Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vraaanyek
Srácok, nagyon sajnálom!! :S:S:S

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Hát hülyén is nézne ki kéken egy chuck norris😊Feltéve ha totál úgy néz ki mint a faterja😊

😊

Dante73
Szerintem Shepard van akkora "arc", mint Chuck Norris, úgyhogy neki tuti ember-gyereke születne Liarától... Max tiszteletbõl lenne T'Soni😄

http://www.freetvmaci.info/

Jane T'Soni Shepard?
xD

Vraaanyek
Az elsõ nagyon ott van... a másodikon olyan, mintha az anyja lenne inkább a képen...XD XD

SZilaJMaGGoT
Nem muszáj ezt a szálat folytatni, maga az univerzum szerintem elég kiaknázatlan. Ha star wars-ból is csak a 6 filmet vehetnék alapul akkor baszhatnád.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

JethroHUN
Nem valószínû h lesz 4. része. Ha már multiplayert terveztek a 3.ba, talán jobb is ha lezárják, egy értelmes, jól megcsinált résszel. De ha nagyon akarsz 4. részt akkor már ifj. John Sheparddal menjünk 😄 vagy Jane T'Soni Sheparddal XD attól függ melyik szerelmi szálat választottad. Mekkora lenne.
Más, akkor most lesz multiplayer vagy nem? Eredetileg bejelentésnél azt mondták raknak be, de aztán vmi biowarees arc kijelentett h biztos nem lesz. Én is jobban örülnék ha soló kampány maradna.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Gondolkodtam egy kicsit ha lenne 4. rész mirõl szólna, szerintem az lenne a legjobb hogy a 3 részen belül játszódna, úgy értve hogy most egy sima katonát irányítasz és a földön harcoltok az ellenséggel, lehetne benne ugyan úgy csapatirányítás meg minden.Úgy lenne a legjobb ha úgy kezdõdne hogy elõször csak pár kolóniára mentek rendezkedni és te is csak egy csapattag vagy nem parancsnok, aztán jön a hír hogy megtámadták a földet, hazarohantok és felveszitek a harcot és ugyan úgy lépnél szintet tapasztalatot szereznél majd ha a játék úgy véli eléred azt a szintet hogy saját csapatod lehessen akkor jönne egy baleset vagy valami, ami a parancsnokoddal történik és neked kéne átvenni a helyét.
De ez úgy lenne jó hogy tényleg attól függne mikor leszel a csapat élén hogy hogy teljesítesz.Lehetne olyan benne hogy olyan opciók lennének hogy mesterlövész, csali, elterelõ..stb.Úgyértem hogy pl van egy épület amit be kéne venni és kiválasztod a mesterlövészt de te döntöd el hogy hova menjen te lehetnél pl a csali aki elölrõl bemegy a csapat másik fele meg hátulról menne.Berontasz elõl kicsalód õket a sniper elé mikor meg vissza akarnának menni akkor jön a hátsó csapat és akkor se elõre se hátra.Ha ilyen lehetõségek lennének benne az nagyon de nagyon jó lenne.Persze ez csak mind elmélet de jó lenne.
És azért ide írtam mert a me3 fórumin nem megy más csak a cirkusz már unom hogy mindig jön valami kis p*cs aki beleköt mindenbe.

nekem is tetszik jók lettek.

Doom 4
Szintén nekem is tetszik mind2.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

hát kinek mi😊
Nekem tetszik😊

cikasz
Hát õszintén szólva egyik sem túl jó 😞

http://www.akciofigura.hu

penge96
<#szeret><#szeret><#szeret>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Semmi különbség. Nekem is az LV-s van meg, ugyanolyan mint az eredeti, csak már nem nyomtatják rá az origi birítót

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Üdv. Meg akarom venni a mass effect 1-t, mivel ez kimaradt anno nekem, de a közelben nem adják csak valami LV-s kiadásban. Azt akarom kérdezni hogy, ez mit jelent ha nem a hivatalos kiadás? UGyanúgy tudok vele majd játszani vagy származik belõle valamilyen hátrányom?
Bocs a devianartos link szar volt
http://noob.hu/2010/12/18/mirandalawson2.jpg
http://noob.hu/2010/12/18/miranda1.jpg

xD nézzétek mit találtam😊

Nem tudom de remélhetõleg minél hamarabb.
Nem ide tartozik teljesen de a fallout 3 is rpg ugye?nektek tetszett?Gondoltam leszedem kipróbálom hátha tetszik de érdekel a véleményetek.

Vraaanyek
Valaki tudja, hogy a másik két könyv mikor jelenik meg kicsiny hazánkban???

az biztos hogy nagyon jól kitalálták ezt a döntéseket és hogy hatással van mindenre.

Simán meg lehetett volna azt csinálni, hogy aki nem mentett állást importált, annak a rejtõzõ fickó felé való úton kell, Mirandának választ adnia a kérdéseire, és ezzel meghatározza, hogy mi történt. Ugyanúgy, ahogy ott mondod meg, hogy kit választottál a Tanácsba (ugyanis ez az adat nem került bele az ME1 mentésbe, ezért kell arra külön válaszolni).

