Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
" ˆ sanya200
ma 17:36 | privát | válasz erre | #13308
Úgy lehetne növelni esetleg az eladási számot a konzolok ellen hogy pc-n többet kéne nyújtson a játék, már nem azért de szerintetek a pc-s grafika miért ilyen ronda?"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
A napokban jelent meg egy vadonatúj játék Xboxra. A grafika a leghiperszuperebb csoda TV-n is ocsmány, mint rengetek konzolos játéknál.
Ha nekem nem, higyj a szemednek:
kép1
kép2
Az viszont nagyobb baj, hogy sok mindent konzolról portolnak át PC-re, ami dettó olyan okádék lesz. PS3-ról nem tudok nyilatkozni, nekik legalább már Blu-ray-ük van. Az más kérdés, hogy nem használják ki.
Szerintem korai kijelenteni, hogy a PC-s játékok leáldozóban vannak. Tényleg csak egy normális védelmi rendszer kéne, nem ilyen "ajjaj, neten keresztül ellenõriz... hmm, lekapcsolom a netet amíg feltelepítem" dedós cuccok kellenének...
Ja és természetesen minél elõbb találj új munkát!
Hát igen, a játékoknak valóban borsós áruk van, de azért tegyük hozzá, hogy az EA mindig igyekszik elfogadhatóbb áron adni a játékokat (pl a CD Galaxisban az NFS:HP premier napon 7990 Ft-t volt. Ha Activisionék adták volna ki, lett volna vagy 10990 Ft)

Úgyhogy azt, hogy nem jött ki közép-európai változatban az Árnyékbróker DLC, szerintem akár figyelmeztetésnek is vehetjük... 😞
(Egyébként ME3 fórum! Katt!)
Nem Mass Effect, de tökéletesen tükrözi azt, hogy milyen siralmas állapotok vannak a PC-s eladásokon. Ne lepõdjünk meg azon, ha idõvel egyszerûen ignorálják a PC-ket, és csak konzolra adnak ki játékokat.
És legalább a Criterionnak volt gerince a valós problémával elõjönni és nem "technical issue"-re hivatkoztak. Siralmas, de itt tartunk. A warezolásnak köszönhetõen hamarosan a PC-s piac teljesen ejtve lesz...
Am én is örülök 😊
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ugye az eredményeket sorolhatnám, DLC fordítás ami senki másnak nem jutott eszébe eddig vagy az eredeti fordítás javítgatása csiszolgatása, képregény fordítás mind az öt darab,hud kiegészítés fegyverek leírásának bõvítése és most egy petíció írása az ea felé a lokalizált verzió miatt.És még tuti teszünk hozzá valamit a játékhoz,a soron következõ dlc fordítása meg hasonlóak.
EGYSZÓVAL BÜSZKE VAGYOK RÁTOK😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Akkor lehet hogy mégis csak valahogy nyáron jelenik meg a 3. rész?
(ez csak egy gyors eszmefuttatás volt)
A halál csupán a kezdet...
Más: most megint az ME1el játszok, hát... kegyetlen egy bosszantó szar az egész. 12es szint, pont a normadia megszerzése után, amikor már mehetsz arra amerre akarsz. DE!!! hova menjek ahol nem lõnek le 1 lövéssel? Ez az egész skilles, gagyi fegyveres ökörködés kb 30as szintig. Komolyan... nincs olyan ellenfél sehol amit le tudnék lõni. Nem értem, veteran szinten vittem végig anno, alap Shepardal akkor nem voltak ilyen gondjaim <#fejvakaras>#fejvakaras> tényleg jó h kivették ezeket az ostoba skilleket és a sok szemét fegyvert, "pontosság: 1" király.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Parasite Eve 2, best game EVER!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Én nagyon örülnék hogyha az elsõ részbõl csinálnának filmet mert nagyon jó története van van benne minden ami kell szerelem/árulás/akció/dráma minden ami egy jó filmhez kell.A fõszereplõ kérdése viszont kérdéses mert ha beválasztanak valami majmot shepard helyére akkor bukik az egész, ezért lenne jobb talán egy durva kinézetû animációs film ott egy az egybe a játékban szereplõket csak meg kell rajzolni. Meg kérdés mennyire lesz élethû vagy hihetõ az idegen fajok kidolgozása, elég ha csak 1 apró hibát vétenek valahol a szereplõknél vagy a történetnél és bukik az egész.