19778
-
sanya200 #14497 Akár:)
Ha lesz ötletem majd tervezek másikat is de most nem igazán jut eszembe semmi:( -
Evoluti0N #14496 Drell memóriával rendelkezni? -
sanya200 #14495 Lehet már annyira nem emlékszem minden hozzáaszólásomra, pedig hasznos lenne:) -
mzoli7 #14494 egyszer már feltöltötted azóta nekem is ijen :D -
sanya200 #14493 Ez a téma is érdekes mert a múltkor azt mondták hogy 20 millió lakosú ország alatt nem lokalizálnak.A peticióra meg azt írták hogy hát nem rajtuk múlik ők kérték a fordítást de lehet nem elég kapacitása annak aki készíti.
Most akkor melyik igaz mert szerintem a 2 üti egymást. -
Slashice #14492 Amúgy ti mit szóltok az EA új üzletpolitikájához? Miszerint a játékokat nem lokalizálják, csak a nagyobb nyelvekre?
Engem csak az a része zavar, hogy ezt sunnyogva teszik, semmi hivatalos közlemény, hogy ezért és ezért mostantól nem fogunk lokalizálni és pont. Sokkal korrektebb lenne.
Alapvetően azért nem hibáztatom őket, mert nem lokalizálnak mostanában, annak is örülök, hogy egyáltalán eddig végeztek lokalizálást. Viszont a sunnyogást és maszatolást rühellem. -
Gruffersten #14491 Ne abban mérd, hogy mennyien fordítanak le egy képregényt. -
sanya200 #14490 A háttér és a logon screen saját munka az utolsó meg talált kép amit beraktam a windowblinds 7-be.Explorer backgrounds-ba. -
mike01010101 #14489 Korrekt:) -
sanya200 #14488 Nekem még a windowsom is Mass Effectes:)
íme -
mike01010101 #14487 Ahogy jelenik meg folyamatosan fordítom. Egy délután alatt megcsinálok 1 füzetet. Azt hiszem a dlc-vel sem pöcsöltem sokat.:)) -
mzoli7 #14486 ez szubjektív egyéni véleményem volt, nem akarok senkit megbántani
mike: most olvastam el a képregényt, köszönöm hogy lefordítottad -
mike01010101 #14485 Szerintem se (ez túl rövid volt?:)) -
sanya200 #14484 Ahogy elnéztem ezt a ps3-as verziót a grafika még talán szebb is mint pc-n.Legalábbis a karakterek arca mintha részletesebb lenne. -
Slashice #14483 Szerintem az nem baj, hogyha az ember akár pár szavas hozzászólásokat ír, nyugtázva ezzel mások hozzászólását. Ez teszi élővé a fórumot :) -
Slashice #14482 Nem jó, túl kicsi a feneke :P -
Slashice #14481 Azért nem hallás után csináltam :) mert spéci annál a videónál voltak feliratok (a gyári, ME2-ben lévő feliratok) :) Úgyhogy így nagy segítség volt. Talán 4-5 helyen nem tudtam volna kitalálni, hogy mit mondanak a szöveg nélkül. A többi ment volna szöveg nélkül is :) -
sanya200 #14480 Tali -
sanya200 #14479 Mad Spike egy korábbi munkája azt hiszem még nem volt:)
-
mike01010101 #14478 Nyudogtan mondjuk ki: nagyon kevés -
sanya200 #14477 Vannak még rendes emberek a világon, csak sajnos egyre kevesebben:( -
mike01010101 #14476 Elég lenne ha a kész str file-t töltenéd fel és megadnád, hogy melyik youtube linkhez csináltad, mert biztos hogy csak annál lesz pontos az időzítés. Utána mindenki leszedi magának a videót. Egyébként én végignéztem angolul és gratulálok mert nem kis meló ehhez megcsinálni a feliratot, főleg nem hallás után. Köszönjük. -
mzoli7 #14475 én inkább csak olvasom a fórumot, ha van valami hírem akkor megosztom veletek, amúgy meg nem írogatok fölöslegen mint pl: bendály17 hogy "ja tök jó" "szerintem is" "igazad van" -
Slashice #14474 Ami az str fájlt illeti, azon még van mit csiszolnom :) és ha már csinálom, akkor a nőihez is elkészítem :).
