Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Harci adeptus vagy beszivárgó?Hát most nem tudom konkrétan a harci adeptus mit tud szerintem az emelés,lökés lehet meg talán tech páncél de az lehet másnál van. A beszivárgó úgy tudom álcázni tudja magát azzal lehet taktikázni, fõleg az utolsó pályán mikor idõre mész hogy megmentsd aki a csõben van mert így könnyû benyomni a kapcsolót ha nem látnak😊
Na befejeztem megint a játékot, de nem értem miért halt meg Tali a végén...
Most volt a legtöbb minden kész eddigi 8 végigjátszásom alatt, azt minden fejlesztés, minden 100%-ra felfedezve, max szint, paragon maxon renegade kb 1/4 és mégis meghalt Tali a legvégén, amikor már teljesen le lett gyõzve a 3 szemû terminátor és már a videóban volt. És még csak nem is az én csapatomban, hanem azoknál akik tartották az ajtót.
Mindenhova az oda való ember ment. Tali a csövekbe ment az elején, és talán egy kettõ volt ahol egy kicsit lement a csíkból amúgy a többinél idõben ott voltam, szal tényleg nem értem...
De mekkora már az elsõ részben a legjobb fantom nem tudta kiiktatni shepardöt meg a fél geth hadsereg se volt elég hozzá, erre egy kis senkiházi csapos aki azt se tudja kit itat le majdnem elteszi láb alól, hát ha még sikerült is volna neki.(Kritikus hiba a kületésben😊
És ez pletyka terjedt volna el " az emberiség hõse, a galaxis és a tanács megmentõje ki a jó célért ezreket áldozott fel.SEGG részegre itta magát és belehalt"
<#taps>#taps>
A halál csupán a kezdet...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az biztos hogy 2011-ben jelenik meg mert ugye ott van a videó végén. De még azzal sem vagyunk tisztában (legalább is én nem), hogy a Holiday mit takarhat.
Meg az is érdekes hogy az EA Store oldalán azóta sincs kint a ME3.
<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#nezze>#nezze>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A bioware oldalán is fent van de itt egy amazonos link.
Mass Effect 3
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez elég régi hír, de csak nem gondolták meg magukat, ez alapján írtam.
Jómagam, már írtam a Gamekapocs szerkesztõségének és valószínûleg a Gamestar és a PC Guru is fog a napokban kapni egy mailt.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Egyszer remélem rájönnek a kiadók hogyha a játékokat 4-6 ezer forintért adják sokkal több fogy belõlük.