Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ természetesen jobban belevezet az ME univerzumba, 2. részben nem fogsz érteni sokmindent
PSN ID.: Beegabor
#13768: a FIkÁ-val rossz helyen kopogtacccccc 😊 ki mondta, hogy annak van értelme? 😉
#13770: amennyi játék nem ragad meg elsõre, viszont nagy rajongótábora van. én vok a hunyó, mert nem írtam, h kialvatlan és/ vagy <#duhos2>#duhos2> gamerek hsz-ei thx, no

Just do it :)
Ha én azt mondom hogy a a játék rohadt jó, hangulatos, fordulatos, izgalmas,szerethetõ karakterekkel, viszont más meg azt mondja hogy egy ócska, túlhypeolt lövölde,akkor kinek hiszel?
Tényleg próbáld már ki, aztán eldöntöd hogy kell e. De ha a tesztek, reviewek nem gyõztek meg, hogy ez neked kell,akkor hagyd inkább. "Nem akar átjönni az egész ME2 feeling", nyünyünyünyünyü
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
olyan ME2 fan(ok), aki képes viszonylagosan tárgyilagos érvelésre
nézem-nézem, olvasom-olvasom a teszteket/review-kat/gameplay videokat, de
vhogy nem akar átjönni az egész ME2 feeling
pedig a nyitottságom meglenne
A fõ varázsa gammának egymástól független forrásokból megerõsítve - a játék MINDEN elemét befolyásoló RPG jelleg
a körítés viszont egy langyi Star Wars, Star Gate utánzatnak tûnik csili-vili köntösbe öltöztetve
A kérdés tehát: mitõl annyira addiktív a gamma (a változatos RPG jelleg és az eye-candy graf-on KÍVÜL)?
Csak szólok, az nem érv, hogy "jáccáveleésmegtudodmeeehûûûdepiffpuffihajcsuhajnagyonsirály" 😊
Just do it :)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A Black Ops-ot pl végig se toltam baromira untam már az elejét is csak azért játszottam vele mert unatkoztam de a helikopteres irányítós rész után befejeztem és semmi késztetést nem érzek hogy hát be kéne fejezni, a mass effectel meg úgy vagyok hogy a 16 végigjátszás se volt elég amint befejeztem ez elsõ részt ugrok neki a 2-nek.A cod-nak nincs újrajátszhatósági faktora mármint a singlinek max 2x végigtolja az ember de ennyi.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
"megint bemakkoltál te s*arláma low ge*i"
"ne szólj má be a k**** anyád nekem legalább van barátnõm te lowlife s*ar"
Persze két más kategória, egyik RPG, másik FPS, de mivel év játékáról beszélünk, szerintem mindenképpen az ME2 érdemli pont azért, mert sokkal igényesebb, de valószínûleg a CoD fog nyerni, akiknek a fejlesztõi (treyarch) pont les*arták a játékosokat, egy igénytelen fost kidobtak a piacra, mert tudták, hogy bármilyen igénytelen, mégis a legtöbben megfogják venni.
Én a 10 nuke után kivettem, mert unalmas volt a vége felé a sok bujkálós hogy az utsó kill is meglegyen.
Amúgy nekem pont az hiányzik me2 bõl amit a codban megkapok, a csapatmunka, értve itt hogy haverral játszom TS el. Ezért is BF2 õztem évekig.
ME2 ben döntened kell a karakterek sorsáról, beszélgetni kell, segíteni kell nekik meg ilyenek. És ez neki bonyolult. Nem a CoD-ot szólom le, mert nekem van haverom aki úgy játszott, hogy csak néztem mint Jozi a moziban, de õ belõle sajnos nem sok van.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Egyébként jobban megnéztem az ME 3 trailert...amit a csávó lelõtt, az egy húsbáb volt..szinte 100%...sikerült ma hentelnem vagy 100at, megmaradt bennem hogy hogy esnek össze😄
+most jöttem rá hogy az ME2ben lévõ húsbábok proteaiak voltak...xDmiután sikerült kozelebbrõl szemügyrevennem a egyik egyed fejét😄
Arról pedig nem is tudtam, hogy a doki és kelly is meg tud halni, meg is nézem mindjárt youtubon. 😊
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Vraaanyek: Pontosan milyen furcsa hibákat?
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)