Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudom de a VGA 2010 nem vasárnap hajnal 2-kor lesz? nem ott jelentik be vagy én tudom rosszul?

Doom 4
Még két óra és kezdõdik!

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

A másik oldala meg úgye ott vannak a hajók a szövetség meg a tanács csatahajói nem valami erõsek fõleg nem a reaperek ellen egyetlen lövés elég ahhoz hogy átlõjék a páncélzatot hacsak nem fejtik meg annak az anyagnak a szerkezetét amibõl a fellegvár és a térközrelé épült. Viszont ott vannak a kisebb hajók a fregattok ami ugyan nem képviselnek nagy tûzerõt, kivéve ha mindegyikre azt az ágyút teszik ami a normandyn is van, a kaszások nagy hajók és ugyan fordulékonyak de a kis fragattok sokkal fürgébbek és nehéz eltalálni õket, mint pl a 2 végén hiába bazi erõs a collector hajó ha nem képes eltalálni a hajót és akkor ott vannak még az ûrvadászok amik aprók ugyan egy fregatthoz képest is de vannak torpedóik azokat meg még nehezebb eltalálni.Viszont arra kíváncsi leszek hogy ki fog a földön harcolni a pusztítók csak hajók semmi mások konkrét seregük nincs a szárazföldi harcra , bár a fejedelemnek volt legénysége de az is csak azért mert saren toborozta õket, de egy 50.000 vagy több millió éves hajón nem lehet legénység maximum akkor ha üt közben a föld felé elrabolják a kolóniák lakóit és sulykolják õket, mást nem tudok elképzelni, esetleg lehet hibernált legénység de az se biztos. A videóból azért remélem kiderül valami hasonló én még megvárom ma hogy mi lesz ha kell fent leszek hajnali 2-ig is, úgyse tudnák aludni ilyenkor.😊

jah én is elraktam , nem lepõdnék meg ha a kroganok is jól megerösõdnének, meg a reknik meg a többiek. A cerberus meg rájönne hogy mindenképp szükségük van Shepardre vagy valami.

nekem nagyon tetszene ha ilyen lenne ahogy leírtad mindenki összefog a gonosz ellen. De sok van még mire megjelenik.

Még jó, hogy félrerakattam Mordinnal a génfaló ellenszerének terveit...😛😄 GOndoltam hogy valami ilyesmi lesz, ezért próbáltam jófút játszani 😄 mondjuk a végén felrobbantottam a begyûjtõ bázist, szóval a cerberust jobb ha elfelejtem..xD
Egyébként az epikus befejezést úgy képzelem el hogy shepard összeszedi a nagyobb fajokat és berobog a naprendszerbe a lovassággal de az ellenfél túl erõs és amikor már úgy tûnik minden elveszett, egyszer csak berobban egy váratlan szövetséges és együttes erõvel elsöprik a reaper flottát.
Itt mondanám hogy ebben fog megnyilvánulni hogy az elsõ és második részben hozott döntéseidtõl függ a csata kimenetele. Csak pár példa ha meghal wrex nem áll mellénk a korgan faj akiknek ugyan nincs jelentõs flottájuk de szárazföldi harcban nincs párjuk, a rekni is ide sorolandó ha az elsõ részben nem irtottad ki akkor õk is jönnek segíteni,a 2-ben ha elpusztítód az eretnek állomást a geth nem biztos hogy melléd áll vagy hogy mit mondasz tali tárgyalásán se mindegy hogy melléd áll-e a quarian faj vagy nem.A tanács meg elvileg mellettünk áll legalábbis valószínû de nem lepõdnék meg azon ha õket is gyõzködni kéne.Egy szóval nagyon brutális lesz a 3. rész, csak hozzák össze úgy hogy az elsõ 2 rész legjobb tulajdonságait ötvözzék és egy 50h játékidõvel fejeljék meg.

Persze sokkal élethûbb az 1-nél de még nem az igazi majd a 3-ban talán😊
Tudjátok csak azt bánom hogy a 2-ben semmivel sem volt több lehetõségünk a karakterek testreszabására ugyan azok az opciók voltak mint az egyben csak a grafika változott,ugyanazok a hajminták meg minden, pedig lehetne szebbet is csinálni csak kevés a lehetõség sajnos.

tök jó szerintem a karid. Érdekes lesz az biztos. a 2. részbeli tényleg jobb.

