Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UI: igaz, hogy csak holnap lesz, de valószínûleg az elkövetkezendõ napokban nem fogok fórumozni 😊

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 😊

Csakis az ûrjáró fajokat irtják ki. 50 000 éve még csak barlangokban éltünk szólva nem számítottunk. Nem kizárt hogy még most is békén hagynának minket de 2185-táján már sajna rajta vagyunk a listán.
berlinboy6329
Hát csak gagyi az egyik kieg..

Lair of the Shadow Broker..Azt irja,h nem kompatibilis a verziója vminek...

szaros installer lengyelül van vmiért úgyhogy egy kibaszott szót nem értek belóle..Csak a verziót kihámoztam vhogy,úgyhogy gondolom ez a baja...

1.02-es patch+crack már fenn van...Az lenne a baja?A crack?

Mert sehogy nem akar felmenni...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

igaz mondták is hogy nem mindenkit írtanak ki.

Sztem is. Ha kiírtják az összes fajt egyszerre, akkor következõ alkalomra nem lesz kiktõl DNS-t szerezni. Azonban, ha a kisebb létszámú fajokat (mint pl. az emberiség 50ezer évvel ezelõtt) életben hagyják és megvárják, h jól megszaporodjonak, akkor már érdemes learatni õket.
Kevés volt az ember akkoriban. Így inkább a sok protheánt írtották ki. Aztán hagyták a többi fajt fejlõdni, terjeszkedni. Ez csak az én véleményem. 😊

Ha jól emlékszem 50.000 évente irtogatnak nem 50 millió évente, egyébként is mikor a reaperek utoljára itt jártak az emberiség már létezett, ezt onnan lehet tudni hogy a protheánok figyelemmel kísérték az emberiség fejlõdését ezért volt a marson prothean rom.Az hogy miért nem jöttek el értünk rejtély, de valószínû azért mert még az emberiség nem volt elég fejlett hogy az hasznos legyen számukra.

most már akkor értem. Én is remélem hogy a 3 tartalmas lesz és biztos élvezetes lesz.

te meg megtanulhatnál szöveget értelmezni... dedó..

Vraaanyek
Akit még érdekel a Mass Effect 1 eredetiben, annak mondanám, hogy a Camponában az 576-ban 2000 forintért árulják a Normál kiadást, ajándék újsággal!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Amúgy a játékot az SFPortal szervezi, az Electronic Arts Magyarország és a Tuan kiadó jóvoltából.

Amúgy, akinek van Facebookja, és még nincs ME2-je, vagy nem 'úgy' van, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy egy nyereményjáték keretén belül megszerezze, hozzá a Dragon Age: Originst, valamint 2x1600 BioWare pontot, valamint a Mass Effect Felismerés regényt és a Dragon Age regényt, továbbá még pólót is...

Itt a link. Holnap délig lehet részt venni a nyereményjátékban 😊

Ui: a játékot és a pontokat nem fizikai formában adják, hanem digitálisan, egy letöltõ kód segítségével lehet majd leszedni a játék digitális változatát.

Kíváncsi vagyok, hogy a BioWare mikor dob majd újabb "infó cafatot" a nagyérdemûnek 😄

Háború alatt gondolok: geth vs kvariánok, kroganek vs szalariánok (+ turiánok)

Egyébként abban mindenki egész nyugodt lehet, hogy nem csak a földön fog játszódni... 😊

Nekem a következõ a teóriám a 3. résszel kapcsolatban:

A játék úgy fog kezdõdni, hogy a Föld elveszett. Úton leszünk, de nem érünk oda idõben, csak a pusztulás marad, milliárdnyi eltûnt vagy meghalt ember, csak kevesen maradtak életben. Egyikük lesz az, aki a filmben is van, valószínûleg egy cerberus "baka".

Természetesen megint mindenki, fõleg a tanács, a getheket fogja hibáztatni, ráadásul maga az egész galaxis a háború szélén lesz, és senkit nem fog érdekleni az emberek baja. Ilyen körülmények között kell majd magad mellé állítani a galaxist, és felkészülni a kaszások valódi támadására.

És hogy hová tûnnek a kaszások, meg mibõl gondolom ezt az egészet?

Nos, a filmben elég kevés kaszás van, összesen 6, orbitális pályán 0-t látni. Fejedelem anno úgy fogalmazott, hogy számuk (mármint a kaszás flotta) sötétbe borítja az összes ismert világ egét. No, ez nem történt meg. Nagy valószínûséggel egy elõõrst küldtek a kaszások, hogy learassák az embereket. És hogy miért? Mivel nem tudtak a Fellegvár relén keresztül bejutni a galaxisba, kénytelenek voltak repülni, amivel valószínûleg brutális mennyiségû energiát használnak el, tehát kell egy kis táp: az emberek. az elõõrs visszamegy a "szállítmánnyal" és felkészítik a társaikat az invázióra.

