Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
Vírus nem lett meg, firefox még mindig ott van feladatkezelõben és ha bezárom még mindig jön a flood, szal x.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
A vírus még nincs meg, viszont újrakrekeltem a játékot és mûködik és benne vannak a DLC k.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
igen ez a give2akármi amit be kell másolni ME2 dir be, viszont az egyiknél ehhez volt írva egy progi hogy ne kelljen másolni, hanem a torrent mappájából csinálja, és sztem ez ölte meg, viszont nagyobb baj, hogy mind a 2 vírus keresés túl van a felén és a ca32 on már túlvannak és még semmi.

Akkor félreértettelek. Amikor én szedtem le DLC-t (azóta mondjuk már megvettem amik jobbak voltak) akkor egyszerûen telepíteni kellet, elindítani ezt giveme2akármi nevû fájlt, amit én ki se csomagoltam, és jó volt, vírusmentes.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Két UE3-as ( UE3.5-es) játék abban tud eltérni egymástól, hogy vannak csapatok akik az x360-at teszik meg fõ platformnak, és vannak csapatok akik a pécét. Elõbbit példázza a gírsz of wór (fujj) , meg az ME, utóbbit meg a Borderlands.

Utóbbit megkülönbözteti az elõbbiektõl hogy saját audio alrendszere van, dinamikus bevilágítást(!!!) használ, szóval van benne egy rakás "third party" berendezés. Biowarenél az ilyesmi viszont nem prioritás, az a prioritás hogy menjen 30fps-t, viszonylag jól nézzen ki 720p-be oszt jólvan, szerintem õk már annak is örülnek ha nagyjából koherens képet mutat a játék, nemhogy extrázzanak 😄.

Metalmilitiakid
Feltelepíted a DLC t, de kell mellé egy kis progi amit bemásolsz a ME2 dir be és onnan futtatod és így õ be is rakja a játékba is, nem csak be van másolva de a játékban nincs. Viszont volt egy aminél nem kellet bemásolni ezt a crackelõ progit a ME2 dir be, hanem helyszínrõl volt futtatható. És tippem szerint ez tette be a kapufát.

A minden DLC-nek van telepítõje, így én inkább a bemásolósok egyikére szavazok.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Metalmilitiakid
Legalább akkor nagyjából ki tudom zárni hogy melyik DLC okozta mert 5 öt vettem le külön és ebbõl 3 at felraktam és kipróbáltam utána és jó volt, szóval a maradék kettõbõl valamelyik és abból is az a tippem, hogy amelyik nem bemásolós volt, hanem helyben futtatós, mert külön program volt rá írva.

Nekem nagyon vírusnak tûnik. Az a jelenség egyértelmûen arra utal, hogy letörlöd a könyvtárat, majd magától visszakerül (maga a vírus "magja" valahol máshol van (pl a saját doksikon belül a temp könyvtár), és amint törölsz egy ilyen könyvtárat, rögtön újra létrehozza). A flood is nagyon vírusgyanús jelenség.

Metalmilitiakid
reset megvolt, még netem van, de fut a vírus keresés, de amikor a múltkor felraktam akkor nem volt ilyen azt tudom, hogy most mi a baja nem értem.

Ez a warezolás egyik komoly hátulütõje (és ezt most írom mindenféle irónia és kárörvendés nélkül, mielõtt bárki félreértené). Szerintem reseteld a gépet, húzd le a netrõl, és futtass egy víruskeresést.

Metalmilitiakid
Plusz egy adat. Leállt a flood és észrevettem feladatkezelõben, hogy fut egy 4 megás firefox mikor én bezártam, és ha leállítom azt a ff et akkor indul újra a flood.

Vírus? Nekem eléggé annak tûnik (flood, és a törölt fájl visszakerül a helyére).

Metalmilitiakid
Valaki segítsen igen gyorsan, felraktam az összes DLC tz utána meg futtattam rá azt a cumót ami be is rakja, egyszer ment, utána még felraktam a maradékot amik csak akkor jöttek le, akkor futtattam egy crackelõt meg egy giveme2..v2 õt utána próbáltam indítani a játékot, nem indult, cd kulcs ellenõrzést kért. Most meg tele floodolja a gépemet DLC telepítõvel az elõbb 115 futó folyamat volt. Rájöttem hogy a c meghajtó directory mappájában van egy ca32 file az indítja letöröltem visszarakja magát, letöröltem mappástól visszarakja magát és csak floodol ilyenkor mivan ?

