19778
-
Evoluti0N #14977 Érdekes, h a férfi Shepard hangja ennyire bejön neked. Sokan a Mass Effect leggyengébb pontjának tartják. Valaki ötletesen a szinkronhangok Steven Seagal-jának nevezte múltkor, amit nem éppen dicséretből mondott, és kénytelen vagyok egyetérteni vele. A női szinkronhang szerintem sokkal profibb. Már csak az is egy rejtett utalás a Bioware részéről is erre, h amíg Jennifer Hale csak Shepard hangját adja, addig az elméleti "főszereplő" Mark Meer ott van az Additional Voices-nél is. Ezen kívül kb. 10x annyi produkcióban (rajfilm, játék) szinkronizált Hale, mint Meer. Azért ez is elárul valamit. Arról a Youtube-s videóról nem is beszélve, amit múltkor valaki belinkelt, ahol hallhattuk, h hányféleképpen tudja Hale megszólaltatni a hangját. Persze kinek a pap, kinek a papné. Nem flame vihart akarok elindítani, csak kulturáltan kifejtettem az ellenvéleményemet. -
mike01010101 #14976 Nekem az első olyan játék ahol (a kornak megfelelően) szép grafika volt és szabad játékmenet az az Elder Scrolls:Redguard volt. Azóta az ilyen játékokat keresem. -
Hoz_Hun #14975 Kedvenc férfi hangjaim játékokból:
1. - Y Shepard (Mark Meer a férfi Shepard, zseniális)
2. - Y Shepard (Mark Meer újra, mert ebbe a listában nem elég egyszer)
3. - Joker (Mark Hamil, aki hallotta tudja miért van itt)
4. - Batman (Kevin Conroy hasonló tonusú hangja van mint Mark Meer-nek, eredeti Batman hang)
5. - David Anderson (Mass Effect - Keith David több játékban is hallhatjuk, nagyon jó szinkron színész)
Férfi, női hangok közül ők azok akik eszembe jutottak elsőre.
-
Hoz_Hun #14974 Kedvenc csaj hangjaim játékokból:
1. - Tali'Zorah nar Rayya (Liz Sroka, nem kell hozzáfűzni semmit, mesteri)
2. - Harely Quinn (Arleen Sorkin - Batman játék és animációs sorozat)
3. - Eleanor Lamb (Bioshock 2, Sarah Bolger színésznő hangja a Tudors sorozatban Marry hercegnője, imádom)
4. - X Shepard (női Shepard tisztességes munkát végez, bár a férfi Shepard jobb szerintem. Egyébként Jennifer Hale)
Igazándiból a 2=3 nagyjából -
Hoz_Hun #14973 A férfi Shepard meg az egyik farkasember a DA:O-ban. :) -
Hoz_Hun #14972 Nekem az "Eye of the Beholder" volt az első rpg-m. Llegalább is számítógépen. Arra nem emlékszem, hogy Sinclair Spectrum-on játszottam-e ilyet, volt-e egyáltalán. :) -
bendáj17 #14971 érdekes eset :) -
KondorKhan #14970 hát az akkor jó nagy kiba***s :D -
Pares #14969 A scooteros videó automatikusan bekerül elcseszett link esetén... -
Neton #14968 A következőben meg írtam, h elbactam, és ott a rendes link. Nem is értem hogy lett scooter videó, utálom a palit, oldalt youtubeon se volt linkelve. A lényeg akkor is ez.
-
bendáj17 #14967 érdekes pictures -
KondorKhan #14966 Ezt a képet googleztam ki, bár szerintem FAKE lesz!
-
#14965 Hogy kicsoda? Ha Miranda szinkronhangjára gondolsz, (Yvonne Strahovskira) akkor nem értem mit akarsz, mert h nem Ő van ebben a videóban biztos. -
Neton #14964 Elbactam.
