19778
  • Slashice
    Igen, egyszer regelheted, és onnantól kezdve a tied :) csak elég hülyén fogalmaztak...
  • Madmano
    Hát ja.Ha van kód....
  • Marci0115
    elvileg egyszer regisztrálhatod a kártya kódot , de többször csatlakozhatsz szerintem
  • Madmano
    Én is gondolkodtam egy lejjebb linkelt ME2 vásárlásán,de ezek után nem biztos,hogy lesz ebből valami.A másik,ehhez kapcsolódó kérdés:azt írják a doboz hátulján:"egyszeri hozzáférési kód a Cerberus Network-höz".Ez most akkor mit takar?Azzal a kóddal,amit amúgy kifelejtenek a dobozból,egy alkalommal csatlakozhatok a hálózathoz?Vagy én magyarázom félre?A #14030-ban linkelt verzióról beszélek.
  • Rage47
    ha előre emlegeted nekik a fogyasztóvédelmet, még segítőkészebbek lesznek EAnál
  • lilathrone
    Azért az nem biztos! A hibák keresése, javítása, illetve az optimalizáció is elég sok időt vehet igénybe. + a Bioware most piacra dobja a DA2-t majd a SW: The Old Republic-ot, szerintem addig nem akarnak bas*akodni az ME3-al. Ha ez a 2 játék nem lenne, lehet, hogy jóval előbb jelenne meg az ME3.
  • bendáj17
    majd meglátjuk mennyire igaz.
  • MrAndree
    Ha az utolsó simításokat végeznék akkor nem lenne még majdnem egy év vissza a megjelenésig...
  • mzoli7
    új hír a ME3-ról http://rpgames.web4.hu/cikk/mass-effect-3-fantasztikus-hir
  • Slashice
    Ja, ha pedig a kiadó is elküld, vagy nem segít, és nincs meg a cerberus kártya, annak ellenére, hogy azt a dobozra írták... hát lehet megér egy próbát a fogyasztóvédelem.
  • Slashice
    Amúgy a bioware profilotokat állítsátok inkább angolra, mert egyrészt kb az 1 része sincs magyarítva az oldalnak, ami meg van, az olyan, mintha megerőszakolták volna a google fordítót.
  • Slashice
    És a Cerberus Network NEM csak a CE-hez jár. Már jó ideje az alaphoz is, én is úgy vettem (akkor még normál kiadásban). Úgyhogy benne kell lennie, vagy papír alapon (ami ugye nincs), vagy digitálisan (át kell nézni mindkét DVD-t). Ha nincs, akkor pedig a kiadóhoz kell fordulni (EA).
  • Slashice
    Ja, és a regelt, meg megvett tartalmakat a profile->your registered game promotions-ön belül tud letölteni.
  • Slashice
    Amit tudni kell: social.bioware.com oldalon regisztrálj, azzal az e-mail címmel, amin az EA fiókod is van (az is lehet, hogy beenged már vele, anélkül, hogy külön regelnél). Majd itt a profile->redeem promo code-n belül beírhatod a BioWare kártyán szereplő kódsort. A my games->register game-n belül pedig regisztrálhatod a játékod (először ezt kell).

Ha pedig valóban valaki felhasználta a pontokat, akkor azért igenis tessék verni a tamtamot az eladónál (vagy a kiadónál, de első körben mindenképp az eladónál).
  • Slashice
    Akkor mindenképp jelezd a CD Galaxisnak, ha ők nem tudnak mit mondani, akkor pedig a kiadót kell "ütni". termektamogatas[kukac]ea.com vagy a termektamogatas.electronicarts.hu címen belogolsz, és dobsz nekik egy ticketet.

Azért az már nagyon pofátlan lenne az EA részéről, ha valóban lespórolják a Cerberus Network kártyát...
  • bendáj17
    köszi szépen szerintem is ez az.
  • mascarun
    Gondolom ez akar lenni a kártya!

