatett hogy bemész egy szóbába 3mp felméred a terepet és kiosztod a parancsokat hogy ki hova menjen közbe fél kézzel lõsz, hát az valami eszméletlen.Azt az érzést adja mintha egy vérprofi parancsnok lennél.

Igen, pont ezekre gondoltam én is és ezek mind könnyen megvalósítható dolgok. Ha megnézzük a 2001-es gothicot, ott minden npc élte az életét, jött-ment. Itt mindenki csak ácsorog, az egy emelettel feljebb lévõ alakok már csak bitmapek (2D-s képek) igazából az egész játék "csõben" megy. A harc is egyszerû, mint egy facsipesz. Bemész a szobába és addig nem mész tovább míg ki nem nyírtál mindenkit. Sehol egy váratlan ellenség, egy fejlett AI.
Pl. az overlordba a geth hajón el tudtam volna képzelni ilyesmit. Egyik kedvenc helyszínem egyébként.

Én is így vagyok vele tény hogy nagyon jó lett a játék de rengeteget ki lehetett volna még hozni belõle, pl a társak az 1-ben sokkal beszédesebbek voltak, mármint a küldetések alatt itt már annyira nem vagy ott van pl a tömeg kérdése az npc-k viselkedése már egy kicsit unalmas hogy mindig ugyanazok az emberkék állnak ugyanott a fellegvárban pl, a technológia már rég adott már a gta sa is jobb volt ezen a téren akkor pl a közelharcot is lehetne csiszolni nem csak ütni hanem rakhattak volna bele pár mozdulatot is pl ha valaki közel kerül mellbe rúgni majd ha a földön van belelõni..stb sok ötletem van amivel lehetne még javítani a játékon de a fejlesztõknek annyira nem volt ezek szerint.

wedge31
Az egész VGA egy hatalmas nagy vicc.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A VGA Awards-on tarolni fog a ME2. Szerintem ez minõsíti az egész játékipart. Tény, hogy az utóbbi idõ egyik legjobb játéka, de csak a rendkívül alacsony színvonalhoz képest. Egy rakás dolgot sokkal jobban meg lehetett volna csinálni ebben is, sok olyat ami nem technikai kérdés és nem lett volna lehetetlen. Szerintem az ME2 lett olyan, amilyennek az ME1-nek kellett volna lenni jó két és fél évvel ezelõtt.

Szerintem nem véletlen szerzõdtettek le multiplayerben jártas programozókat, beleértve az ex-Raven-s emberként. És inkább valószínû, hogy egy különálló játék lesz a multira, mintsem az eredetit rontsák el vele.

lehetséges de sajna nem lehet biztosat tudni majd dec-ben remélem okosabbak leszünk.

elég nagy a BioWare, dolgozhatnak egyszerre két ME játékon, pláne ha ugyanazt az engine-t használja a kettõ

Szerintem csak abban lehetünk biztosak hogy ez Mass Effect lesz.
Meg szerintem az is biztos hogy nem a múltban játszódó történet lesz, mert akkor még nem létezhetett olyan mesterlövész puska.

Ez a 55.845 és a -89°C lehet hogy csak félre vezetõ dolog.
De ha mégis igaz és a bolygó neve: Aequitas akkor nagyon hidegnek és hónak kellene lennie azon a bolygón, de a videón tisztán látszik hogy zöld terület van ott.

Szerintem nem lesz multi, mert akkor lassabban haladnának a ME3-mal.
Tehát az én véleményem szerint ez Mass Effect 3 lesz.

Meg már (szerintem)lassan 1 éve dolgoznak rajta (ME3). Még a 2 rész megjelenése elõtt írták hogy már dolgoznak a 3. részen.

Sok a szerintem, én is csak találgatok. Majd dec. 11-én meglátjuk.
Doom 4

Doom 4
Amúgy a vonalkódok alapján ha az SF portálos okfejtés jó akkor a helyszín megvan.

