19778
-
Gruffersten #14377 valakinek sikerült már beszereznie az evolutiont?:( -
bendáj17 #14376 igen eléggé olyan -
Pares #14375 Nagyjából... -
#14374 Olyan mintha más használt alsógatyáját kellene felvenni, nem? -
sanya200 #14373 Jaja a bombás rész:) Female Shepard-el ááh az anim meg a szöveg ugyanaz de a hangja nagyon tetszett alatta.Majdnem a szék alatt kötöttem ki:)
Ja ha valakinek véletlenül nvidia karija van és női shep-el tolja csináljon már egy screent valamelyik párbeszédből.Meg akarom nézni van-e különbség ati és nvidia között. -
sanya200 #14372 Még mindig nincs magyar felirattal a comic:(
Pedig úgy megnézném már még egyszer. -
bendáj17 #14371 igen van benne valami én se szerettek más mentést használni. -
sanya200 #14370 Hát én se használnám más mentését hiába ugyanazok a döntések valahogy akkor sem az enyém.
Annyira azért nem megy a ps sokat kínlódok vele ma egész nap csináltam egy képet és nem lett valami jó.
-
Pares #14369 Miért nem tudtak ehhez hasonló dolgot kiadni PC-re is? Most komolyan, véletlenül elvesztettem a mentéseim, azért játsszam újra az egész első részt 100x-rra is? Annyira azért semmi se tud tetszeni. Tudom, van ez az oldal a csomó mentéssel, de az nem az igazi. Nem az enyém. Ilyen képregényen keresztül elegánsabb... -
Gruffersten #14368 Kaidant ki akarja megismerni?Az egyetlen bioware karakter, aki előtt értetlenül állok, unalmas,szar életem volt brühühü, unalmas. -
Hoz_Hun #14367 Ha ezt azokból a képekből hoztad össze amiket átküldtem; Mester vagy! :) -
Hoz_Hun #14366 Hehe Talinál talán érthető, hogy nem borul a nyakába a halottnak hitt egykori kapitányának. Shepard két gyülölt Cerberus ügynökkel jött és ő épp egy csapatot vezetett egy éles bevetésen.
Garrus meg nem azaz ölelkezős fajta. Amúgy Liara sem annyira kedves, ha nem őt dugtad az első részban. Hát ilyenek ezek a veteránok. -
Hoz_Hun #14365 Természetesen a férfi hangjával néztem végig. Imádom a hangját, nagyon jól eltalálták.
A Thane privát küldijénél a bombás beszólásra gondolsz? Jópofa ahogy röhög a végén. -
bendáj17 #14364 igen igazad van ennél nélkül még rosszabb lenne. -
Hoz_Hun #14363 A "kid"-en én is néztem egyet. Szerintem ez a Jenkins miatt kerülhetett bele véletlenül. Őt hívták "kid"-nek. -
Hoz_Hun #14362 Mekkora baromság lenne. Én vagyok a kapitány, hát ki döntsön ha nem én? Egyébként is az a legjobb ha az ember maga válassza össze a csapatát a képeségeik imeretében. -
Gruffersten #14361 cheers -
sanya200 #14360 Mass Effect Evolution #1 now on sale:) -
ZSOOLT2 #14359 Még mindig jobb, mint bármilyen előzmény nélkül nekiesni az ME2nek, a legfontosabb döntéseket legalább engedi meghozni ez a képregény, az ME2 viszont új karakter indításakor (importálás nélkül) úgy veszi, mintha minden döntést renegátként hozott volna meg a játékos.
Csak én vettem észre, hogy a Férfi Shepard szinkronszínésze mintha kezdene megtanulni némi érzelmet vinni a hangjába? Már nem olyan monoton, mint az ME1-2ben. -
bendáj17 #14358 szerintem is elég rossz így csak képregényből megtudni na de mindegy-. -
sanya200 #14357 Lenne egy kérdésem eddig nem is figyeltem de a játék támogatja a PhysX-et, de most ez az amikor kell hozzá külön gyorsítás vagy ez csak egy ilyen szoftveres.Úgy értve hogy pl nvidia karival látványosabb-e vagy totál ugyan az mint nvidia-val. -
sanya200 #14356 Meg mintha nem is lenne teljesen pontos pl a férosz szinte teljesen kimaradt pedig az is Főhelyszín-nek számit ott kapta meg shepard a kódtörőt hogy megértse a látomást.Meg tényleg most hogy dönti el az egyszeri játékos aki nem játszott az első résszel hogy ki marad életben meg ki nem ha nem tud róla semmit.Wrex pl az első részben nem az a jó cimbi annyira de a másodikban tökre megkedveltem szinte tényleg ő volt az egyetlen aki tényleg őrült shepard-nek, liara-t leszámítva de ő azért mert vele kavartam az egyben.A többi társ mint ash le se tolja inkább elküld a francba, legszívesebben ott helyben felpofoztam volna majd elráncigáltam volna a hajóra és bezártam volna pár napra hogy legyen min gondolkodnia. Anderson se volt annyira oda garrus se nagyon.Tali is csak annyit mondott hogy hát te élsz semmi ölelés vagy akármi,mintha egy darab fabábúval beszélnék.Komolyan az első részből a mellékküldetések során megismert személyek jobban örültek hogy élek mint az aki a társam volt,a levelekben legalábbis sokkal több érzelem van mint egyes társakban.
