19778
  • Evoluti0N
    Érdekes, h a férfi Shepard hangja ennyire bejön neked. Sokan a Mass Effect leggyengébb pontjának tartják. Valaki ötletesen a szinkronhangok Steven Seagal-jának nevezte múltkor, amit nem éppen dicséretből mondott, és kénytelen vagyok egyetérteni vele. A női szinkronhang szerintem sokkal profibb. Már csak az is egy rejtett utalás a Bioware részéről is erre, h amíg Jennifer Hale csak Shepard hangját adja, addig az elméleti "főszereplő" Mark Meer ott van az Additional Voices-nél is. Ezen kívül kb. 10x annyi produkcióban (rajfilm, játék) szinkronizált Hale, mint Meer. Azért ez is elárul valamit. Arról a Youtube-s videóról nem is beszélve, amit múltkor valaki belinkelt, ahol hallhattuk, h hányféleképpen tudja Hale megszólaltatni a hangját. Persze kinek a pap, kinek a papné. Nem flame vihart akarok elindítani, csak kulturáltan kifejtettem az ellenvéleményemet.
  • mike01010101
    Nekem az első olyan játék ahol (a kornak megfelelően) szép grafika volt és szabad játékmenet az az Elder Scrolls:Redguard volt. Azóta az ilyen játékokat keresem.
  • Hoz_Hun
    Kedvenc férfi hangjaim játékokból:
    1. - Y Shepard (Mark Meer a férfi Shepard, zseniális)
    2. - Y Shepard (Mark Meer újra, mert ebbe a listában nem elég egyszer)
    3. - Joker (Mark Hamil, aki hallotta tudja miért van itt)
    4. - Batman (Kevin Conroy hasonló tonusú hangja van mint Mark Meer-nek, eredeti Batman hang)
    5. - David Anderson (Mass Effect - Keith David több játékban is hallhatjuk, nagyon jó szinkron színész)
    Férfi, női hangok közül ők azok akik eszembe jutottak elsőre.
  • Hoz_Hun
    Kedvenc csaj hangjaim játékokból:
    1. - Tali'Zorah nar Rayya (Liz Sroka, nem kell hozzáfűzni semmit, mesteri)
    2. - Harely Quinn (Arleen Sorkin - Batman játék és animációs sorozat)
    3. - Eleanor Lamb (Bioshock 2, Sarah Bolger színésznő hangja a Tudors sorozatban Marry hercegnője, imádom)
    4. - X Shepard (női Shepard tisztességes munkát végez, bár a férfi Shepard jobb szerintem. Egyébként Jennifer Hale)

Igazándiból a 2=3 nagyjából
  • Hoz_Hun
    A férfi Shepard meg az egyik farkasember a DA:O-ban. :)
  • Hoz_Hun
    Nekem az "Eye of the Beholder" volt az első rpg-m. Llegalább is számítógépen. Arra nem emlékszem, hogy Sinclair Spectrum-on játszottam-e ilyet, volt-e egyáltalán. :)
  • bendáj17
    érdekes eset :)
  • KondorKhan
    hát az akkor jó nagy kiba***s :D
  • Pares
    A scooteros videó automatikusan bekerül elcseszett link esetén...
  • Neton
    A következőben meg írtam, h elbactam, és ott a rendes link. Nem is értem hogy lett scooter videó, utálom a palit, oldalt youtubeon se volt linkelve. A lényeg akkor is ez.
  • bendáj17
    érdekes pictures
  • KondorKhan
    Ezt a képet googleztam ki, bár szerintem FAKE lesz!

• JethroHUN
    Hogy kicsoda? Ha Miranda szinkronhangjára gondolsz, (Yvonne Strahovskira) akkor nem értem mit akarsz, mert h nem Ő van ebben a videóban biztos.
  • Neton
    Elbactam.
    Yvonne.
  • Neton
    Bár nem kifejezetten Mass Effect, de Yvonne nagyon adja ebben az ívet. :D
  • sanya200
    hát ha szerepelt a mass effectben akkor valószínű hogy megismerem.
  • Calver
    én nem is emlékszem a hangjára, max az "Is he a zombie?" párbeszéd van meg így fejből
    viszont ha el jutsz odáig próbáld meg felismerni h ki adja Oghren hangját - na az nem lesz egy egyszerű menet...
  • sanya200
    Áh csak annyiszor toltam már az me1-et és a 2-t hogy bárhol felismerném a hangját:)
  • Calver
    jó a füled
  • KondorKhan
    Az könnyen meglehet....
  • sanya200
    Most vettem észre de lehet hogy tévedek de a da.o-ban lanaya(pagonyelf tábor) hangja tök olyan mint Ashley-é a mass effectből.Vagy nagyon hasonlít vagy ugyanaz a szinkronszínész.
  • KondorKhan
    én azelőtt is rpgztem, nem is kevesett, a mai napig az egyik kedvencem a KOTOR, és abban sem beszélt a főhős. De a Mass Effect nálam szinte új standardot épített ki ezzel, mostmár nagyon nehéz úgy játszanom egy játékot, ha nem beszél benne a főhős, legyem szó akár az fpsekről, mint pl. a FEAR, vagy Half-Life 2.
  • sanya200
    Te mondjuk hozzászoktál ezekhez de nekem a me volt az első rpg abba meg beszélt a főhős, meg legalább lehetett látni az arcát mikor beszélt.Nekem ez így egy kis visszalépésnek tűnik,de csak azért mert eddig csak olyannal játszottam amiben beszéltek is.
  • Calver
    nagyon el vagytok kényelmesedve ezeken az új crpg-ken

