19778
-
Szthomas #14417 Köszi! Igen, csak a zene lett lecserélve. Szerintem ez a zene kicsit jobban passzol a film bemutatójához. Örülök, hogy nem csak én vagyok olyan elvetemült, hogy kifejezem nemtetszésemet a Hammerhead-el szemben. -
sanya200 #14416 Maga a dlc is az lett rém unalmas.Jobban jártunk volna ha bele se teszik.
A videó érdekes csak a zenét cserélted le rajta?Illik hozzá és nyugi más még ilyet se tud:)
-
Szthomas #14415 Alapjaiban véve hasonlít, de mondjuk a tervekben szereplő járművükön jobbak az ütegek és a hátsó rész kidolgozottsága is komolyabb! A végleges Hammerhead vége elég "fapados" lett (szerintem). -
Szthomas #14414 Csináltam egy zenés videót az új film bemutatójával:
http://www.youtube.com/watch?v=tDRZNbJNMdI
Ez az első videóm, szóval túl nagy durranásra ne számítsatok!
Ennek ellenére remélem hogy tetszeni fog nektek! -
sanya200 #14413 Én örülnék neki a legjobban de ha összehasonlítod a skyline-t pl a függ napjával.Hát nekem az útobbi jobban tetszett lehet nem mindig logikus vagy akármi de a skyline se a legjobb a történet még oké a vége érdekes lett, de nem igazán szólt másró mint pár ember túléléséről az idegenekről nem sok minden derül ki.Nekem valahogy nem tetszett de kinek a pap kinek a papné.Ahány ember annyi vélemény. -
Pares #14412 "Komolyan mondomvisszasírom az olyan filmeket mint az ötödik elem a godzilla vagy a függetlenség napja."
Hát én meg nem... Mondjuk az Ötödik elem az még elmegy, bár az inkább fantasy és comedy, mint sci-fi, legalábbis a látványvilágát és stílusát illetően. A másik két film meg szvsz gyenge. Teli van logikátlan eseményekkel meg hülyeségekkel. Remélem a Battle:LA sokkal jobb lesz ezeknél... -
Pares #14411 Hát szerintem ezek nagyon hasonlítanak a Hammerheadre. A Hammerhead meg nagyon hajaz a Mako-ra, csak kerekek nélkül és néhány szárnnyal... -
Pares #14410 Jó filmnek ígérkezik! Remélhetőleg nem egy család történetével lesznek elfoglalva, mint a Világok Harcában, hanem a nagyobb képet mutatják be. -
Szthomas #14409 Az Ötödik Elem tényleg ütős darab! Sajnos a Skyline-ról ez nem mondható el. Na de a remény hal meg utoljára... szóval bizakodom, hogy ez most jól fog sikerülni. -
sanya200 #14408 Tetszik a trailer de remélem nem olyan lesz mint a skyline valahogy mostanába nem képesek egy normális filmet készíteni.A skyline trailere is jó lett de kb annyi akció volt a filmben mint amennyi a trailerben.Nagyon valószínű hogy itt is ez a helyzet a 90 perces filmben lesz 5-10 perc akció és ennyi.Komolyan mondomvisszasírom az olyan filmeket mint az ötödik elem a godzilla vagy a függetlenség napja.Ezek még hosszúak is de az ötödik elem a kedvencem van vagy 2h-ás remek története van sok humrral fűszerezve, akció is van benne,annyi amennyi kell vagy 20x biztos láttam a filmet,de most megjött a kedvem hozzá hogy megnézzem megint. -
Szthomas #14407 Ja még valami. Még mindig nem igazán vagyok kibékülve a hammerhead-el. Főleg, miután az ember megnézi a róla készült terveket. Két ilyen kaliberű tervből hogyan lett ilyen jellegtelen a végeredmény?
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100226013853/masseffect/images/thumb/4/41/Hammerhead.jpg/541px-Hammerhead.jpg -
Szthomas #14406 Tudom, hogy ez nem tartozik ide, de mit szóltok ehhez a filmhez:
http://www.youtube.com/watch?v=mEwlqSpj4BA -
Szthomas #14405 Én biztosan! Sajnálom hogy a második részben csak ennyi szerep jutott neki. Én bírtam őt, szóval én is bízok benne, hogy a DLC-ben valamilyen formában újra találkozunk vele és mint a LOTSB-ban Liarával, úgy itt Ashley-vel folytathatjuk a kapcsolatot. Jó lenne valami űr csetepata, melyben odazúznánk a Cerberusnak! Nem igazán bírom őket! -
sanya200 #14404 De csak abban az esetben ha őt fektetted meg.Én nöi karakterrel mentem szóval alapból bukta, liara volt meg.Ash meg elküld a francba,de mikor férfi sheppel ashleyt dugtam meg akkor valóban küld levelet.Máskülönben nem amit kicsit bunkóságnak tartok a részéről.De remélem a következő DLC-ben benne lesz ez is hogy odajön és térden állva esdekel a bocsánatért.Talán megbocsátok:) -
Szthomas #14403 Ashley mindig is ilyen volt. Indulatos és forrófejű. Amúgy a küldetés után tőle kapott levélben már nyugodtabb hangvételben ír. -
bendáj17 #14402 szerintem is jó fej, tényleg néha kicsit bunkó főleg ha az 1-ben életben hagyod és a 2-ben amikor találkoztok a kolóniánál, teljesen elvakult. -
sanya200 #14401 Jó fej csak azért ilyen mert a nagyapját meghurcolták, amiatt hogy feladta a Shanxit.Inkább az embereket választotta a becsület helyett.Érthető hogy neheztel az idegekre.Én kedvelem, kaiden se rossz fej persze.
-
Evoluti0N #14400 Ash az idegengyűlöletével nem nyerte el a tetszésemet. Pusztuljon csak :P -
sanya200 #14399 Bocs a hely miatt most jutott eszembe:)Véletlenül nincs közületek olyan akinek van ps3-ja és megvan neki a játék?Jobb lenne egy olyan videó amiben más döntések vannak mert ami fentvan az a rendegade verzió inkább.Wrex a tanács és a rekni királynő is halott:(És Ash halt meg -
mzoli7 #14398 ha nem akarsz regisztrálni youtube-ra akkor nézz szét a bugmenot.com -on -
sanya200 #14397 De azért sok szöveg van benne vagy 15 perc a 2 videó, szóval ha nem akarod nem muszáj mert sok munka lesz vele.
-
sanya200 #14396 Hát sajnos csak az az egy videó van amit már láttam ahhoz nincs felirat se angol se magyar.Én leszoktam menteni a gépre ami tetszik a firefoxal le lehet.De ahhoz nem kell regisztrálva legyél megnézhesd.Viszont egész jó a csaj kiejtése teljesen érthetőek a szavak én is értem amit kiejt csak nem tudom mit jelent.Ha gondolod belinkelhetem ha hallásból le tudod fordítani. -
Slashice #14395 Sanya, ha gondolod lefordíthatom, csak mondd el, hogy hogyan :) Egyelőre nincs youtube fiókom és kicsit lusta vagyok létrehozni :P (hallásról szerintem menni fog a fordítás, bár van egy két rész, ahol jól jönne hozzá angol felirat, szóval ha van ilyened, az mindenképp nagy segítség lenne :)) -
Szthomas #14394 Én sem láttam ilyen opciót játékon belül. Mondjuk nekem nem is hiányzott igazán, mert ha csak pár lövés kell ott a pisztoly... -
sanya200 #14393 Én se jöttem rá szerintem nem is lehet csak a leírásban szerepel,az opciókban se láttam hogy rendelve lenne hozzá gomb, nem is szerepel ilyen benne. -
A 2. részben hogyan lehet váltani a fegyver automata és fél-automata tüzelési módja között??!!
Köszi! -
mzoli7 #14391 a trailer magyarázatokkal angolul : link -
sanya200 #14390 Írtam az egyik ps3-as tulajnak hogy mentse már le nekem a videót az elején ezekkel a döntésekkel:)Meg női karakterrel.Ha esetleg megcsinálja lefordítja nekem valaki, jól jönne a gyűjteményembe, jó pár dolgot összeszedtem már:) -
sanya200 #14389 Skacok nincs kedve valakinek feliratozni a ps3-as interaktív képregényt? Egy srt fájl is megteszi leszedem a videót a youtube-ról és csak betötlöm hozzá a feliratot.Vagy nekem mindegy csak legyen:)Természetesen nekem a női shepardé kell
Bár az lenne a legeslegjobb ha találnék olyan verziót ami magyar és azok a döntések szerepelnének benne ami az én mentésembe is
Rekni megmentve,ash,wrex,tanács megmentve és anderson a tanácsnok.Ha találtok ilyet szóljatok. -
sanya200 #14388 :)
A szöveg nagyon jól lett összevágva igaz mindent nem értettem de egy részét igen:) -
bendáj17 #14387 elég durva egy videó -
itt jártam nemrég, és nagyon tetszett a zenéje:)
-
Chipii #14385 Gibbed's ME2 editor kell neked, akkor olyan előzményt állítasz be, amilyet szeretnél:
http://www.gamefaqs.com/boards/944906-mass-effect-2/53677581
A felébredés után kell menteni, és azt az állást kell átjavítani. -
sanya200 #14384 Gyerekek ezen beszartam:)
videó -
sanya200 #14383 A karakterek arca sokkal részletesebb ha közelebbről megnézzük, bár sajnos női shepardről nincs kép arra kíváncsi lettem volna mert a pc-s verzióban is gyengébb a kidolgozása mint a férfi főhősé. -
bendáj17 #14382 érdekes egy teszt mindenképp érdemes megnézni elég nagy különbség van a kettő között szerintem. -
sanya200 #14381
Csak akartam linelni de nem másoltam a linket és az előzőt raktam be véletlenül.
teszt -
Pares #14380 -
Hoz_Hun #14379 Aha, szépek ezek az F15-ösök.... de hol van a teszt? -
sanya200 #14378 Mass Effect 2 ps3/xbox360 összehasonlító teszt.
teszt
A ps3-as verzió talán egy kicsivel szebb élénkebb színek talán, meg a karakterek arca kicsivel jobb de nem sokkal,a fények árnyékok is javultak valamennyit.