19778
-
#15017 Értem köszi szépen,nekem ez az első ilyen játékom,nem vágtam sok mindent.De eléggé magába szippantott.
Az első részt egyszer kipróbáltam anno,de nem tetszett,viszont erre rákaptam s most már bánom nem azzal kezdtem. -
Hoz_Hun #15016 Fogj egy taxit aztán nyomás a központi részlegbe. Követségre csak taxival tudsz menni. -
#15015 Most vagyok a Fellegvárban, és ott hol kell beszéálni a tanáccsal? Egy kapitánnyal beszéltem, de a naplóba is az van, hogy beszéljek a tanácsaal, vagyis kérjek időpontot. -
Hoz_Hun #15014 Ha elég magas a paragon vagy renegade szkilled, akkor meg tudod győzni. Menj le hozzá azt dumálj vele. Ha nincs közel full-os paragon/renegade akkor nincs sok értelme próbálkozni, amíg fel nem tornázod. -
#15013 Esetleg a Jack-es témámra valaki?Nagyon durcás...:) -
#15012 Óhh megvan. Köszönöm szépen. Lehet látni még az egész Tejút rendszert is. Ez volt a baj. Köszi mindenkinek. -
sanya200 #15011 Mass Relay az egy kék forgótárcsász izé az omega rendszerben odamész és kiválaszthatsz egy útvonalat hogy melyik rendszerbe akarsz menni.Nem nagy szám.Ha rámész a relére előugrik a galaxys térkép és ott írja is hogy mi hol van. -
sanya200 #15010 Hát a térképen jeleznie kéne ki is írja. -
#15009 Nekem ez magas volt. Hogy mit csináljak? Kezdő vagyok:) -
ferenc001 #15008 A Mass Relay-t ugye használtad? Amúgy itt található meg. -
#15007 Mass Relay-t célozd be Omega mellett. -
#15006 Sehol sincsen. Az összes helyen voltam már. Ugye van az a rendszer ahol van az omega bolygó, meg a töltőállomás. És onnan kimentem, az összes rendszerbe... asszem van 5, és mindenhol csak bolygók vannak:S
pls vki help. -
#15005 Oks THX szépen!!!Legvégére hagytam akkor megyek tovább,meg bányászgatok kicsit...XDXD -
bendáj17 #15004 szerintem abban a rendszerben lesz, mindenképp meg van valahol. -
bendáj17 #15003 Szerezd meg az IFF küldetésen tudod beszervezni. -
#15002 Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy hol van a purgatórium börtön hajó? Sehol se találom. Most végeztem az omega bolygón, megvan a doki, meg a sniper is. thx -
#15001 Üdv.
Lehet én vok láma,de nem találom sehol ezt a legion-féle küldetést.Se naplóba sehol nincs.9 csapattag megvan ez hiányzik.
Jah és Jack nem lojális egyedül,mert Miranda javára döntöttem(mégis csak esztétikusabb:D),azóta be van sérülve és nem lehet kiengesztelni...
Köszönöm!!! -
#15000 Csak nálam nem működik a flash a bannerban amúgy? -
#14999 Baldur's Gate 1 durván 100 óra minden mellékküldetéssel, második rész 200 óra mindenestül. szóval már überelték - igaz ők önmagukat - egyszer -
#14998 45h az rengeteg én szerintem végigtolom már 25 ora altt kb. DLC-vel, mellékküldikkel együtt. Mondjuk nem fogom másodjára is végigolvasni bolygok leirását, enciklopédiát, és nyersanyagot is becsalok magamnak igy nem is bányászok. -
sanya200 #14997 Hát azért a többi rpg-hez kevés a fallout3-at én 90h után már meguntam meg a küldik is elfogytak már. -
Szthomas #14996 Nekem 45h lett a legutolsó végigjátszásom. Az összes bolygó felfedezve, majdnem minden fejlesztés maximumon (csal pár fegyverfejlesztés hiányzott). Igaz én nem igazán olvasgattam át a bolygók leírásait, azzal valószínűleg nekem is több lett volna. Azért még mindig megdöbbentő ez a szám. 45h játékidő anélkül, hogy bárhol ráunnál? Szép munka a BioWare-től.
Nem tudom, hogy bárki képes lesz-e ezt überelni... -
bendáj17 #14995 én is pont légió után megyek. -
sanya200 #14994 Most Dragon Age-zek egész nap :) Azért nem írok annyit.Most hanyagolom egy kicsit a me2-t is egy időre mondjuk addig amíg nem jön az új dlc.Bár addig lehet befejezem már megvan legion küldetése is csak arra várok hogy megszállják a hajót és gyorsan utánuk megyek.Kb 2h van vissza az egész játékból.Most kicsit hosszabb lett mint szokott 50h körül járok sok nyersanyagot szedtem azzal ment el egy kis idő meg az összes bolygó leírását elolvastam.Na jó 1-2h üresjárat van benne mert valamikor elfelejtettem hogy megy a háttérbe a game és állt percekig.Általában azért mert ide nézek fel meg netezek aztán elfelejtem hogy közbe megy a játék:) -
Pares #14993 Micsinász! Neoffójá!
