19778
  • Vraaanyek
    Srácok, eredetiben van meg a mass effect 1, a dobozán van, hogy ajándékba jár hozzá ugye a DLC, de nem tudom letölteni, ha megnyitom a linket, az már nem létezik...hogy szerezzem meg??
  • Slashice
    Barnez: A következő a javaslatom: várd meg, míg feltöltik az EAStore-ra a ME3-t, mint előrendelhető tételt, mert ott majd ki lehet választani a listából az elérhető nyelveket. És akkor már tudni fogjuk, hogy mi a kiadó szándéka a magyar lokalizációt illetően.
  • adam0615
    Ma láttam a boltban hogy a Chip magazinhoz a Mass Effect-et adják ajándékba :) A rendes borítója van hozzá (nekem az LV borítós van meg).
  • sanya200
    Ja fasza kis dlc mindegy elkezdtem az egyet csak az iloszt meg a végjátékot kell újrajátszani, na meg a 2-t:(
  • Calver
    ollé
  • sanya200
    Bakker elfelejtettem az egyben megcsinálni a DLC-t áááááá.Nincs hatással a 2-re ha nem fejeztem be?Talán annyi hogy nem kapok mailt hogy hálásak meg minden de meg akartam tartani ezt a mentést:(
    Mindegy úgyse jutottam el sokáig a 2-ben lehet újra importálom:(
  • Barnez
    Most van 1200-nál. De szerintem nem fog sokkal feljebb menni az aláírások száma. A napok pedig csak telnek...
  • sanya200
    hát mikor utoljára néztem 1000-nél volt egy kicsivel több azóta nem néztem.De azért kár érte mert rengetegen játszottak vele, mégis alig írja alá valaki.Ha arra nem volt lusta hogy letöltse akkor aláírni miért az?
  • Barnez
    Kérdés: Látom, a 10 ezert egyhamar nem fogjuk elérni a petícióval. Valami határidő után be kéne adni. Ti nektek mi a véleményetek?
    Tudom, nem sok értéke a petíciónak, de reménykedni szabad, és valamit tenni azért, hogy sikerüljön.
    Előre is köszönöm kulturált válaszotokat!
  • bendáj17
    igen reméljük legalább ennyit fognak segíteni.
  • HJ
    Ha nem lesz hivatalos lokalizálás, akkor már csak abban lehet bízni, hogy nem nehezítik meg a nem hivatalos fordítást... A ME2 megjelenése után is kellett jópár hónap mire készült egy progi a fordításhoz.
    És még akkor is hatalmas munka lenne lefordítani a ME3-at.
  • sanya200
    Jaja gondoltam meg már végigvittem a küldit, azért az kemény volt az elején mikor égnek a hullák erre megszólal hogy nem éhes valaki?jack meg rászól hogy még nekem mondják hogy beteg vagyok:)
  • sanya200
    Hát csak megesik rajtunk a szívük, már ha van nekik.Ha már az első 2 részt kiadták magyarul úgy lenne tisztességes hogy kiadják már a 3.-kat is
    Mondjuk az első részt nem ők fordították hanem a cdprojekt de mindegy is én csak örülnék neki ha lenne magyarul is.
  • Calver
    doki meggyógyítja amikor eljutsz odáig.
  • Vraaanyek
    Sajnos a közeljövőben nem nagyon várható komolyabb interjú az úrral, egyrészt nagyon elfoglaltak, erre a találkozóra is örültünk, hogy eljöttek, másrészt a lényegi dolgot elmondta, amit én besűrítettem a cikkbe, egyszerűen ezt kijelentette nekik az EA, és ez alapján, nyilván ránk is igaz, Ő személy szerint 110%-ra mondja, hogy nem lesz lokalizálás, azonban, mivel nem az EA szóvivője, így még bármi lehetséges a jövőben, van még pár hónap, hogy kiderüljön a teljes igazság, de egyelőre ez az állás, ennél biztosabb jelenleg nincs a "piacon":P
  • sanya200
    Most egy kicsit máshogy kezdtem el a 2-t grunt és jack-et szereztem be, gruntot bevittem a lezárt területre mégse halt meg.Érdekes azt mondják minden fajra ártalmas a járvány de akkor a véres falka kroganjai mit keresnek ott?A blue-sun érthető mert védik a körzetet de a vorchak mikor támadtak a lökött kroganok mér voltak ott.Azért kemény szöveget nyomnak le az elején:)
  • bendáj17
    igen jó lenne erről többet tudni.
  • Slashice
    Vraaanyek: Van rá valami esély, hogy azzal a fordítóval egy bővebb interjút közöljön az RPGames, aki elárulta, hogy miért nem kapunk mostanság lokalizációt? Vagy már ezen információ átadásával is az állásával játszott? (egyébként egyedül ez nem tetszik az EA-ben: legyen gerincük kiállni, és mondják el, hogy ez a szitu, ezért nem lesz lokalizáció. Ne pedig sunnyogjanak, meg mindenféle "technikai hibákat" találjanak ki. Rendben, ne lokalizáljanak, de akkor erről jó előre tájékoztassák a nagyérdeműt, hogy mostantól nem lesz)

Illetve mennyire mondta 100%-ra, hogy nem lesz lokalizálva a ME3?
  • bendáj17
    nem egyszerű véghez vinni.
