19778
  • koschwarz
    mennyire geek már.
  • bendáj17
    jó kis kép.
  • Evoluti0N
    Kasumi és Legion is :)
  • sanya200
    Jack és Jackob hiányzik.
  • sanya200
    Már láttam nagyon kemény:)
  • Rage47
  • sanya200
    jaja jól emlékeztem itt a link ez kb fél éves.
    link
    Csak nekem tűnik nagyon hasonlónak?Majdnem tök ugyanaz legalábbis felül szinte egy az egyben csak a szín más meg a minta.Deréktól lefele már változtattak rajta ezt azt.Pl az övet.Szerintem látták fórumon a bw-s srácok kicsit átdolgozták és kész is.
  • sanya200
    Mondjuk már láttam mirandánál valami hasonló armort már jó pár hónappal ezelőtt de már nem találom, valami hasonló volt.De ez a kép 1 hetes.
  • sanya200
    Mondjuk tali ruhája nem sokban különbözik a lojality küldetés után meglévőtől.
  • sanya200
    Én is erre várok már minek vegyem meg a dlc-ket majd megveszem egyben.Amúgy valószínű hogy lesz legalábbis pl fallout 3-ból volt, Dragon Age-ből is.Meg a ME is év játéka lett 2010-ben az ea meg nem hagyja ki ezt a lehetőséget hogy még egyszer lehúzzák a népet, de ebben az esetben örülök neki.Kivételesen.
  • Hoz_Hun
    Meg ám! Tuti vétel.
  • Szthomas
    Én most már kivárom hátha lesz egy GotY változat a ME2-ből, mert a kiegészítőket nem szerváltam be eredetiben. Láttam a DA-ból már kiadtak egy Ultimate Edition-t, szóval ME2-ből is lesz szerintem, igaz majd csak az utolsó DLC után. Ennek ellenére természetesen kipróbálom majd a ruhákat, amint tölthető...
  • Fenrir
    Már nézegettem én is, 160 BW pontot megér talán.
  • bendáj17
    tényleg nagyon klassz kis ruhák lesznek. Én is megnézem úgy is most tolom a gamet is.
  • Hoz_Hun
    Mennyire jó az a ruha, majd megmondom, mikor hátulról is látom Mirandát. :)
  • Calver
    Miranda-nak szvsz eleve valami ilyesmivel kellett volna kezdenie... legalábbis a magassarkú/feszülő bőrruci kombó valahogy egy tűzharcban elég érdekesen állja meg a helyét
    bár attól tartok h ez is magassarkúval megspékelt cucc lesz, de legalább keményen néz ki
  • Hoz_Hun
    Várom.
  • Pares
  • sanya200
    Jaja már várjuk szeretettel a csomagocskát.Remélem az eddigi crack jó lesz hozzá:)
  • Pares
    Holnap jön a második ruhás DLC. Tali, Miranda és Grunt kap új öltözetet!

Miranda végre kap egy rendes harci ruhát! :)

Egyébként szerintem ezek is nagyon jól néznek ki.
  • JethroHUN
    a hammerhead még földi csatára sem alkalmas :P
  • Hoz_Hun
    Hát ahogy lentebb említik a Jade Empire-ben volt ilyesmi és az a rész elég tré volt. Totál kizökkentett a játék hangulatából. Gondolom a Hammerhead is valami ilyen akart lenni, de nekem egyáltalán nem tetszik. Ha Hammerhead szerű űrcsata lett volna, na akkor az jobb is hogy nincs.
    Ellenben a Shadow Broker-es üldözés a városban királyúl illet a játékba.
  • sanya200
    Hogy haladtok ezzel a dark comic fordítással?
  • bendáj17
    mondasz valamit tényleg néha lehetne valami jobb is.
  • sanya200
    De az már nem rpg vagy legalábbis az mmorpg és nincs szerintem olyan jó története mint a mass effect-nek.Nekem nem kell hogy állandó űrcsata legyen csak rakhattak volna bele 1-2 ilyen küldit is pl hogy segélyhívást kapunk-leszállunk és a rabszolgavadászok elviszik az embereket de már nem tudjuk megakadályozni, de megtaláljuk valami módon a bázisukat és pár hajót azokat szétlőjük majd átszállunk az űrállomásra és rendet teszünk ott is meg kiszabadítjuk a rabszolgákat.Lehetnének kicsit összetettebb küldetések amik több helyszínből állnak és nem csak olyan hogy leszállok szétlövök mindenkit és ez 20x.Az egyben azért volt túszszabadítás,letartóztatás, őrült doktor utáni hajsza....stb
  • Evoluti0N
    Höh, a Jade Empire-ben valami ehhez hasonló volt kicsit modernebb köntösben
    Azzal, h ha jól emlékszem, akkor át lehetett ugrani az ilyen részeket.
  • Szthomas
    Nem igazán, bár ez nem jelenti hogy ne reménykedhetnék egy kis interaktív űr csatában, vagy nem?