tippre Mass Effect előtt - 2007 vége! - EGYETLEN szerepjátékban sem volt hangja a főhősnek, legalábbis BioWare alkotásai közül semmiképpen.
    KotOR-ban a szereplők már beszéltek, végig le volt minden szinkronizálva, de a főkarakter nem - és előtte még ennyi sem volt. Baldur's Gate? pár szereplő itt-ott megszólalt, meg ha kiválasztottad/valamit cselekedtél akkor volt hangja, egyébként olvass - Planescape Torment dettó, csak ott kicsit durvább volt a szövegkönyv... konkrétan ha kinyomtattad volna, egy labradort simán agyoncsapsz vele.

ezzel ellentétben ha jól emlékszem ME már a kodexet is felolvassa neked
    szóval kis türelem, DAO is jó, csak a régimódi RPG-ket követi... és h miért "éri meg" a hangválasztás? "Warden sense... tingling!"
  • sanya200
    Nekem tetszik végül is, annyira nem mint a mass effect meg hiányzik hogy nincs hangja a főhősnek de ez így elég hülyén lett megoldva, a társaink bezzeg beszélnek.Meg akkor felesleges 5 féle hang közül választani karakterkészítésnél nem?Kb csak akkor beszél ha talál valami ládát.
  • KondorKhan
    Nekem a sajnos a Dragon Age nem jött be annyira, hiányzik a főszereplő hangja.....de, legalább a 2-ben már fix karakter lesz :D
  • mike01010101
    Egy különleges képességű génmanipulált ember (ettől fehér a haja)
  • Evoluti0N
    Ő nem elf, hanem witcher. :)
  • Hoz_Hun
    Engem ez az ősz hajú elf faszi (főszereplő) taszított el a Witchertől. A kettőbe tuti nem kezdek bele addig, amig az 1-el nem játszottam. Ha az 1. kimarad akkor a 2. is.
  • mike01010101
    Az baj, hogy már mindjárt itt a witcher 2 és ahhoz képest biztos, hogy az első rész eléggé elmaradott és sajnos sok apró (inkább technikai jellegű) hülyeség van benne amin felül kell emelkedni. De ez egy másik topic:)
  • koschwarz
    én is így voltam vele: de hidd el, megéri, HA tényleg szereted az rpg műfajt.
  • Hoz_Hun
    Nekem a Witcher kimaradt. Sokan dícsérik, de még nem vitt rá a lélek hogy nekikezdjek.
  • mike01010101
    Én ha nem játszottam volna egyik említett rpg-vel sem, akkor a witcherrel kezdeném. Nekem nagyon bejött. A várólistámon is első a witcher 2, esetleg a Skyrim előzhetné meg de az még arrébb van
  • bendáj17
    így van sok jó játék fog megjelenni.
  • Hoz_Hun
    Nekem tetszik mindhárom új ruha. Sajnos Miranda segge nem annyira formás mint a másik ruhában, de legalább harc közben jobban néz ki. Nekem bejön Tali szerelése, meg Grunté is.
  • sanya200
    Legalább nem unatkozok majd a 3. részig:)
    Dragon Age origins+ dlc, dragon age 2,Witcher....
  • Vraaanyek
    Hát azért a TES V: Skyrim is ütni fog, de erősen! :P
  • sanya200
    Witcherrel még nem toltam de lehet kipróbálom azt is de előtte dragob age:)
  • Szthomas
    Én a Mass Effect 3-at, a Battlefield 3-at és a Homefront-ot várom a legjobban.
  • mzoli7
    legjobban én is a ME3-at várom, de a witcher 2 az közelebb van, csak azt sajnálom hogy nem lesz szinkronos, de legalább felirat lesz.
    Tényleg, hogy halad a peticíó ?