Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doom 4
Szerintem meg kimondottan, a játék történetét hagyják békén, mert úgy se lehetne megcsinálni, mert a játékban annyi lehetõség van.

Ezer meg egy dolgot ki lehet hozni ebbõl az univerzumból de akár még Shepard történetébõl is, hogy elég legyen a film(ek)hez!

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Fpocok
Nem vagyok a CGI mozik ellen, de nagyon kiváncsi leszek, hogy csinálják meg elõszereplõsnek. Jó lenne, ha egy rész lenne, úgy értem lenne befejezés. És mondjuk lenne 3 órás film. Bezzeg az ilyen baromságokat mint az EREDET-et megcsinálták, ezt meg tuti lezavarják 90 percben :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fenrir
Szerintem pedig például a Final Fantasy Warrior Within nagyon profi módon lett megcsinálva (most a történet az másik tészta). Ha egy olyan szintû animációs ME filmet csinálnának akkor maximálisan elégedett lennék.

A halál csupán a kezdet...

Lehet hogy igazad van, de ettõl függetlenül egy AAA CGI film elkészítése sokkal több energiát igényel mint egy elõszereplõs mozié.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

az klassz lenne a film is 3 részes 😊

Hát reménykedjünk benne hogy jó lesz nagyon sok függ a szereplõkön is hogy mennyire élik bele magukat, mennyire hiteles lesz az egész.A forgatókönyv remélem nem üt majd el az elsõ résztõl, bár ki tudja lehet mind a 3. részt összegyúrják és abból lesz 1 film. De jobb lenne ha mind a 3 részt megfilmesítenék.

nagyszerû én is a dlc várom nagyon.

Vraaanyek
Hát, szerintem az nagyon zs-kategóriás "szagot" adna az egésznek, ez a cím megérdemli, hogy több energiát fektessenek belé, mint hogy csak CGI legyen az egész, én bízom a Warner Bros-ban és a Legendary Pictures-ban, illetve azokban a nevekben,akik kezei közt folyik a projekt! Nagyon profin meg fogják ezt csinálni!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Lehet, hogy jobb lenne egy ilyen mozifilm mint egy élõszereplõs.

Aláírtam a peticiót, jó lenne a sikerülne. Bár én most inkább az új DLC-t várom, az közelebb van és az biztos, hogy lokalizált lesz, általunk.

Vraaanyek
Nagyon szépen köszönöm!😊

Tehasut
Ez a videó baromira jól siketült de lehetett volna hosszabb is.

Amúgy szerintetek a csapattagok közül ki marad meg a harmadik részre?
Vagy ki csatlakozik a csapathoz.
az nagyon király lenne

Vraaanyek
Srácok, valószínûleg már 100ezren kérték, és 100ezerszer is le volt írva, de meg tudnátok adni a linket,ahonnét le lehet szedni a javított magyarosítást???

Doom 4
Vagy inkább egy N7 sisakot.<#finom>

Doom 4
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Én meg bealudtam, 01:44 kor!!!!!!! <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Apropó ti minek örülnétek a collectors vagy akár a reaper edetionba?
A nevet csak kitaláltam de jól hangzik nem reaper edition?
Jó lenne valami fasza borító pl fém meg egy jó nagy poster esetleg egéralátét vagy pendrive?Én mondjuk annak örülnék a legjobban ha adnának hozzá egy normandy sr1 vagy sr2 mdoellt.

így van az a legkevesebb.

Ebbõl nem problémázok, átírom, köszönöm, van amikor sajnos nem figyelek oda amire írok és sületlenségeket írok. Kijavítom! 😊

Az se baj ha a collectors angol lesz mert ha a simát lefordítják akkor csak fel kell rakni rá a magyar fájlokat és mindjárt van magyar nyelvû collector editionod, tulajdonképpen csak csomagolásban meg 1-2 csecse-csecsében különbözik az alap verziótól semmi másban, esetleg plusz letölthetõ tartalom lesz hozzá.
Én is jobban örülnék egy ilyen animációs filmnek mint egy élõszereplõsnek mert ha ott elrontják a színészi játékot akkor a fene megette az egészet, meg így hihetõbb, egy élõ szereplõs filmhez enyhén szólva sokkal több effect kell ha azt akarják hogy hiteles legyen kb mint az avaratnak.

reméljük igazad lesz és az alapjáték ki lesz adva magyarul.