Amúgy valahol azt olvastam (már nemtom, hogy pontosan hol), hogy PC-re és X360-ra is kiadják ezt az interaktív képregényt, mint DLC-t. Erről tud valaki valami pontosabbat? -
sanya200 #14473 Mivan veletek kezd kihalni a fórum vagy csak én érek rá ennyire? -
sanya200 #14472 Én meg azon gondolkodtam hogy tervezek egy házat(pc házat persze), és me téma lesz csak még nem találtam ki milyen legyen.Ha elfogadható áron megépítik akkor meg lesz.Megtervezem Photoshopban vagy valakivel 3d-ben akár fizetek is érte ennyit megér.Valami cerberusos lesz talán vagy nem is tudom még ötletelek rajta.A computermode-nál foglalkoznak ilyennel hogy házépítés csak nem tudom mennyiért. -
sanya200 #14471 Azt hiszem már tudom mit kérek húsvétra:)
Nem gyenge ha befesti olyanra mint az eredeti ütni fog az biztos. -
sanya200 #14470 Én se használtam sokat leszedtem az ingyenes dlc-ket de nem igazán toltam végig az eredtivel a dlc-k miatt.Kénytelen vagyok crackelni a játékot jelenleg nincs pénzem bw pontokra.Főleg úgy hogy jan.1-től már munkahelyem sincs.Majd esetleg ha kiadnak egy GOTY-t azt megveszem nem baj ha 2x lesz meg nem igazán izgat.Lehet más hülyének néz mert megvettem akár 2x is de engem nem érdekel.Inkább erre költök mint kocsmára meg cigire.De szerintem meg se veszem így külön őket most már minek megvárom hátha kiadnak egy GOTY-t ha nem akkor is megveszem.Addigra talán lejjebb megy az ára is. -
#14469 Nem sz.rozik a srác, nyomat magának egy teljesen arányos, majd' másfél méteres Normandy SR2-es modellt, méghozzá nem mással, mint egy 3D-Nyomtatóval...csak tudnám, honnan vannak meg neki a pontos méret arányok, szabadtest formák koordinátái, hogy ilyen pontos alakot hoz ki?! -
Madmano #14468 Köszönöm.Még új nekem ez a Cerberus.... -
sanya200 #14467 megelőztél pont akkor kerestem mikor te már beírtad:) -
#14466 Tessék. -
Madmano #14465 Egy amatőr kérdésem van hozzátok.Megkaptam a Cerberus kódot.Hol találom az ingyenes cuccokat,amiket le tudok tölteni?Mert eddig csak a fizetőseket találtam meg..... -
sanya200 #14464 2010 Game of The Year Finalist: The Readers' Choice Award
cikk(angol) -
sanya200 #14463 Úgy nem lehet hogy átdobod azt srt fájlt?A szöveg nyilván ugyanaz mind a 2 verziónál csak letépem a női változatot a youtube-ról és megnyitom manuálisan a feliratot.Már ha így lehet? -
Pares #14462 Hát ja. Viszont ezt nem a Bioware csinálta, hanem a Dark Horse Comics meg egy arra kijelölt író. Rövidre sikeredett, kitudja miért vágták ki annyi mindent belőle. De legalább az a kevés pontosan van. -
Slashice #14461 Megmondom őszintén, annyira nem vagyok otthon ezen a területen :) De működik az str amúgy, én is azzal csináltam (legalábbis abban a formában). Még a héten szerintem kész leszek egy finomított változattal, és a női változattal is :) -
sanya200 #14460 Meg lehetett volna oldani sztem jobb lett volna mint a hammerhad.Amúgy annyi bajom volt csak vele hogy elméretezték egy kicsit az egyben túl kicsi lett az emberekhez képest.Akkorának kellett volna lennie mint a legutóbbi képregényben kb. -
bendáj17 #14459 nagyszerű lett köszi. -
Szthomas #14458 A Normandy SR2-vel kapcsolatban csak annyit, hogy logikus, hogy nem lehetett rajta hagyományos földi jármű, mivel a bolygók jelentős részére képtelen volt leszállni a tömege miatt, ennek ellenére simán el tudtam volna képzelni, hogy mint a Star Wars második részében a lépegetőket, itt is valami (például kodiak sikló) leszállította volna a felszínre és vissza. Oké, lehet hogy macerás lett volna, de egyben marhára látványos is... (csak egy ötlet)