-
Szthomas #14992 Jó kis pangás volt ma, mondjuk 10-20 off hozzászólással sem lennénk túlságosan kisegítve (lásd ME3 topik). Ennek ellenére remélem folytatódik az eszmecsere az ME2-ről (na meg persze úgy összességében a Mass Effect-ről), hiszen bőven van miről beszélgetni ebben a témában. Én néha túlzásba is viszem az elmélkedést, ezért utólag is bocs. További kellemes hétvégét mindenkinek! -
#14991 Köszi! -
#14990 volt egy DLC, amelyben 3db ruha volt -
#14989 Szasztok, meló miatt már nem igazán van időm játszani és a játékkal kapcsolatos infókat sziporkázni, de valaki meg tudja nekem mondani hogy a Liarás shadow broker óta volt e bármilyen új dlc? Köszi! -
bendáj17 #14988 érdekes gondolat. Én is mindkettőt kipróbáltam. -
KondorKhan #14987 Ja, a női hangba tényleg, mintha több érzelem lenne, sokkal jobban átjön pl. a paragon és a renegade választások alatti hangsúlyban is, férfi Sheparddel én csak azért szoktam játszani, hogy megfektessem Mirandát...:D -
sanya200 #14986 Nekem is valahogy jennifer hale hangja jobban bejön, valahogy mintha több érzelmet vinne bele.Nézd meg pl a ps3-as dark comic-ot férfi és női hanggal is.Ott is van különbség, persze kicsit elfogult vagyok mert női karakterrel tolom de egyszerűen jobban bejön de nem azért hogy turianokkal meg néger faszikal kavarjak.Egyszerűen sokkal szórakoztatóbb szituk, szövegek vannak benne,végigtoltam faszival is szóval van összehasonlítási alapom,de valahogy az már olyan unalmas tud lenni, szinte minden játékban férfi a főhős már kezd uncsi lenni. -
#14985 én Judy Greer (Archer többek között, meg egy elég ismert színésznő) hangját hallanám már nagyon szívesen valamelyik BioWare játékba, elképesztően kellemes hangja van szvsz -
Hoz_Hun #14984 Sőt, lemaradsz egy olyan fantasztikus élményről is, minthogy egy hím Turiannal csókolozz. Nem beszélve az egyébről... -
#14983 Pedig már csak azért is érdemes kipróbálni mert eléggé eltérő helyzetek is reakciók is vannak a női Shepard részéről amiket te férfival nem fogsz soha látni.
Nekem pl egy renegát női Shepardom akivel nagyon fun volt játszani mert baromira jó szövegei voltak, plusz még az a hangszín ahogyan fenyegetőzött az nagyon ott volt. -
Evoluti0N #14982 Persze, h nem verseny. Nem is erre akartam kilyukadni. Csak nekem az ő hangja jobban tetszik valamiért. Ezért is írtam, h csak vélemény és nem flame, vagy vita. Mivel mindenkinek megvan a maga ízlése, véleménye és a másikat úgysem lehet "áttéríteni" a saját véleményünkre. -
Evoluti0N #14981 Mondjuk így, h női karakterrel nem játszottál, nincs is összehasonlítási alapod. -
Hoz_Hun #14980 Ez attól függ milyen fórumot, topikot olvasol. Ez a Mark Meer, Jennifer Hale téma korábban olyan populáris volt, hogy ha eldobtál egy követ a Mass Effect fórumon tuti ráeset egy ilyen topikra. Én épp annyi istenítő hozzászólást találtam mint lehúzót (mindkettőhöz). Személy szerint (mint lentebb kiderül) imádom a hangját. Számomra minden átjön, nagyon fekszik a hangja. Jannifer Hale is jó (bár nekem a KotOR-ban Bastilla ként jobban bejött). Az kétségtelen hogy Hale jóval nagyobb tapasztalattal rendelkezik, mert többet foglakoztatják, mint Kanadai kollégáját.
De szerintem ez nem egy verseny és nincs is szükség rivalizálásra, mint ahogy nem is rivalizálnak. Az biztos, hogy többségnek tetszik (mindkettő), és ide belevesszük azokat, akiknek mindegy, illetve megfelelőnek tartják. Azok rendkívül kevesen vannak, akik azért nem játszanak a játékkal, mert nem bírják Meer vagy Hale hangját. -
#14979 nekem sem volt semmi bajom shep hangjával. kifejezetten kellemes volt hallgatni.
másrészről (lehet hogy ez valami elbaxott férfisovinizmus), én soha nem játszom női karakterrel egy olyan játékban sem, ahol meg lehet választani. nekem onnantól meg is halna a beleélés. -
bgabor #14978 Semmi baj nincs Shepard hangjával, tipikus hollywoodi tökös gyerek hangja van. Teljesen megfelel a szerepnek, szerintem kifejezetten jó.