Mondjuk a Mass Effect az tipikusan az a játék, ami megérdemli, hogy eredetiben vegyük meg 😊 (ez természetesen az összes BioWare játékra igaz, de a ME-re különösen 😊)

valahogy én is így csináltam leszedtem egy pakkot anno és utána kerestem ami megjelent.

Attól mert marad UE3 még lehet új engine 😊 Ha pl eltér a verzió vagy a build száma. Nem vagyok nagy engine-fejlesztési szakértõ, de attól, hogy egy engine elnevezése marad a régi, még verzió számban lehet újabb, és ezért technikailag új engine-nek tekinthetõ (de lehet tévedek, csupán józan paraszti ésszel próbálok eszmét futtatni 😊).

Doom 4
Igen de sokaknak szelektív a felfogó képessége, mert ahol említették azt, hogy új engine, az is ott volt ha jól emlékszem, hogy igazából csak az UE3-nka egy újabb, javított verziója lesz!

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Vraaanyek
Srácok, egyre több helyrõl visszhangzik, hogy a PS3-as Mass Effect 2 a harmadik rész motorját kapta, ami abból a szempontból, hogy ezt mindenhol "új engine"-nek hívnak, baromi nagy marhaság, hiszen mindenki tudja, hogy UE3 hajtja majd, maximum fel lett kicsit polírozva, azonban abból a szempontból pedig jó, hogy már most tudjuk, mire számítsunk körülbelül gépigény szempontjából, mert hát lássuk be, azért olyan hatalmas ugrást nem lehet felfedezni minõségileg, ami nem baj, mert ez is szép nagyon, meg ugye nem kell megint csak 35,89 magos processzor!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Doom 4
Csináld ahogy én. Szedj le isohuntról egy dlc pakkot, illetve külön a Shadow Brokert, mert azt amikor én leszedtem, még nem volt pakkban.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Vraaanyek
Huh, neked akkor nem lehet nagy gondod az angollal ezek szerint!😛

Metalmilitiakid
Igazából egyet értek vele, ha nagyon akarnám lenne rá pénzem, de elõbb a gépemet fejleszteném az ME3 hoz, az meg vagy 60k lenne, szal spórolok, mert ez se fut csúcson. Meg én azért magamat védve nem vagyok full warezos van vagy tizenpár játékom, csak nem mindig futja mindenre. Na és akkor visszatérve valaki a DLC ket PLS 😄

Igen, ahogy írták, a második könyv az elsõ és másod játék között játszódik. Fõszereplõ ugyan úgy Kahlee Sanders. A történet egy autista, de nagyon erõs biotikus képességekkel rendelkezõ 12 éves kislány (egy bizonyos Gillian Grayson) körül forog. Komoly szerepet kapnak a Quarianok is a történetben. Nem lövöm le a dolgokat, de rendkívül izgalmas, cselekmény dús történek. Nekem messze jobban tetszett az elsõ kötetnél. Ha játékban figyeltél, akkor amikor Tali röviden kifejti miért utálják a Cerberust; elmondja, hogy egy biotikus kislányt védelmébe vett a flottilla, ahova Cerberus kommandósok betörtek és kis híján felrobbantották az egyik hajójukat. Egy csomó Quarian eleset a tûzharcokban. Nos a könyv eseményit idézi.
Még egy érdekesség. A hajó amivel beszivárognak a flottillába a Cyniad, ami a ME2-ben lezuhant az egyik bolygóra és annak a legénységének egy tagját mentjük ki az egyik mellék küldetésben. Ennek a zászlóshajója az Idenna (amit majdnem felrobbantott a Cerberus) és ennek a hajónak a kapitánya köszöni meg Shepardnak a segítséget a mentésért.
A legjobb könyv a három közül véleményem szerint.