Mindegy úgy sincs pénzem most ilyenre ha 31 euroért vennék bármit is akkor is 21 euro ki kell pengetni ami 6-7000ft meg nincs is olyan game ami érdekelne, meg a gépre akarok most költeni és még az se biztos hogy lesz rá.ME3-ból úgy sincs fent ce kiadás úgyis csak az érdekel a simát nem rendelem meg elõre.Más meg nem kell igazából a másik 2-rész megvan a 2 meg 2 féle változatban is egy ce meg a digital edition is.Majd lehet odaadom valakinek karácsonyra vagy nem tudom.

ME2 dlc-t nem lehet belõle venni?

Hát én anno leírtam a döntéseket hogy miket hoztam benne, de ez érthetõ én is így vagyok vele.Én úgy csináltam hogy év vége fele nekiálltam az egynek és elvittem 60-as szintig a karaktert még mielõtt megjelent volna a 2.Csak nem fejeztem be a játékot mert elértem ugyan de a játék legelején és befejezni már nem fejeztem be vele.De most elkezdtem vagyis inkább folytatom azzal a karakterrel és utána nekiállok megint a 2-nek egy full kijátszott 60-as szintû karival.

Gondolom 2010. dec. 31., lévén novemberben regeltem a ME2t.
Megveheted, csak 30 euróig ki kell pótolni valamivel.
Gyerekek ilyen euro árfolyam mellett nem éri meg néztem pl a cryis 2-t az 50 euro ami átszámolva majd 15000ft és az csak a sima kiadás, itthon a limited elõrendelve 11, most ha használom is azt a 10-euros utalványt akkor is lejön max 3000ft a 15-bõl és akkor is 12-be van a sima.A cd galaxisnál 9990 a limited plusz nekem kell kiszállítást is fizetni szóval itthon olcsóbb.Más terméknél lehet megéri de ennél nem, meg akkor éri meg igazán ha csökken az euro értéke vagy a forinté nõ de most nem éri meg.

Tudom, ismerem azt az oldalt. Jó, meg minden, csak én szeretem, ha saját magam csinálok végig valamit, vagy legalábbis saját magam választom ki a döntéseket, és nem egy ismeretlen ember rohangászását folytatom.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Most akkor 2010 dec.31.ig érvényes vagy hogy van, mit keres ott hogy május?Az apró betûs rész ugye csak 30 euró vagy afeletti vásárlás esetén érvényes.Pedig néztem 9.995-ért más játékot akkor azt nem lehet megvenni?

érdekes videó az tuti.

Csak 30 € vagy ennél nagyobb értékû új rendelésekre érvényes

na akkor ME1 és ME2 egyszerre rendelõdik.

Könyv jön kedden, két ünnep között csak elleszek valahogy.
Erre találták ki a masseffectsaves.com-ot.Én mikor megjelent a 2, felraktam az 50-es deadult shepard-et a netre mert sok embernek nem volt meg a mentése.Persze akkor még nem voltam ezen a fórumon amit utólag már bánok.De ha kell most is tudok adni mentést van nõi 60-as meg 50-es is.😊
Talán megvan a férfi 60-as is haverom gépén mert neki is adtam egyet.
Képes voltam végigjátszani az elsõ részt férfi karakterrel hogy legyen mentése😊

Nem tudom, Ti hogyan vagytok vele, de nekem jól jött volna egy ilyen interaktív képregény. Ugyanis a 2-es részen belül minimális döntésváltoztatást lehet hozni, így aki véletlenül kitörölte az elsõ rész mentéseit, az cseszheti. Én speciel a ME2 megjelenésekor kénytelen voltam a default, BW által hozott döntésekkel végigjátszani, mert egyszerûen nem volt kedvem megjelenéskor elkezdeni játszani a ME1-el. Késõbb ugyan újra kijátszottam az elsõ részt a kívánt döntésekkel, de egy kínszenvedés volt, megmondom õszintén. A gameplay miatt. A történet meg már nem tudott annyira magával ragadni, hiszen elõtte jó párszor kijátszottam már. Egyszóval kiadhattak volna valami ilyesmit a többi platformon játszóknak is, vagy eleve bele tehették volna a játékba. Például azon a képernyõn, ahol látjuk az importált mentés döntéseit, oda lehetett volna tenni azt, hogy azok helyett a döntések helyett kiválasztunk másokat.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

És tényleg én is kaptam.Meddig lehet ezt felhasználni? Június 30.-ai.

