19778
-
sanya200 #14777 Belenéztem a Bulletstorm ckarakter trailerébe, Jennifer Hale hangja tényleg hasonlít ami a me szériában is volt,majdnem ugyanaz.A játék annyira nem tetszik de már csak ezért megéri kipróbálni. -
bendáj17 #14776 ha jól tudom szeptember környékén jelenik meg. -
Szthomas #14775 Arra én is kíváncsi vagyok! Megjelenési dátumról lehet tudni már valamit? -
#14774 Köszi szépen -
Slashice #14773 Vedd fel a kapcsolatot a terméktámogatással: 06-1/505-9550 elküldik a kódot. -
sanya200 #14772 Hát ha ugyanolyan hangja lesz az nagyon tuti lesz ha más hangja lesz az nem biztos.Meghallgattam milyen szinkronhangokat tud de a me2-é tetszik a legjobban.Amúgy meg a Old republiban is adja a hangját az egyik kaszthoz és szinte ugyanazzal a hanggal mint a me-ben. -
#14771 Most telepítettem föl a játékot, Szeretnék bejelentkezni a Cerberus Network-be. Állítólag az újabb kiadású játékokhoz van kód, de nem találom a DVD-n, a tokban, sehol. -
bendáj17 #14770 az tényleg érdekes lesz. meglátjuk. -
#14769 Tudom te nagy nöishepard rajongo vagy szoval jo ha tudod hogy Jennifer Hale fogja adni a Bulletstorm nöiföszereplöjének hangját is:) -
sanya200 #14768 Nemrég olvastam az old republic-ról a karakterek elég érdekesek lesznek akár faképnél is hagyhatnak minket ha úgy viselkedünk.Kíváncsian várom hogy átemelnek-e valamit az Old republicból a me3-ba. -
bendáj17 #14767 akkor valószínűleg simán meglesz. -
sanya200 #14766 most 18-nál járok és 1 év telt el a megjelenés óta a 3. rész meg még majdnem 1 év:( -
bendáj17 #14765 az szép is lesz, előre is gratula én a 28-tól messze vagyok. :) -
sanya200 #14764 Szerintem mire megjelenik a 3. rész megdöntöm a rekordot, ami eddig 28 végigjátszás volt:)Csak persze nem hivatalosan mert crackelve van a dlc-k miatt:( -
bendáj17 #14763 én most a begyűjtő hajón vagyok :) nem is tudom hanyadik végigjátszás lesz -
#14762 Egyetértek. Most játszom ki az egyet még sohase játszottam ki de a kettőt már 3x megvolt és hamarosan negyedjére fogom. -
bendáj17 #14761 szép én most a kettőt tolom. Fenomenális ez a játék. -
sanya200 #14760 nem csak 8-án jelenik meg? -
#14759 No, végigjátszottam hetedjére is egy ME1 Shepard-dal.
Ez a játék megunhatatlan, lol... -
#14758 Van új letölthető alternatív kinézet, az előző, napszemüveges Jackhez képest ez is ratyi, kivéve Miranda, vmi cerberusos, fekete páncél szerű szerkót kapott. -
sanya200 #14757 Nem ide tartozik, vagy legalábbis nem tudom hogy az oldal kinézetén mi változtathatunk-e de egy kicsit feldobhatnánk az oldal kinézetét ha lehet, természetesen mass effect 2 témában.Lehetne átlátszó az ablak meg valami háttér.
Mint ahogy a bioware oldala.
bioware -
bendáj17 #14756 szerintem is jobb lenne, biztos lenne kereslete. -
sanya200 #14755 Nem teljesen ide tartozik de a cdgalaxisnál lehet kapni dragon age pólót.Ettől már csak 1 lépés az hogy más játékokhoz is pl me2-höz lehessen kapni,Legalább nem kéne külföldről rendelgetni. -
sanya200 #14754 Pár kép a revolution új részéből
link -
bendáj17 #14753 megnézem köszi a videót. -
sanya200 #14752 Itt az interaktív képregény női változata egy részben.