"Továbbá a Bioware twitteren közzétett két vonalkódot is. A rajongók természetesen megfejtették mindkettõt. Az elsõbõl megkapták az 55.845 számot, ami a vas atomi tömege. Ez angolul annyit tesz: atomic mass.
A másik kód megfejtése: -128.5°F, ami celsiuszba átváltva -89.166667. Ez a Földön mért legalacsonyabb hõmérséklet, de érdekesebb az a tény, hogy az ME univerzumában van egy bolygó, aminek a hõmérséklete -89°C és híres a vas kanyonokról. A bolygó neve: Aequitas."

Nem emlékszem hogy a játékban mit írtak hozzá, de ha Slashice-nak igaza van akkor meg is van az eggyik résztvevõ fél.

"A megfejetés a British Secret Inteligence Service azaz SIS.

Hogy hogyan kapcsolódik ez a Mass Effecthez? Nos, van egy szervezet, mely a következõ nevet viseli: System Alliance Intelligence Service (SAIS)"

igen olvastam az elmúlt napokban, érdekes de semmi sem biztos

Gondolom olvastátok már, de azért mégis belinkelem. Lehet, h mégiscsak a Mass Effect 3-ból van a teaser videó.
lehetséges nem lehet tudni. Tényleg nagy kár.

Doom 4
Aki még nem rendelte volna meg a könyvet, SF portálnál 35% al olcsóbban lehet. Tessék

Mert az már döglött szerintem csak a nullelem magja ment, bár a rajta levõ tudósok megõrültek szóval lehet hogy nem az, szerintem csak egyszerûen hátrahagyták az elsõ nagy háborúban esett el valószínûleg, mikor az alkotóik ellen fordultak.Legalábbis arra utal az hogy egyetlen gyorsítólövedék találta el megtalálták ugyan a fegyvert a cerberus emberei de már nem mûködik😞Milyen kár.

" az õrzök biotervezésûek...és az összehasonlítások alapján,amiket Saren zászlóshajójából,a fejedelembõl származó anyagokkal csináltam, több millió évvel ezelõtt tervezték õket...ugyanazok akik a fejedelmet is."

Chorban abból indul ki mint amit a nagyközönségnek beadtak, vagyis hogy a Soverein egy õsi (talán geth ?) hajó volt amit Saren talált. Chorban nem tid semmit reaperekrõl meg az õrzõkrõl ezért gondolja hogy hajót(ami valójában élõlény) valaki építette.
Biztos vannak fiatalabb és idõsebbek is... Pl az IFF-es küldetés reapere már 37 millió éve ott van szóval a Raperek elég régóta vissza-vissza járogatnak. Monjduk másik kérdés hogy ha 50k évente jönnek akkor miért nem mentették már régen ki azt a sérült társukat.
Doom 4
Hmmm... SG klán jól hangzik, de nem tom hogy ki mennyire jártas a multi FPS-ekben. De mindenképpen jó 5let, és ah ne adj isten annyi csalo lesz vagy olyan laggok lesznek, mint MW2 ben akkor legalább privátba tudjunk egymással stabilan játszani.

sok variáció lehet, majd kiderül mit fognak alkotni.

hát minden mondatra én se emlékezhetek fõleg nem az egybõl😊

robotnyk
õ lehet hogy azt hiszi, de Vigil mondja el, hogy a keeperek egy korai hódítása lehet a reapereknek, vagy egyszerûen õk hozták létre õket.
Chorban levele alapján valóban lehet hasonlót feltételezni, de szvsz a hangsúly azon van, hogy feltételezni. Chorban barátunk is tévedhet, mondjuk hibásan elemezte a maradványokat, vagy csak a Fejedelem kb. annyi éves mint õrzõk/gondnokok/keeperek, lehetnek nála öregebb reaperek (tehát amikor a Fejedelmet tervezték a reaperek, akkor kreálták a keepereket is, valamelyik betakarított fajból). Sok lehetõség van, nem kell feltétlenól mindent elhinni amit írnak neked, de megeshet én komplikálom túl 😊

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Pedig úgy van a levélben amit chorban írt hogy idézem " az õrzök biotervezésûek...és az összehasonlítások alapján,amiket Saren zászlóshajójából,a fejedelembõl származó anyagokkal csináltam, több millió évvel ezelõtt tervezték õket...ugyanazok akik a fejedelmet is."
Ebbõl most vagy az jön le hogy vagy a kaszások tervezték õket vagy az hogy aki a kaszásokat tervezte az tervezte az õrzõket is. De ha a kaszások tervezték volna az õrzõket akkor máshogy lenne fogalmazva a mondat szerintem de lehet csak én értem félre.