Ez az egész illene a harmadik rész sötét hangulatához, hisz nem tudnád megmenteni sem a földet, sem azt a megszámlálhatatlan lelket, akiket a kaszások elragadtak.

berlinboy6329
Hát remélem a 3. rész nem csak a Földön fog játszóni...Elvenné a feelinget a felfedezésektõl meg ûrutazástól...ne is játszon a Földön..Csak egy kis része...A végjáték v nem tudom...Minden játék a gagyi Földön játszódik,itt meg még csak nem is jártunk rajta nagoynh elyesen...remélemc sak egy kis ideig leszünk rajta és jó hosszú lesz a játék..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Huhh, na akkor kezdjük az elején.

Rest of the crew annyit tesz, hogy a legénység többi része. Tudni kéne a pontos szövegkörnyezetet, és akkor megmondom, hogy mire vonatkozik. Mondjuk, ha "save the rest of the crew" akkor mentsd meg a csapat többi tagját.

DNS mizéria: NEM csak mi vagyunk organikusok, az elsõ részben Fejedelem (Sovereign) elmondta, hogy a ciklus többször ismételte magát, mint azt mi el tudnánk képzelni. Feltételezhetõen az õrzõk (keepers) voltak az elsõ organikus faj, akiket leigáztak a kaszások (reapers), és felhasználták õket a céljaikra.

Minden jel arra utal, hogy a kaszások 50millió évenként learatják a galaxist: valószínûleg azokat, akiket elég erõsnek találnak, azokból szereznek maguknak anyagot a szaporodáshoz, illetve, ha úgy alakul, akkor szolgákat csinálnak belõlük (?->keepers, protheans->collectors). Pontos céljukat, és a miértjüket még nem ismerjük. Ez valószínûleg a 3. részben derül ki.

EDI elmondta, az ember-kaszás lárva felfedésénél, hogy a kaszások egyszerre organikusok és szintetikusok, valamilyen furcsa okból szükségük van a szervesek DNS-re a szaporodáshoz.

Lehet, hogy anno úgy programozták õket, hogy így õrizzék meg az organikusok esszenciáját... nem tudni... az utolsó rész megérkezéséig csak találgatni tudunk, hogy miért teszik, amit teszik.

gerey
Azért emberek, mert Shepard már kinyírt egy reapert és eléggé felkeltette az érdeklõdésüket az emberi faj iránt. És azért kell ennyi ember, mert nem minta kell nekik a DNS-bõl, hanem (szerintem legalábbis) ebbõl az ember masszából építik fel a reaper nem fém részét. Ezért is ember "formájú" a készülõ reaper. Ezek nagyjából mind elhangzanak a játék folyamán.

berlinboy6329
Igy mindjárt több értelme van...

DLC-khez vmi tanács?save backup esetelg?V csak dojbam fel mindet, aktiváltassam és play?

Metalmilitiakid
Azért kell sok, mert így gyorsabb mint a meglévõ szövetet sokszorozni. A krogan olyan egyszerû mint egy faék azért nem jó. És amint látod az 50 milkóval ezelõttiek nem is így néztek ki. Szal ez most egy új szaporodási ciklus.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

berlinboy6329
Ahha,kb. ennek semmi értelme...Nem szaporodhatnak igy,mert 50milla éve nem volt ember tehát nem volt kit elrabolni..

Másik meg az,h miért pont ember DNS?És miért ENNYI?Nem elég 1-2-t elvinni?Ugyanabból vagyunk..És még bénák is...Egy golyó kinyír minket..Egy Krogan simán bírná..Velük már most jobban járnának.

Na de most jöhetnek a DLC-k..kiváncsi vagyok rájuk.Vmi tipp,h rakjam fel õket?Save backup,v vmi amirõl esetleg tudnom kellene elõtte(Warezos)?

szerintem fontos mit válaszolsz a jack-mira veszekedésben. A ME1-bõl importált karaktert az elején lehet kasztot választani, a Lázár projekt közben.

na az jó nagyából ha jól tudom ez lenne a lényeg: A Begyûjtõk bázisának mélyén kiderül, hogy az elrabolt embereket elfolyósítják, hogy DNS-üket kinyerjék. Méghozzá abból a célból, hogy egy új Kaszást, az Ember-Kaszás hibridet elõállítsák. A jelek szerint a Kaszások így szaporodnak.

