Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
azt tudom, hogy jack et tudtommal szinte bárki mellett meg lehet húzni 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

értem köszi a választ csak érdekelt. Tali az gondolom nem jöhet szóba? maradok hûséges szerintem. Azt szeretném kérdezni ha a végén meghagyom a begyûjtõ bázist nem pusztítom el akkor a társak hogy fognak viszonyulni?

Doom 4
Majd a háromban... xd

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

még egy új képregény !!! http://www.masseffect.hu/archives/1010
Lehet egyszerre mirandával és liarával is érdekes módon miri nem sértõdik meg ha megfekteted liara-t😊

bocsi nincs értelme a mondatnak.
Azt akartam kérdezni, hogy az elsõ részben is Liarával volt a románc a 2-ben pedig ha hûségesek maradunk, akkor újra lehet vele. Amikor ittunk a hajó kabinjába mondja hogy vár vissza.

a középsõ mondatot lehetne kérni ómagyarul is, ezt az újmagyart nem értem.

nem kötekedés, baxtatás, de tényleg nem értem.<#nemtudom>
én most az öngyilkos küldetés elõtt vagyok nemrég csináltam meg Tali küldetéseit Légióval hát az mekkora durva volt. Én hûséges maradtam Liarával csak megígértette velem hogy élve jövök vissza. Aprópó lehet akkor is mással románc?

Végignyomtam most játékot, a küldetés után megvolt Jack, és Tali is, és persze a küldetés elõtt Miranda is... bár most úgy látszik leragadtam Tali-nál. Muhahahaha. Jack kicsit berágott, és csak egy Fuckoff-ra telik tõle. <#taps><#idiota>
nem semmi mindent kitalálnak, egész jó .

SZEG007
Garrus plüs figurák annak aki nem tud Mass Effect nélkül még aludni se😄
itt: http://www.destructoid.com/these-mass-effect-plushies-were-not-under-your-tree-today-190302.phtml

szerintem nem fogsz csalódni 😊 maga a történet nagyon klassz

Ki kéne próbálnom már azt is😊

ja én is emlékszem, jó újra hallani.

gerey
A Kotor 1-ben pedig Bastila-nak adta a hangját.

Azért nem mert nem így kell csinálni😊
Elindítod a me2 launchert majd beállítások és a bal oldali oszlopban ott lesz a save opció ott meg kell kerestetni vele a me1 mentéseit ami a dok/bioware/masseffect könyvtárban van.Utána kezdesz egy új játékot(me2) majd a karakterválasztásnál már elérhetõ lesz az elsõ rész karaktere is.

Sziasztok az alant látható old republic videóban van egy nagyon ismerõs hang😊
Mégpedig a nõi shepard szólal meg😊
videó

Milyen file-okat kell átmásolni a Mass Effect 1 kimentésekbõl a Mass Effect 2-be hogy a Mass Effect 1 karakterrel indulhassak . Mert hiába találtam meg a Dokumentumokba a Bioware mappát ás benne a Mass Effect 1 és 2-öt átmásoltam Mass Effect 1 save mappát a Mass Effect 2-be de az még nem volt elég .
Teljesen úgy beszél, mint jigsaw, mármint nem a szinkronosban, hanem az angol verzióban. Szerintem 😄
hogy jutott neked az egybõl az eszedbe a fûrész?Még ha gears of war lett volna megérteném de a me?

nekem se nagyon.

Doom 4
Nem tom, nekem nem az jutott eszembe, de amúgy ez a videó már volt egy párszor 😄

Csak nekem jutott eszembe errõl 1bõl a Fûrész? 😄
gerey
Harbinger-nek is vannak kivágott szövegei, ebben elmondja mi-miért az emberekkel és reaperekkel.

xbox360-on is leesik a fps, szóval inkább a játék ezen része van megírva szarul.
Pedig bizony jobb az, ha a lore szemszögét nézzük, igazi klasszikus sci-fi. A játékmenet viszont messze nem olyan gördülékeny, de ezt el lehet nézni.
A teljesítményjavításnál segíthet a Depth of Field kikapcsolása például, cimboránál az szinte megugrasztotta az fps-t. Motion Blur-t meg eleve érdemes, mert elég csúnya a játékban (minden játékban az), de a legjobb talán a BioEngine.ini-ben körülnézni, a tweakguides-on van egy komplett leírás, azt érdemes megkeresni.
Nah mivel csak a Mass Effect 2-t játszottam végig és Mass Effect 3ig mindenképpen megakartam alkotni a teljesen saját Shepardemet, nekiálltam az 1-nek. Te jó ég ez 1 fokkal rosszabb 😄 Legfõképpen az idegesít, hogy míg a Mass Effect 2 nagyon szépen fut, az 1nél sok helyen leesik az fps 30 alá, ami rettenetesen idegesítõ, fõleg, hogy az ajánlott konfigurációt is bõven túlszárnyalom. Nincs erre valamilyen optimazációs patch?