  • SZEG007
    nem tudom de valahogy egyáltalán nincs kedvem valami toronylézerpuskával lövöldözni vagy valami hasonlot csinálni, mert csinálhatnánka valami komplex dolgot persze: hajo irányitás, fizika, tisztek kinevezése, fejlesztések ürkikötökön, implementálhato de akkor már ott tartunk hogy 4-5 éves fejlesztési stádium kell hiszen az RPG-shooter ellemek mellett egy komplett ürszimulátort kell megépitened.VVagy netán te szeretnél egy ilyet látni:
  • Szthomas
    Már a Star Wars KotOR-ban is meg lehetett oldani, hogy ha nem is sokat, de használhassuk az űrhajót nemcsak mint fuvarozó eszköz, hanem mint harci gép is. Nem értem, hogy ez miért jelentene nehézséget ennyi évvel később. Szerintem ettől még nem válna "ennyire komplex" játékká...
  • SZEG007
    Ha ti ennyire komplex játékot akartok játszani akkor fizessetek elö EVE-re, ott ürcsaták vannak interakcio igazi emberekkel nem holmi scriptelt NPC-vel, és ürálomásokon járkálhattok is, kereskedhettek bányászhattok, céget alapithattok, kalozkodhattok. Vagy vártok 4-5 évet, és talán lesz Mass Effect MMO hasonlo funkciokkal:)
  • Szthomas
    Szerintem az említett dolgok nem haladják meg a játékstúdiók lehetőségeit, egyszerűen csak arról van szó, hogy vannak dolgok, amire túlzottan fókuszálnak, valami pedig elsikkad a figyelmük mellett. Én pedig még mindig azon az állásponton vagyok mint Sanya, azaz ha már vannak fantasztikus hajók egy játékban, akkor ne csak a vitrin és az átvezető animációk miatt legyenek...
  • Hoz_Hun
    Kasumi-hoz betettek egy bárpultot meg játék gépet. Lehet piálni is rendesen. :)
    Volt egy játék a "Freelancer". Abban lehetett ilyesmiket csinálni. De az itt már egészében egy másik játék lenne. Nekem tetszik az ME így ahogy van. Nem akarnám, hogy az ilyen egyéb dolgok miatt csorbát szenvedjen a történet vagy karakterek, párbeszédek esetleg más fontos dolgok. Ez végül is egy akció RPG,nem pedig fejleszük a hajót és űrcsatázzunk játék. Persze tök jó lenne ha ennyire sokszínű lenne, rengeteg bolygóval, várossal, űrbázissal. Mozgó és interakcióba léphető NPC-vel. Akárhol romantikázható felszedhető karakterekkel. De lássuk be, hogy ezek irreális elvárások.
  • bendáj17
    így van jól mondod.
  • sanya200
    Hát sajnos a hajó nem nagyon tölt be fontos szerepet pont ezek miatt hogy pl miért nem lehet pl kalózokat támadni vagy dokkolni egy hatalmas űrállomáson.Vagy ha már továbbfejlesztjük a hajót akkor valami látszatja is legyen ne csak annyi hogy kiírja hogy hajó fejlesztés kész..stb hanem bemenni egy dokkba és mutathatnák hogy mit hogy fél perces animáció elég lenne nem kéne róla órákat regélni, de sokkal életszerűbbé tenné az egészet.Ha már sci-fi akkor használjuk már a hajót úgy ahogy kell,mert a játék nagy részében csak taxiként szolgál.Mondjuk mikor shep jackob-al beszél akkor megemlíti hogy a következő normandyn már kocsma is lesz.De úgy legyen ám kedves Bioware urak/hölgyek.
  • Szthomas
    Kivéve ha Harbinger bízta volna meg őket...
  • Hoz_Hun
    A random kalóztámadás még tetszene is. Bár egy Advanced Ship-et megtámadni kellő butaságot kíván a klózoktól. :)
    Mondjuk ha épp sietnék megütközi a Reaperekkel elég idegesítőlenne leállni kalózokkal csatázni.
  • sanya200
    Hát igen ala star trek, nekem is jobban tetszene ott legalább van kocsma a hajón meg zajlik az élet nem úgy mint a normandy-n.Olyan unalmas pl a sima katonákkal nem is tudunk beszélni, jó ötlet volt a dlc-be berakni egy fantomot, de jó lenne olyannal is találkozni aki éppenséggel nem árul el.
  • Szthomas
    Nem kereskedőkre, hanem katonai hajókra gondoltam zsoldos kapitányokkal...
    Amúgy csak egy ötlet, nem muszáj szeretni
  • Hoz_Hun
    Biztos élvezetes lenne sorban állni az x ezer Quarian hajó mőgött mikor a flotilla épp átkel egy Mass Relay-en. Meg poén lenne a Top Secret misszióra meni gagyi kereskedőkkel, meg civilekkel kötelékben repülve. Pláne hogy a mi hajónk 5x gyorsabb. Ráadásul valószínüleg másra sem vágyank mint, hogy egy Cerberus hajóval közösködjenek. :)
  • Hoz_Hun
    Gondolom erre nincs komolyabb igény (ők meg nem akarnak zsét áldozni rá). A legtöbnek ez így megfelel. Ha benézel a hivatalos forumra, olyan ötlet börze van, hogy ha a tizedét beletennék a játékba, már akkor 80 DVD lenne.