Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálam is volt ijen, ha coalesed.ini-t notepadal szerkezted akkor nem indul a játék. Próbáld meg ezzel : coalesed.ini editor
Doom 4
Na jó fa**om most lett elegem a telibek*rt winfos hétbõl!
Átírtam a coalesed.ini-t azért hogy a Firewalkeres küldiket is legyen esélyem megcsinálni (engem a dlc-ben csak az zavart, hogy a Hammerhead nek a páncélja kibír kb. 2 kés szúrást és felrobban, szóval rákerestem, és amit írtak az offical forumon, azokat átírtam. Meg még be akartam rakni egy módot a Texmod.exe-vel de nem hiszem hogy az kavarta be mert anélkül is ahelyett, hogy elindulna csak egy *szott hiba üzenetet képes a pofámba tolni.
Szal hogy ha tudnátok segíteni azt megköszönném mert k*rvára nincs kedvem újra rakni a gépet...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

én ma vettem meg tök szuper már el is kezdtem olvasni.

Nem nagy összeg ám 3000ft max postaköltséggel együtt.

Glutamin
A könyvre gondoltam, köszi az infót. ebben a hónapban már kiköltekeztem magam, de januárban lehet, hogy megrendelem.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Doom 4
Na találtam egy oldalt amin elég jó modokat találtam 1-2-t leszednék és beraknék de ahogy olvastam elösszõr regizzni kell(megvolt) aztán csatlakozni a download goruphoz ami csak akkor lehetséges ha a forumba már írtam 5 normális kommentet, amit nem igen tudok megtenni, mivel nem igen tudok más nyelveken írni. Így arra gondoltam lehetne csinálni egy közös accot és azzal mindenki innen letöltögethetné a modokat amiket akar. Ne értsetek férre, csak egy két mód kéne ami jol néz ki
Mivel az oldal címébõl látni lehet milyen modokrol van szó xd ezért csak az tekintheti meg aki +18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.nudefix.ch/

Találtam ilyen képet szerintem egész jó:

Én tegnap bementem a boltba és megvettem. Azért furcsa hogy angliából megrendelve a könyvet potaköltségestül is olcsób. Na mindegy, ez viszont magyar. Kiváncsi leszek a magyar megnevezésekre meg egyálltalán, úgy is rég olvastam már ez elsõ regényt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem dec. 2-án jött visszaigazoló email a megrendelésre de még nem jött meg igaz az múlthét csütörtök volt a hétvége miatt késett de már kedd van és még sehol se nincs.😞

penge96

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

JethroHUN
Ezek megbolondultak... minek ilyen hülyeségekkel fárasztanak minket? most meg egy vörös hering... ááááá

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

linkÚjjab infó a 11edikei bejeltésrõl
ÖÖ izé nov. 30-án csak elírtam elnézést.

Ha a regényre gondolsz azt a tuan kiadótól lehet megrendelni most jelent meg magyarul az elsõ rész.Nov.20-án. Ha a képregényre gondolsz az is van magyarul de azt nem tudod sehol megrendelni mivel azt egy rajongó fordította le, mind a 4 regényt.
regény😊

Glutamin
Mi ez a Mass Effect regény téma? Meg hogy magyarul. Azt látom, hogy az Amazonról lehet rendelni angolt, de létezik magyar fordítás is? Honnan lehet rendelni?

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

értem én is így tudom sajna 😊 köszi az infót.

Jelenleg nem tudok róla semmit de ha lesz trailer is az nem mostanába lesz a film is jó ha 2 de inkább 3 év mire elkészül.

nekem mindegyik tetszik az egész. Mit lehet tudni a Mass effect filmrõl?

Doom 4
Én is de csak filmen de amúgy pont a második rész az ami legkevésbé tetszik.

azt én is eltudnám viselni. Én szerettem a HP-t is 😊

Doom 4
Ja vagy a legalább ilyen jó Sci-Fi könyveket. Vagy legalább váalsztható legyen a kötelezõ. Elsõben nyelvi elõkészítõn ugye nincs tananyagban kötelezõ és a HP 2-t kellet volna elolvasni de nem olvastam el mert nem érdekel pedig emgvan a könyv is de még csak arra sem méltattam hogy a filmet emgnézzem.

igen tuti én is gyorsan végig olvasom. 😄 már várom nagyon hogy a kezembe legyen.

Én már láttam egy oldalon kiírva hogy jövõre megjelenik a második könyv is a Tuan jóvoltából. Csak a pontos dátum nem volt kiírva.

Ez a könyv nekem is nagyon tetszik, pedig utálok olvasni de ha Mass Effect-rõl van szó akkor csak jó lehet. 😊Inkább ezt olvasom a kötelezõ olvasmány helyett. 😄 Bárcsak kötelezõ olvasmánnyá tennék az iskolában. 😄

Amúgy a Facebook-on megint van kint egy olyan QR kódolású kép 😄
nekem még nem jött meg😞
Pedig visszaigazolták a megrendelést dec.2-én jött a mail-t, holnapra már csak itt lesz.Szerintem én 1 nap alatt kivégzem mivel nincs meló a melóhelyen csak nézzük a falakat szóval lesz idõm olvasni.

Sajnos én is már a 3/4-énél tartok a könyvnek, mindjárt vége😞 Tényleg jó, pl. a dragon age könyvet csak azért olvastam el mert megvettem. Ez nagyon tetszik, magávalragadó

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

akkor jó tuti vásár lesz. Én is imádom az olyan könyvet ami magával ragad.

Én már rákérdeztem a kiadó fórumán, hogy várható-e a többi könyv fordítása, de még nem válaszoltak. Amint válaszolnak, megosztom veletek 😊

Amúgy én is 2 nap alatt végeztem vele... olyan, mint a játék, magával ragad, és amíg a végére nem érsz, addig le sem bírod tenni 😛 pedig én és a könyvek sokszor még köszönõ viszonyban sem vagyunk 😄

Múlt héten, csütörtökön hozta meg a postás az elsõ ME könyvet, 2 nap alatt kiolvastam, nekem tetszett.

Nyáron olvastam el PDF-bõl a harmadik könyvet, a Retributiont angolul, viszont annak "hullámzó" minõsége volt, két érdekesebb fejezet közé elég unalmas részek ékelõdtek be.

Az elsõ rész jobban tetszett, egyik legjobb könyv, amit olvastam 😊

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Doom 4
Én eddig az 50 valahanyadik oldalon tartok, és nekem nagyon tetszik.

én holnap veszem meg a könyvet merem remélni hogy lesz ahova megyek 😄

Doom 4
hali! A Mass Effect könyvekbõl 3 van ugye? A második könyvnek a honosítása mikorra várható? Csak mert ha van még kb. egy év vagy több a mostani könyvet asszem szó szerint fogom kívülrõl tudni 😄

igazából nem is használom ezeket a nehézfegyvereket csak ritkán esetleg a nagyobb héjak ellen meg most hogy elkezdtem elölrõl már elérhetõ a phalanx pisztoly de anélkül tolom így nehezebb egy kicsit és tovább tart😊

JethroHUN
Arc Projection is jó ellen, bár abból veteran szinten 5 lövés kb. Ha skillel szeded le a pajzsait.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

igen kell hozzá elég lõszer hogy hatásos legyen

Egyszerû és hatásos módszer én is a jobb oldalról szoktam menni az atom is jó lenne de nagyon sok lõszert kell hozzá összekaparni😞

azért meg lehet csinálni, tök jó rész szerintem lehet taktikázni.

Doom 4
Ja csak nekem valahogy még nincs kifejlesztve. <#wow1> Hát még eddig csak 2 loyalitás küldi van készen, meg még a DLC ket sem csináltam meg. Kivéve Kasumi meg még Miranda küldije vna kész.

az is egy jó megoldás, halálos az biztos.

Nekem se rémlik, de lehetséges. Én meg leginkább beállok középre lövök egyet az M-920 Cain fegyverrel (atom töltet) és minden elpusztul egy lövésre. 😄
nekem nem rémlik bár már rég óta jobb oldalt megyek mert onnan egyszerû szerintem, nekem megfelel.

Doom 4
Grinder: XD kösz és szintén Hajrá Lilák, bár ez tényleg nem az a topik.
Beszélgessünk inkább a hüve...

Na jó elég az OFF-ból.

Inkább leírok egy újabb (ámde igen hasznos) bugot.
Amikor Taliért kellett menni a végén a kolosszusnál, most kivételesen, a nap felöl balról mentem. Ott próbáltam érvényesülni de nem ment meg a többiek is meghaltak, ezért vissza kellet vonulnom. Erre gyorsan átmentem a másik oldalra ott volt két geth, azokat sec-perc alatt lekaptam, a kolosszushoz meg a legközelebbi fedezékbe mentem, már a pajzsain belül voltam. Szal tudtam lõni, de nem is reagált mert csak elõre fele nézett, (elõtte normálisan lõtt meg minden) csaka túloldalon volt ott a többi geth, de azok is csak lõttek és nem jöttek át hozzám, szal ahogy közel mentem onnantól kb. 1-1,5 perc volt és megvolt. 😊

ki kérdezett! Nálam is tanulás meg minden. jó lenne valamivel tolni 😊 valami dlc vagy hasonló-

Calver
na látod, kellett neked panaszkodni <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

kiafaszkiváncsiarrahogykinekszurkolsz ?
TheGrinder
ja és hajrá Újpest!!! 😛

TheGrinder
kiafaszkiváncsiamagánéletedre?

Doom 4
Tegnap buli volt szal jól lerészegedtem meg hánytam is, és most kicsit fáj a fejem meg szomszédék átjöttek maegy órára emg tanulni is kellet/kell szal no comment xD

Na mi ez a punnyadás emberek?

szerintem is közben érdemes. én illium után toltam végig.

Fenrir
Érdemes minden dlc-t és mellékküldetést megcsinálni az Öngyilkos Küldetés elõtt mivel rengeteg xp és pénz jön belõlük. Utána megcsinálni már nincs sok értelme.

A halál csupán a kezdet...