Na a MOZIT és ilyen így megcsinálva tudnám elképzelni (mint ez a bemutató). Nem pedig élõszereplõsen.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

nyirog
Hát én eddig csak a collectors editionrõl olvastam h angol nyelvû lesz,a simáról még semmit se olvastam. CE -k meg alapvetõen mindig angolul jönnek ki.

Van benne valami, ezért is reménykedem benne, ha a DLC-ket nem is, de az alapjátékot lefordítják... a DLC-ket utána mi már kezelésbe tudjuk venni, azokat lefordítani nem olyan macera, mint az egész játékot :]

A DLC-k fordításánál ugye pl a BioWare pontok eladása is számít. Hisz egyrészt ezzel mérik fel azt, hogy adott régióban mekkora az igény a DLC-re, illetve azt is, hogy mennyire éri meg. Úgyhogy reménykedjünk 😊

Ami meg a DA2 lokalizálását illeti, egészen február elejéig nincs veszve a dolog. Sokszor 1 hónapot kapnak a fordítók a munka elvégzésére (a CD Projektesek 1 hónapot kaptak a ME 1 lokalizálására, és elég durván jó munkát végeztek). Bár januárban már illene kiderülnie, hogy mi lesz a játék sorsa.

nyirog
Am facebookon is be lehetne szúrni a linket a Mass Effect közösségbe, ott elég sokan látnák, meg ugye gamestar - pc guru, stb-stb...

Igazából nem értem ezt a lokalizációs problémát, mert itthon mikor kijött a második rész akkor elég sokáig vezette az itthoni eladási listákat (db szám nem volt feltüntetve de ha a wow prepaid card elõtt volt, akkor gondolom h egy héten nem 5 db ME 2 fogyott).

igen az utolsó mondatod az a lényeg, én is nagyon bevagyok sózva 😄 kíváncsian várom a többi fejleményeket

van benne igazság én mostanában fogom megvenni a 2-öt mert most láttam egy jó akciót 😄 sajna elõbb akartam megvenni csak nem volt pénz.

No, de visszakanyarodva a videóra:

Két dolog érdekes abból, amit az emberkénk mond:

Don't know what they are, what they want or where they came from.

Nem tudni, hogy micsodák, mit akarnak vagy hogy honnan jöttek.

Azaz, a Tanácsa a fejét még mindig azon a bizonyos helyen tartja, és az emberiségnek halvány lila gõze sincs arról, hogy mik azok a kaszások.

Ugyanakkor emberünk azt is mondja:

Only one thing is for certain, if Shepard doesn't bring help soon, there won't be an earth left to save.

Csak egy dolog biztos: ha Shepard nem hoz hamarosan segítséget, akkor a földet már nem lehet megmenteni.

Tehát, ebbõl az jön le, hogy azért mégiscsak sejt valamit az emberünk, és érdekes, hogy Shepardre gondol. Lehet, hogy a Fellegvár elleni kaszás támadásból emlékszik a hajóra, és tudja, hogy Shepard állította meg? Vagy elõször leírta, hogy mit gondolnak az emberek, a végén pedig a saját tudását fûzte hozzá? Meg az is érdekes, hogy Shepard mi a fenéért mozizik, ahelyett, hogy beugrana a Normandiába és szétrúgná a kaszások seggét...

