19778
  • Rage47
    imádom
  • sanya200
    Egy kis zene szerintem kitűnő választás volt illik a játék hangulatához:)
  • sanya200
    Közelebbről ilyen a karakterem ha esetleg valakinek kell a face kódja szóljon.
    kép1
    Itt egy régebbi is de csak nagyából hasonlít az elsőre.
    kép2
  • bendáj17
    igen jó karakter szerintem. Jókat lehet az emberekkel beszélni de nem tökéletes. Én is szívesen nézem a videókat, képeket.
  • Neton
    Zaed mehet, nem nagyon kedveltem, Kasumi viszont rohadt jó arc, jó képességei is vannak. Mordinnak örülnék még, ha maradna, Legion, Tali, Garrus és persze Liara alap, hogy kellenek. Grunt se rossz, ha marad, de mondjuk Samara nem fogott meg, mehet nyugodtan. Thane se olyan jó karakter sztem, hogy érdemes legyen megmenteni, sokkal epikebb, ha meghal. Jacobot se bánom, Mirandát csak akkor hagyják benne, ha végre nem olyan kis cheerleader, ahogy Jack fogalmazott. :D Jack is maradhat, nomeg persze a 2 gépész, jó arcok nagyon. Ja és alap, hogy Kelly kell az SR-2-re. :D
  • sanya200
    Nem éppen mert ez nem magyar de nem nézem meg mert akkor lelőném a meglepetést a köv. végigjátszásnál.
    Tényleg bocs hogy megkérdem mi újság a dark comic-female verzióval?Nem sürgetésképp isten ments csak érdekel.
  • Calver
    már megelőztek :)
  • Szthomas
    Jól hangzik! Próbát teszek vele!
  • sanya200
    Remélem meghozta a kedved.A lényeg hogy más párbeszédek vannak benne bizonyos helyeken.Pl ezen a küldin mikor a táncost zaklatja egy turian.Vagy az mikor grunt küldijét megcsináljuk akkor azt mondja edi hogy sok szaporodási kérelem futott be grunthoz, és egy shepard-höz is:)
    De lehet ez volt a férfi verzióban is már nem emlékszek rá pontosan.
  • Szthomas
    Oké! Szeretem az ilyen jellegű videókat!
  • sanya200
    Egyszer összegyűjtöm a poénos renegádos akciókat is majd felrakom valamikor de nem most nincs is egyik se felvéve:(
  • sanya200
    itt a videó:)
    Női shep akcióban(kis bunyó)
  • Szthomas
    A végén még tényleg kedvet kapok a női karakterhez! :D
    Bármit szívesen látok/látunk! Mass Effect, vagy ahogy szegény Mirandát szokták emlegetni, Ass Effect jöhet minden mennyiségben!
  • sanya200
    Hát igazából nem is tudom, más a hangulata az atmoszférája a játéknak.Meg talán máshogy állnak hozzád a karakterek bizonyos szitukban, a hangja szerintem sokkal profibb mint a férfi shepardé.Olyan mély tiszteletet parancsoló vagy hogy mondjam.Nekem jobban bejön hogy miért azt igazából nehéz megfogalmazni.Beszélgetések alatt jó nézni az arcát, inkább ezt nézem mint a fószerét.Lehet feldobom youtubra a búnyos videómat:)
  • Szthomas
    Amúgy szerintem Miranda egész jó karakter. Kár, hogy nem igazán lehet vele beszélgetni semmiről, csak hogy ilyen-olyan genetikai módosítás, meg hogy igencsak kívánatos számunkra (jó esetben). Legion-al többet beszélgettem az ME2-ben, mint Mirandával és nem azért, mert Mirandával nem karatam. Kicsit kevés az, amit tudunk róla. Minimális családtörténet és Cerberus tevékenykedés, na meg amit említettem. Ashley ilyen szempontból jobb volt, mert vele családtól kezdve valláson keresztül idegen fajokhoz való viszonyáig mindenről lehetett beszélni.
  • bendáj17
    teljesen jogos szerintem is marad mind a kettő, mondjuk a bázis végén nem vittem még mirát de majd most :D
  • Szthomas
    Ez azért vad:
    http://www.masseffect2faces.com/index.php?faceID=713
  • Szthomas
    Sanya: el tudnád mondani, hogy mik a főbb különbségek a férfi és a női Shepard végigjátszása között? Csak azért, mert erősen gondolkozok egy újrajátszáson, de most kipróbálnám a női karaktert is, mellesleg említetted, hogy te főleg női karakterrel toltad/tolod a játékot.
  • Pares
    [no comment]

• Szthomas
    Bocs az üzenetért, nem ide tartozik...
