Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Mi sem örülnénk neki, ha a munkánkat mások ellopnák, és egy fillért sem fizetnének érte...
Egyébként a szkennelés segítségével nyersanyagot gyûjtesz a fejlesztésekhez: A jobb egérgombot nyomva kell tartani, és végighúzni a bolygó felszínén a célkeresztet. Attól függõen, hogy adott területen milyen ásványok vannak, a jobb oldali hullámok fogják jelezni (és hang is jelzi). Ahol a legmagasabb adott ásványból a jelenlét, ott, ha kilõsz egy szondát, akkor "bezsebeled" a megfelelõ mennyiségû nyersanyagot.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Most kezdhetem az IFF elõttrõl amúgy is,6órával visszább a játékidõben,mert olvastam a enten vmit,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgyhogy elintézném a lojalitást is meg a legénységet is...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Igazából kár eszen filózni, kis porszem vagyunk és kész 😄
"The trees move. Do you not see it?"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Annyira bírom, mikor a sok kispistike rinyál a különbözõ fórumokon hogy jajj milesz, hogy fog játszani ezentúl, mert nem tud angolul, közben meg mind warezol 😄 A legviccesebb az, mikor az ilyenek még az online petíciókat is aláírják, hogy hát mégis hogy képzelitek hogy nincs magyar nyelv, közben warezolt eddig is, meg ezután is azt fogja tenni 😊))
Azt még valahogy megértem, hogy tízezer jó magyar forintért nem veszik meg sokan a játékot, de mikor már lemegy a game ára 2-3-4 ezer forintra, ott már igenis meg lehetne venni legalább a minõséget képviselõ játékokat, különben tényleg oda jutunk, hogy lassan semmi sem lesz lefordítva... Mondjuk én speciel tökéletesen értem a játékokat angolul is.
Sajna amíg az emberek többségében marad ez a hozzáállás, addig nem nagyon fog változni semmi...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
-Milyen pécé port lesz ebbõl ugyan. 😄D , láttam dragon age2 -be dx11 -et raknak a konzoltextúrák mellé, vicc amit mûvelnek nagyon csúnyán osztják szegény BW-t webszerte... Olyan csúnyán hogy már kezdem õket megsajnálni.
Igaz nem ide tartozik de most elkezdtem egy másik rpg-t is mégpedig a fallout 3-at igaz nem új, de nekem az😊Egész jó az is.
Egy kis videó: http://www.youtube.com/watch?v=z7Qy_4sWs3I&feature=fvw
Én már nem is csodálkozom hogy nem lesz honosított a Mass Effect harmadik része. Úgy néz ki hogy a nívósabb játékokat már nem is fogják honosíttatni sajnos.Min például ezt a játékot.
Dead Space 2
Pedig az elsõ rész magyar volt.