Doom 4
Ismerem az oldalt néha nézelõdök de ott is csak kevés jó van. Tényleg hû az elõzõhöz bár a 2. rész beli jobban néz ki xD

Létezik egy ilyen oldal hogy face database érdemes meglátogatni, bár az enyém nem onnan van teljesen saját gyártmány.Hû az elsõ rész karakteréhez😊

Doom 4
Köszi szépen nekem is tetszik!

Itt egy új kép:
kép

Nem az alap ezt én csináltam és csinos, legalábbis nekem az.
Face kód:
533.42D.131.W1A.JG7.161.1C9.811.F11.117.227.515.

penge96

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Doom 4
Ez az alap nõi arc? Mert ha nem és ha véletlenül tudod a kódját leírhatnád mert, sztem jól néz ki, jobban mint a mostani Shepardom...

Ja és õ fogja megmenteni az egész galaxist.

Azért ez érdekes mert nem rég még azt mondták hogy a 3, rész nem lesz olyan darkos meg több poén lesz benne.De most gondoljatok bele ha lerohanják a földet az nem darkos ha a 2-ben csak pár 100.000 embert raboltak el az annak számított akkor a 3.ban ha milliónyi ember hal meg akkor meg hûdevidám vagy mi?Meg jokernek hogy a fenébe lesz kedve állandóan viccelõdni mikor megtámadták a földet nekem ilyenkor nem igazán lenne humorom.Szóval ez így egy kicsit érdekes mármint a történet most hagyjuk ott a földet azért hogy keresgéljünk szövetségeseket, a tanácsnak ebben a helyzetben az egész flottájukat a segítségünkre kéne küldeni ha már mi is tanácstagok vagyunk nem?Vagy hagyják a fenébe és õket is gyõzködni kell hogy ugyan segítsenek már mielõtt kiirtják a fajunkat?

nálam mindenképp a Mass effect 2 nyert 😄 sõt a top az egész játékélményem során

Doom 4
"WINNER TO BE REVEALED ON X-PLAY'S BEST OF THE YEAR 2010 SHOW, 12/14 @ 6:00PM ET!

Read more: http://g4tv.com/videogamedeathmatch/results/#ixzz17nekJ7BW"

Azt is ma jelentik be hogy a ME2 vagy a SC2 nyert?
Én most kifejezetten a ME3 történetére gondoltam és amiket leírtam hasonlóságként az azért több mint általános.
Emellett még a küldetések az adott faj meggyõzéséhez lehetnek változatosak. Ha tényleg ez lesz a sztori. Holnapra többet tudunk majd talán.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Vraaanyek
Hát ilyen alapon minden történet orientált játék hasonló,mivel mindig van egy gonosz, aki ki akar mindenkit csinálni, és van a jó,aki meg a gonoszt akarja kicsinálni, ezt így nem lehet összehasonlítani, viszont ha már mindenáron össze akarjuk hasonlítani, akkor is max a dragon age története hasonlít a mass effect-ére, és nem fordítva, mivel jóval elõbb jött ki az elsõ része, mint a dragon age...😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

tényleg nagyon sok a hasonlóság reméljük lesz benne valami meglepetés is.

A sztori gyakorlatilag megfelel a dragon age történetének. Járd végig a különbözõ fajok (dwarg+elf+human - aszari-turian-krogan) világait és több küldetést teljesítésével gyõzd meg õket, hogy melléd álljanak a Kaszások és begyüjtõk (vezérdémon és dark spawnok) elleni végsõ harcban. A végén eldöntheted hogy a kétszínû fõmachinátor (illusive man - Loghain) milyen sorsot érdemel.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

JethroHUN
Nézd meg a ME2 abba sem volt sok, csak csapatépítés a begyûjtõk csak másodszereplõk voltak. Ha tényleg GoW grafika lesz a 3 alatt, akkor még rövidebb egyjátékos részre számítsatok, minél durvább a graf, annál kevésbé jut idejük a fejlesztõknek másra, hála az EA "adjuk ki minél elõbb" politikájának.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Doom 4
ha úgy eljurják akkor nem hiszem hogy fogjuk szeretni, de amúgy azért mert ennyi volt a leírásban nem azt jelenti, hogy ennyi is lesz a játékban. Legalábbis nagyon remélem!

