19778
-
vg #14697 Vicces összehasonlítás, főleg amikor bik videókat tesznek egymás melle... -
bendáj17 #14696 szerintem a színeknél és a árnyékoknál van különbség. -
#14695 tudom, láttam mindkettőt, nem is egyszer :)
Cowboy Bebop-ba meg ezek alapján mindenképpen nézz bele, mert isteni.
junkie kritika errefelé -
sanya200 #14694 Ahogy néztem a ps3-as a legszebb legalábbis ha megnézitek jacob arcán a fények mintha jobbak lennének az arcán.Pc-n mintha kicsit mosottas lenne ps3-on az orra körül pl van fény a másik 2-nél nincs. -
sanya200 #14693 Nem tudom megéri-e leszedni Blue-raybe a sorozatot 70gb:(
De lehet lekapom aztán majd ha hely kell lehet törlöm. -
sanya200 #14692 Tényleg a Firefly áhh az egyik legjobb sorozat csak kár hogy nem valami hosszú.Szerintem ez mindent elárúl róla imdb 9.5:)
Van egy film is a sorozat pont az előtt játszódik Serenity a címe az is durva.Érdemes megnézni, jó hogy említetted le is kapom a filmet és a sorozatot is:)A film is az egyik kedvencem. -
#14691 PS3nak van ezek közül a legrosszabb szvsz =D Pedig gyorsabb a GPUja és a procija is mint egy Xboxnak... érdekes. -
#14690 Az Inception alkotóival? most viccelsz? :P:D Oscar díj alap! -
Pares #14689 Majd jön a Mass Effect film. Remélem az nagyon nagyot fog ütni! -
bendáj17 #14688 egy kis összehasonlítás a pc, x-box és ps3 között: mass effect 2 -
#14687 Jó. Ez mondjuk igaz. :D -
Szthomas #14686 A 2012 katasztrófafilm, nem pedig sci-fi. Én legalább is sehol sem láttam így kategorizálva. Bocs ha tévedek, én főleg emiatt mondtam, amúgy a többi tényleg stimmel. Mondjuk én az Eredetet sem sorolnám oda, de végül is hivatalosan... -
#14685 Nem igazán. -
#14684 A pofázáson kívül történik is vmi abban a filmben? -
lilathrone #14683
Márciusban -
#14682 Firefly?
Cowboy Bebop?
csak hogy a legjobbaknál maradjunk. -
#14681 Ezek mind scifik. A scifi nem azt jelenti, hogy az űrben játszódik.
District 9 az év legjobb filmje és a szokásos büdzsé töredékéből készült.
Sőt! Ez is egy scifi... benne van a top10 kedvenc scifi filmjeim között. -
sanya200 #14680 De valami értelmes sorozat az nincs egy se.A stargate universe egy nagy határ...lett.Tetszett mind a két sorozat az Atlantis a kedvencem de ez az universe kiverte nálam a biztosítékot.Utálom a szereplőket, mindegyik egy másodosztályú színész.Mintha nem is stargate lenne,nekem legalábbis nem jött át.Az atlantis viszont ááh imádtam a karaktereket főleg rodny meg Shepard(shepard) állandóan osztották egymást.Kár hogy csak 5 évad lett belőle jobban örültem volna neki ha azt folytatják és nem ezt a szar universe-t kezdik el. -
sanya200 #14679 Ezek közül nem nagyon tetszett egy se, a terminator egy fos(legalábbis aki olvasta a könyvet-könyveket), skyline szintén egy gagyi semmi nem derül ki benne, ds9 még elmegy,iron man jó de az se sci-fi.Pandorum is ilyen 1-2x nézhető kategória,2012 szintén, inception meg nem is mondom.A surrogates is jó de az se sci-fi szerintem. -
#14678 Battlestar Galactica-t ajánlom még -
Szthomas #14677 Nem úgy értettem, hogy egyáltalán nem voltak jó filmek a moziban, csak valamirevalóbb sci-fi nem volt. A District 9-et és társait nem sorolom a "komolyabb" sci-fi kategóriába. Mellesleg sok film amit felsoroltál nem is sci-fi... -
#14676 Inception?
Ironman2?
Skyline? (Nekem tetszett)
Repo Men?
Frequently Asked Questions About Time Travel?
District 9?
2012?
Moon?
Terminator Salvation?
Pandorum?
Daybreakers?
