19778
  • mike01010101

Én fából faragtam ki, itt egy fotó:)
  • mike01010101
    Mikor ezt néztem egy dolog jutott az eszembe: "Na elmegy a picsába"
  • Szthomas
    Gondolom ismeritek amit mutatni fogok, de mivel én eddig nem nagyon böngészgettem a BioWare fórumot nekem új. Marha jó hangsémákat készítettek windows 7 témához Harbinger és Legion beszólásaival. Én most próbáltam ki a Harbingeres változatot és nagyon állat! Az összerakott témákat nem igazán szeretem, így én is Sanyához hasonlóan oldottam meg a dolgot. Háttérkép és bejelentkező kép Sanya képeiből, hangok pedig Harbingertől! Már csak valami Mass Effect-es kurzor kellene...
    Ja a topik, amiről beszéltem:
    http://social.bioware.com/forum/1/topic/103/index/1718758
  • Szthomas
    Én is Köszönöm! Nagyon király! Yvonne-ről is van jó pár fantasztikus kép!
  • bendáj17
    itt aztán lehet keresni. Köszi a linket.
  • sanya200
    Találtam egy ilyet is nem gyenge:)Igaz ez csak egy fegyvermakett.
    Avanger
  • sanya200
    Itt érdemes körülnézni.
    Wallbase.net/search
  • sanya200
    Valószínű a mirandás is gagyi kicsit a legjobb talán az ashley-s kép.
  • Pares
    Nagyon jó képek. Kivéve a bikinis Talit, az rettentő gagyi szerintem. Am van egy elképzelésem, hogy hogyan csinálhatták. Valószínűleg igazi modellek testére tették a Mass Effectes karakterek fejét...
  • bendáj17
    tényleg nagyon jók lettek, én is mint előttem szívesen látom a hasonló képeket.
  • Szthomas
    Szép találatok! van egy-két egész komoly, de a többi sem rossz! Ha találsz bármi hasonlót szívesen látjuk... (én biztosan)
  • sanya200
    Találtam pár képet nem a legjobbak de érdekesek:)
    Persze biztos sok munka volt vele.
    Tali
    Samara
    Aria
    Tali ezúttal Bikiniben:)
    Nassana
    Miranda(bár lehete jobb is:()
    Ashley(ez viszont egész jó)
  • Szthomas
    Jól hangzik! Várjuk a fejleményeket...
  • sanya200
    Van most egy jó ötletem csak még nem álltam neki,csak nem akarom most elárulni, de annyit mondok hogy ilyen háttér még nem volt.Már ha nevezhetjük háttérnek amit csinálni akarok:)
  • sanya200
    devianart.com ott van dögivel.
    Meg csinálom a képet ha megtudom de ha találtok hozzá agyagot annál könnynebb, mondjuk egyedül a háttér kéne mert a többit ki tudom szedni a játékból vagy trailerekből.
  • bendáj17
    akkor jó én is ezen a véleményen vagyok. Minél többen vagyunk annál jobb. Mostanában kezdtem el Mass effect képeket gyűjteni, persze semmi extra.
  • Vraaanyek
    Én személy szerint nem kedvelem a szövegelést egy jó háttéren, szerintem elég a Mass Effect 3 logó, meg a képek
  • Szthomas
    Sajnos ezzel nem csak te vagy így! Nekem is lenne jó pár elképzelésem, de nem igazán konyítok a ps-hez.

