19778
-
sanya200 #14737 Jövőhéten ha jól látomkapunk egy új kisebb dlc-t.Alternate apparence pack 2-t.Tali,grunt,és miranda kap új cuccot.
Itt a link a hivatalos oldalon lévő facebook-on találtam. -
Szthomas #14736 Bármilyen Mass Effect-es munkádat szívesen látjuk! Az eddigi munkáid a windows-om hátterét ékesítik, és szerintem nem csak én vagyok így ezzel. Egyszóval szép munka! -
sanya200 #14735 A kép azért sötét mert shep elég ramagy minőségben van meg egyszerűen nem lehet jó lefényképezni a fém tokot és ezért sötétítettem.De ez még csak az első próbálkozásom a Rainmeterrel de majd kitalálok valami jobbat, azt a mirandás képet kéne valahogy megoldani:)Ha meg van ötletetek szívesen fogadom meg át is tudom küldeni majd ha kell valakinek. -
sanya200 #14734 Hát én se tojtam össze a széket dead space 2 alatt.Igazából talán 2x ha kicsit megijedtem de az is csak véletlen volt.A mass effect 2-ben én most járok 40h-nál és nincs meg az IFF,Overlord DLC,meg a Shadowbroker se:)
Igaz most sokat bányásztam csak 0 elemből van vagy 100.000 a többiből 300-500 között.Meg most elolvastam minden bolygó leírását ha volt rajta anomália ha nem.Azzal azért elmegy egy pár óra ha megnézzük hány bolygó van:) -
bendáj17 #14733 szerintem nagyon klassz lett, nekem tetszik. -
Szthomas #14732 Nekem bejön, csak kicsit sötét! Korábbi hozzászólásokhoz visszatérve én is végigtoltam a Dead Space 2-öt. Nagyon jó kis játék, bár megmondom igazán fele annyira sem rémültem meg a játék során, mint az első résznél. Mellesleg számomra rengeteg dolog megmagyarázatlanul maradt a játék végén. Egyszóval piszkosul jó látvány, hangulat, akció, de szerintem a történeti részen még dolgozhattak volna kicsit. A játékidő elfogatható (9-10 óra), bár amióta az ME2-vel játszok ez már igencsak kevésnek tűnik. Legutóbbi ME2 végigjátszásom 45h-ás volt, komolyabb üresjárat nélkül... -
sanya200 #14731 Na itt egy me témájú asztal hátha érdekel titeket jó 1-1,5h volt mire elkészült.
-
Slashice #14730 Gondoltam megosztom ezt. Ugye a Dead Space 2 kapcsán említettem, hogy tök jó lenne ilyen összecsukódó sisak a Mass Effect 3-ban, és konkrétan van egy ilyen kezdeményezés a BioWare hivatalos fórumon. A linkre kattintva ennek a terveit nézhetitek meg (természetesen rajongó készítette :))
Szerintem iszonyat jó lenne! -
bendáj17 #14729 van ez így, majd kiderül mi történt -
Neton #14728 Nyilván. De vajon miért? -
sanya200 #14727 törölte gondolom. -
Neton #14726 Hova lett a vidi? :S -
bendáj17 #14725 igen kár érte. -
sanya200 #14724 kár hogy nem hasonlít mirandára:( -
bendáj17 #14723 nem semmi videó tényleg. -
sanya200 #14722 És még nekem mondják hogy megszállott vagyok:)
A neten biztos találsz modellt így nem kell totál nulláról kezdeni. -
mike01010101 #14721 De, akarok:) Megpróbálok majd egy részletes modelt csinálni. Jó minőségben lefilmezem majd az utcánkat és onnan fog felszállni:) -
sanya200 #14720 Igen de ha azt vesszük hogy ezért a minőségért is egy órát kellett dolgozni.Amúgy nem akarsz egy sr2 hátteret csinálni?
