Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
XBOX-ra van csak ahogy néztem

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

hali

Slashice, hol találtad ME1 normál kiadást, vagy csak nekem nem akar megjeleni?

kösz
Vraaanyek
A könyvön felbuzdulva megint kedvet kaptam az elsõ részhez...el is kezdem azt hiszem, úgyis rég volt már nyár, az utolsó végigjátszás...😄😄😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

meglesz Barnez ahol csak lehet hirdetjük.

Kedves fórumozók!

Megkérek mindenkit, aki tudja, hogy reklámozza az ismerõsei számára ezt a facebook oldalt! Tegyünk azért, hogy a saját megvásárolt ME 3 példányaink magyar felirattal jelenjenek meg!
Köszönöm!
(Bocsánat attól, akit ezzel idegesítek, de célomnak tekintem azt, hogy növekedjen az esély arra, hogy a petíció sikeres legyen, ezért kérek mindenkit, hogy aki teheti, csak ajánlja.)

én is remélem hogy a következõ rész is magyar lesz.

megnéztem a me3 teasert, szó se róla, komoly motiváló tényezõt találtak a bios srácok :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ezeket az eladásokat tudja az ea vagy a bioware.Mármint hogy most ugye megjelent magyarul és veszik is rendesen, legalábbis remélem.Ha látják hogy fogy akkor lehet a kövi képregény már magyar lesz.Bár az a baj ezzel a kiadóval hogy nem reklámozza nagyon pedig szükség lenne rá nagyon sokan nem tudják hogy van már magyarul, még a gs se adta le a hírt ami azért szomorú.

Elkészült a ps3-as mass effect 2 már a sokszorosító üzemben gyarapodik, legalább most már a kövi dlc-re koncentrálhatnak a fejlesztõk.
gamestar cikk

Doom 4
Nekem is elég lett volna egy nap, de én kb. egy hét alatt olvastam ki. Pont azért, hogy ne fogyjon el olyan hamar. És tényleg eszméletlen jó könyv! Remélem hamar jön a másik kettõ is!

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

ismerõs a helyzet.

Ismerõs szitu én 2 nap alatt olvastam végig de csak azért hogy tovább tartson amúgy 1 nap is elég lett volna simán.

Vraaanyek
Nagyon jó a könyv, nem lehet letenni, már elsõ nap elolvastam 200 oldalt, majdnem kiolvastam, csak hagyni akartam máskorra is egy kicsit😄

majd meglátjuk milyen lesz.

A 3. rész komorabb lesz, lehet, hogy pont ez lesz a jó

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Lehet félreértettétek vagy én fogalmaztam rosszul nem azt írtam hogy alakítsák át gears féle grafikára hanem hogyha alapból olyannal jött volna ki az elsõ rész mennyivel lett volna-e jobb vagy rosszabb.Szépnek szép a 2. rész grafikája de valahogy olyan rajzfilmesnek tûnik vagy nem is tudom, sok benne a szín ami nem használ a realisztikus érzetnek de ettõl függetlenül jó, de lehet jobb lett volna egy gears féle de az meg túl sötét komor úgyhogy a 2- átmenete lett volna talán a legjobb.

Doom 4
Ez igaz részletesebb szerintem is lehetne, meg fõleg a karakterek arcait is jobban ki lehetne dolgozni. De színvilágának nem szabad (sokat) változnia illetve a képi hangulatának. Ugye a GoW-nak olyan szürkés-pirosas képi világa van ennek sokkal színesebb. Ezért tûnik ez sokkal mese szerûbbnek. De azért a GoW sokkal véresebb is neki jól áll az a szín az ME-nek meg ez.

Ha meg változatosabbá és részletesebbé válik a környezet grafikája attól még nem lesz GoW, én csak példának írtam a részletességre, hogy ugyanarra a vasra, ugyanazzal az engine-nel szebbet is lehet csinálni.

lehet van benne valami. Javítani lehetne rajta.

Doom 4
Azért nem tudom mennyire lenne jó egy már felépített stílust átformálni. Már leírtam egyszer az eszem futtatásomat a grafikáról, hogy inkább szép vagy realisztikus legyen, de szerintem illúzió romboló lenne ha teljesen átalakítanák a grafot. Az egy dolog, hogy tényleg lehetne szebb, élesebb, meg élettel telibb stb. De ha már átmenne egy GoW féle képi világba igazából csak a képességek és a párbeszédek különbözetnék meg a két játékot.

Nem tudom gyerekek de lehet jobb lett volna ha a gears of war féle grafikát kaptunk volna, érdekes hogy ugyanaz motor mégis mennyire eltérõ a két játék.Ezért imádkozok azon hogy ha lehet adják ki még egyszer az elsõ részt javított graffal meg játékmenettel, mondjuk azt is lehetne hogyha megjelenik a 3. akkor adják az elsõ 2. részt javítva.De erre kicsi az esély csak nagyon jó játékoknál fordul elõ, persze a me is az de nem annyira népszerû mint a half life.Sajnos.
Ha megnézzük pl a hl2-t ahhoz folyamatosan jön a fakefactory mod már a 10-es verziónál tartanak de grafikailag valami eszméletlen mennyit javítottak rajra.Ez kéne a me-vel is megcsinálni.

