Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lair of the Shadow Broker..Azt irja,h nem kompatibilis a verziója vminek...
szaros installer lengyelül van vmiért úgyhogy egy kibaszott szót nem értek belóle..Csak a verziót kihámoztam vhogy,úgyhogy gondolom ez a baja...
1.02-es patch+crack már fenn van...Az lenne a baja?A crack?
Mert sehogy nem akar felmenni...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Itt a link. Holnap délig lehet részt venni a nyereményjátékban 😊
Ui: a játékot és a pontokat nem fizikai formában adják, hanem digitálisan, egy letöltõ kód segítségével lehet majd leszedni a játék digitális változatát.
A játék úgy fog kezdõdni, hogy a Föld elveszett. Úton leszünk, de nem érünk oda idõben, csak a pusztulás marad, milliárdnyi eltûnt vagy meghalt ember, csak kevesen maradtak életben. Egyikük lesz az, aki a filmben is van, valószínûleg egy cerberus "baka".
Természetesen megint mindenki, fõleg a tanács, a getheket fogja hibáztatni, ráadásul maga az egész galaxis a háború szélén lesz, és senkit nem fog érdekleni az emberek baja. Ilyen körülmények között kell majd magad mellé állítani a galaxist, és felkészülni a kaszások valódi támadására.
És hogy hová tûnnek a kaszások, meg mibõl gondolom ezt az egészet?
Nos, a filmben elég kevés kaszás van, összesen 6, orbitális pályán 0-t látni. Fejedelem anno úgy fogalmazott, hogy számuk (mármint a kaszás flotta) sötétbe borítja az összes ismert világ egét. No, ez nem történt meg. Nagy valószínûséggel egy elõõrst küldtek a kaszások, hogy learassák az embereket. És hogy miért? Mivel nem tudtak a Fellegvár relén keresztül bejutni a galaxisba, kénytelenek voltak repülni, amivel valószínûleg brutális mennyiségû energiát használnak el, tehát kell egy kis táp: az emberek. az elõõrs visszamegy a "szállítmánnyal" és felkészítik a társaikat az invázióra.
Ez az egész illene a harmadik rész sötét hangulatához, hisz nem tudnád megmenteni sem a földet, sem azt a megszámlálhatatlan lelket, akiket a kaszások elragadtak.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Rest of the crew annyit tesz, hogy a legénység többi része. Tudni kéne a pontos szövegkörnyezetet, és akkor megmondom, hogy mire vonatkozik. Mondjuk, ha "save the rest of the crew" akkor mentsd meg a csapat többi tagját.
DNS mizéria: NEM csak mi vagyunk organikusok, az elsõ részben Fejedelem (Sovereign) elmondta, hogy a ciklus többször ismételte magát, mint azt mi el tudnánk képzelni. Feltételezhetõen az õrzõk (keepers) voltak az elsõ organikus faj, akiket leigáztak a kaszások (reapers), és felhasználták õket a céljaikra.
Minden jel arra utal, hogy a kaszások 50millió évenként learatják a galaxist: valószínûleg azokat, akiket elég erõsnek találnak, azokból szereznek maguknak anyagot a szaporodáshoz, illetve, ha úgy alakul, akkor szolgákat csinálnak belõlük (?->keepers, protheans->collectors). Pontos céljukat, és a miértjüket még nem ismerjük. Ez valószínûleg a 3. részben derül ki.
EDI elmondta, az ember-kaszás lárva felfedésénél, hogy a kaszások egyszerre organikusok és szintetikusok, valamilyen furcsa okból szükségük van a szervesek DNS-re a szaporodáshoz.
Lehet, hogy anno úgy programozták õket, hogy így õrizzék meg az organikusok esszenciáját... nem tudni... az utolsó rész megérkezéséig csak találgatni tudunk, hogy miért teszik, amit teszik.
DLC-khez vmi tanács?save backup esetelg?V csak dojbam fel mindet, aktiváltassam és play?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Másik meg az,h miért pont ember DNS?És miért ENNYI?Nem elég 1-2-t elvinni?Ugyanabból vagyunk..És még bénák is...Egy golyó kinyír minket..Egy Krogan simán bírná..Velük már most jobban járnának.
Na de most jöhetnek a DLC-k..kiváncsi vagyok rájuk.Vmi tipp,h rakjam fel õket?Save backup,v vmi amirõl esetleg tudnom kellene elõtte(Warezos)?
ha az ME1bõl importálok karit akkor nemválthatok valahogy esetleg kasztot? valahogy a sima soldier semmi a sentinelhez képest:S
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A No one Left Behind achivement akkor jár csak ha a csapatból nem halt emg sneki v a legénység is számít?
MErt végig arról volt szó,h megmaradt a "Rest of the crew"....Nehogy már csak egy része....Olvastam h ha akár 1 küldetést is megcsinálok,akkor csak a fele éli túl,ha 3-nál többet csak 1 ember..Viszont én semmit nem csinálta,egybõl mentem aa bázisra,mégis "rest of the crew"?
Mondjuk meg nem számoltam õket,de remélem enm csak a fele amradt meg...
Amúgy zavar engem vmi a játékban..Nem volt kifejtve?V csak én nem értettem?
A reaper a végén....Minek kellettek neki emberek?Üzemanyag v mi a franc?Mert ugye szép pépként kerültek oda...Ott lötyög benne csak úgy poénból?V csinálni akarnak a masszából vmit?El nem tudom képzelni emberpürébõl milyen értelmes dolgot lehet csinálni.
egy kis progi ami aktiválja neked
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB