19778
  • sanya200
    Hát kinek mi engem azért érdekel a crysis 2 de közel se annyira mint a me3,de egynek jó lesz.RPG-ből eddig csak me és fallout3 volt eddig.Meg most a Dragon Age.Deus ex se tetszik annyira eddig de azért majd kipróbáljuk.A tdu 2 meg fos lett ahogy van.Idén csak a ME3-at várom, a the old republic fizetős lesz plusz nem tudok angolul se szóval már 2 okom van rá hogy ne érdekeljen.Jó lenne de nem fizetek érte 6-7000-et 2 havonta.
  • bgabor
    Hát az első rész kamerakezelése miatt véleményt alkotni az egész sorozatról nem vall túl nagy bölcsességre, merthogy a játékok az újabb részekel fejlődni szoktak.
    Amúgy izlések és pofonok, én a the witchert töröltem röhögve a gépről, miután a durva harcművészetes intró után kiderült, hogy a játékban a "harcrendszer" a bal egérgomb nyomogatásából áll. Szerintem az volt egy erősen középszerű játék.
  • csoli31
    Az rpg-k közül kifelejtetted a The Witcher 2-őt (de várom már azt a játékot is, mivel imádtam annak is az első részét). A Dragon Age első része engem nem igazán érdekelt (ki se próbáltam). Ebből kifolyólag nem is várom a második részét se. A többi felsorolt játékok se igazán érdekelnek (legfőképpen a Crysis 2 nem). Talán a Diablo 3 (igaz, hogy eddig egy részével sem játszottam). Az Assassin's Creed sorozatról meg csak annyit, hogy nem kérek belőle. Az első rész kamerakezelése miatt nálam mélyre elásták magukat (még jó hogy kipróbáltam warezban mielőtt megvettem volna).
  • sanya200
    :)
    Nem igazán összeesküvés elmélet ez tény, eddig így volt de ki tudja.Idén nagy harc lesz az év játéka díjért.Csak a BIOWARE 3 nagyszerű játékot tol ki idén. Dragon Age 2(Március), The old Republic(Szeptember-elvileg),Mass Effect 3 (év vége).És akkor még nem is számoltam a ME2 ps3-as változatát.Idén nagy felhozatal lesz másból is persze, crysis 2, dead space2,Deus Ex,Diablo 3...stb
  • bendáj17
    bízunk benne hogy igazad lesz. Felőlem jöhet bármi ami Mass effect :)
  • mike01010101
    Ez már az "összeesküvés elmélet" kategória:) Bár igazad lenne. Mondjuk most annyira nem hiányzik, itt a two worlds 2, 22-én jön a New Vegas DLC és a dragon age 2 demo aztán márc.11 dragon age 2. Mire annak vége itt a AC:brotherhood. De azért jöhet:)
  • Szthomas
    Bízzunk benne!
  • sanya200
    Lehet hamar megkapjuk az utolsó dlc-t.Megnéztem hogy a firepower és az azt követő dlc a lair of the sadowbroker között 1 hónap telt el.
    Firepower pack:2010-08-03 19:15:54
    Shadowbroker dlc:2010-09-07 18:59:01
    Fórumon néztem utána mert én linkeltem be még ncore-on őket és még aznap ahogy megjelent.
    Equalizer pack:2010-05-05
    Overlprd dlc: 2010-06-15
    Ezek között mondjuk lehet pár nap +/- mert a torrentre ebbe az időbe került fel.De itt is 1 hónap van köztük nagyjából.
  • sanya200
    Nekem is eredeti van és a dlc-k törtek semmi hátrányod nem lesz belőle szerintem és tényleg csak le kell futtatni.
    Ha esetleg nem működne akkor itt vannak ezek.
    crack
  • koschwarz
    a shadowbrokerhez a törés az a a "giveme2entitlement" file jelenti? amit letöltöttem, ahhoz leírás nincs, hogy mit kell tenni, csak a torrentoldal fórumán írta valaki, hogy a dlc telepítése után azt kell futtatni, és úgy indul el majd a dlc is. ja, és hogy előtte a játékban offline-ra kell állítani a start után (tehát ne akarjon csatlakozni rögtön a játék indítás után. ez így van? nem akarom az egyébként eredeti játékomat meg az eddigi dlc-ket ezzel esetleg elkurrantani, és újra telepíteni.
  • Szthomas
    Kipróbáltam az új DLC. Szerintem Grunt és Miranda öltözete rendben van, de Talié kicsit jellegtelen. Miranda új ruháját is szoknom kell azért...
