Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor nem tudom légiónál amikor összevesznek?

Doom 4
Az a páncélja a sentinelnek(õrszem) van (tech+biotic).

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
A lerohanás az a charge gondolom. És amúgy nem mutattam meg a bizonyítékokat, a vitánál is meg a flottán is paragon választ adtam.

hát akkor jó kérdés melyik könnyebb mert a vonzás elég jó tulajdonság nagyon sokat használtam a lökéshullámot nem annyira meg a lerohanást se sokszor.Akkor valamelyik másik kasztnál van a tech páncél de nem a soldiernél az biztos meg se a adept se a mérnõk.Hogy mi a kaszt neve most nem tudom.

megnéztem gyújtólöszer(inferno lõszer), kriolõszer, lerohanás, lökéshullám, vonzás és támadó tapasztalat + a bónusz amit választasz (nálam ejtés )

ha jól tudom a harci adeptusnál van a lökéshullám, lerohanás, az ejtés az szerintem bónusz lehet

Hát nem tudom a talis kérdés érdekes nem lehet hogy összevesztél vele a tárgyaláson esetleg a kérése ellenére feltártad a bizonyítékot, vagy mikor összeveszik legionnal kinek az oldalára álltál?Más oka nem lehet valami a párbeszédek alatt szétcsúszott.Nálam is volt hasonló de mindig ott ahol samarát magammal vittem egyszer gruntot egyszer meg thane-t is elragadták de nem tudom miért pedig minden fel volt fejlesztve meg nem vesztem velük össze mégis megtörtént.
Harci adeptus vagy beszivárgó?Hát most nem tudom konkrétan a harci adeptus mit tud szerintem az emelés,lökés lehet meg talán tech páncél de az lehet másnál van. A beszivárgó úgy tudom álcázni tudja magát azzal lehet taktikázni, fõleg az utolsó pályán mikor idõre mész hogy megmentsd aki a csõben van mert így könnyû benyomni a kapcsolót ha nem látnak😊

érdekes nekem túlélte hûséges lett hozzád? a Vándorflottánál a kihalgatásnál mit döntöttél a bizonyítékkal kapcsolatban?

ja tudom elég durva az is 😄

Doom 4
Amúgy most aspetusal toltam, és nem tom, most mi legyen a kövi, Harci adeptus, vagy beszivárgó? Melyiket "könnyebb" a legnehezebb fokozaton tolni?

Doom 4
Az LOL lett volna.

Na befejeztem megint a játékot, de nem értem miért halt meg Tali a végén...
Most volt a legtöbb minden kész eddigi 8 végigjátszásom alatt, azt minden fejlesztés, minden 100%-ra felfedezve, max szint, paragon maxon renegade kb 1/4 és mégis meghalt Tali a legvégén, amikor már teljesen le lett gyõzve a 3 szemû terminátor és már a videóban volt. És még csak nem is az én csapatomban, hanem azoknál akik tartották az ajtót.
Mindenhova az oda való ember ment. Tali a csövekbe ment az elején, és talán egy kettõ volt ahol egy kicsit lement a csíkból amúgy a többinél idõben ott voltam, szal tényleg nem értem...

Volt hogy megitattam vele😊Az poénosabb mint a tömeget buzdítani😊
De mekkora már az elsõ részben a legjobb fantom nem tudta kiiktatni shepardöt meg a fél geth hadsereg se volt elég hozzá, erre egy kis senkiházi csapos aki azt se tudja kit itat le majdnem elteszi láb alól, hát ha még sikerült is volna neki.(Kritikus hiba a kületésben😊
És ez pletyka terjedt volna el " az emberiség hõse, a galaxis és a tanács megmentõje ki a jó célért ezreket áldozott fel.SEGG részegre itta magát és belehalt"
<#taps>

Seth
Meg is kapja a magáét az a csapos XD

PSN ID.: Beegabor

Doom 4
Azt nekem is sikerült most véghez vinni.<#mf1>

Az afterlife bárban érdemes inni a batariai csaposnál ott egy italtól a földre kerülsz garantáltan😊

eléggé de mindegy. Újra kezdtem a 2-öt Örszemként és nagyon jó kipróbálok mindent amit eddig nem. Részegre ittam magam a fellegvárban majd a klótyóban tértem magamhoz 😄

Fenrir
Ha egy kicsit a színvonalon javítanátok akkor mondjuk még figyelném is, de jelenleg megint csak egymás baxogatása megy...

A halál csupán a kezdet...

Egyetértek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

az jó lesz szerintem. meglátjuk mikorra jelenik meg.