Majd egy évvel a gears of war után egy top kategóriás studiótól szerintem az kevés volt 2008-ban. Csapatos fedezék rendszeres tps-ben még mindig az az etalon pc-n. Lassan 2011 van. Ez elég szomorú, nem?

Nekem fingom nem volt az ME1-2rõl, vagyis láttam õket hírekben, de csak átugrottam... Aztán unatkoztam, keresgéltem egy játékot és mivel a Kotor annak idején nagyon tetszett, gondoltam nem lehet s*ar egy hasonló Bioware által fejlesztett rpg. Azóta az ME1-2 szerelmese vagyok 😄
Vraaanyek
ez érdekes...szerintem nem volt semmi baj az elsõ rész grafikájával megjelenéskor...sõt...
szerintem még most is bõven élvezhetõ!😛

én is késõbb csatlakoztam egy képet láttam a játékból utána néztem és megtetszett. Azóta játszok vele.

Én még annak idején nagyon vártam az ME1-et, elsõ nap vettem meg de nem igazan jött be a gyenge grafika miatt. Unalmasak voltak a mellékküldetések is az egyhangú bolygókon stb. Csak azért játszottam végig mert megvettem. A második részt meg se néztem megjelenéskor csak késõbb mikor a dragon age-t, az AC2-t és a falloutot befejeztem vettem elõ, gondolván adok egy esélyt neki de az elsõ rész után semmiféle elvárásom nem volt. És mekkora meglepetés ért mikor kiderült, hogy egy gyöngyszemet találtam, azóta újra végigjátszottam megint ME1-t is, most már más szemszögbõl😊

Sajnos én is késõbb csatlakoztam kb fél évvel a megjelenés után és akkor is csak azért kezdtem el vele játszani mert rohadtul untam magam, erre tessék az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam.Nekem a cdprojektes gyémánt kiadás van meg hangulatnovellával meg a kiegészítõ lemezzel együtt de sajna már kicsit oda van a lemez, lehet meg kéne venni még egyszer.

Nekem is az elsõ kiadás van meg (vastag tokos), amiben benne van egy hangulat novella is (nem tudom, hogy a régebbi kiadásokba is benne van-e).
Én is szinte az elsõ nap vettem meg (nem rendelve).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Én sajnos késõbb csatlakoztam a ME világához 😛

Doom 4
Nekem így van meg mert arra is elõ voltam rendelve, mint a kettõ CE-re. <#mf1>

Hoppá! CD Galaxisban kapható a ME1 normál kiadás! 😄 Nem az a gazdaságos LV kiadás 😊 3990.-

http://cdgalaxis.hu/PC/15236/mass-effect.html

Csábító, csábító (nekem az LV kiadás van meg)... 😊

Doom 4
×Ð

Szolnokboy1
voltmár? 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

pont most akartam én is leírni. Ez lehet a gond. Mirandánál lesz a gond nem elég jó hát védelemnek.

Doom 4
Értem, nem is emlékeztem, hogy erre is kell figyelni, de akkor legközelebb már tudni fogom. Köszi!

SZEG007
Grunt, Zaeed, Garrus igy nekik hármuknak van a legnagyobb védelmi értékük, ugyhogy ezek közül kettöt is vittél az szignifikánsan csökkentette a hátvéd csapat védelmi értékét valoszinüleg ezért helt meg Tali.

Doom 4
Nem, Grunt és Zaeed. De erre nem is gondoltam...

SZEG007
véletlenül nem Garrust, és Grunt-ot vitted magaddal, mert akkor lehet hogy annyira alacsony volt a védelmi értéke a csapatnak hogy Tali megpusztult.

nem hiszem én elsõre is így csináltam és mindenki túl élte. Nem is értettem kezdetben hogy halhat meg a társam.

Doom 4
Lehet, hogy random halnak meg emberek xD Gondolták a Bionál hogy szivassuk kicsikét a gamereket.

szerintem itt a gond mert nem a legmegfelelõbb. Nálam úgy volt hogy Tali/légió be a szellözõbe a csapatvezetõ Garrus mindkétszer, biotikus mezõ Jack vagy Samara. Nekem így mindenki túlélte.

Hát többé kevésbé sikerült a bioware-nak megcsinálni hogy kiismerhetetlen logika révén nincs biztos recept arra hogy ez vagy az a szereplõ túlélje.Nekem se sikerült mindig pedig úgy nem vágok bele a végébe hogy ne lenne mindenki lojális erre tessék😊

Doom 4
Miranda, aki szintén lojális volt csak úgy mint mindenki más, ezért nem értem a dolgot...

mindenképp érdemes elolvasni. Anderson és Saren megismerkedését írja le.

értem nem tudom mi lehet a gáz. Én mondjuk mindig Légiót küldtem be. Jah tényleg ki volt az elsõ csapat vezetõje?

Vraaanyek
Na meg is van, elszaladtam MOM Parkba az Alexandrába, és beújítottam egyet!😛

nyirog
fel tudnád rakni a Retribution -t még egyszer pdf-ben?

Elõre is köszönöm 😊

Mindenképp nem drága nekem nagyon tetszett a könyv Anderson-ról szól mikor még fiatal katona volt😊

Doom 4
Nem, az is paragonnal lett megoldva...

Vraaanyek
Érdemes megvenni a könyvet? (Felismerés) van olyan jó minõségû, mint maga a játék???