Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát remélem, hogy lesz felirat, és remélem, hogy MINÕSÉGI lesz! Komolyan, EA igazán kiszervezhetné a munkát az elsõ rész CD Projektes csapatának, mert õk remek munkát végeztek a fordítással!

És addig is: mindenki kezdje el félrerakni a pénzét, hogy megvehesse a játékot, mert ezt bizony bûn lewarezolni 😉

Egyébként érdekes videó... kíváncsi vagyok, hogy vajon csak az embereket támadják meg elsõnek, vagy a többi faj bolygója is támadás alá kerül? Érdekes, érdekes.... 😊

Én már augusztusban olvastam errõl egy hírt hogy a ME3 jövõ nyáron jelenik meg. akkor lehet hogy tényleg igaz?
NINCS spoiler veszély:
ME3

Amúgy a videó nagyon király 😄 Ha lesz gyûjtõi változat biztos azt veszem meg 😊
"2 millió halott az elsõ nap és még 7 millió az elsõ hét végére"

Tényleg nem lesz olyan sötét hangulata, mint a 2-nek, aminek szerintem nem is volt? 😄
Na akkor én mától kezdve nem fogom a Mass Effect fórumokat nézni, és semmilyen Mass Effect 3-ról szóló hírt nem kukkantok meg (sajnos az elsõbe bele néztem)!
A két DLC-t meg várom a második részhez. Már rég ott várja a BioWare oldalán a fiókomban a pontok, hogy megvehessem õket (ha nem lesz több 800-800 pontnál). Direkt nem költöttem el a megmaradt pontjaimat, azokra a haszontalan DLC-kre (mint pld. a fegyver csomag, meg az öltözet csomag).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Érdekes mert az új nfs ami egy határ kaki az meg magyar.

Ütõs lesz ez😊 és remélem hogy lesz felirat...
Tehasut
cdgalaxis, Dragon Age 2:
"A játék várhatóan angol nyelven jelenik meg, magyar felirat nélkül."

és ha a DA2 nem lesz magyar feliratos, akkor a Mass Effect 3 sem...
Akkor elvileg jövõ ilyenkor jelenik meg? Már ha hihetünk a videó végén a dátumnak 2011 Holyday

jah kibaszott jó lett a videó csak rövid de nagyon jó lesz az már biztos. 😄 nagyon állat lesz.

Ez a legjobb Mass Effect 2 fan vid amit valha láttam , Kegyetlen, egyes emberek mi minden kinem találnak ez félelmetes 😊
http://www.youtube.com/watch?v=wyUxqYElZe4

lolSL
viszont addig se maradunk mass effect nélkül:

There is still more Mass Effect 2 DLC coming.

2 perce írta biowares arc 😊

lolSL
holiday = ünnepek = hálaadás elõtti megjelenés, vagyis november

Vraaanyek
Holiday 2011 vajon mit jelent a trailer végén???? 2011 nyarát esetleg???

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

lolSL
játszik, 2 órás volt a mûsor

Vraaanyek
Mi az istent csinál ez a szerencsétlen livestream-en??????

lolSL
best RPG: mass effect 2 !

Köszi köszi, már majdnem depreszióba estem, boszantó volt hogy majd 20 percet nem láttam 😞

lolSL
www.livestream.com/keefers

Vraaanyek
valaki tegyen be egy linket légyszi a mûsorról, mert ahol eddig néztem az elszállt!

K*rva jó lesz áááhhh bár lehetett volna hosszabb a trailer is.

Rage47

jó lesz ez
ááá gyerekek ááááhh
Mass Effect 3

na mass effect 3 oh yeah és a videó igaz nem volt hosszú de ütõd az biztos fõleg mikor mutatják ahogy a reaperek landolnak a földön.

jaja

A Bioware, már is begyüjtötte az év studiója díjat. 😊

kezdõdik😊

ja én is szerettem a harci adeptust tök jó az emelés is jó szétzúzza õket.

