Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gerey
A Social network megfelelõ oldalán, vagy EA store-ban.
De itt egy linka social network-höz.

mascarun
Üdv!
Hol tudom megnézni hogy melyik dlc hány BW pontba kerül?

végülis sokat nem kell visszatölteni már ha mentettél a liara-s dlc elõtt.Vagy mondtam már korábban is le kell szedni a gibbed save editort ott lehet a társakat állítani akár a játék elejétõl is meglehet legion is.Én magam nem próbáltam de ha jól tudom van benne ilyen opció is.

Én is ezt mondtam elõször is, meg most is, ott a taxi állomás melletti üvegfal mögötti aszárit hívják Daranák, akivel beszélni kell, és aztán lehet választani azt az opciót hogy "leintesz egy taxit" vagy valami hasonló 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Upsz most néztem meg a videót (látom ott is próbáltad). Fail részemrõl.
Próbálj meg beszélni a Broker bázisán Liarával. hátha ott tudsz beszélni Samara beszervezésérõl. Ha nem akkor kénytelen leszel újra játszani.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Nem ott kell leinteni egy taxit az igazságosztóhoz. Ott Thane Krios megszerzéséhez kell beszélni. A taxi állomás (ahol vannak a jármûvek) mellett, (jobbra) egy üvegfal mögött kell beszélni valakivel (nem ugrik be a neve). Õ hív taxit, hogy eljuthass Samarához.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

és ha egybõl megpróbálsz taxit leinteni közvetlenül a terminálról?

Látom, de nincs ötletem. 😊 Bizonyára nem véletlen, menjél vissza késõbb.
De ez az eleje, itt kell beszélnie azzal a Dara nevû aszárival, és onnan lehet leinteni a taxit, de mint látod, nem jön be a párbeszéd.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Az igazságosztót teljesen máshol kell keresni...
BÚÉK
Mjnd lehet javítok rajta elvileg üveg van rajta azért néz ki így, és azért tûnik kicsit halványabbnak.

Tényleg klassz, de miért nem olyan lepattant a paragon/renegade jel mint a környezete?Félreértés ne essék, így is állat, de úgy nem tûnne ki a jeleknek a kerete.

Boldog új évet mindenkinek. Legyen Mass effect élményekkel teli a 2011-es év is 😄

cikasz
Disznó sivít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben. Több rímet ide nem vágok, boldog új évet kívánok.

http://www.akciofigura.hu

BUÉK minden Mass Effect rajongónak! 😊
BÚÉK!

wesker24
BUÉK !
Glutamin
BUÉK!

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Doom 4
Boldog új éveet!

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

engem nem lepett meg teljesen egyetértek velük.

lolSL
ea jól befizetett 😄 legjobb pc túlkapás

Fpocok
EZAZ! GT.com-on a ME2 lett a legjobb PCs/ legjobb XBOX /legjobb single player játék és még 2010 év játéka is. Örülök neki, mert én is így döntöttem volna! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

nem is tudtam roppant érdekes. klassz a kép.

Tudtátok egyébként hogy Siagur hadúr egy nõi korgan volt?Ezt a nevet említi grunt mikor felsorolja wrexnek a vérvonalakat wrex meg azt mondja hogy nagyon régi és nagyon gyûlölt név.Shiagur volt az egyetlen nõstény krogan aki felküzdötte magát a hadúr pozicióig.

Hát sajnos így jártál ez az átka a dlc-nek nem csak te futottál bele ebbe a hibába, esetleg szedd le a gibbed save editort ott be tudod rakni samarát is csapattársnak.
Ja a képpel kapcsolatban annyira az nem lett jó de felturbóztam egy kicsit így már sokkal jobb szerintem.
És elnézést a hely miatt😊
ÉS EZZEL KÍVÁNOK MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET.

Uppsz, bocs, csak most láttam hogy már nézted. Öhmm akkor nem tudom mit kéne.