Vraaanyek
Biztos, hogy UE3-as lesz, mivel határozottan kijelentették a Bioware-nél, hogy nem férne bele a játék hangulatába és atmoszférájába egy engine váltás, magyarán tönkretenné, még akkor is, ha esetleg jobb minõségû motorra váltanának!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

*oda
Btw nem akarok okoskodni, vagy valami, de van Mass Effect 3 fórum. Sztem ode kéne a ME 3-as dolgokat linkelni, a játékkal kapcsolatban beszélgetni, mert különben nagy lesz a keveredés.
Lehet, h én voltam a figyelmetlen, de nekem nem tûnt fel benne egy sem. <#zavart2>
tele helyesírási hibákkal 😞

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Doom 4
Magyar feliratos ME3 trailer!

Holiday az a karácsony elõtti idõszak az amcsiknál. Nemtom honnan veszed a december 31-et...

Remélem de azzal együtt magát is mentse meg.Nehogy feláldozza magát inkább vesszen a tanács azok legalább megérdemlik.

De legalább Shepard megmenti a földet! Gondolom.. 😄
Hát a bioware oldalán láttam én is szóval az hogy ea store-n nincs kint az egy dolog nyilván nem ugranak abban a pillanatban ahogy a bw eldöntötte.Meg örüljünk neki hogy nincs kint amíg a petíció célba nem ér😊

Nekem egy kicsit gyanús hogy pont 2011. dec. 31-re írták ki a megjelenést.

Az biztos hogy 2011-ben jelenik meg mert ugye ott van a videó végén. De még azzal sem vagyunk tisztában (legalább is én nem), hogy a Holiday mit takarhat.

Meg az is érdekes hogy az EA Store oldalán azóta sincs kint a ME3.
Karrierek ezreit döntik ezzel romokba. Számíthatnak a perekre...

<#eplus2><#hehe><#nezze>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ajajjajajaj vizsgaidõszak elejére betenni a Mass Effect 3 megjelenését..... -.-
akkor év végén lesz 😄 pont majd az új év elõtt.

Gyerekek bedátumozták a me3-at 2011 dec.31.
A bioware oldalán is fent van de itt egy amazonos link.
Mass Effect 3

Maga a bioware feje is azt nyilatkozta hogy reméli még be nem fejezik a 3. részt addig nem jelenik meg új konzol.De lehet nem õ volt de a bioware-nál mondta valaki az biztos.

Nem sok lehetõségük van grafika és/vagy motor változtatás terén, mivel az XBOX360-asokra is fejlesztenek, aminek aztán megvannak a maga korlátjai. Szerintem a 2-es résszel kihoztak belõle majdnem mindent. A 3-as részben meg kihozzák belõle azt, amit a 2-esbõl még nem tudtak. Szóval szerintem a 3-as rész az UE3 maximális képességeit fogja feszegetni. Remélem, hogy azért ez mellett az optimalizálásra is úgy odafigyelnek, mint a 2-es résznél.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Miért gondolnák meg eddig is tökéletesen bevált a motor semmi értelme nem lenne másikra váltani.

http://gamepod.hu/hir/mass_effect_3_unreal_engine_3_0_fog_alatta_dohogni.html

Ez elég régi hír, de csak nem gondolták meg magukat, ez alapján írtam.
akkor jó nekem tetszik .

Igen igen mindegyik erre a motorra épül de hál istennek közben az epic is dolgozgat rajta csinosítgatja...stb.

Tudtommal eddig is Unreal Engine 3 alatt futott a játék elõzõ két része is.

penge96
Emberek, elég nagy akció indult a "Lokalizálási" peticíó számára.
Jómagam, már írtam a Gamekapocs szerkesztõségének és valószínûleg a Gamestar és a PC Guru is fog a napokban kapni egy mailt.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

lehet kifogják javítani.

Jó ez a graf csak a nõi karakterek arcát javítsák már mert az eléggé gáz.

valahogy én is így voltam vele.

én ballagásra direkt ugy válsztottam alptopot hogy fusson rajta a ME2<#hamm>

Egyszer remélem rájönnek a kiadók hogyha a játékokat 4-6 ezer forintért adják sokkal több fogy belõlük.
Állítólag Unreal 3-as motort raknak alá, tehát nem lesz egy nagy gépigénye. Nekem a graf. annyit számít, hogy nézzen ki valahogy, tudjam beleélni magam, az ME 2 grafikája nekem teljesen megteszi!
nálam is az elsõ dolog hogy fusson a mass effect 3 😄

Igen lehet rosszul fogalmaztam de így gondoltam én is hogy a pc-n már jóval szebb lehetne a graf ha a gyártóknak nem kéne figyelmbe venni a konzolok határait, de azért hála istennek vagy 1-2 fejlesztõ aki megteszi azt amit más nem, azt hozza ki a pc-bõl amire valójában képes és a crysis 2 sokkalta szebb lesz pc-n ha jól tudom.Persze nekem sincs csúcsvasam de majd idõvel lesz.😊

igen ezek lehet így lennének de már van konzol, én pc párti vagyok elõnybe részesítem a pc-t.