19778
  • Szthomas
    Szerintem nem fogsz csalódni, ha folytatod. Én személy szerint még a 4. évad után is néztem volna, persze a történet alakulása miatt ez már nem volt lehetséges...
  • Szthomas
    Sziasztok. Egy kis OFF tőlem is:
    Örülök, hogy ennyien szeretjük a BSG-t. Szerintem nagyon ütős sci-fi sorozat volt. A karakterek pedig zseniálisak, Starback, Apollo, Tigh ezredes, Adama parancsnok és a többiek. Én az utolsó részig élveztem a sorozatot és néha még most is előveszem a részeket, hogy újra megnézzem.
  • Neton
    BSG nekem is tetszett, akárki akármit mond. Mondjuk a kamerarángatást az elején rohadt nehezen toleráltam, de aztán szerencsére vagy megszoktam vagy kevésbé csinálták. :D
  • Evoluti0N
    OFF: Ha már elkezdtem, akkor végigfogom nézni. Akár jó a 3.,4. évad akár nem. Lehet, h azok is tetszeni fognak. Kiknek a pap, kinek a papné :)
  • Rage47
    ne higgy neki, a BSG a legjobb sorozat a világon és a végére lesz a legjobb
  • Pares
    Szerintem meg neked kéne elgondolkoznod azok felett, amiket írtál. Jó alaposan.

Egyébként meg játszottam régebbi BW játékokkal is.

• Gruffersten
    És miért?Mert Saren nem is volt gonosz?brühühü, objektíven nézd a dolgokat/játssz régebbi bioware játékokkal, akkor megérted miről beszélek.
  • Pares
    Egyikkel se.
  • Gruffersten
    Azt is elmondod, hogy Az előbbi vagy az utóbbi mondattal, vagy barchobázzak?
  • Pares
    Ezzel nagyon nem értek egyet...
  • Gruffersten
    2003 óta nem csináltak egy igazán meglepő történetet, szóval igen, lusták.Minden egyszerűsödik, de szvsz nem ezen kéne faragni.
  • Fpocok
    OFF:

Az első évad baromi jó volt. A második évadban viszont már elmentek ebbe a végzet, lélek, isten dolog felé... néha már hányingerem volt tőle.
  • bendáj17
    tényleg elég szegényes lett, reméljük javítanak valamit rajta.
  • sanya200
    Én valahogy úgy voltam vele hogy meguntam a végére és be is fejeztem, később nagy unalmamba elkezdtem nézni ahonnan abbahagytam erre kiderült hogy az utolsó előtti résznél untam meg:(
    Nekem a hangulata nem tetszett lehet valakinek bejön de miután megnéztem egy részt még nekem is szar kedvem lett olyan nyomasztó darkos volt.
  • Fpocok
    Szerintem hagyd is ott abba. Én is néztem és a 3. 4. éved egy nagy rakás kaki volt. A végére már annyira szar lett, hogy a remek első évadot is megutáltam.
  • Evoluti0N
    Battlestar Galactica
    Eddig valahogy kimaradt az életemből, de kb 2 hete elkezdtem nézni, most tartok a 3. évadnál és sztem zseniális.
    Mondjuk a karaktergeneráló nem elég részletes Kara megcsinálásához.
  • Evoluti0N
    Lehetne több orr, szem típus. Meg azon belül is részletesebb beállítások. Hosszt, szöget, stb beállítani. Ez így tényleg elég szegényes, ahogy most van. Plusz több haj, szakáll, stb is lehetne. Az APB-s videó mutatja, h lehet egy komoly karaktergenerálót csinálni, csak akarni kell.
  • bendáj17
    mondasz valamit. én személy szerint próbáltam saját magam megcsinálni :)
  • sanya200
    Szerintem nyugodtan megbízhattak volna egy külsős stúdiót hogy megcsinálják.Ebből a szempontból nagyot csalódtam a 2-ben alig vártam hogy egy tényleg fasza csajt összerakhassak erre totál ugyanazt kaptuk csak feljavítva valamelyest.Nem mondom hogy sims szintű legyen de ahogy elnéztem pl a tdu2-ben is több lehetőség lesz.Pedig az RPG stílus egyik alapköve szerintem maga a karakter, elvégre erre épül az egész hogy beleéld magad. Ha ebből a szempontból nézzük a játékot akkor eléggé gagyi.Nagyon remélem hogy a 3. részre legalább annyit megtesznek hogy kibővítik a felhozatalt, már nagyon nem ártana az első 2 részben ugyanazt kaptuk, vagy legalább adnának ki egy fizetős dlc-t amiben temérdek opció van azt még meg is venném.
  • lilathrone
  • lilathrone
    [imgghttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRUJjU9Nsa-CXhnTg9Dte1PWka0YXJ-pWQcnXIV2FLhxKedSYdjJw&t=1[/img]
  • Pares
    Ne is mondd! Én csak egy sima, átlagos, normálisan kinéző arcot akartam csinálni, és legalább 4x kellett újrakezdenem az egészet, mert a játékban teljesen máshogy néz ki a karakter arca, mint a karakter készítőben. Ráadásul ahogy alant is írták, elég kevés lehetőség van, és azokból is csak pár olyan, amilyet a természet növeszteni képes...
    Szerintem ez az egyik legnagyobb hiányossága az egész szériának. Egyébként az is igaz, hogy a Bioware játékok nem a karakter készítőkről híresek.
  • bendáj17
    remélem sikerül megoldani nem lenne semmi karakter az biztos.
  • sanya200
    Legalább hasonlítson rá valamennyire:)
  • JethroHUN
    Ehhez még a DAO karakter szerkesztője is kevés, ne hogy a ME2 beli. Nem nagyon lehet benne ilyen fejeket megcsinálni.
  • sanya200
    A következő karakterem meg ő lesz ha meg lehet egyáltalán csinálni.
    Lisa Miskovsky
  • sanya200
    Hát érdekes egy kérés az biztos, nem tudom hogy meglehet-e én aki ros-t akartam annak idején(final fantasy spirith witchin), de nem sikerült és a mostani lett belőle kb de ez már kicsit módosítva van itt ott.Az az egy baj ezzel az egésszel hogy kevés a lehetőség de tényleg szem formából van kb 6-8 de azokból jó ha a fele néz ki normálisan.Orrrnál ugyanez a helyzet szemből jól néz ki oldalról meg úgy mint egy boszorka amelyiknek meg szép íves formája van annak meg akkora orrlyuka van hogy beleférne az öklöm is.A haj szintén kevés a száj is utálom hogy csak függőlegesen lehet kicsinyíteni de oldalról nem nem lehet pici aranyos szájat csinálni mert a hossza fix csak a vastagságát meg a formáját lehet állítani.:(
    Ha megnézitek jobban totál ugyanazok az elemek vannak a 2-ben is mint az egyben csak szebben vannak kidolgozva de egy db-al sincs több.
    Esetleg ha valaki tud valami fasza karaktergenerálóról az szóljon már ME3 fórumba láttam az All points Bulettinst nagyon tetszett de megszűnt.Azért kéne hogy meg tudjam csinálni a saját karakteremet anélkül hogy kelljen 3d-s progit használni az APB jó lett volna.
    Ja és Szthomas a játékban nem tudom meg lehet e csinálni de külön tudsz magadnak csinálni egyet pl a facegen 1 szemből készült képből csinál egy arcot(3ds-ben elvileg).Meg próbálkozni kell a játékban csak azt az egyet bánom hogy nem lehet külön használni az arc generátort és mindenképp kell egy játékot kezdeni ha meg elrontottad akkor megint és megint.Én úgy csináltam hogy van egy kép oldalról szemből és szemre megpróbáltam megcsinálni, tedd ablakba a játékot vagy alt+tab és meg legyen nyitva a kép valami képkezelővel, windows-os is tökéletes.
  • bendáj17
    reméljük igazad lesz, én is örülnék ha tényleg normális dlc lenne nem ilyen rövid.
  • Szthomas
    Furcsa lesz a kérdés, de azért felteszem:
    Aki jártas és szeret arckészítéssel foglalkozni ME2-ben nem próbálna meg egy valós karaktert is megformázni? Tudom, hogy tökéletes azonosság úgy sem lehet, de kíváncsi lennék, hogy mennyire lehet hasonló arcot csinálni, mint az eredeti. Katee Sackhoff-ra gondoltam, de legtöbben szerintem csak Kara Thrace-nek, vagy Sturbuck-ként ismerjük. Egyik kedvenc karakterem a Csillagközi Rombolóból és szerintem jó lenne vele végigtolni az ME2-őt. Aki ismeri a Csillagközi Rombolót, tudja hogy miért preferálom őt! Nekem hitelesebb megjelenést adna Shepard-ként, mint a szuper-szexi nehézbombázók, akiket kreáltak a játékhoz.