jack úgy lehet lojális, ha a végén nem parancsolok rá? mert nálam csak õ halt, meg a végén, mert nemvolt lojális...pedig arra törekedtem hogy õtis összehozzam de nemjöttössze.

ha az ME1bõl importálok karit akkor nemválthatok valahogy esetleg kasztot? valahogy a sima soldier semmi a sentinelhez képest:S
Metalmilitiakid
Szerintem, bár nem olvastam utána ezek olyan gépek amik élnek, és mivel ezt emberi testre akarták formázni így emberi DNS bõl és szövetbõl valamint gépi részekbõl rakták össze és ehhez kellet az a pép. De csak tipp.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SZEG007
50%-os akcio van steam-en minden Mass Effect játékra ha esetleg valakit érdekel

berlinboy6329
Na végre,senki nem halt meg...

A No one Left Behind achivement akkor jár csak ha a csapatból nem halt emg sneki v a legénység is számít?

MErt végig arról volt szó,h megmaradt a "Rest of the crew"....Nehogy már csak egy része....Olvastam h ha akár 1 küldetést is megcsinálok,akkor csak a fele éli túl,ha 3-nál többet csak 1 ember..Viszont én semmit nem csinálta,egybõl mentem aa bázisra,mégis "rest of the crew"?

Mondjuk meg nem számoltam õket,de remélem enm csak a fele amradt meg...

Amúgy zavar engem vmi a játékban..Nem volt kifejtve?V csak én nem értettem?

A reaper a végén....Minek kellettek neki emberek?Üzemanyag v mi a franc?Mert ugye szép pépként kerültek oda...Ott lötyög benne csak úgy poénból?V csinálni akarnak a masszából vmit?El nem tudom képzelni emberpürébõl milyen értelmes dolgot lehet csinálni.

okés nem ismertem. 😄

Metalmilitiakid
kér a Bono cucclit ? Na gyere te kis szar. (southpark)

érdekes egy szó cuccli 😄

Doom 4
Van egy cuccli ha torrentröl vannak a dlc-k
egy kis progi ami aktiválja neked

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

jól mondod pont ez a lényeg. A hajót is jó fel kell fejleszteni.

Akkor nem fog menni mert nem eredeti.
Mert be kell hozzá jelentkezni ahhoz a profilhoz amivel megvetted a DLC-t.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Majd legközelebb jobban csinálom😞 Amúgy ha felrakok egy dlc-t miért írja azt a hibát,hogy valami LTT nincs engedélyezve.
Doom 4
Posztoknál nem csak az számít, hogy kit hova osztasz be, hanem hogy, ha a nagy védõ értéket képviselõ karakterekt elküldöd, pl. Gruntot viszsa küldöd, és Garuss vagy Zaeed, veled vannak, akkor tuti lesz veszteség. Én is ott rontottam a kettõvel ez elõtti játékban, hogy Zaaed meg Garrus velem volt, Miranda emg csapat vezetõ, de csak Tali halt meg. És az is csak a végén. A csõ után snekinek nem lett baja.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Metalmilitiakid
Az alap dolog, hogy indulás elõtt minden hajóval kapcsolatos dolgot fullra fejlesztel, pl. lövög, pajsz, gyengélkedõ, de az tudtommal nem muszáj, akkor van még a szonda de az sem muszáj, lehetõleg legyen mindenki lojális és mindenkit jó posztra ossz be.

Az azért volt, mert nem fejlesztetted a Normandiát (ejnye-ejnye 😄). Ha mindenki lojális, fel van fejlesztve a hajó is, és a helyükre mennek az emberek, akkor mindenki túléli.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Seth
Akkor nem fejlesztetted a hajódat sem

PSN ID.: Beegabor

Metalmilitiakid
hát mivel néha fejleszteni is kéne a dolgokat ha már ottvan a halom fejlesztés a gépen...

De nekem Jack,Tali, meg Thane már a hajóban meghalt😞
akkor rosszul tudtam bocsi.

Nekem volt hogy mindkétszer csapatvezetõ, nem volt veszteség.

én úgy tudom hogy második csapatvezetõnek nem jó Mira, de lehet rosszul tudom.

Miranda, Jacob és Garrus jók csapatvezetõnek.

akkor szerintem még lehet Jacob is.

Azt olvastam, hogy Miranda nem rossz vezetõnek.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Metalmilitiakid
Nekem az a bibi én garus és solus sal tolom, a kisérõ az mindig grunt, tali/legio az oké, de akkor ki legyen a vezetõ ? thane vagy esetleg zaeed ?