Ááááá ez azért õrület 😊 Szeretek és utálok találgatni egyszerre 😛 egy dolgot tudok biztosan: a kezeim közt szeretném tartani a játékot, feltelepíteni, és játszani vele 😄 komolyan mondom, olyan érzés ez, mint amikor a kisgyerek be van sózva karácsonykor, hogy jön a kis Jézus és hoz magával ajándékot, de, hogy pontosan mi lesz az, azt nem tudni... 😛

Amit javaslok: EA store-ra valószínûleg hamarosan felkerül a játék, hogy elõ lehet rendelni. Itt mindig ki lehet választani a nyelvet is. Na, ha ott nem látjuk, hogy magyar, akkor tárjuk a kiadó elé a petíciót (az esetek többségében elég pontos az EA store az elérhetõ nyelveket illetõen, a ME2-nél is, még megjelenés elõtt felbukkant a magyar nyelv, mint opció)

Amúgy sajnos, ha sok rajongója is van a játéknak hazánkban, eléggé sokan warezolnak. Azt pedig a kiadó a hajár kenheti, abból nem tudják finanszírozni a lokalizációt. Ezért mondom mindenkinek, aki szereti a játékot, de warezosan vitte végig, hogy legalább most, amikor akciós áron adják, vegye meg a játékot, ezzel támogatva a fejlesztõket, és jelezve a kiadónak, hogy van rá igény. Ha összegben nem is, de legalább eladási számban tudjanak mit felmutatni az EA-sek.

Ne legyenek illúzióink, ha megfelelõek lennének az eladások, nem lett volna "technikai probléma" az Árnyékbrókeres DLC körül...

Ui: Ugyanakkor még szerintem kicsit korai petíciózni, hisz még csak most jelentették be a játékot, és még bõ 1 év van hátra... 😊 (nem felesleges persze, csak félõ, hogy elkallódik addigra a petíció)

nyirog
Nah, aláírtam 😊. Kéne reklámozni h minél többen írják alá 😄

Van egy pár pontatlanság a megfogalmazásban 😊

Elõször is, a lokalizálásról nem a BioWare, hanem az EA dönt, mi esetünkben a prágai központ (ott dolgoznak a magyar munkatársak is). Továbbá van egy mondat, aminek nem tudom, hogy mi az értelme (and we think that isn't a sign for the Mass Effect fans).

Írtam egy másik változatot, de ezt ne vegyétek 100%-osan jóra, mert nem vagyok valami jó ilyen fogalmazgatásokban (esetleg valaki? 😊):

Dear BioWare and Electronic Arts,

We, Hungarian fans of the Mass Effect Universe have apprehensively heard about Dragon Age 2 won't come with a Hungarian localisation
and we hope this isn't a sign for Mass Effect fans aswell who are waiting for your next epic game Mass Effect 3.
Our Mass Effect fan base is huge in Eastern-Central-Europe so exluding us would be way too disappointing.
Please read through the petition and make a wise dicision about the Hungarian localisation.

---

Mit gondoltok? (Ui: ezt nem kötekedésnek szántam, nehogy félre érts, csak a gondolataimat osztottam meg 😊)

morvaigaben
Ez gyors volt, én támogatom 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Íme a petíció:

http://www.petitions24.com/mass_effect_3_hungarian_translation#form

Biztos nem igaz, az angolban a holiday kifejezést rendszerint a karácsonyi ünnepekre használják. Van a "Happy Holidays" kifejezés, amit pl azért találtak ki (legalábbis úgy rémlik, persze nem 100%), mert van egy pár másik vallás a keresztényen kívül, melynek szintén van december körül valami ünnepe, amit ugye nem Christmasnek hívnak. Ezzel a kifejezéssel mindenki minden jót kíván a másiknak, mégsem sérti meg a másikat a vallási identitásában (szerintem teljesen baromság ez is, meg az is, aki ezen be tud sértõdni... 😊).