:)
Devianarton találtam ezt nagyon részletes ahogy látom csak a textúra hiányzik róla.
normandy sr2
Úgy tudom ki lehet lopni a játékból a normandy sr 2 modelljét. -
mike01010101 #14719 Normania felszáll
A múltkor láttam itt egy nagyon jó videót a Normandiaról, összedobtam én is egyet, persze sokkal gyengébb, kb 1 óra alatt csináltam, tokkal-vonóval (elnézést is kérem a minőségért). Inkább csak a technológiát próbáltam ki. -
sanya200 #14718 youtube 18+ -
sanya200 #14717 Bakker mit ki nem találnak elmeroggyant emberek:) 1:perc 40-nél érdekes igazán:)
-
sanya200 #14716 Nem láttam hogy lenne egybe.De ha gondolod akkor összevágom én nem nagy kunszt, csak le kell tépni majd a movie makerrel vagy hasonlóval össze lehet vágni pár perc az egész. -
bendáj17 #14715 tényleg érdekesebb lenne űrállomásokat is látni ne csak bolygókat. -
Slashice #14714 --- OFF ---
Amúgy jó lenne lefordítani a Dead Space 2-t is, csak egyelőre még nincs mód a DAT fájlok kitömörítésére és visszacsomagolására... és akkor még a konkrét nyelvi fájlról nem is beszéltünk, nem lepődnék meg, ha az még külön kódolva lenne...
Ez azért bosszantó, megértem az EA döntését, mert lehet, ha én lennék ott a vezető, és látnám az eladási számokat, én is ezt a döntést hoztam volna (azt ne felejtsük el, hogy az EA nem egy BKV, ott nem az a királyság, ha minél kevesebb a veszteséged, hanem ha minél több), de akkor az új játákaikat igazán kihozhatnánk úgy, hogy a szövegfájljaikat egyszerűen lehessen szerkeszteni... miért nehezítik a fordítók dolgát? Csak maguknak ártanak ezzel... no mindegy, végülis ez nem az EA fennhatósága (annyira), hanem inkább a fejlesztőé... -
Slashice #14713 Sanya: Nincs egy olyan női Shepardös képregény videó valahol youtuben, ami nincs kettévágva, hanem egyben van az egész? :)
Gondoltam életjelet adok magamról, hétvégével kicsit elcsúsztam, ráadásul megjött ugye a Dead Space 2, amit már végigvittem és überállat játék :D kár, hogy a DA2-höz ad extra páncélt, és nem a ME2-höz vagy a 3-hoz :) Ütős lenne egy olyan páncélban rohangálni :D
És ez a játék megint bebizonyította, hogy mekkora királyság az összecsukódó sisak :P remélem a ME3-ban is hasonló lesz, és ha használsz sisakot, akkor az a párbeszédek során, vagy gombnyomásra automatikusan összecsukódna :) -
sanya200 #14712 Ezen én is gondolkodtam akár a tankolást is mutathatták volna, bár ahányszor tankolni kell a játékban:)De át lehetne őket ugrani mint a leszállásos videókat is.Meg végre tényleg jó lenne látni egy szövetségi űrállomást pl az acturus nagyon érdekelne, meg is látogatnám elvégre ott kaptuk a kiképzést is. -
Szthomas #14711 Egy két példa arra, amit említettem:
http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=space+station#/d2ntnt0
http://browse.deviantart.com/?q=space%20station&order=9&offset=0&offset=48#/d1fkq43
http://browse.deviantart.com/?q=space%20station&order=9&offset=120#/dayee1
Bármi hasonlót szívesen láttam volna, illetve látnék a későbbiekben. -
Szthomas #14710 Kicsit más:
Most gondolkoztam el azon, hogy talán jobb lett volna, ha a hajóhoz tartozó fejlesztéseket különböző katonai űrállomások vehettük volna meg. Én személy szerint jobban örültem volna, ha mondjuk a hajó Thanix ágyúit egy turian bázison építették volna bele a hajóba. Közben pedig az űrállomás ablakaiból láthattuk volna, ahogy a turian cirkálók ki és be dokkolnak, feltűnhetett volna pár alliance cirkáló, esetleg dreadnaught. Szerintem ilyen apróságok is dobtak volna a hangulaton. Én akár még az akció egy részéről is szívesen lemondtam volna az ilyen dolgokért! -
