Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt mondanám hogy ebben fog megnyilvánulni hogy az elsõ és második részben hozott döntéseidtõl függ a csata kimenetele. Csak pár példa ha meghal wrex nem áll mellénk a korgan faj akiknek ugyan nincs jelentõs flottájuk de szárazföldi harcban nincs párjuk, a rekni is ide sorolandó ha az elsõ részben nem irtottad ki akkor õk is jönnek segíteni,a 2-ben ha elpusztítód az eretnek állomást a geth nem biztos hogy melléd áll vagy hogy mit mondasz tali tárgyalásán se mindegy hogy melléd áll-e a quarian faj vagy nem.A tanács meg elvileg mellettünk áll legalábbis valószínû de nem lepõdnék meg azon ha õket is gyõzködni kéne.Egy szóval nagyon brutális lesz a 3. rész, csak hozzák össze úgy hogy az elsõ 2 rész legjobb tulajdonságait ötvözzék és egy 50h játékidõvel fejeljék meg.
Tudjátok csak azt bánom hogy a 2-ben semmivel sem volt több lehetõségünk a karakterek testreszabására ugyan azok az opciók voltak mint az egyben csak a grafika változott,ugyanazok a hajminták meg minden, pedig lehetne szebbet is csinálni csak kevés a lehetõség sajnos.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Face kód:
533.42D.131.W1A.JG7.161.1C9.811.F11.117.227.515.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Read more: http://g4tv.com/videogamedeathmatch/results/#ixzz17nekJ7BW"
Emellett még a küldetések az adott faj meggyõzéséhez lehetnek változatosak. Ha tényleg ez lesz a sztori. Holnapra többet tudunk majd talán.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha nem lojálisak, akkor több mint valószínû, hogy meghal.
Parasite Eve 2, best game EVER!
és szeretném kérdezni, hogy h kivittem a hátékot, akkor mkelyik dlc-ket érdemes leszedni, mi ad még +küldetéseket? hallottam a lair of the shadow brokerrõl...de nem tudom hogy honnan lehet megszerezni õket és hogy melyikeket érdemes ferakni...
köszi elõre is a válaszokat
http://www.thesource.hu/hir/mass_effect_3/elorendelheto_a_mass_effect_3/11012?&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
De majd meglátjuk. Renegade befejezéssel meg érdekes opcióink is lehetnek 😊
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Amúgy most olvasgattam még a kódexet az egyben és benne van hogy a fejedelem egyetlen lövéssel képes áthatolni egy romboló páncélzatán, akkor a 3. részben elég nehéz lesz megállítani õket mert nem sok romboló van a 4 irányító fajnak max 50-70, ráadásul az emberek egy párat elvesztettek az elsõ rész végén.Szóval szerintem nem az ûrcsatában fog eldõlni hogy ki írtja ki a másikat hanem valami másban.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Lehet lassan jön nem tudom de ha akarod írd be a google-be ott is lehet találni.
De itt a link jó játékot.
Bring Down The Sky