A harmadik könyv az ME2 után játszódik. Fõszereplõje ismételten Kahlee Sanders. Nem fejthetem ki jobban a történetet anélkül, hogy le ne spoilerezzek dolgokat a második regénybõl. Elég annyi, hogy a Cerberus és az Illusive Man nagy szerepet kap a történetben, ahogy Aria T'Loak. Visszatér Anderson is. Illusive Man a Shepard által megszerzett Reaper technológiával ember kísérletet folytat (nincs specifikálva a technológia eredete, többnyire törmelék, szóval mindkét ME2 befejezéshez passzol). A történet e körül bonyolódik. Jó könyv.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tényleg jó lenne összefogni ezt a pár országot biztos nagyobb súlya lenne mit ha csak mi magyarok reklamálnánk, de nekem egyik helyen sincs ismerõsöm olyan kéne akinek van és el tudná indítani.😊

Mondjuk az igaz, hogy a DLC-khez szükség van BioWare pontokra, ami ugyanabban az árban van, mint a ME2 (4000 ft körül), de ha csak a két fõbb DLC-t veszed meg (Overlord és Shadow Broker), az 1360 BW pont összesen, egy feltöltõ kártya pedig 1600 pontot tartalmaz.

Nyilván minden attól függ, hogy ki mekkora keretet tud biztosítani a játékra. Én viszont mindenkit arra bátorítok, hogy aki teheti, feltétlen vegye meg a játékot eredetiben!

Nehogy azt hidd... egyrészt õk is felismernék az ebben rejlõ lehetõséget, másrészt nem minden szlovák olyan, mint azok, akik zsolna megyében laknak (természetesen tisztelet a kivételnek itt is kijár)...

Szerintem ha tetszik a játék, akkor vedd meg eredetiben! Nem csak azért, hogy ezzel támogatod a fejlesztõket, hanem jelezve azt is, hogy van rá igény kicsiny hazánkban. Nem azt mondom, hogy ettõl az egy vételtõl majd összeül az EA, és mégis lefordítják majd a ME3-t, de ha azoknak a fele, akik le-warezolták a játékot, megvették volna, ma szerintem egész biztosan nem lenne kérdéses, hogy a ME3 lokalizálva jelenik-e meg vagy sem. (természetesen nem akarok pálcát törni azok feje felett, akik a warezos változatot használják, hisz nem mindenki engedheti meg magának, hogy megvegyye a játékot eredetiben - de sajnos sokkal többen vannak azok, akik megengedhetnék, és mégsem teszik. Utóbbinál már nem vagyok olyan elnézõ...)

SZilaJMaGGoT
Összefogni a szlovákokkal? XD Szerintem kiröhögnének... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Metalmilitiakid
Régen jártam már erre, láttam a Mass Effect 3 híreket, ennek örömére nosztalgiából leszedtem a Mass Effect 2 õt. Egy olyan kérésem lenne, hogy valaki be tudna linkelni nekem egy oldalt ahonnan leszedhetem a DLC ket hozzá, mert régen tudom hogy voltak, de itt megnézte a FAQ ot, ott csak az eredetié van, visszább pedig nem lapoztam 4 oldalnál. Elõre is köszi.

Amúgy ahogy látom, kezd összeállni a csapat a lokalizálásra 😊 reméljük, nem lesz ránk szükség, és az EA összekapja magát 😊

Vraaanyek
elsõ rész - revelation - felismerés: Mass Effect trilógia elõzményei, Anderson és Saren kapcsolata
második rész - ascension - felemelkedés - Mass Effect elsõ és második része között játszódik
harmadik rész - retribution - megtorlás - Mass Effect második része után játszódik

Mondjuk ez a petíció sokkal sikeresebb lenne, ha összefogtunk volna (vagyis összefognánk, hisz még nem késõ) a lengyelekkel, csehekkel és szlovákokkal! Mondanom se kell, hogy a 10.000+ aláírás röhögve jönne össze, és így az EA is kellemetlen helyzetbe jönne, ugyanis kénytelenek lennének vagy fejet hajtani, vagy nevén nevezni a gyereket. És ezt nem szeretnék, nem véletlen volt a süketelés a "technical issue"-val, viszont ha összejönne egy brutális mennyiségû aláírás a 4 országból, és neadjisten még jó kis fórum visszhangja is lenne az egésznek, akkor már azért lehetne valami... tartok tõle, hogy ez a magyar petíció önmagában semmit sem ér.

igen elég nehéz vizsgák mellett még játszani is.