Google01

Google02
  • bendáj17
    nekem is pont így van én 567 játék boltban vettem de semmilyen kártya nem volt, na majd megkérdezem. Valaki nem tudná felrakni milyen is az a kártya?
  • MrAndree
    Én a helyedben rákérdeznék akkor CD Galaxisnál, hogy mi a tök van. Főleg mivel a borítón is rajta van hogy benne a kártya.
  • mascarun
    Nem volt benne!
    A disceken is néztem! :)
    Ennyi volt az egész csomag: Link1link2
  • Gruffersten
    Működik, köszönöm.
  • MrAndree
    Elméletileg kéne benne lennie, én is alapváltozatot vettem, igaz nem CDG-n hanem zavvi-n de volt benne cerberus kártya.
  • mascarun
    Ez a Bioware pont dolgora is találtam egy másik embert aki ugyanígy járt vele! Neki is úgy érzékelte hogy már valaki felhasználta a pontjait!
    Na ilyenkor elgondolkodom hogy minek adok ki pénzt olyan dolgokra amiket letöltök netről ingyen és ugyanott vagyok! így meg elbasztam 8000 pézt és ugyanazt tudom csak használni amit a tört verzióval!
  • mascarun
    Akkor miért van ráírva hogy a csomag tartalmazza?
  • sanya200
    Ö lehet hogy a sima alapváltozathoz nem kaptatok verberus network-ös kártyát, ha a dobozban nincs semmi a lemezen kívül akkor bizony meg kell venned a kártyát is hogy tudj eltölteni az is pontokba, vagy pénzbe kerül.
  • mascarun
    NO!
    Én ezt a változatot kaptam meg ma postán! Nem volt hozzá semmilyen cerberus kód és nem is enged be a hálózatba!
    + A megvásárolt Bioware Pontok sem engedi beváltani vayg esetleg nem is jó helyen szenvedek vele!

• sanya200
    Amit adnak kódot azzal nem tudsz semmit leszedni csak 1-2 apróbb dolgot ami a ce változathoz jár.Azért találták ki hogy aki használtan veszi meg a játékot az ne tudjon letölteni csak akkor ha megvásárolja a cerberus network-höz a kódot.Aki eredetibe veszi annak ez ingyen van, mármint a hozzáférés.
  • mascarun
    Bioware pontokhoz ezt írja! "Nem lehet megváltani kódot.
    hogy a kódot már használták, és nem váltható vissza újra. "

MUHHAHHHAHHAHAHAHAHA.........
  • Marci0115
    nézd meg a lemezen, valami fájl-ban van biztos
  • mascarun
    Azt írja a csomagolás:
    Egyszeri hozzáférési kódot találsz a csomagban az Online Cerberus Hálózathoz:ezen keresztül további tartalmakat érhetsz el!
    Hát lófasz kód nem volt benne nemhogy aktiváló!
  • bendáj17
    értem néha lassabban jön be néha meg nem. Akkor lehet érdemesebb úgy hagyni?
  • Calver
    ha fél perces vagy hosszabb töltési időid vannak, akkor igen. ha nem, akkor nálad nem jött elő ez a bug, szóval akkor felesleges, sőt, csak lassítani fog.
  • mascarun
    "Kiváltás Promo Code"
    Itt kellene beváltanom a bioware pontomat?
  • bendáj17
    én dual core procival tolom akkor csak a cpu 1 elől kiveszem a pipát és gyorsabb lesz?
  • bendáj17
    én is remélem hogy van benne igazság.
  • mascarun
    Na most kaptam értesítést hogy megérkezett a Pikpakpontra!
    El is csapatok érte!
  • Rage47
    Végigtoltam most az Overlordot, nagyon tetszett!
  • Rage47
    Én 10-ért vettem:D
  • mascarun
    Az fasza!
    Amikor én rendeltem szerdán akkor még 3 590 Ft volt!
    Jól megszivattam magam! -.-
  • sanya200
    Le van árazva megint a Mass Effect 2 gondoltam szólok, 2490 a cdgalaxisnál, akinek esetleg még nem lenne meg.