JethroHUN
Ez nem egy veszélyes spoiler, ezt gondolhattuk már elõre is. De így, hogy annyi lesz h össze fogunk és kész. Semmi szuper fegyver keresés, vmi ösi cucc még a protiánok ideje elõttrõl 😄 Nem össze fogunk és nyílt ütközetben szétlõjük õket? Nem nagyon erõltették meg magukat...Ebbõl is az következik lesz kb 6 óra a több vmi agyatlan lövölde multi lesz. Ha már illeszkednie kell az EA üzlet politikájához :s

amit érdemes leszedni az Overlord, Kasumi, Zaaed, Normandi becsapódásának helye dlc, ezek amiben van valami kis küldetés 😊 (ha kihagytam valamit szóljatok, még lehet a hammerhead is amikor egy jármûvet irányíthatsz)

basszus én se bírtam. 😞

Fpocok
Igen.
Ha nem lojálisak, akkor több mint valószínû, hogy meghal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nah hamarosan itt a bejelentés😊 addigis bekéne fejeznem normálisan a 2-t.Próbálom azt megcsinálni, hogy mindenki életben maradjon...viszont a vágán amikor az emberi kaszás meghal akkor jackre ráesik vmi darabka és meghal...van köze ahoz hogy õ az egyetlen a csapatban aki nem lojális? hogy lehetne kivitelezni azt hogy túlélje?😄

és szeretném kérdezni, hogy h kivittem a hátékot, akkor mkelyik dlc-ket érdemes leszedni, mi ad még +küldetéseket? hallottam a lair of the shadow brokerrõl...de nem tudom hogy honnan lehet megszerezni õket és hogy melyikeket érdemes ferakni...

köszi elõre is a válaszokat
Doom 4
Nem bírtam ki <#rinya>

Még ha ezt ki is bírod a holnapi trailert nem hiszem, biztos hogy lesz valami trailer amit eddig leadtak csak egy parányi részlet volt belõle szerintem.

Doom 4
Akkor én nem olvasom el xD de asszem én sem fogom kibírni...

Olyan mintha úgy mennél el moziba filmet nézni hogy felét már láttad így meg nem sok értelme van nem?Bocs a hely miatt de ez már kikívánkozott belõlem, a fene ette volna meg pedig láttam az elején hogy lefogják írni a storyt mégis elolvastam a franc ebbe a kiváncsi természetembe.

Tényleg mondjátok meg mi értelme annak ha lelövik a storyt a játék megjelenése elõtt megint nem marad egy fikarcnyi rejtély se meg döbbenet meg semmi a fene megette az egészet. Most mekkorát néztünk volna a megjelenéskor ha ezt nem árulják el.

Bakker minek linkelted be most elolvastam azt is mi lesz az alapsztori tudtam hogy nem kellett volna elolvasni😞

Dark Energy lesz a Deux Ex Machina, amennyi utalást tettek rá...

De majd meglátjuk. Renegade befejezéssel meg érdekes opcióink is lehetnek 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Ez azért érdekes hogy már kint van az ára 60 dollár pedig a megjelenés még jócskán messze van.Ha legalábbis hihetünk az eddigi infóknak.Én örülnék a legjobban ha mondjuk 1 évvel elõbb megjelenne, mondjuk jövõ ilyenkorra.

Amúgy most olvasgattam még a kódexet az egyben és benne van hogy a fejedelem egyetlen lövéssel képes áthatolni egy romboló páncélzatán, akkor a 3. részben elég nehéz lesz megállítani õket mert nem sok romboló van a 4 irányító fajnak max 50-70, ráadásul az emberek egy párat elvesztettek az elsõ rész végén.Szóval szerintem nem az ûrcsatában fog eldõlni hogy ki írtja ki a másikat hanem valami másban.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

az tök jó lehet nekem is kellene egy olyan bónusz cd 😄 körbe nézek hétvégén.

Én megkaptam az elsõ részhez bónuszlemezen.A 2. részhez viszont adhattak volna egy posztert vagy valamit.Az elsõ részé már megvan, ilyet lehet rendelni valahol nem tudjátok?

én is kipróbálom mert még nem volt lehetõségem. én is köszönöm.

JethroHUN
Köszi.

Keresgéltem neked és akkor eszembe ötlött😊
Lehet lassan jön nem tudom de ha akarod írd be a google-be ott is lehet találni.
De itt a link jó játékot.
Bring Down The Sky

JethroHUN
Az hiszem fel teszem az ME1 és elõröl végig viszem mind2 részt. 😊) úgysincs jobb játék. A Bring Donw the Sky dlc-t honnan szedjem le magyarul?

nagyszerû akkor az 1-ben van benne.

Na megkerestem a kódexben a hajókról szóló leírást
ûrvadász:
kép1
kép2
Rombolók
kép1
kép2
Hajók osztályzása
kép1