értem köszi olvastam az írásod 😊 akkor lehet majd a 2-ben próbálom ki.

Az elsõben most harci adeptussal tolom azt hiszem van dobás, emelés torzítás és a legnehezebb szint is könnyûnek tûnik, persze 60-as vagyok lehet azért.Igaz csak shoti meg pisztoly van de iszonyat sok életereje van az ellennek hiába van a legjobb shoti ami létezik a thorian kreatúrákba vagy 10-et bele kell lõni plusz a társak is lövik meg a kroganok ooh kész kihívás sokkal nehezebb legyûrni õket mint a 2-ben és ez így van jól, ha lemegy az életerejük elesnek majd visszatöltõdik gondolom azért mert a másodlagos szervek átveszik az elsõk helyét.Meg a biotikusok képesek engem is fellökni a 2-ben ez nem volt max sérülni lehetett de így nem sok értelme volt akkor minek a biotic ellen ha nem tud mást csak lõni?

Calver
mások nagyon a képességei elsõ részben - ott konkrétan Sentinel egyik leggyengébb kaszt volt, míg második részre iszonyatosan feltápolódott, megkockáztatnám h a legkraftosabb lett... de mindenképpen a legélvezetesebb.

nézz körbe elsõ rész topicjában, leírtam röviden és tömören pár hozzászólással ezelõtt h melyek ott a vicces kasztok, de summázva: Vanguard és Infiltrator a móka legjobb forrása <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

akkor lehet hagyom a fenébe, nem tetszenek azok a válaszok.

Link a SpikeTV-hez:
http://www.boxlive.tv/channels/spiketv
Jó VGA-at! 😄

Sok boldog születésnapot és kellemes olvasást kívánok.

értem én se nagyon akartam a sentinel (õrszem) kaszt csak a 2-ben tök tetszett az a tech lövedék vagy mi. sanya én is emiatt nem próbáltam ki, olyan rossz bunkónak lenni.

lolSL
ott nem is nézhetnéd, esetleg utólag
elõ streames oldalakon biztos fogják adni többen is
ustream justin.tv livestream stb

Doom 4
Akkor boldog szülinapot!
Más: VGA-t én sztem nem fogom tudni nézni, mert ott a spike tv-n lévõ videokra azt írja nem érhetõ el a countrymban -.-

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Köszönöm.<#smile>

Szintúgy boldog szülinapot😊

Fpocok
Boldog szülinapot és karácsonyt! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mától én is tulajdonosa lettem egy Drew Karpyshyn - Mass Effect:Felismerés könyvnek. Ez az én saját ajándékom utólag a születésnapomra, és karácsonyra is.

Talán bunkón?
De biztos nem fognak kedvelni annyira mintha paragorn lenné.

Calver
semmi különös, viszont "renegát" válaszok a velük történõ beszélgetésben zseniálisak...

Ashley: "Dad passed on a few years back... he's probably still watching though."
Shepard: "He's not a zombie, is he?"

viszont Sentinel (gondolom ez az õrszem) eléggé szopatos kaszt tud lenni szvsz ME1-ben, én spec nem ajánlanám.

"The trees move. Do you not see it?"

én meg újra játszom az 1-et renegát leszek még úgy nem próbáltam, ja meg õrszemként. Hogy fognak viszonyulni a csapattagok ha végig renegát leszek?

én kibírom addig simán.

mindenképp érdemes 😄

Doom 4
Akkor most lefekszek aludni azt majd felkelek 1 kor xd

okés akkor jól tudtam 😊 sajna akkor várni kell még.

lolSL
de van 6 óra az 8pm eastern time-hoz képest. tehát hajnali 2kor lesz ahogy írtad
ustream.comon vagy justin.tvn biztos lehet majd nézni

értem én is innen láttam de nincs idõeltolódás?

Doom 4
Én innen szedtem, akkor az idõzítõn még két óra állt 😊