Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De itt egy linka social network-höz.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Próbálj meg beszélni a Broker bázisán Liarával. hátha ott tudsz beszélni Samara beszervezésérõl. Ha nem akkor kénytelen leszel újra játszani.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
http://www.akciofigura.hu
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ja a képpel kapcsolatban annyira az nem lett jó de felturbóztam egy kicsit így már sokkal jobb szerintem.
És elnézést a hely miatt😊
ÉS EZZEL KÍVÁNOK MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET.

Most sikerült elõbb eltenni láb alól az Árnyékbrókert Liarával,Aki ott maradt a bázisán.Az Igazságosztót most akartam beszervezni,megtalálni.Senki sehol aki elvinne vagy mondana valamit.
Feltöltöttem ide egy videót róla.hátha tudna valaki valami megoldást.Elõre is köszönöm és BUÉK.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Viszont a fehér rész nem tudom maradjon-e ilyen vagy cseréljem valami fényes fém felületre, szerintetek?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

http://noob.hu/2010/12/31/paragorn221.png
Érdekes lesz ebbõl a szempontból a 3. mert miranda felmondott😊De ha utána folytatod a game-t akkor még írja a jelentéseket a cerberusnak de ez szerintem csak bugféle.Érdemes viszont EDI-t kikérdezni a cerberusról azokra is tud már válaszolni amikre korábban nem és ahogy mondta eggyé vált a hajóval😊
A Normandia fejlesztése (pajzs, páncélzat, löveg a legfontosabb, de a többit se árt fejleszteni)
Minden csapattag legyen lojális
Vezetõ az elsõ csapathoz: Miranda/Garrus, a csõbe: Tali/Légió/DLC-s Kasumi
Második csapat vezetõje: szintén Miranda/Garrus, biotikus pajzs: Samara/Morinth/Jack, vissza a legénységgel akárki mehet, de a legjobb ha Mordint küldöd vissza.
Utoljára mindegy ki viszel magaddal, legalábbis ha mindenki lojális.
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417