Mondok egy példát: romos nagyváros a háttérben, bal alsó részben egy krogan hadsereg, jobb alsóban a Geth haderő, középen a Rachnik, előttük Shepard és a csapattársak. A levegőben emberi, quarian, geth hajók. Minimális szöveg: "Nothing can stop us!" és valahova egy Mass Effect 3 logó.
  • sanya200
    köszi:)
    Van pár nagyon jó ötletem is csak sajnos nem tudom megvalósítani annyira még nem értek a ps-hez csak az alapokat sajátítottam el nagyjából.
  • Szthomas
    Köszi a képeket! Jól fognak mutatni háttérképként! Mellesleg nem bűn, ha bizonyos részleteket felhasznál az ember a saját képéhez/képeihez! Amúgy nagyon jól sikerültek!
  • sanya200
    Mondjuk az első és a 3. képben van némi csalás az elsőnél megtaláltam azt az üres képet ami itt az oldalon is van, csak az üres háttér volt meg a karaktereket meg ráraktam.A 3. kép meg bioware-os kép volt a me2 oldalának volt a háttere csak le tudtam lopni a firefoxal.Arra csak mirandát raktam rá a többi az gyári volt.Csak gondoltam szólok nem szeretek más munkájával dicsekedni.
  • Pares
    Szép meg minden, de szerintem ez olyan messze áll Tali karakterétől, amennyire csak lehet. Nem tudom, hogy a Bioware hogyan dönt Tali arcával kapcsolatban, de így is úgy is megkapják a magukét. Mivel eléggé megosztott a rajongói tábor (még a talimancereken belül is). Az egyik fél azt szeretné, ha nem mutatnák meg Tali arcát, így megmaradna az a misztikum a Quarianok igazi kinézetével kapcsolatban, és a kinézet miatt senki se lenne csalódott, a másik tábor meg azt akarja, hogy fedjék föl a leplet... Nekem mindegy egyébként...
  • sanya200
    Gyárilag persze rajta van az angol felirat is nem vették ki csak a lemez autorun-ja nem látja ezért lehet átírni a regisztryben a nyelvet angolra ha már feltelepítetted.
    Sztomas: Nem üti egymást a két program csak nekem sose sikerül aktiválni a windowblindset:(Pedig van hozzá crack.
    A kép meg fentvan a devianarton a többi képemmel együtt.
    galery
  • cikasz
    blokkolnám ;)
  • Neton
    Én itthon vettem meg a ME2 Collectorst és akkor csodálkoztam, hogy nincs rajta angol felirat. Szerintem nem nagy meló rátenni 1 opciót, h felirat nyelve milyen legyen. A fordítás mindig úgy el van toszva, ahogy annak a rendje (ahogy olvasgattam még az első részben se volt jó sok dolog, és itt a kettesben másképp fordítottak dolgokat, mint az elsőben), én tudok angolul, nekem nem para, ha nem magyar. De mennyire szívás, hogy szeretném megvenni itthon (fizetnei ide az áfát), hogy a magyar állam is jól járjon, de a hármast már tuti nem itthonról rendelem meg, mert egyrészt olcsóbb lesz kint, még postaköltséggel együtt is, ráadásul angol lesz, nem utolsó sorban pedig valszeg az übercollectors edition nem lesz itthon. Szóval sajnálom, hogy itthon így lett kiadva, mert nem jó a DLC hozzá, ergo vagy megveszed az angolt olcsón most már (bár már fogyóban van külföldön, hiánycikk kb), vagy warezolsz, ami meg nevetséges, hiszen megvetted eredetiben. :D
  • Szthomas
    Megint lemaradt valami. Nagyon tetszik a háttérképed Sanya! Szeretném én is használni ha nem gond (persze csak saját célra). Fel tudnád valahova tölteni csak magát a háttérképet?
  • Szthomas
    Még annyi kérdésem lenne Sanya, hogy a két program nem üti egymást? Mármint az ObjectDock és a Windowblinds?
  • Szthomas
    Szerintem nincs ezzel semmi gond! Én speciel örülök, ha valaki reagál a hozzászólásokra! Minél többen fórumozunk és alkotunk véleményt, annál jobb!
  • Szthomas
    Köszi! Ki fogom próbálni a programot! Amúgy én is ObjectDock-ot használok, valamint nálam is rejtve van a tálca.
  • bendáj17
    bocsánat ha túl röviden szoktam írni de én csak a véleményemet írom le, meg ha valamivel egyetértek.
  • sanya200
    A link megint lemaradt b+, a #14488-as hozzászólás(mass effect 2 saját téma:)
  • sanya200
    Tudom esetleg ajánlani a windowblinds 7.01-et azzal nagyon jól fel lehet dobni a windowst.
    Korábban linkeltem a sajt témámat.Nekem így néz ki.Csak azért nincs startmenü mert Objeckdockot használok és a startmenü el van rejtve.De a progival lehet Explorer Backgroundba is képet rakni.(3. kép)
  • sanya200
    Volt itt régebben egy link de nem találom.
    Ezt találtam így hírtelen.
    téma
  • Szthomas
    Sziasztok, akarom mondani jó estét! Nincs valakinek valami jó Mass Effect 2-es Windows 7 témája? Szeretném kicsit feldobni a Windows-t!

A nagy játék-kiadók sajnos nagyon hasonlóan gondolkoznak! A profit mindenek előtt! Az egyetlen igazi előnye egy ilyen mamut kiadónak, hogy ha valami jól hoz neki akkor arra nem sajnálja az erőforrásokat, valamint az ember bízhat benne, hogy a játék megjelenése után is kap majd támogatást a játékhoz (jó esetben).
  • sanya200
    Sajnos ezen nem tudsz változtatni ez van.Ilyen a kiadó politikája.Annyira viszont nem vészes a helyzet mert könnyen át lehet állítani angolra a nyelvet.Jobb mintha fordított esetben lenne hogy csak angol nyelven lehet kapni magyarul meg nem.Neked ez egy kis kellemetlenség csak át kell állítanod a nyelvet, de ha forítva lenne és csak angol lenne akkor igen sokan szívtak volna, köztük én is.
  • Gruffersten
    Ha veszek egy terméket (függetlenül attól, hogy itthon vettem e vagy külföldön) hadd ne keljen kompromisszumokat kötnöm, hogy úgy játszhassak vagy azt vásárolhassak hozzá, amit akarok.
  • sanya200
    Lehet külföldről is rendelni, nem kell az usa-ból innen a szomszédból pl németben biztos benne van az angol felirat is.
  • Gruffersten
    Engem annyiban érint, hogy nem kell majd haxxolnom, hogy :
    1) angol legyen a játékom
    2) hogy lehetőségem legyen dlc-ket venni
    Mekkora szemetek.(Tökre leszarnám, ha a második résznél lehetett volna nyelvet változtatni-de nem.)
  • Slashice
    Nekem inkább nem kéne drell memória, mert percenként cseszném fel magam :D
  • sanya200
    Nem is lenne rossz hallod átélhetnéd újra az első végigjátszás során szerzett izgalmat döbbenetet.Tök baró lenne.