Surrogates?
...csak hogy egy pár scifit említsek :D -
bendáj17 #14675 én a legjobb barátomnak ajánlottam (úgy hogy megvettem neki és kész) :D , plusz az egyik ismerősnek egyik se bánta meg +2 ember. Fantasztikusan jó kis kép. -
Szthomas #14674 A Star Trek-en és az Avatar-on kivül nem is igazán volt komolyabb sci-fi film a mozikban, azaz több mint egy éve... -
sanya200 #14673 Hát őszintén szólva évek óta nem láttam egy normális sci-fit vagy űrkorszakba játszódó sorozatot.Ami tényleg jó volt az a Star Trek sorozat,azóta se nagyon volt még egy ilyen ami ennyire sikeres lett volna, a star wars csak filmekből állt nagyrészt.Nem tudom ismertitek-e de volt egy Andromeda nevű sorozat is Gene Roddenberry rendezte aki a star trek soroztok jobb részét is.Kevin Sorbo-Lexa Doig.. nagyon jó kis sorozat volt, meg a stargate és ennyi.
Ja és itt egy képecske attól az úrtól aki a mirandás képet csinálta.
-
Szthomas #14672 Sokan szerintem tényleg csak azért nem játszanak vele, mert nem ismerik. Amúgy aki kicsit is érdeklődik a sci-fi és rpg műfaj iránt annak nagyon kellemes órákat, napokat tud szerezni ez a széria. Én speciel nagyon hiányolom az igazán nívós sci-fiket a mozikból, de ezzel a játékkal még többet is kap az ember... -
sanya200 #14671 én is emlegettem egyik ismerősnek , mondjuk nem tudom hogy el akarta-e amúgy is kezdeni de neki is tetszik szóval+1:)
Legjobb haveromat hetekig csesztettem mire rá tudtam venni, vittem át neki filmet vinyón és felmásoltam az me2-t is.És annyit mondtam neki tessék próbáld ki max időt vesztesz vele ha nem tetszik.Erre előbb megvette a CE-t mint én:)szóval + még 1 ember) -
Szthomas #14670 Egyik ismerősömnek megmutattam a ME2-t (nem is hallott a szériáról) és majdnem lehidalt. Egy szóval újabb rajongóval bővült az ME tábora! Ma már csak pihenek és netezek, fórumozok, esetleg belekezdek a Dead Space 2-be. -
bendáj17 #14669 nálunk is ünnepség volt, nem tudtam felnézni. -
#14668 Első résszel kb fél órát játszottam. Nem tetszett. Második meg nem is érdekel. -
Szthomas #14667 Van valami abban, amit Jethro mond! Én holnap akarom elkezdeni a Dead Space 2-öt. Ennek ellenére holnap (vagyis ma) igyekszem jó párszor benézni. Vendégség miatt ez a nap kiesett nekem, de jó újra itt lenni. -
sanya200 #14666 Honnan tudod?
Mondjuk én egész nap azt toltam:) de néha alt+tab és felnézek ide is de hiába:( -
#14665 Mindenki Dead Space 2 vel tolja :P -
sanya200 #14664 Hát épp ez az hétvégén jobban kéne mennie mert ilyenkor pihen az ember:) -
Neton #14663 Szerintem csak azért, mert hétvége van. :D -
#14662 Több mint egy év után még mindig aktívan pörög a topik. Néha belefér, hogy nyugi van. -
sanya200 #14661 De kihalt ma a topic:( -
sanya200 #14660 Spore normandy sr2:)
xD -
Pares #14659 Te se írtál indoklást. Én se írtam. Nem értek egyet, és kész. Most nincs kedvem kifejteni, mert már 100 vitában elhangzott, szóval inkább megyek kajálni. -
Gruffersten #14658 Pares, istenem, minden vitát úgy tudsz le, hogy nyomsz egy nyomott fejű smileyt, mert minimális okfejtésre nem vagy képes?Ha már nem értesz egyet valamivel (mint most) akkor vegyél annyi fáradtságot, hogy megindoklod, tudod mint a nagyok.El lehet lolwutolni, lolxdzni és számtalan egyéb módon trollkodni, gyökérkedni vagy lehet a fórumot arra használni, amire kitalálták : vitázásra.Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem kizárt, hogy egyszer olyan kurva okos leszek mint te, hogy mindent lezárhatok egy nevetséges smileyval.