Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sanya200: Én jó 5letnek tartanám hogy, más fajúakkal is lehessen menni, mondjuk ha van egy adott, hely és történet, abban pl. lehet hogy nincs krogan vs ember csata, szóval ennyivel meg is tudnák oldani, de képességek azért remélem lesznek.
Eszembe is jutott amikor meghallottam hogy multis lesz, hogy milyen lenne ha van egy sniper nem tul messze de sakkban tart, erre fogod magad azt amikor épp újra tölt megküldöd egy lökéssel vagy valamivel, az meg néz egy nagyot hogy WTF??? és befejeli a monitorát. <#eplus2>#eplus2>
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Az hogy meg multiban nincs csapatjáték az más mert az ember-ember ellen megy de ha egy csapatalapú játékot készítenek amiben az MI a társ ott azért elvárná az ember hogy csináljon is valamit nem?
Coop-ba meg nem is tudom nem igazán állna neki jól elvégre ez egy rpg és nem FPS.Majd ha kijön a multis rész ollé.Arra azért kíváncsi lennék hogy hogy csinálják meg, pl lehet-e több fajjal is menni úgy mint asari,ember,krogan,turian mondjuk nem lenne valami kiegyensúlyozott az ember/krogan harc meg lesznek-e benne képességek úgy mint emelés, torzítás, lökéshullám...stb.Szerintetek? Errõl még nem beszéltünk😊
Az volna a kérdésem hogy hogy texturamodokat hogyan lehet a játékba beletenni?(kinézetváltoztatás stb).
A neten találtam egy párat.
Amúgy a játék eszméletlenül jó.Az utolsó dlc nekem is nagyon bejön.
Eddig 20 végigjátszásom van benne a cél a 30-ik.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
manapság nem divat az okos mi.
ezeknél a játékoknál kb annyiba merül kia nehézség hogy sokkalta erõsebbek az ellenfelek.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Ami jó lenne, az elsõ részt újra végignyomni a második rész grafikájával.
Az elsõ részben sem a fedezékrendszer, sem az inventory, sem a fegyverek sem a környezet grafikája nem voltak túl jól eltalálva, viszont a sztori nagyon jó volt.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A halál csupán a kezdet...
Pl. az overlordba a geth hajón el tudtam volna képzelni ilyesmit. Egyik kedvenc helyszínem egyébként.
Meg szerintem az is biztos hogy nem a múltban játszódó történet lesz, mert akkor még nem létezhetett olyan mesterlövész puska.
Ez a 55.845 és a -89°C lehet hogy csak félre vezetõ dolog.
De ha mégis igaz és a bolygó neve: Aequitas akkor nagyon hidegnek és hónak kellene lennie azon a bolygón, de a videón tisztán látszik hogy zöld terület van ott.
Szerintem nem lesz multi, mert akkor lassabban haladnának a ME3-mal.
Tehát az én véleményem szerint ez Mass Effect 3 lesz.
Meg már (szerintem)lassan 1 éve dolgoznak rajta (ME3). Még a 2 rész megjelenése elõtt írták hogy már dolgoznak a 3. részen.
Sok a szerintem, én is csak találgatok. Majd dec. 11-én meglátjuk.
"Továbbá a Bioware twitteren közzétett két vonalkódot is. A rajongók természetesen megfejtették mindkettõt. Az elsõbõl megkapták az 55.845 számot, ami a vas atomi tömege. Ez angolul annyit tesz: atomic mass.
A másik kód megfejtése: -128.5°F, ami celsiuszba átváltva -89.166667. Ez a Földön mért legalacsonyabb hõmérséklet, de érdekesebb az a tény, hogy az ME univerzumában van egy bolygó, aminek a hõmérséklete -89°C és híres a vas kanyonokról. A bolygó neve: Aequitas."
Nem emlékszem hogy a játékban mit írtak hozzá, de ha Slashice-nak igaza van akkor meg is van az eggyik résztvevõ fél.
"A megfejetés a British Secret Inteligence Service azaz SIS.
Hogy hogyan kapcsolódik ez a Mass Effecthez? Nos, van egy szervezet, mely a következõ nevet viseli: System Alliance Intelligence Service (SAIS)"
Chorban abból indul ki mint amit a nagyközönségnek beadtak, vagyis hogy a Soverein egy õsi (talán geth ?) hajó volt amit Saren talált. Chorban nem tid semmit reaperekrõl meg az õrzõkrõl ezért gondolja hogy hajót(ami valójában élõlény) valaki építette.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Ebbõl most vagy az jön le hogy vagy a kaszások tervezték õket vagy az hogy aki a kaszásokat tervezte az tervezte az õrzõket is. De ha a kaszások tervezték volna az õrzõket akkor máshogy lenne fogalmazva a mondat szerintem de lehet csak én értem félre.
1. Fejletlenek voltunk mind technikailag mind genetikailag, gondolom nem voltunk fejlettebbek az õsembernél mikor jöttek azzal meg mit kezdjenek még bõven nem érte el fejlõdése csúcspontját a fajunk.
2. Ha akkor mindenkit kiirtottak volna függetlenül a fajok fejlettségi szintjétõl akkor nem maradt volna semmi 50.000 évre rá év akkor nem lenne mit aratni egy faj ennyi idõ alatt nem fejlõdik ki a semmibõl a galaxis urává.
Ezért is hagytak hátra alvó ügynököket hogy ha sok faj van akkor háborúba kezdjenek hogy mire õk megérkeznek ne fogjon össze ellenük az egész galaxis, ezért volt a rekni háború is valószínû a 2. részben kiderül ha az egyben nem irtottad ki hogy õk alapból békés faj de valaki megkeserítette a zenéjüket, máskülönben nem támadtak volna rá senkire.
Ahhoz, hogy szaporodni tudjanak, kellenek a szerves fajok génállományai. (Ugye, az öngyilok küldiben a forma nem véletlen) Így, teljesen csupaszra nem pusztíthatják ki a galaxist, hiszen késõbbre is kell valami, ugyan akkor lehet, hogy egy ennél fejlettebb civilizáció, már veszélyes lehet rájuk, esetleg nem csak a mi galaxisunkat látogatják, hanem mennek körbe-körbe, az elérhetõ távolságban lévõ galaxisok között, és kiirtják azokat is. Nem lehet tudni. Az sem biztos, hogy csak 1 csoportjuk van, lehet akár több száz is, és egy-egy csapat a világegyetem egy-egy szektorát tartja kordában, hogy át ne vehessék a szerves fajok a vezetõ szerepet. Ki tudja. Szerintem a 3. részben sem kapunk minden kérdésre választ, és arról sem vagyok meggyõzõdve, hogy valaha kapunk. Mondjuk egy 5000 év múlva játszódó játékban, ahol mindenütt Shepard, a Galaxis megmentõjének szobra áll, és a "követõi" épp a világegyetem végleges megtisztításán fáradoznak...
http://www.freetvmaci.info/