Boldog karácsonyt minden ME rajongónak! 😊
igazad van õk meg furák de a kettõben nem sokat lehet hallani 😊

és mindegyiknek nagyon jól megcsinálták a hangját, élvezet õket hallhatni (kivéve talán az elkorokat)
pont most akartam leírni 😊 nekem minden faj bejöt, mindegyiknek van erõssége.

Azért van sisak a fejükön, mert elüldözték õket az anyabolygójukról, és a hajón való élet meglehetõsen kikészítette az amúgy is gyengécske immumrendszerüket. Szondákat pedig az üzemanyagtöltõ állomásokon tudsz venni, ami nagyjából minden rendszerben van, ahova relay.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Szondákat hol lehet venni mert még korábban vettem 6 ot de nemtom már h hol. Már az omegán, fellegvárba meg az Illium om is néztem de nincs.
Nektek melyik faj tetszett a legjobban? Nekem a Turiánok,Drellek,Kvárik.
Csak azt nem értem a Kváriknak miért van sisak a fejükön?
Azt hittem karácsony körül esetleg bejelentik az új dlc-t de eddig semmi, remélem azért mihamarább lesz.

berlinboy6329
ja,azé' írtam,h itt kérdezem,közbe' megnézhetném ott is.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

sok minden klassz dolgot lehet megnézni a F.A.Q oldalon.

berlinboy6329
mire jó a FAQ-.-

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Ám a Harbinger az mi lenne?Vmi Collector vezér,v vmi Reaper,ami irányítja õket?

Kellemes ünnepeket minden Mass Effect rajongónak! 😊
igazad van ott vannak még a aszáriak is. Elég bölcsek meg minden.

Hop nem érdekes, hagyjad, épp sikerült egy nagyon jóminõségû változatot begyûjtenem. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Köszönjük szépen. 😊
Igen tisztelem, hogy így mindent lefordítasz, nekem nem lenne hozzá türelmem.
Nem tudod, hogy az angol változat honnan szedhetõ le ilyen jó minõségben?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Igen, jól érted. <#nyes>
Várom! Illusive Man-es lesz.

Doom 4
Lesz új képregény! Ha jól értem...

Doom 4
Na ez igaz, de most a quariánok, hát technikailag zsenik, de nagyon gyengék, nem hiszem, hogy sokra mennének egy quarián reaperrel. Kroganok meg csak egy kettõ aki nem csak erõs és jó harcos hanem, okos is, illetve a Kroganok nagyon kevesen vannak, és a Quariánok sincsenek túl sokan...

Meg szerintem a quarian faj jobban kivan közösítve alig engedik õket be valahova mert megalkották a getheket a kroganok se az a kimondott nép aminek örül a többi lévén szinte mindegyik vagy zsoldos vagy bûnözõ.

SZEG007
Szerintem Quarian, Batarian, Krogan, vagy az a különleges faj a Liarás DLC-böl jobban kivan közösitve mint az emberek.

Viszont kívánom mindenkinek.

Doom 4
Azt már tudjuk, hogy úgy szaporodnak, és szerintem azért minket választottak, mert mi legyõztünk egyet közölük, illetve mi vagyunk a legvédtelenebbek, mi terjeszkedünk a legjobban és mi vagyunk legjobban kiközösítve a galaktikus társadalomból. És az is kiderült, mert õk maguk nem osztódással szaporodnak, azért nem elég egy ember DNS-e hanem a sokból épülnek föl. Úgy ahogy egy hajóhoz, repülõhöz stb.-hez sem elég egy kis alkatrész, és ha megnézed, nem is kicsi egy kaszás, és eléggé összetett is.

Ja és persze Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Sziasztok!
Az a próblémám, hogy Mass Effect 2-ben mióta feltettem a liarás dlc-t a játék néha beakad 2-3 másodpercre, nem túl súrún, de elég zavaró. <#rinya>
Ha valaki tudja hogyan lehetne helyrehozni, kérem írjon. Elõre is köszönöm!