  • bendáj17
    köszi majd megnézem én is. Akit érdekel van egy érdekes link, de lehet volt már vga 2010
  • sanya200
    Első kötet magyarul
  • sanya200
    Csak az első könyv jelent meg magyarul A Felismerés címmel.A második könyvet már fordítják úgy tudom.
  • sanya200
    Én telepítés előtt átírtam a registry-ben en-re mert magyarul van fent.Felraktam de nem írtam vissza "hu"-ra a reg-ben.És így legalábbis nálam maradt magyar a shadowbroker is.Vissza is töltöttem 2 helyen is a végét és az elejét is és a párbeszéd liara-val mindkét helyen magyar volt.De a páncél leírása biztos angol azt nem néztem csak írta HEX hogy nála meg angol lett a shadowbroker én csak arra válaszoltam.
  • bendáj17
    akkor működik rendesen? Mit is kellene átírni már elfelejtettem?
  • Rage47
    melyik könyvet fordították le magyarra is?
  • Slashice
    Van az új DLC-hez egy szövegfájl, amiben bizonyos leírások (főleg bolygóké) angolul vannak. Ha lesz időm, megcsinálom, ha addig Mike nem ugrik rá :) bár elnézve a hetemet a "lesz időm" eléggé utópisztikus kijelentésnek tűnik a részemről... :) (gyakorlatilag copy-paste az egész, talán 1-2 új rész van, de abban sem vagyok biztos, hogy új, lehet az eredeti szövegfájlban van benne).
  • sanya200
    Elkezdtem elölről a brokeres dlc-t és mikor liarahoz megyek az infóval ott is magyarul van a felirat.Úgy raktam fel hogy alapból magyar volt átállítottam angolra majd felraktam és ennyi.Nem írtam vissza a registryben magyarra maradt angol de a játék továbbra is magyar.
    Szerintem ne is írjátok át telepítés után magyarra és akkor jó lesz, legalábbis nálam jó.
  • sanya200
    Érdekes nálam magyar:)
    Legalábbis én már végigvittem a Shadowbroker DLC-t de most visszatöltöttem és azután van mentésem hogy legyőztük a brokert még a romantikus rész előtt mikor lehet nézelődni a hajón meg hasonlók.De ott nekem magyar a párbeszéd.
  • JethroHUN
    Csak szólok, h nálam, a pack telepítése után újra angol lett a Lair of the Shadow Broker DLC. És nem sikerült vissza csinálnom még. :S
  • sanya200
    Már megvan csak mikor linkeltétek még nem volt ott:)De a lényeg hogy működik, át kell írni a nyelvet megint de a crack jó hozzá, amivel ment a shadowbroker azzal megy ez is.
  • Rage47
    Alternate Appearance Pack 2 (Tali, Grunt, Miranda)
  • sanya200
    Szintén köszi, de honnan van nézegettem a dlc-nél de nincs ott.
    itt nincs, érdekes
  • Szthomas
    Köszi!
  • JethroHUN
    Király köszi
  • olymind1
    ME2_AltAppearance2.exe
  • sanya200
    Ügyfélszolgálatnál kéne érdeklődni.Szerintem se lesz magyar de a francot se érdekli ez csak páncél max a leírása lesz angol.Majd ha esetleg nem engedné telepíteni akkor addig átírjuk a nyelvet ahogy a liara-s dlc-nél.
  • Szthomas
    Én is megköszönném a linket Sanya! Én sajna nem érek rá figyelgetni szóval köszi előre is!
  • marko37
    Sziasztok megvettem a Mass effect 2 tött, letöltöttem a cerberus hálózatot sajnos újra kellett telepíteni a gépet és most nem engedi letölteni a firewalker-t, mert a kódot nem fogadja el újra, mi ilyenkor a teendő, hogy tudnám megszerezni a firewalkert?
  • bendáj17
    én is megköszönnék egy linket.
  • Hoz_Hun
    Elméletileg nem, gyakorlatilag nem tudom, de PCn úgy tudom nem nehéz megoldani a beszerzést.
  • Hoz_Hun
    Xbox360ra már kinn van. :)
  • Barnez
    Magyar honban is elérhető lesz ez az új DLC?
  • sanya200
    frissítgetem a dlc oldalt óránként vagy amikor eszembe jut, majd linkelem mihelyst kint lesz.
  • mzoli7
    ha valaki megtalálja nyugodtam belinkelheti
  • sanya200
    Hol van már a DLC akarom:)
  • mzoli7
    légió hol maradt ? :D
  • koschwarz
    geek
  • sanya200
    geek?
    Bocsi csak nagyon nem vagyok otthon ezekben az online rövidítésekben:)