  • Pares
    Szerintem mindkét esetben Sheparddal marad. Miranda közönség kedvenc, kötve hiszem, hogy kivágnák a sztoriból. Speciel Jacob nem örvendett nagy támogatottságnak, és a karaktere is eléggé "unalmas" volt a többiekhez képest, szóval ő lehetséges kieső. Ashley/Kaidan biztos visszatérő szerintem, Liarával közösen, Tali és Garrus szintén. Samara/Morinth esete kérdéses, ott kitalálhatnak akár mit. Grunt több, mint valószínű, hogy marad velünk, hiszen mi vagyunk az ő Battlemasterje. Legion szintén marad, hiszen neki Shepard-parancsnok és az organikusok tanulmányozása a fő (meg a személyes kedvencem is). Kasumi és Zaeed karaktere szintén kérdésesek, hiszen ők DLC karakterek...
    Vagy lesz egy kisebb "vegyes" ME1+ME2 csapatunk, de az is lehet, hogy mindenki marad, és a hiányzók csak az öngyilkos küldetés kimenetelétől fognak függeni.
  • Szthomas
    "Te meg az álszenteskedésből" : elég sötét lehet a lelked, ha már el sem tudod képzelni, hogy valaki valamit pusztán jó szándékból mond. De tényleg befejeztem, mert úgy is azt hozod ki az egészből, hogy hülye vagyok, naiv, álszent, képmutató és hasonlók. Bocs ha valamit kihagytam.
  • Szthomas
    Más esetben jó kérdés... (ez lemaradt)
  • Szthomas
    Jogos! Én Mirandát vittem, valamint vele volt románcom is, szóval nem hiszem, hogy meghátrálna és visszamenne a Cerberus-hoz.
  • sanya200
    Hát szerintem ez attól is függ hogy mirandát visszük-e legyűrni a collectort.Ha igen akkor ő maga szakítja meg az adást és felmond.Ha nem őt visszük akkor nem tudom.Vélemény?
  • Szthomas
    Szerintem Jacob nem kérdés! Őt csak az hajtotta a Cerberus-hoz, hogy az Alliance tehetlennek tűnt számára. Szóval komoly szálak nem fűzik hozzájuk. Miranda pedig jó kérdés. Ha őt választja az ember románc lehetőségként akkor ő sem kérdés, ellenkező esetben talán kihátrál...
  • bendáj17
    igen én is kíváncsi leszek mennyire lesznek hűségesek a Parancsnokhoz a Cerberus emberei meg Jacob, Miranda.
  • Pares
    Elképzelhető, hogy a Normandia belső átalakítása mellett EDI is alakot kap... Bár Joker helyzete problémás lesz. Egyébként kíváncsi vagyok, hogy azok után, hogy EDI megkapta a teljes hajót, mikre leszünk képesek, vagy mik fognak történni...
  • Szthomas
    Imádom amikor belekötnek a szavaimba... Nem szó szerint, na mindegy, ezt is megkritizálja majd valaki.
  • Pares
    Attól, hogy fél napot nem ír senki (mert azért sejthető, hogy a többségnek hétköznap délelőtt és délután más dolga is van), még nem jelenti azt, hogy kihalt a topik.
  • Szthomas
    Miért nem igaz? Délelőtt volt az utolsó hozzászólás (rajtad és rajtam kívül)
  • Kmarha
    jobban pörög mint a ME3 forum :)
  • Kmarha
    beszélsz itt hülyeséget..
  • Szthomas
    Hali! Van valami újság? Elég kihalt a topik...
  • bendáj17
    ja igen érdekesebb lett volna.
  • sanya200
    Így mindjárt más értelmet nyert volna az a mondat hogy "rávillantok az MI magjára"
  • Szthomas
    Shepard: Joker! mi a franc volt ez?! Majdnem összeütköztünk egy teherhajóval...
    Joker: Bocs főnök, EDI-vel csak Illium szépségéről beszélgettünk és kicsit elméláztam...
    Shepard: Na szép!
  • Szthomas
    Jó lett volna, bár akkor Joker figyelme még jobban elkalandozott volna a pilótafülkében...
  • sanya200
    Mondjuk ha már EDI-ről van szó igazán csinálhattak volna neki normális megjelenést nem egy ilyen gagyi labdát.Ha már Tricia Helfer adja a hangját akkor a testét is adhatta volna.Sokkal szebb lenne azt bámulni hologrammként mint egy gagyi gömböt, valahogy úgy mint a halo részekbe a cortana vagy hasonló.Vagy legalább lenne hozzá egy ilyen mód.De lehet csak nekem jutott eddig eszembe.
  • Fenrir
    Valaki el tudná küldeni a linkjét a legfrissebb javított honosításnak? Van egy letöltve, de nem tudom, hogy az-e a legújabb.

Privát üzenetben is jó a link.