Idézet a bonusz levél kisbetûs részébõl:

Az ajánlat május 31/12/2010-ig érvényes

Ezt akár be is rakhatnák feladatnak a ME3ba.
szülinapi jóság <#nevetes1>
mass effect 2 ps3

Érdekes egy videó kiderül hogy az arcok a játékban sokkal szebbek lettek és pl hogy plusz 4 küldetést kapnak ami kb 6h-nyi játékidõt jelent, ez gondolom a fõbb dlc-ket takarja ami eddig megjelent, de említi a cerberus networköt is, és mindez magyar felirattal.Mármint a videó magyar feliratos😊 Hogy a játék az lesz-e nem tudom.

hogy kaptál vagy mire?Bár ha jól rémlik én is kaptam valami hasonlót csak nem használtam ki megyek és utánanézek.

okés ha látok szólók nekem is jó lenne.

kösz Slashice

Nem bánkodom most kaptam az EA-tól 10 ójró bonuszt játék vásárlásra, azt hiszem meg van mire költöm el. Következõ egy ME2 digital kiadás lesz.
Ha találtok esetleg mass effect 1 vagy 2-es egérpadot a neten szóljatok😊Be kéne szerezni egyet már ha létezik😊

Hát az eladásokat nézve pedig baj mert így nem veszik annyian a me-t és azért nincs lokalizált verzió ha több lenne az eladás nem lenne semmi technikai probléma.

nagy baj pedig én nagyon szerettem az ilyen játékokat.

Nem hiába vagyunk fps ország de ez azért elég szomorú hogy az embereket csak az érdekli hogy hány embert tud lelõni meg hogyan, nem mondom hogy én nem játszok vele mert igen de ha választani kéne egy cod vagy me2 között a me2-t választanám lehet a cod-ba ott a multi ami igaz jó de egy idõ után az is unalmas már.Egyébként én meg úgy tudom hogy elég jól fogyott a me2 collectors edition mert még után kellett rendelnie a cdgalaxisnak.

Van benne valami... viszont lehet, hogy ma már népszerûbb a játék, mint mikor megjelent a 2.

Ugyanakkor azt is hozzátenném, hogy Magyarországon az olyan játékoknak mostanság nincs túl nagy sikerük, melyek gondolkodást igényelnek, és mondanivalójuk is van. Szerintem ha összehasonlítanánk egy CoD eladást bármilyen más szerepjátékkal, a CoD simán verné õket (szeretem a CoD-ot, de szerintem színvonalban sehol sincs egy ME-hez vagy DA-hez képest.). Minél "agyatlanabb" egy játék, annál nagyobb sikere van itt hazánkban... 😊

SZEG007
Annyira nem lehetnek jok az eladások, mert én gyüjtöi változatot vettem az alap változat árán még megjelenéskor, és utánna még honapokig lehetett kapni pedig gyüjtöi változatot nem szoktak annyit behozni mint simát. Ki lehet következtetni mennyi fogyott a játékbol akkor, hát nem sok....

Nem mellesleg, ezek az EA Classic dobozok annyira ocsmányak, hogy az hihetetlen. Mégis milyen elvetemült marketinges találta ki ezt a szerencsétlen sárga/fekete designt? Egy 10 éves kisgyerek jobb tervet talál ki egy dobozra, számítástechnika órán. Ránézek, és mindig az az érzésem, hogy ezt valaki powerpointtal tervezte...

Most nézzétek meg: http://cdgalaxis.hu/PC/18073/mass-effect-2.html

Oké, legyen EA Classic kiadás, de akkor ezt az otromba sárga hátteret és az elfordított borító-képet hanyagoljuk. Elég a tetejére az a karbonszálas csík, benne az EA Classic logó, a hátulja pedig maradhat változatlan. Ja, és a CD kép se legyen karbonszálás, pofonegyszerû design, mert valami hihetetlenül illúzió-romboló, arról nem is beszélve, hogy nincs benne kézikönyv (ez most csak találgatás a részemrõl, abból indulok ki, hogy amit vettem Hot Pursuitot, ahhoz adtak egy Fifa 10 EA Classic kiadást, és abban mindössze egy DVD van - a már említett designal - kézikönyv meg sehol, valószínûleg a DVD-n PDF formátumban).

No, de legalább a DVD tartalmával nincs gond :]

Egyékbént köztünk szólva, az egyik legnagyobb öngól az EA részérõl az az volt, hogy a ME2-t benyomták classic kiadásban, amikor a játék idén jött ki! Ráadásul mindezt úgy, hogy a kettõ ugyanannyiba kerül. Nem is értem, hogy mire gondoltak, mikor ilyen fapados kiadást adtak egy olyan játéknak, ami kb mindenhol besöpri az év játéka címet, és nem Classic kiadást kéne kiadniuk, hanem Ultimate-t. Mondjuk azt itt nem lehetne, mert ugye a LotSB DLC-t nem lokalizálták... izé "technikai okok" miatt nem mûködik a mi verziónkkal 😊

Viszont, ha ez igaz, márpedig minden jel arra utal, hogy az: nagyon jók az eladások a ME-nél 😊 tehát van remény a lokalizációra, és ha szerencsénk van, minõségit fognak összedobni és nem csapják úgy össze, mint a második rész fordítását 😊

Már nincs. Tegnap még volt... ezek szerint elég gyorsan elkapkodták... 😞 😊