female shepard -
sanya200 #14751 Nem tudom ki csinálta, de nézz fel a 3ds max fórumra baromi jó cuccok vannak fent. -
vg #14750 Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy ezt egy amatőr csinálta. -
mike01010101 #14749 Ja igen, felbontástól, anyagoktól, polygonszámtól és hossztól függően a renderelési idő akármennyi is lehet. Ha menetközben valami gond van, lehet újrakezdeni -
mike01010101 #14748 3d studio maxot használom, két funkciót kell használni, az egyik hogy lehetoseg van a renderelt animáció háttereként egy filmet betenni, így "összerenderelni" az elkészitett animációt és filmet egy avi outputtá. A másik fontos feature ilyenkor a camera tracking (helpers->camera match, camPoint). Ezzel tulajdonképpen létrehozok egy viruális kamerát ami ugyanugy mozog, ugyabból a pozicióból, szögből mint a film készítéséhez használt kamera. (ez eleg húzos dolog, sokat kell gyakorolni). Igy a megjelenő animáció ugyanolyan szögből fog látszódni mint a film. Ezután a filmben lévő fény, megvilágítás körülményeket kell létrehozni hogy az árnyékok ugyanúgy essenek. Egy rakás objektumot le is kell modellezni, (amin árnyék törik, kitakar, ilyesmik). Ez nagyon durván csak az alapja az egésznek, én igy csinálom de nem vagyok James Cameron (sajnos) -
sanya200 #14747 Nagy munka egy ilyen renderelés, a minap láttam egy 4-5 perces videót benne 4-5 kocsival és egy apache-al.Igaz hogy nagyon állatúl néz ki de az 5 perces vidit 110 napig renderelte.Szóval iszonyat sok munka van egy ilyennel.
Azért belinkelem igaz nem ide tartozik.
video -
vg #14746 Dolgozzál még vele. Viszont mivel én nem értek hozzá, írhatnál pár sort arról, hogy miként kell ilyesmit csinálni. -
mike01010101 #14745 Normania felszállás
itt a videó, tényleg fogok csinálni egy normálisat, csak legyen időm. A model már elég jó, részletes, csak video kisfelbontásu ráadásul a youtuberól vaktában letöltött kis filmbe tettem be. -
bendáj17 #14744 tényleg jók, én is szívesen láttok minden mass effecttel kapcsolatos képet videót témát stb. Jó lesz a kis dlc is, legalább tényleg beindult valami. -
sanya200 #14743 Ez még nem is sok az sr2 hajómodell majd 200 dollár.
Tudnátok segíteni kicsit?Újraraktem a wint és a me2-t is, felraktam angolul majd az összes dlc-t is de a registry-ben hhiába állítom a nyelvet hun-ra angol marad. próbáltam hu-ra is már nem emlékszem melyik jó.Fel akartam rakni a magyaritas patchet ami a nyelvet álíltja át de az meg azt írja ki hogy a ...BIOGAME_HUN.tlk sérült. -
Szthomas #14742 Ezek a Mass Effect-es minifigurák nagyon királyok! Viszont ennyit nem adnék ki értük!
http://biowarestore.com/mass-effect/mass-effect-accessories/me2-action-figure-4-pack -
Szthomas #14741 Szerintem ilyen kis DLC-t még látni fogunk a későbbiekben is, mondjuk túl sokat nem, az biztos. Nagy DLC pedig már csak egy lesz, ha hűek magukhoz. -
sanya200 #14740 Jól gondoltam akkor a múltkor mert az utolsó dlc ugye a shadowbroker volt, és eddig úgy volt hogy 2 nagy dlc között volt egy kicsi is.Legalább megindult valami nyár körül akkor talán jön a nagyobb is.
Miranda ruhája tetszik.Azért arra kíváncsi leszek mikor ebben a ruhában visszük a lojális küldetésre akkor is majd azt mondja az Asari hogy "megvárom még felöltözöl, vagy a cerberus hagyja hogy ilyen ruhában ribanckódj" -
Szthomas #14739 Végre valami fejlemény, még ha csak ennyi is...
Köszi az infót Sanya! -
sanya200 #14738 Kint van a hivatalos oldal dlc-i között is 160ms vagy bw pontért lesz majd kapható.
DLC