bendáj17 #14709 reméljük a legjobbakat. Mára is megvolt a Mass effect 2 játék :D -
Szthomas #14708 Bízzunk benne, hogy a Mass Effect-nek sikerül megőrizni eredeti "hitvallását" és kevésbé próbál hasonulni a jelenleg tapasztalható őrült akció dömpinghez! Bár látva a második részt és annak sikereit, nem hiszem hogy visszavennének az akcióból, talán még fokozni is próbálják... -
sanya200 #14707 Én már a részek címeire se nagyon emlékszek a Black Opsot végig se vittem, egyszerűen ráuntam az egészre.Nem volt rossz a történet de annyira unalmas volt már , egyszerűen nem volt kedvem vele játszani untam az egészet.Sajnos pedig ez megy mostanába akció orientált játékok és sajnos a me2-t is elérte.Kicsit jobban elmozdultak az akció irányába az egyhez képest.De ezzel addig nincs bajom még nem megy a történet vagy az rpg elemek rovására. -
Szthomas #14706 Jó szám tényleg! Az pedig, hogy ennyi helyen lett az év játéka számomra nem meglepő. Mostanában a multis játékok kerültek előtérbe de ez nem jelenti azt, hogy csak arra van igény, sőt! Ha megnézi az ember a "lövöldözős" játékok többségét, piszkosul egy kaptafára mennek, még a legnagyobb nevek is. Jó látni, amikor az ember ennyire mást kap, ennyire összetett világot, mint a Mass Effect! Van egy érzésem, hogy a Mass Effect-re még akkor is emlékezni fogunk, amikor a Black Ops és társai már emlékfoszlányok sem lesznek... -
bendáj17 #14705 tényleg nagyon érdekes. Nekem is tetszik az a szám amit belinkeltél. -
sanya200 #14704 Év játéka itt is:)
Game of the year
Ez a kép benne van a cikkben is megmosolyogtatott egy kicsit:)
-
sanya200 #14703 Hát nem olyan nagy baj ha néha másról is beszélünk:)
-
Szthomas #14702 Amúgy most már igyekszem visszatérni a Mass Effect témához, mert mostanában piszkosul elkalandoztam/tunk... -
Szthomas #14701 Sziasztok!
Ma én is nekiestem a Dead Space 2-nek! Ütős! Nálam teljesítményben is jobb, mint az első rész. Ennek ellenére lehet, hogy csak egyszer fogom végigjátszani. Az első részt is marhára élveztem, de amikor újra akartam kezdeni és minden ugyanúgy történt már nem volt ugyanaz a feling... -
sanya200 #14700 Egyik kedvenc soundtrackem:)
-
bendáj17 #14699 gondoltam csak belinkelem szerintem se a legjobb. -
sanya200 #14698 Gondolkodtam ezen a módoláson de nem igazán lehetne véghezvinni.Mármint az arcok textúráját illetően.Ott van ugye a Fakefactorx Cinematic mód ami hát viszonylag jó lett ha az arcokat nézzük, nagy része ps-el lett csinálva.Csak a me-nél az a gond ugye hogy nincs fix karakter úgy értve a csapattársak arcán lehetne javítani, de ott a főhős azon nem igazán lehet mert ahány játékos annyi eltérés.Úgy lenne csak értelme ha az alap fix karaktert javítanák de ez sokaknak nem felelne meg mert mindenki a saját képére formálja vagy olyanra amilyenre akarja.Egyedül ez nem tetszik a cinematic modba hogy alyx-et kicserélték valami élő bigére aki nem is hasonlít rá ha meg az alapot használod akkor meg eltérő mert a civilek jól ki vannak dolgozva alyx meg nem. Szóval itt alapvetően csak ezzel van probléma hogy nincsenek fix karakterek, esetleg annyiban lehetne javítani hogy nem az arcokat hanem magát a textúrát kicserélni nagyobb felbontásúra vagy szebbre de ehhez már komolyabban bele kéne nyúlni a motorba gondolom és ezt a mód készítők nem biztos hogy meg tudnák csinálni.