Yvonne. -
Neton #14963 Bár nem kifejezetten Mass Effect, de Yvonne nagyon adja ebben az ívet. :D
-
sanya200 #14962 hát ha szerepelt a mass effectben akkor valószínű hogy megismerem. -
#14961 én nem is emlékszem a hangjára, max az "Is he a zombie?" párbeszéd van meg így fejből
viszont ha el jutsz odáig próbáld meg felismerni h ki adja Oghren hangját - na az nem lesz egy egyszerű menet... -
sanya200 #14960 Áh csak annyiszor toltam már az me1-et és a 2-t hogy bárhol felismerném a hangját:) -
#14959 jó a füled -
KondorKhan #14958 Az könnyen meglehet.... -
sanya200 #14957 Most vettem észre de lehet hogy tévedek de a da.o-ban lanaya(pagonyelf tábor) hangja tök olyan mint Ashley-é a mass effectből.Vagy nagyon hasonlít vagy ugyanaz a szinkronszínész. -
KondorKhan #14956 én azelőtt is rpgztem, nem is kevesett, a mai napig az egyik kedvencem a KOTOR, és abban sem beszélt a főhős. De a Mass Effect nálam szinte új standardot épített ki ezzel, mostmár nagyon nehéz úgy játszanom egy játékot, ha nem beszél benne a főhős, legyem szó akár az fpsekről, mint pl. a FEAR, vagy Half-Life 2. -
sanya200 #14955 Te mondjuk hozzászoktál ezekhez de nekem a me volt az első rpg abba meg beszélt a főhős, meg legalább lehetett látni az arcát mikor beszélt.Nekem ez így egy kis visszalépésnek tűnik,de csak azért mert eddig csak olyannal játszottam amiben beszéltek is. -
#14954 nagyon el vagytok kényelmesedve ezeken az új crpg-ken
tippre Mass Effect előtt - 2007 vége! - EGYETLEN szerepjátékban sem volt hangja a főhősnek, legalábbis BioWare alkotásai közül semmiképpen.
KotOR-ban a szereplők már beszéltek, végig le volt minden szinkronizálva, de a főkarakter nem - és előtte még ennyi sem volt. Baldur's Gate? pár szereplő itt-ott megszólalt, meg ha kiválasztottad/valamit cselekedtél akkor volt hangja, egyébként olvass - Planescape Torment dettó, csak ott kicsit durvább volt a szövegkönyv... konkrétan ha kinyomtattad volna, egy labradort simán agyoncsapsz vele.
ezzel ellentétben ha jól emlékszem ME már a kodexet is felolvassa neked
szóval kis türelem, DAO is jó, csak a régimódi RPG-ket követi... és h miért "éri meg" a hangválasztás? "Warden sense... tingling!" -
sanya200 #14953 Nekem tetszik végül is, annyira nem mint a mass effect meg hiányzik hogy nincs hangja a főhősnek de ez így elég hülyén lett megoldva, a társaink bezzeg beszélnek.Meg akkor felesleges 5 féle hang közül választani karakterkészítésnél nem?Kb csak akkor beszél ha talál valami ládát. -
KondorKhan #14952 Nekem a sajnos a Dragon Age nem jött be annyira, hiányzik a főszereplő hangja.....de, legalább a 2-ben már fix karakter lesz :D -
mike01010101 #14951 Egy különleges képességű génmanipulált ember (ettől fehér a haja) -
Evoluti0N #14950 Ő nem elf, hanem witcher. :) -
Hoz_Hun #14949 Engem ez az ősz hajú elf faszi (főszereplő) taszított el a Witchertől. A kettőbe tuti nem kezdek bele addig, amig az 1-el nem játszottam. Ha az 1. kimarad akkor a 2. is. -
mike01010101 #14948 Az baj, hogy már mindjárt itt a witcher 2 és ahhoz képest biztos, hogy az első rész eléggé elmaradott és sajnos sok apró (inkább technikai jellegű) hülyeség van benne amin felül kell emelkedni. De ez egy másik topic:) -
#14947 én is így voltam vele: de hidd el, megéri, HA tényleg szereted az rpg műfajt. -
Hoz_Hun #14946 Nekem a Witcher kimaradt. Sokan dícsérik, de még nem vitt rá a lélek hogy nekikezdjek. -
mike01010101 #14945 Én ha nem játszottam volna egyik említett rpg-vel sem, akkor a witcherrel kezdeném. Nekem nagyon bejött. A várólistámon is első a witcher 2, esetleg a Skyrim előzhetné meg de az még arrébb van -
bendáj17 #14944 így van sok jó játék fog megjelenni. -
Hoz_Hun #14943 Nekem tetszik mindhárom új ruha. Sajnos Miranda segge nem annyira formás mint a másik ruhában, de legalább harc közben jobban néz ki. Nekem bejön Tali szerelése, meg Grunté is. -
sanya200 #14942 Legalább nem unatkozok majd a 3. részig:)
Dragon Age origins+ dlc, dragon age 2,Witcher.... -
#14941 Hát azért a TES V: Skyrim is ütni fog, de erősen! :P -
sanya200 #14940 Witcherrel még nem toltam de lehet kipróbálom azt is de előtte dragob age:) -
Szthomas #14939 Én a Mass Effect 3-at, a Battlefield 3-at és a Homefront-ot várom a legjobban. -
mzoli7 #14938 legjobban én is a ME3-at várom, de a witcher 2 az közelebb van, csak azt sajnálom hogy nem lesz szinkronos, de legalább felirat lesz.
Tényleg, hogy halad a peticíó ?