Van egy sejtésem... az õrzõk voltak a legelsõ értelmes faj, és õk teremtették a kaszásokat, akik aztán öntudatra ébredtek. Hasonló lehet a szitu, mint a kvariánok és a gethek között.

biztos lesz szerepük. lesznek itt izgalmak az biztos.

robotnyk
nem.
Az õrzõket az a faj teremtette aki a reapereket is szóval.

Szerintem a fellegvárban lévõ õrzõknek lesz még valami szerepük.
Igen ez így van jól emlékszel, legalábbis nekem is ez rémlik😊

A hannárok az isteneikként tekintenek a protiánokra, ha jól rémlik, tán a protiánok tanították õket kommunikálni is? De ebben nem vagyok biztos.

Ha belegondoltok az emberiség se 50.000 év alatt fejlõdött ki erre bizonyíték is van az elsõ részben ugye a prótiánok minket is megfigyeltek ezért találtak leleteket romokat a naprendszerünkben.Nekem az a véleményem hogy egy faj se fejlõdõtt ki ennyi idõ alatt amikor jöttek a kaszások akkor csak a proteán volt az egyetlen uralkodó faj és nagy valószínûséggel nem is tudtak minden mai fajról meg ha tudtak is nem voltak gondolom feljegyzések róla a fellegvárban, mert ugye a pusztítók mikor betörtek a fellegvár relén törtek be és így hozzájutottak az összes népességi adathoz így tudták hogy hány proteán él és hol.Meg ha tudtak a kaszások is rólunk akkor azért nem írtottak ki mert
1. Fejletlenek voltunk mind technikailag mind genetikailag, gondolom nem voltunk fejlettebbek az õsembernél mikor jöttek azzal meg mit kezdjenek még bõven nem érte el fejlõdése csúcspontját a fajunk.
2. Ha akkor mindenkit kiirtottak volna függetlenül a fajok fejlettségi szintjétõl akkor nem maradt volna semmi 50.000 évre rá év akkor nem lenne mit aratni egy faj ennyi idõ alatt nem fejlõdik ki a semmibõl a galaxis urává.
Ezért is hagytak hátra alvó ügynököket hogy ha sok faj van akkor háborúba kezdjenek hogy mire õk megérkeznek ne fogjon össze ellenük az egész galaxis, ezért volt a rekni háború is valószínû a 2. részben kiderül ha az egyben nem irtottad ki hogy õk alapból békés faj de valaki megkeserítette a zenéjüket, máskülönben nem támadtak volna rá senkire.

Dante73
Ugye a kaszások, mint kiderült, szerves alapú gépek.
Ahhoz, hogy szaporodni tudjanak, kellenek a szerves fajok génállományai. (Ugye, az öngyilok küldiben a forma nem véletlen) Így, teljesen csupaszra nem pusztíthatják ki a galaxist, hiszen késõbbre is kell valami, ugyan akkor lehet, hogy egy ennél fejlettebb civilizáció, már veszélyes lehet rájuk, esetleg nem csak a mi galaxisunkat látogatják, hanem mennek körbe-körbe, az elérhetõ távolságban lévõ galaxisok között, és kiirtják azokat is. Nem lehet tudni. Az sem biztos, hogy csak 1 csoportjuk van, lehet akár több száz is, és egy-egy csapat a világegyetem egy-egy szektorát tartja kordában, hogy át ne vehessék a szerves fajok a vezetõ szerepet. Ki tudja. Szerintem a 3. részben sem kapunk minden kérdésre választ, és arról sem vagyok meggyõzõdve, hogy valaha kapunk. Mondjuk egy 5000 év múlva játszódó játékban, ahol mindenütt Shepard, a Galaxis megmentõjének szobra áll, és a "követõi" épp a világegyetem végleges megtisztításán fáradoznak...

http://www.freetvmaci.info/