A másik 2 Mass Effect könyv ( ami most kiadottat követi ) Mirõl fog szólni. Lehet tudni? Mivel ez az elõzmény volt lehet azok már a fõsztorit viszik?
Vraaanyek
Egy komolyabb gondom van, ami talán jóval problémásabb, mint hogy lesz-e lokalizáció vagy sem, mégpedig, ha minden jól megy, márpedig nem bánnám, ha jól menne, akkor a játék megjelenik 2011 december - 2012 január környékén, én pedig, ha megint csak minden jól megy akkortájt' államvizsgázom, szóval enyhén üti a kettõ egymást...
Ha idõm engedi, szívesen beszállok a fordításba, amennyiben lesz rá lehetõség egyáltalán (pl.:tlk-tool)

Rage47
látszik mennyire gondolják komolyan az aláírók...
Tehasut
Én is csatlakoznék majd a fordítócsapathoz, de elõször legalább 2-szer végigtolom a játékot. Idõm biztos lesz rá, mert valószínûleg jóideig nem lesz hozzá tlktool.
igazad van a lényeg hogy jelenjen meg 😄

Vraaanyek
Tudjátok mit??? nem érdekel az egész hóbelevanc, csak jelenjen meg végre, és merülhessek/ünk bele a történet minden bizonnyal nagyot szóló fináléjába!!!!<#taps><#email>

Rögtön a második aláíró Albert Wesker. Nagyon hiteles így a petíció. Clare Redfield aláírta már? És Shepard Kákiópusztáról?
Én az EA helyében ezek után tovább se nézném. Menne a kukába.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

penge96
Hitelesnek kell lennie <#eplus2>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

http://www.ps3hungary.hu/news.php?extend.1885.4

Erre a cikkre gondoltam, bár nem teljesen egyértelmû. Lehet, hogy csak a ps3-ra vonatkozik.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Calver
wow, nem tudom ki írta a második linken lévõ petíciót, de értem h miért akar magyar feliratot <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

Üdv

Az Elelctronic Arts oldalán találtam egy linket ahonnan a magyar nyelvû kézikönyvet lehet letölteni(amit vettem abban angolul van).
Viszont a link nem mûködik
LINK
Valaki tud mûködõ linket?

Illetve olvastam hogy téma a Mass 3 magyarosítás körüli dolog.
Gondolom akkort ismeritek
EZT az oldalt
A hivatalos forumon azt írták, mindhárom U3 motorral megy majd. Nem minha ez jelentene valami. A ME1 kiadása idején esküdöztek hogy sose jön ki PC-re. Haha. És nem ez az egyetlen amit simán behazudnak.
De engine valóban nem hiszem hogy váltanának. Gondolom a karakter importot is nehezítené egy engine csere.

Vraaanyek
De könyörgöm honnan vannak ezek az "fántásztikus" információk az idióta új engine-rõl, sehol az ég világon nincs egy szó sem új motorról, határozottan leszögezték, hogy marad az UE3, amit amúgy is most újítottak fel nem rég...hagyjuk már ezt a folytonos humbug kutyulást nem létezõ kitalációkkal

Biztos nem lesz jó=Nem biztos, hogy nem lesz jó

Biztos nem lesz jó, de úgy tûnik, hogy a lokalizáció érinti a lengyeleket is (szerintem maradnak a regionális kiadásnál, és így nem tehetik meg, hogy egyes országoknak van a régión belül, másoknak pedig nincs. Vagy az összes kap (cseh-szlovák, lengyel, magyar) vagy egyik sem), és ebben az esetben biztos vagyok, hogy Gocek ki fog adni egy új TLK szerkesztõt 😊

Amúgy nem feltétlen van rá hatással a motorváltozás, mert szerintem a szövegfájlok tárolására ugyanazt a kódolást fogják használni.

Unreal 3 engine lesz az is
Egyébként meg ha igaz hogy a ME3-hoz engine-t cserélnek (én nem hiszem, de ezt olvastam) akkor a fordítás sem lesz olyan egyszerû mert a jelenlegi eszköz nem lesz jó.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB