Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Azt akartam kérdezni, hogy az elsõ részben is Liarával volt a románc a 2-ben pedig ha hûségesek maradunk, akkor újra lehet vele. Amikor ittunk a hajó kabinjába mondja hogy vár vissza.
nem kötekedés, baxtatás, de tényleg nem értem.<#nemtudom>#nemtudom>
itt: http://www.destructoid.com/these-mass-effect-plushies-were-not-under-your-tree-today-190302.phtml
Elindítod a me2 launchert majd beállítások és a bal oldali oszlopban ott lesz a save opció ott meg kell kerestetni vele a me1 mentéseit ami a dok/bioware/masseffect könyvtárban van.Utána kezdesz egy új játékot(me2) majd a karakterválasztásnál már elérhetõ lesz az elsõ rész karaktere is.
Mégpedig a nõi shepard szólal meg😊
videó
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A teljesítményjavításnál segíthet a Depth of Field kikapcsolása például, cimboránál az szinte megugrasztotta az fps-t. Motion Blur-t meg eleve érdemes, mert elég csúnya a játékban (minden játékban az), de a legjobb talán a BioEngine.ini-ben körülnézni, a tweakguides-on van egy komplett leírás, azt érdemes megkeresni.
Boldog karácsonyt minden ME rajongónak! 😊
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Csak azt nem értem a Kváriknak miért van sisak a fejükön?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Igen tisztelem, hogy így mindent lefordítasz, nekem nem lenne hozzá türelmem.
Nem tudod, hogy az angol változat honnan szedhetõ le ilyen jó minõségben?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Várom! Illusive Man-es lesz.
Ja és persze Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Az a próblémám, hogy Mass Effect 2-ben mióta feltettem a liarás dlc-t a játék néha beakad 2-3 másodpercre, nem túl súrún, de elég zavaró. <#rinya>#rinya>
Ha valaki tudja hogyan lehetne helyrehozni, kérem írjon. Elõre is köszönöm!