http://www.kateesackhoff.com/roles/bsg/17.jpg
    http://www.kateesackhoff.com/roles/bsg/23.jpg
    http://www.kateesackhoff.com/roles/bsg/24.jpg
    http://www.kateesackhoff.com/roles/bsg/27.jpg
    http://www.kateesackhoff.com/roles/bsg/31.jpg
    http://www.kateesackhoff.com/roles/bsg/39.jpg
    http://www.kateesackhoff.com/roles/bsg/40.jpg
  • sanya200
    Szerintem pont fordítva lesz az utolsó dlc lehet hogy nagyon-nagyon ütős lesz.Csak ne megint 2h-ás legyem:)
  • Vraaanyek
    A Bioware íróit eddigi munkásságuk alapján sem mondanám lustának, nem gondolnám, hogy a - talán legsikeresebb címük - nagy durranás, befejező epizódjánál módosítanának a megszokáson!
  • Gruffersten
    Azzal számolni kell, hogy minden románc karakter vissza fog térni és mivel az írók lusták, erősen kérdéses, hogy fognak e Shadow Broker színtű szerepeket osztogatni minden kimaradt románcnak.Szóval nagyrészük csapattárs lesz.
  • Slashice
    Nem :) pedig jó móka lenne :)
  • Rage47
    fordítással foglalkozol?
  • bendáj17
    köszi tényleg érdekes lenne látni hogy nézz ki egy quarian?
  • sanya200
    Semmi gond persze nem hajt a tatár csak kérdeztem:)
    A talit csak férfival lehetett sajna:(
    Mondjuk tali biztos szép lehet shepnek tetszett legalábbis amit lát.
  • Slashice
    Sanya: Láttam, hogy érdeklődsz a képregény női változatával kapcsolatban... ami azt illeti, eléggé el vagyok havazva a munkában, tehát hétvégénél előbb biztos nem lesz belőle semmi.

Szóval kis türelmet kérnék :)
  • bendáj17
    jó kis női shepard és a videók is nagyon jók. Én megnézném a Talist is szívesen,
  • Rage47
    a háttérzene kéne
  • sanya200
    Ha valakit érdekel esetleg akkor itt a me1 liara-shep videóm:)

Ha kell van taliról is:)