Na kicsit eltértem a tárgytól elnézést.Arra azért kíváncsi leszek hogy mit újítanak a párbeszédrendszeren.Remélem megint kitalálnak valami jó dolgot a 2-ben is tetszett ez az újítás bár úgy talán jobb lett volna ha több alkalommal lehetne használni és egy kicsit kevesebb pontot adna rá. -
Evoluti0N #14355 Gondolom érthető, h a "kid" része fura itt nekem és nem a "good". -
Evoluti0N #14354 Egész ötletes lett ez az interaktív képregény. Azonban azt mondom, h ez még így mindig nem az igazi. Jól van, választhat a fontosabb döntéseknél a "játékos", de sok mindenről lemarad. Például: hogy dönt Liara és Kaidan között, amikor nem is ismerte meg őket, nem tudja melyik a szimpatikusabb. Ráadásul sok apró utalás kimarad neki az első részből. Lehet, h nem annyira fontosak : mondjuk összefutni olyan karakterekkel, akik az első részből küldit adtak, most pedig max csak beszélhetsz velük. Azonban sztem ez is sokat ad a hangulathoz. Én a PS3 játékosok helyében megvenném az első részt PC-re.
Plussz van pár fura rész is a képregényben. "Good kid"-nek nevezi az elején Shepard Kaidan-t? wtf -
bendáj17 #14353 az tényleg elég érdekes és új dolog lenne. -
Slashice #14352 Mit szólnátok egy olyan lehetőséghez a ME3-ban, hogy lenne egy gomb, mely segítségével a játék véletlenszerűen osztana be mellétek csapattársakat? Valaki írta twitteren, hogy jó lett volna egy ilyen lehetőség a ME2-ben, amire Christina Norman (játékmenet fejlesztő a ME-n) azt válaszolta, hogy ő is szeretett volna ilyet, de nem sikerült meggyőznie a csapatot. Majd a végén hozzátette "Talán a ME3-ban"... :)
Érdekes lenne, én tutira kipróbálnám, mert fel tudná dobni a játékmenetet, ha már nemtom hányadszorra viszed végig a játékot :) -
sanya200 #14351 Skacok szerintem azt a bugot a játékban amikor felmész a levegőbe az 1.02 patch okozza vagy esetleg a dvd telepítős verzió.Csak mert most véletlenül nem a digitális verziót raktam fel és a patchet is felraktam külön és bugzik a dig. edition-nál nem találkoztam ezzel a buggal.A liara-s dlc meg elvileg lepatcheli 1.02-re nem? -
sanya200 #14350 Gondoltam rá, lehet rárakok egyet a videóból aztán meglássuk hogy néz ki. -
#14349 Mondjuk egy kaszás :D -
sanya200 #14348 Ja valaki tolta már renegádba thane küldijét?Annál a résznél amikor követni kell Talid-ot az erkélyről és benyitunk egy szobába ahol lesz egy civil munkás, na nála kell használni a renegát választ.Istenem szakadtam a röhögéstől. -
sanya200 #14347 Ki melyiket nézte?
Én a nőit természetesen:)
-
bendáj17 #14346 annak én is örülnék. -
sanya200 #14345 Ha lesz majd magyar felirattal a videó szóljatok:)
-
sanya200 #14344 Most akkor az év játéka lett vagy nem?Bár a 33% nem sok. -
mzoli7 #14343 adatok a legfrissebb GameStar-ból :
Best of 2010:
- Az év fejlesztője : BioWare (35%)
- A legjobb RPG : Mass Effect 2 (49%)
- a legjobb technológia : Mass Effect 2 (10%)
- A legeredetibb játék : Mass Effect 3 (11%)
- A Legjobb játék 2010-ben : Mass Effect(33%) -
ZSOOLT2 #14342 Férfi Shepard verzió:
-
ZSOOLT2 #14341 Youtube-on megtalálhatóak már a PS3-as ME2 előzmény-ME1 összefoglaló digitális képregénye (Mass Effect Genesis)
-
sanya200 #14340 Sziasztok a tanácsotokat szeretném kérni van egy kép amit még régebben csináltam gondoltam feljavítom kicsit van ötletetek mi legyen rajta?A sima fekete háttér helyett?
Me2 wallpapper -
sanya200 #14339 Érdekes.Na mindegy.Ez van. -
Slashice #14338 Ui: megnéztem a forrásoldalt, és szinte biztos, hogy nem jogvédett tartalom :P mindegy :)