Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak furcsa, hogy 2 év, és nem nézték át az elsõ rész szószedetét, pedig a fordítás biztos rendelkezésre állt, hisz az elõtörténetek gyakorlatilag "copy-paste" módszerrel oldották meg.
Ettõl függetlenül, félreértés ne essék, nem a fordítókat akarom bírálni, mert lehet, hogy 2 évvel azelõtt megkapták a cuccost, de mondjuk a 2 év alatt lehet, hogy bizonyos doksikat hetente, szoros határidõvel kellett leadni. Az EA mindig is híres volt a már majdhogynem tarthatatlan határidõikrõl.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ha viszont 2 héttel elõtte kapták meg, akkor érthetõ.
Az hogy a honosítás alap dolog lenne,... nos igen. Ha a fogyasztóvédelem nem tiltaná a használati cikkekhez sem adnának magyar leírást. Ilyen országban élünk. Az EA azért teszi meg amit, mert senki az ég világon nem képvisel bennünket. Szép szép ez az aláírás gyûtés, de olyan mint mikor a síró gyereket rángatják el a játszótérrõl. Sok reményt nem lehet hozzá fûzni.
De nem akarok ünneprontó lenni. A remény hal meg utoljára, nem igaz?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
milyen fél kontinensrõl beszélsz? a 9 millió lakosú svédországról ahol ovodás koruktól megy az 1. nyelvoktatás, és 18 éves korra vagy hármat tudnak a svéden kívül? és ez sok országra igaz még innen balra, jobbra meg megértik az orosz fordítást 😊
Amúgy nem tudom minek váltottak egyáltalán kiadót a BW-sek. De itt szerintem inkább nekik kéne szólni, hogy ha nem csak nálunk de több Európai országban sem lesz, és akkor esetleg rákérdezhetnek, az EA-nál, azt max kirakják õket, de szerintem ha saját maguk adják ki, akkor még le is pipálhatják az EA-t, mert sokan nem szeretik, érthetõ okokból.
Én is azt mondtam, hogy CE verziót veszek, de ha nem lesz magyar, akkor akkor lehet meg sem veszem. Akkor legalább a DLC-kért sem kell fizetni<#mf1>#mf1>.
Meg még azt nem vágom, hogy miért nem tudja az EA oda adni valami másik külsõs fordító brigádnak, a játékot. Komolyan mondom az lenne a legjobb megoldás, hogy azokban az országokban ahol eddig volt, és nem lesz lokalizáció ott senkinek nem szabad megvenni a játékot, kivéve, ha lement az ára, azt akkor bemutatnák az EA-nak, hát nehogy már a nyúl vigye a puskát. Mi az. hogy egy fél kontinenst, sakkban tart egy szarházi kiadó?
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Az viszont meglep, hogy 2 évvel elõbb megkapták a cuccokat. A CD Projektes csapat (egy PC Guru cikk tanulsága szerint) 1 hónapot kapott az elsõ rész lokalizációjára. Más kérdés, hogy asszem elõtte már xbox-ra megjelent a játék.
ami a másik, és amit bár utálok kijelenteni, de az EA abból a szempontból talán-talán nem okolható, hogy bizony megint csak a hiedelmekkel ellentétben, nagyon is drága egy játék adott lokalizációjának elkészítése, mivel sokan dolgoznak rajta, és több hónapos, esetenként éves folyamat...
"The trees move. Do you not see it?"
nincs náluk gyökerebb kiadó széles-e világon, pedig az Ubisoft keményen próbálja felvenni a kesztyût.
a legnépszerûbb teória szerint kiskutyákat és szûzeket áldoznak fel Cthulhu-nak, de ezt még senkinek sem sikerült bizonyítania, valamint Cthulhu már azon is felháborodik és vérfürdõbe kezd, ha egy mondatban emlegetik a nevét az Electronic Arts-al.
Most komolyan... mennyibe kerül egy ilyen lokalizáció? Úgy összes költség? Nem tudom elképzelni, hogy annyira drága lenne, hogy ne térülne vissza, plusz haszonnal legalább az alapjáték lokalizálása (DLC-k nélkül)!