19778
-
#15057 Oks, akkor most megcsinálom minden emberemnek a küldijét És utána folytatom az IFF-et. -
#15056 akinek a küldijét sikeresen megcsinálod az hűséges vagyis lojális lesz
az IFF küldit a végére hagyjad vagyis ott lesz meg Légio utána még az ő küldetésére lesz időd aztán neki menni a begyüjtőknek -
#15055 És még egy, akkor az IFF-es küldi az uccsó a játékban? Innen már nem sok van? -
#15054 Értem. Amúgy egy ember hiányzik a csapatból. Más mindenki megvan. A csapat hűségét, hol látom? Vagy az akkor nő, ha megcsinálom a küldijét? -
bendáj17 #15053 sanya leírtam amit én is akartam. szerintem sem érdemes az IFF-vel foglalkozni amíg nincs meg minden fejlesztés és minden csapattag hűséges, mert akkor az önygilkos küldetés során embereket fognak meghalni. -
sanya200 #15052 Nem tudom, elsőre nekem is nehéz volt de így a közel 20x végigjátszás után már nem igazán jelent nehézséget.
Pisztácia.Nem tudom hány csapattagod van de addig nem érdemes megcsinálni az IFF küldit amíg nincs meg mindenki 11 ember azt hiszem.Leszállni azért nem tudsz a bolygóra mert nincs szondád szkennelni attól még lehet persze de ahogy írtad leszállni nem enged.De mondja is EDI hogy nincs több probe.Elmész a legközelebbi kúthoz(nem a MOL-hoz:), és veszel szondát ugyan úgy ahogy üzemanyagot is mert anélkül nem megy.És természetesen pénzbe kerül bár nem valami horribilis összeg. -
#15051 Üdv!
Ott akadtam el, hogy azt írja a küldi várjak, mig telepítik az IFF-et. Most ott meddig kell várni, avgy mit kell csinálni? Azt írják fejezzem be a csapatépítést, de már csak azok a küldik vannak amiket a már meglévő embereim akarnának. Ezenkívül vmi N7-es küldetést is ír, hogy mentsek meg egy ügynököt a Lorek bolygón, de azt csak scennelni tudom, leszállni nem tudok:S pls help -
Pares #15050 Na jó, könnyű. De hanyadszorra? :P -
sanya200 #15049 Dehogynem.Sőt én direkt az alapfegyvereket használom a handgun meg az m8 alap gépkarabély.De még így is könnyű pedig őrület fokozaton tolom.:( -
#15048 A fegyver dlcket érdemes felrakni, mert nem igen van használható cucc "az alap játékban" -
bendáj17 #15047 igen teljesen jogos még emlékeztetőnek jó a normandy becsapódásának felfedezése dlc. -
Hoz_Hun #15046 Az ott ömlesztve kb tényleg a teljes, de azért jó tudni, hogy sok közülle pl csak egy sisak, páncél, vagy fegyver. Én kiemelném a két plusz karaktert: Kasumi és Zaeed. Meg az igazán jó DLC-ket: "Overlord" és a "Lair of the Shadow Broker". -
#15045 Köszönöm. -
sanya200 #15044 Ja kb ennyi van. -
bendáj17 #15043 van egy pár: AegisPack; AltAppearance1/2; BloodDragon;CerberusArc; CerberusWpnArmor; Collectors; EqualizerPack; FirepowerPack; Hammerhead, Incisor ,Inferno, Kasumi, NormandyCrash, Overlord, ReconHood,Sentry, ShadowBroker, Terminus, UmbraVisor, Zaeed -
bendáj17 #15042 nagyon jó képek köszi sanya. -
#15041 Üdv!
Hány DLC van eddig a játékhoz? Esetleg a címeiket is leírnátok, csak hogy lássam mi nincs meg. Köszönöm -
Szthomas #15040 Jaja! Nagyon király képeket csinál! Minden karakterről jó lenne egy-egy ilyen kép! -
morzsi555 #15039 Kép a készülő dlcből:
-
Evoluti0N #15038 Nagyon szépen köszönöm a tanácsot. Ezzel a módszerrel előszörre sikerült megcsinálnom a küldit. -
sanya200 #15037 Remélem Patryk barátunk csinál majd a többi csapattagról is, liara és tali nagyon érdekelne.:) -
#15036 -
sanya200 #15035 És itt egy kép az imént találtam ncore-on:)
-
sanya200 #15034 Meg lehet csinálni azt is a lényeg hogy olyan társat is vigyél aki biotikus is a lényeg hogy rakd a 2 társat a kvarian elé hogy ne férjenek hozzá, mondjuk így is elérik csak tovább tart.Sokat használt a shift-et is hogy megállítsd ha esetleg egy túl közel kerülne nyomj rá mindent hogy ne tudjon harapni.Én úgy csináltam hogy ott maradok a lejtőn ahonnan jöttünk és pisztollyal leszedem a páncélt a dögökről majd a társak meg megemelik,lökik akármi vagy akár te is lökhetsz ha biotic vagy.Mihelyst jön a hajó spuri oda mert akkor vége a pályának.Nem baj ha vannak még ott dögök,kicsit csalás de ki lehet játszani.Társnak érdemes gruntot vinni mert baromi nagyot sebez a shotival,meg valami biotikus társat pl jack vagy samara.Mindenképp olyat aki több mindent tud emelés lökés, lökéshullám...stb
Nem könnyű az biztos esetleg használd a villámos nehézfegyvert az több ellenfelet is sebez ha már más megoldás nincs.Én már régóta őrületen tolom szóval meg lehet csinálni. -
#15033 ööizé, lehet egy építő jellegű ötletem?
csak mellékküldi - hagyd ki. -
#15032 Ja amikor jönnek a kutyamajmok? Már rémlik :D -
Evoluti0N #15031 Egy mellékküldi egy egy bolygós naprendszerben. Egy sérült kvarián fekszik a földön. A többi halott. Megölték őket a varránok. Ki kell nyírni a támadó varránokat, mielőtt leszáll a sikló, akik valami rejtélyes oknál fogva csak a csajt támadják, akinek sajnálatos módon életerő csíkja van -
#15030 Az melyik rész is? Nem rémlik.
Azt tudom, hogy nekem nem volt gondom legnehezebben... csak a börtönös pályán, ileltve az utolsó küldinél: Amikor jött az a nagy lebegő monszta. Meg amikor kísérni kellett Sam-et. -
Evoluti0N #15029 Az első mondatom akart volna kérdő lenni és a második kijelentő. Késő van -
Evoluti0N #15028 Egyébként mi történt a banner-ral. Egy nagy fehér semmi van az eddigi kép helyett? -
Evoluti0N #15027 Vááááááá. Nagyon ott vagyok, h átállítom a nehézséget. Habár gáz lenne ez az egy rohadt küldi miatt elbukni a medált. -
Evoluti0N #15026 Teljesen kiakaszt a játék. Lassan billentyűcsapkodásba megyek át. Elkezdtem legnehezebb fokozaton és már nem tudom hanyadszorra kezdem újra azt a mellékküldit, amikor meg kell védeni a sérült kvariánt a dögöktől. Mindig meghal. -
zyggee #15025 egy picit turkáltam a progban, és ilyet is feltud venni Shep.
-
#15024 Ezt a Mirandát szeretném még befűzni...hehh
-
#15023 Köszönöm szépen a segítséget. -
zyggee #15022 nahh mán' két balkezes vagyok, nem tudtad. -
Evoluti0N #15021 Engedd meg, h kijavítsalak, gondolom csak elírtad. Szóval nem a bal egérgomb nyomva tartásával kell keresni, hanem a jobbéval, mivel a ballal a szondát lövöd ki. -
zyggee #15020 Bolygók szkennelésével. Egér bal gomb nyomva tartásával keresi, amikor a 4 mezőből valamelyik elkezd emelkedni és megváltozni a hang, ott talált valamit. Érdemes megkeresni a legmagasabb pontját akkor adja a legtöbb anyagot. A szondát a bal gombbal indítod. -
#15019 Köszi siker.
Most olyat kérdeznék, hogy ami a fejlesztésekhez kell cucc, azt hol lehet szerezni? Általában az egész terepet bejárom, de nem találtam sehol. Lehet venni is? -
Hoz_Hun #15018 Sosem késő. :) Majd azt is végigtolod.