Liara régi irodájában, a számítógépét nézd meg.

newil
Hy,tudna valaki segíteni kb. harmadjára játszom ki 1.-2.-at.
Most sikerült elõbb eltenni láb alól az Árnyékbrókert Liarával,Aki ott maradt a bázisán.Az Igazságosztót most akartam beszervezni,megtalálni.Senki sehol aki elvinne vagy mondana valamit.
Feltöltöttem ide egy videót róla.hátha tudna valaki valami megoldást.Elõre is köszönöm és BUÉK.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Renegátos már készül tulajdonképpen azzal már nem lesz sok munka csal a rácsot cserélem pirosra meg a logot cserélem le.
Viszont a fehér rész nem tudom maradjon-e ilyen vagy cseréljem valami fényes fém felületre, szerintetek?

nagyon klassz szerintem.

Doom 4
Nagyon jó!<#szeret>De ha akarsz csinálhatsz egyet, renegátosban és Cerberusosban is.<#taps>

Csináltam egy képet és szeretnék véleményt kérni róla hogy jó-e vagy hogy javítsak-e rajta itt ott.
http://noob.hu/2010/12/31/paragorn221.png

na az még nem is próbáltam majd megnézem azt is. Az öngyilkos küldi végén vigyem magammal?

Prince23
Aha, szal ehhez kell egy elhamarkodott döntés is. egész jól fel van építve ez a rendszer 😮

Hát ha ilyen befejezést akarsz akkor kb igen és amint lehet menj át a relén.

Prince23
Egyébként most hogy lehet úgy megcsinálni a végén, hogy Shepard meghalljon meg az összes csapata? ne csináljam meg a társak mellékküldetéseit? és szenyó legyek a világgal és velük szemben is?

Jaja érdemes mirit magaddal vinned tetszik ahogy beolvas a rejtõzõ fickónak mit is mond rezignation?
Érdekes lesz ebbõl a szempontból a 3. mert miranda felmondott😊De ha utána folytatod a game-t akkor még írja a jelentéseket a cerberusnak de ez szerintem csak bugféle.Érdemes viszont EDI-t kikérdezni a cerberusról azokra is tud már válaszolni amikre korábban nem és ahogy mondta eggyé vált a hajóval😊

Annyit még hozzátennék, hogy utoljára nem teljesen mind1 kit viszel magaddal, lehetõleg Garrus/Grunt/Zaeed trióból csak 1et maximum.
tökéletes leírás.

Még Jacobot is lehet vezetõnek választani mindkét esetben 😊

Na jó leírom még egyszer mi kell ahhoz hogy senki ne haljon meg:
A Normandia fejlesztése (pajzs, páncélzat, löveg a legfontosabb, de a többit se árt fejleszteni)
Minden csapattag legyen lojális
Vezetõ az elsõ csapathoz: Miranda/Garrus, a csõbe: Tali/Légió/DLC-s Kasumi
Második csapat vezetõje: szintén Miranda/Garrus, biotikus pajzs: Samara/Morinth/Jack, vissza a legénységgel akárki mehet, de a legjobb ha Mordint küldöd vissza.
Utoljára mindegy ki viszel magaddal, legalábbis ha mindenki lojális.

Dark Messiah
hy emberek, egy kis segítséget szeretnék kérni, nem rég vittem végig az elsõ részt, és úgy szint kezdtem a másodikba, minden medált sikerült megszereznem, kivéve azt hogy maradéktalanul csináljam meg az utolsó küldetést, valaki egy kis helpet a szegény gyereknek mert nem tudom ki sakkozni hogy kit mikor válasszak hogy meg ne haljon <#nemtudom><#help><#nemtudom><#help>

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Doom 4
Én eddig mindig a Cerberusnak, kivéve most amikor renegátal tolom, most magamnak megtartottam õket. <#mf1>

Metalmilitiakid
Nemtom én ezzel nem igazán foglalkoztam lelkileg, egyik végigjátszásban erre a másikban arra küldtem 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

A játékban észrevettem hogy lehet a Cerberusz vagy a szövetség felé dolgozni . Mi ennek a jelentõsége ? Most nem tudom merre huzzak Cerberuszt vagy a Szövetséget támogassam döntéseimmel ( fájlok átküldése stb ) mert észrevettem hogy nem komálják egymást ?
A narancssárga EA Value Games dobozai ezerszer kulturáltabban néznek ki!

Hát igen, úgy néz ki a borító, mintha egy elsõ éves informatikai szakközépbe járó diáknak elborult volna az agya a paint és a powerpoint keresztezése közben 😊

bízunk benne hogy kiadják.