  • sanya200
    És úgy gyűjtöttem az xp-t hogy a meko-t nem is használtam, bármilyen ellenfél jött kiszálltam és kézzel lőttem szét úgy sokkal több xp-t ad.De talán elég a 3. végigjátszás nekem nem sokon múlt hogy megkapjam a 3. végén.
  • sanya200
    Hát nem lesz elég a 2 végigjátszás elmondom neked.Másodikra 59.-kig fogsz csak tudni eljutni mert ahhoz hogy az 59.-től elérj a 60.-ra 300.000xp kell.Ami egy komplett végigjátszás majdhogynem.Voltaképp nekem 4 végigjátszás kellett hozzá csak a 4. végigjátszás elején kaptam meg a 60-as szintet és most toltam végig teljesen.Összesen 77-78h volt mire teljesen kijátszottam 60-as szinttel a legnehezebb fokozaton.
  • ferenc001
    Kétszer kell végigvinni, első végigjátszásnál eléred az 50-es szintet, másodiknál pedig mehetsz a 60-ig.
  • Vraaanyek
    Mondjátok már el, hogy hogy a pékbe lehet 60-as szintig elvinni az első részben? én mindent megcsináltam, minden rohadt ásványi anyagot kibányásztam (több volt,mint amennyi kell) minden medált megtaláltam, minden mellék és fő küldetést megcsináltam, és még így is csak 50-es lett a végén!
  • sanya200
    Jó kérdéseid vannak, próbáld meg lejjebb venni a grafikát vagy rakj fel új drivert...stb, más ötletem nincs.Lehet a windows-al van gond, nem tudom.
  • Rage47
    demó valszeg 1.02-vel megy alapból
  • Taylor10
    Azt még nem raktam fel.
  • Taylor10
    Ja, de a demó ment rajta és nem szaggatott.
  • Evoluti0N
    1.02-es a legújabb patch. Ha az is fenn van, akkor nem tudom, h mi lehet a gond.
  • Rage47
    1 magos procid van?
  • Taylor10
    Mikor új játékot kezdek akkor elkezd töltődni és le fagy.Ez miért van??Nincs valami patch ami javítja.
  • sanya200
    Hát nem a legjobb, ismétlődő helyszínek bolygók...stb de maga az rpg rész nagyon jó csak a játékmenet és a játéktér kidolgozása nem a legjobb.Amúgy ennek ellenére tetszik de már kezdett unalmas lenni,nem hiába csak 6-7 alkalommal vittem végig.A 2-t meg már vagy 15-16x.
  • Gruffersten
    Nem frusztráló, simán szar, idióta és repetív.Én is gondolkodtam, hogy végigviszem, de a Virmiren meg az Iloson kívül nem tetszett egyik helyszín se.(Előbbinél dráma próbálkozást szeretem, iloson meg a párbeszéd viszi fel.Noveria meg Feroson szép a környezet, de itt ki is fújt az összes pozitívum.)
  • bendáj17
    én se tudom mi lehet a gond vele :)
  • sanya200
    Hát akkor nem tudom mivan, mivel teljesen kijátszottam a játékot nem csak szaladtam előre végig hanem megcsináltam az összes mellékküldetést és a nyersanyagokat is összeszedtem nem a totál összes nyersanyagot de mindegyikből elértem a minimum 20-at, némelyik még több is.A medálokat is megszereztem azt hiszem.De most kipróbálom mivan akkor ha 50-est importálok.
  • bendáj17
    én 60 szintűt importáltam és 60000 nyersanyag meg 300000 kredit és 6 szint ha jól emlékszek plusz sok képesség közül választhattam.
  • ferenc001
    Nem feltétlenül kell ME2 karaktert újrajátszani. Ha egyszer végigjátszottad az ME2-őt, akkor a következő új játék indításánál (ME1-2 import; teljesen új játék) kiválaszthatsz az előző játékban lojális csapattársak spec. képességei közül egyet.
  • sanya200
    Emlékszek hogy kaptam 1 képességet bónuszban lehetett választani tölténytípus, pajzs meg ilyenek de akkor az lehet akkor ha egy me2 karaktert játszol újra.
  • sanya200
    Valamit nem értek importáltam a másik 60-as mentést de ugyanazt kaptam a me1 mappában csak a mostani 60-as szintű mentés van a többit addig kivettem a mappából.De ugyanúgy 10.000 nyersanyag és 5-ös szint, 150.000 kredit és nincs bónuszképesség.Emlékszek rá hogy kaptam valamikor 300.000 pénzt és 60.000 nyersanyagot, akkor az lehet hogy akkor van ha a 2. részt ha újrajátszod ugyanazzal a karakterrel akkor kapod meg ezeket, vagy az 50-es szintnél?
  • Evoluti0N
    Hm. Milyen bónusz képesség jár akkor ha 60-as szintű karit importálsz?
  • sanya200
    xD 1 majdnem 1 évre pontosan értem el a 60-as szintet tavaly 1.14-én értem el a szintet csak nem fejeztem be a játékot, mert a 3.vagy 4. végigjátszás elején értem el.Most folytattam azt a mentést, vagyis inkább befejeztem a játékot teljesen.De most értem a végére 3 nap híján majdnem kerek 1 év.:)Érdekes viszont hogy az előbb 60-as szintet importáltam a 2-be és alig kaptam valamit, de a korábbit importáltam véletlenül és csak 10.000 nyersanyagot meg 150.000 kreditet kaptam de bónusz képességet nem:(
    Most kezdhetem elölről az importálást:(