Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
http://www.freetvmaci.info/
xD
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Más, akkor most lesz multiplayer vagy nem? Eredetileg bejelentésnél azt mondták raknak be, de aztán vmi biowarees arc kijelentett h biztos nem lesz. Én is jobban örülnék ha soló kampány maradna.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
De ez úgy lenne jó hogy tényleg attól függne mikor leszel a csapat élén hogy hogy teljesítesz.Lehetne olyan benne hogy olyan opciók lennének hogy mesterlövész, csali, elterelõ..stb.Úgyértem hogy pl van egy épület amit be kéne venni és kiválasztod a mesterlövészt de te döntöd el hogy hova menjen te lehetnél pl a csali aki elölrõl bemegy a csapat másik fele meg hátulról menne.Berontasz elõl kicsalód õket a sniper elé mikor meg vissza akarnának menni akkor jön a hátsó csapat és akkor se elõre se hátra.Ha ilyen lehetõségek lennének benne az nagyon de nagyon jó lenne.Persze ez csak mind elmélet de jó lenne.
És azért ide írtam mert a me3 fórumin nem megy más csak a cirkusz már unom hogy mindig jön valami kis p*cs aki beleköt mindenbe.
Nekem tetszik😊
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
http://noob.hu/2010/12/18/mirandalawson2.jpg
http://noob.hu/2010/12/18/miranda1.jpg
Nem ide tartozik teljesen de a fallout 3 is rpg ugye?nektek tetszett?Gondoltam leszedem kipróbálom hátha tetszik de érdekel a véleményetek.
Megveheted, csak 30 euróig ki kell pótolni valamivel.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
na akkor ME1 és ME2 egyszerre rendelõdik.
Könyv jön kedden, két ünnep között csak elleszek valahogy.
Talán megvan a férfi 60-as is haverom gépén mert neki is adtam egyet.
Képes voltam végigjátszani az elsõ részt férfi karakterrel hogy legyen mentése😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az ajánlat május 31/12/2010-ig érvényes
Ezt akár be is rakhatnák feladatnak a ME3ba.
Érdekes egy videó kiderül hogy az arcok a játékban sokkal szebbek lettek és pl hogy plusz 4 küldetést kapnak ami kb 6h-nyi játékidõt jelent, ez gondolom a fõbb dlc-ket takarja ami eddig megjelent, de említi a cerberus networköt is, és mindez magyar felirattal.Mármint a videó magyar feliratos😊 Hogy a játék az lesz-e nem tudom.
Nem bánkodom most kaptam az EA-tól 10 ójró bonuszt játék vásárlásra, azt hiszem meg van mire költöm el. Következõ egy ME2 digital kiadás lesz.
Ugyanakkor azt is hozzátenném, hogy Magyarországon az olyan játékoknak mostanság nincs túl nagy sikerük, melyek gondolkodást igényelnek, és mondanivalójuk is van. Szerintem ha összehasonlítanánk egy CoD eladást bármilyen más szerepjátékkal, a CoD simán verné õket (szeretem a CoD-ot, de szerintem színvonalban sehol sincs egy ME-hez vagy DA-hez képest.). Minél "agyatlanabb" egy játék, annál nagyobb sikere van itt hazánkban... 😊
Most nézzétek meg: http://cdgalaxis.hu/PC/18073/mass-effect-2.html
Oké, legyen EA Classic kiadás, de akkor ezt az otromba sárga hátteret és az elfordított borító-képet hanyagoljuk. Elég a tetejére az a karbonszálas csík, benne az EA Classic logó, a hátulja pedig maradhat változatlan. Ja, és a CD kép se legyen karbonszálás, pofonegyszerû design, mert valami hihetetlenül illúzió-romboló, arról nem is beszélve, hogy nincs benne kézikönyv (ez most csak találgatás a részemrõl, abból indulok ki, hogy amit vettem Hot Pursuitot, ahhoz adtak egy Fifa 10 EA Classic kiadást, és abban mindössze egy DVD van - a már említett designal - kézikönyv meg sehol, valószínûleg a DVD-n PDF formátumban).
No, de legalább a DVD tartalmával nincs gond :]