Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Átírtam a coalesed.ini-t azért hogy a Firewalkeres küldiket is legyen esélyem megcsinálni (engem a dlc-ben csak az zavart, hogy a Hammerhead nek a páncélja kibír kb. 2 kés szúrást és felrobban, szóval rákerestem, és amit írtak az offical forumon, azokat átírtam. Meg még be akartam rakni egy módot a Texmod.exe-vel de nem hiszem hogy az kavarta be mert anélkül is ahelyett, hogy elindulna csak egy *szott hiba üzenetet képes a pofámba tolni.
Szal hogy ha tudnátok segíteni azt megköszönném mert k*rvára nincs kedvem újra rakni a gépet...
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Mivel az oldal címébõl látni lehet milyen modokrol van szó xd ezért csak az tekintheti meg aki +18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
regény😊
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Ez a könyv nekem is nagyon tetszik, pedig utálok olvasni de ha Mass Effect-rõl van szó akkor csak jó lehet. 😊Inkább ezt olvasom a kötelezõ olvasmány helyett. 😄 Bárcsak kötelezõ olvasmánnyá tennék az iskolában. 😄
Amúgy a Facebook-on megint van kint egy olyan QR kódolású kép 😄
Pedig visszaigazolták a megrendelést dec.2-én jött a mail-t, holnapra már csak itt lesz.Szerintem én 1 nap alatt kivégzem mivel nincs meló a melóhelyen csak nézzük a falakat szóval lesz idõm olvasni.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Amúgy én is 2 nap alatt végeztem vele... olyan, mint a játék, magával ragad, és amíg a végére nem érsz, addig le sem bírod tenni 😛 pedig én és a könyvek sokszor még köszönõ viszonyban sem vagyunk 😄
Nyáron olvastam el PDF-bõl a harmadik könyvet, a Retributiont angolul, viszont annak "hullámzó" minõsége volt, két érdekesebb fejezet közé elég unalmas részek ékelõdtek be.
Az elsõ rész jobban tetszett, egyik legjobb könyv, amit olvastam 😊
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Beszélgessünk inkább a hüve...
Na jó elég az OFF-ból.
Inkább leírok egy újabb (ámde igen hasznos) bugot.
Amikor Taliért kellett menni a végén a kolosszusnál, most kivételesen, a nap felöl balról mentem. Ott próbáltam érvényesülni de nem ment meg a többiek is meghaltak, ezért vissza kellet vonulnom. Erre gyorsan átmentem a másik oldalra ott volt két geth, azokat sec-perc alatt lekaptam, a kolosszushoz meg a legközelebbi fedezékbe mentem, már a pajzsain belül voltam. Szal tudtam lõni, de nem is reagált mert csak elõre fele nézett, (elõtte normálisan lõtt meg minden) csaka túloldalon volt ott a többi geth, de azok is csak lõttek és nem jöttek át hozzám, szal ahogy közel mentem onnantól kb. 1-1,5 perc volt és megvolt. 😊