Úgyhogy a ME3 várhatóan 1 év múlva érkezik, kb ilyenkor 😊 😞

Ja, és még valami: a ME2 elsõ trailereinek nem sok köze volt a végleges játék történetéhez 😛 A rejtõzõ fickó és Miranda nem üldögélve nézték, hogy Shepard miért gyûjt csapatot, hanem a rejtõzõ fickó bízta meg ezzel Shepard-t, és adta mellé Mirandat, Thanet és Gruntot pedig nem ismerte Shepard a kezdetektõl. Az egyetlen dolog, ami egyezett a trailerre és a végleges játékkal, az a begyûjtõk elleni harc és pont. Szóval szerintem ezt is vegyük figyelembe 😊

Amúgy benne vagyok egy ilyen petícióban. Bár én csak minõségi fordítást fogadnék el (minõségi játékhoz), de ha egy második játékhoz hasonló szintû fordítást adnak ki, az sem baj, legfeljebb megint összedugjuk a fejünket és kijavítjuk. Ez még mindig egyszerûbb, mintha az egészet, nulláról kellene lefordítani, mert az legalább még egy év lenne 😊

Magam részérõl nem gond, mert megértem az angolt, csak mégiscsak egy többlet érzést ad az a tudat, hogy lokalizálva van a játék 😊 Továbbá, ha az elsõ kettõt lokalizálták, ezt is illene! És akkor még nem beszéltem azon játékos társaimról, akik nem, vagy nem úgy tudnak még angolul (és azért lássuk be, szótárazgatni, miközben folyamatosan beszélnek, szünet nélkül, és pörög az akció... nem igazán lehet 😊 és akkor azzal csak szavakat lehet, kifejezéseket nem. Mert ugye így születik meg a "Roger Captain"-bõl a "Roger kapitány", a "Vettem, kapitány" helyett 😊)

Rage47
amúgy nagyon durva a CGI sztem, legalábbis a sniperes arca
Rage47
ne higyj 100%-osan annak az oldalnak
Rage47
Star Trek zenéje miatt😊
én is benne vagyok. Ja lehet csak elõtámadás vagy valami hasonló. Minden nap újdonságokat fogunk megtudni.

Amúgy érdekes, mert a videón 6 kaszást számoltam össze. Az ûrbõl egyetlen egy sem volt föld-körüli pályán... az viszont biztos, hogy minden fõbb várost támadás ért, mert ezt elmondja a videóban az emberke... mégis, Fejedelem azt mondta, hogy számaik minden ismert világ egét sötétbe borítja. Tehát, én arra következtetek, hogy ez még csak valamiféle elõszele az inváziós flottának.

Ugye a protiánok kiirtása is vagy 100 évig tartott, ráadásul Vigil említette, hogy a kaszásoknak voltak ügynökeik, akik beszivárogtak, és lebuktatták a menekülteket.

Ráadásul az is érdekes, hogy kit lõtt le a mesterlövész? Egy idegent? Vagy egy manipulált embert? Esetleg egy sima fosztogatót, bûnözõt? Ha idegent, akkor begyûjtõt, vagy esetleg egy héjat? Vagy valami teljesen új lény, amely a kaszásokkal utazott, amolyan szárazföldi csapata a kaszásoknak?

Sok itt a kérdés még, és ez így van rendjén, majd folyamatosan kapjuk az infókat 😊

Már alig várom, de még 1 év... áááááááááá this is madness 😊)

benne vagyok😊

Szerintem már kezdhetünk is petíció gyûjtésbe kezdeni, hogy legyen magyar felirat a játékhoz. Majd a végeredmény közzé kéne tenni a Bioware honlapján. Ki van benne? 😄

Jöhet 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

morvaigaben
OMG!!! Fél percig csak tátott szájjal ültem a video vége után...
Nagyon tetszett, kár hogy rövid <#bee1>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Szolnokboy1
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

már a 2011 önmagában jó hír, mivel úgy volt, hogy csak 2012-ben jön. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

én is remélem hogy feliratos lesz, nagyon nem lenne jó nem magyarul játszani.

Már csak azon izgulok, hogy ne rakjanak bele multiplayert... vagy ha mégis megtennék, az legyen független, induljon külön parancsikonról, és a legfontosabb, hogy NE menjen az egyjátékos mód rovására!!!!!!

Óóóó igen, CE biztosan befigyel nálam is 😊))

Ha lesz éjféli nyitás, ott leszek 😄