19778
  • Szthomas
    Ne is mond, Mako! Piszkosul hiányzott a második részből (nekem legalább is igen)! Wrex tényleg jó arc de én Gruntot is kedvelem, a beszólásaikról nem is beszélve... :D A korgan egy érdekes faj, rengeteg dühvel és fájdalommal...
  • bendáj17
    igen nekem is nagyon bejött az 1. még szerencse hogy azzal kezdtem.
  • Hoz_Hun
    Told végig az ME1-et, és vidd át a döntéseidet. A sztori veri a 2.-t, a vége nagyon EPIC. Kár lenne kihagyni. Na meg ott van a Makozás, ami nekem hiányzott a 2.-ből. Ja és Wrexet ki ne nyírd. Nagyon király karakter. :)
  • Hoz_Hun
    Abban a videóban, tök átverősen az is benne volt, hogy meghalt Tali, Garrus, Wrex, stb. Aztán ők simán túlélték.
  • pisztácia
    Shadow broker, nem blck...:)
  • pisztácia
    Na, végigvittem a játékot. Összes fő és mellék küldiket is. Nagyon jók voltak a DLC-k is, főleg a black broker-es. A végére 25-ös lettem. Persze nem áthozott kari volt, hanem 0ról kezdtem. Óriási game, várom a 3-at:)
  • sanya200
    Úgy hallottam valahol hogy ez csak az első videó ami ilyen állítólag lesz több ilyen is ez csak az egyik lehetőség ami attól függ hogy milyen múlttal rendelkeztél az egyben.De ki tudja a 2. rész teaser videója is akkora átkúrás volt:)Azt hitte volna az ember hogy a geth ölte meg shepardöt erre kiderül hogy a társunk lesz.Annak idején ennél a videónál erre egyáltalán nem gondoltam.Leginkább letaglózott és azt hittem rosszul látok vagy félre olvastam vagy valami de nem shepard tényleg meghalt:(Hála istennek nem végleg.
    Kérdés mi lett a vagyonommal mert volt már 10 millió kreditem azokat bezsebelte a cerberus vagy mi?
  • Hoz_Hun
    Szerintem a képregényben csak Sarennek készítik elő a terepet. Kis háttértörténet, hogy is fűzi be Sovereign. A Turianok mint faj nem hiszem, hogy többet tudnának a Reaperekről mint más.
  • Hoz_Hun
    Szerintem sem csak a földön. Az első vidót úgy hívják Earth. Lehet a többi vidóba jön az összes többi, ahogy épp harcolnak a Reaperekkel és Shepard után könyörögnek. :)
  • Szthomas
    Én még mindig nehezen tudom elképzelni, hogy a turian-ok bármi konkrétat tudnának a repaerekkel kapcsolatban. Lehet hogy titkolóznak, de egymás között azért csak lenne valamilyen kommunikáció ilyen téren, azt pedig valószínűleg a repaerek is figyelik (beleértve a többi faj kommunikációit is). Szóval szerintem sok értelme nincs az ilyen fajta titkolózásnak. Remélem rácáfolnak erre és nem ledöbbent arccal fogadják majd a reaperek érkezését...
  • bendáj17
    igen tényleg nagyon jó lesz látni mit gondol a Tanács. :)
  • sanya200
    Feltéve hogy már rég tudnak róluk csak nem árulják el.Az első képregényben már tudtak a tüskékről szóval lehet csak nagyon titkolóznak.
  • Szthomas
    Azt én is remélem! Megnézném a turian-ok arcát amikor megérkezik hozzájuk a reaper flotta! :D
  • Prof William
    Remélem azért majd a 3 ban nem csak a földön fognak rosszalkodni a Reaperek. Remélem legalább a tanácsfajok "áá nem is léteznek a repaerek" bolygóira is beköszönnek majd. :)
  • Renegade
    ez kibebaszott jól megcsinált videó
  • Hoz_Hun
    Én meg fogom venni, de csak egybe. Addig is a megjelenő részeket letöltöm. Lehetet tegnap jelent meg. Sajnos még nem találtam belőle letölthetőt. Ha valaki talál esetleg linkelje be.
  • sanya200
    én úgy tudtam tegnap kellett volna jönnie de mindegy.Megvenném én is de angolul nem sok értelme lenne, legalábbis számomra.Én valószínű hogy kinyomtatom legjobb minőségbe őket, MAGYARUL:)
  • bendáj17
    én is remélem, ez tök jó hír.
  • Hoz_Hun
    Elméletileg mától kapható az újabb képregény rész. Talán hamarosan lesz "letölthető" változatban is. :)
    Igen, igen, meg fogom majd venni, de csak egyben mint a Redemption-t.
  • Hrisskar
    a forrásom
  • Hrisskar
    Telepítéskor csak magyar nyelven (vagy szlovákul) engedi.
    De utólag át lehet állítani a Data mappában lévő "sku.ini" fájlban az.
    Megnyitod szöveges dokumentumként és a "HUN"-t Átírod "INT"-re:

SKU]
    SKU=
    VOLanguage=INT
    TextLanguage=INT

• Pogacsa--
    A boltban megvásárolható ME2-ben, (múlt héten 2000 volt Tescoban) csak magyar felirat van, vagy lehet választani angolt is?
    Nem néztem még meg...
  • Szthomas
    Én is aláírtam a petíciót. Ennyit már csak megtehetünk az ügy érdekében! Azzal pedig teljesen egyetértek, hogy egy ilyen kaliberű játéknál amiben rengeteg dialóg és egyéb szöveg van egy hivatalos fordítás is nagy segítség lehet, még akkor is ha nem tökéletes...
    Kicsit más:
    Ha Liarával volt románca az embernek az első részben, akkor a Lair of the Shadow Broker DLC után közlékenyebb? Mármint azontúl, amikor feljön a hajóra? Mert más esetben sajnos utána egyáltalán nem lehet dumálni vele.
  • sanya200
    Azért haladgatunk a petícióval már közel 3200-an aláírták ez már azért valami, szeptemberig még akár 5000 is lehet belőle.Mindegy én azért az utolsó utáni pillanatig reménykedek hátha, ha meg nem akkor megvárom a ti fordításotokat.Bár mondjuk nekem az is elég lenne ha csak a párbeszédek lennének lefordítva, a többi ráér később is az nem olyan lényeges hogy melyik bolygón mivan...stb, meg a kódex se az a hú de nagyon fontos.Ezeket még kiszótárazni is ki lehet de a párbeszédet nehezen,sokszor még magyarul sincs időm elolvasni nem hogy szótárazni.
  • sanya200
    Hát valljuk be sokkal könnyebb szerintem egy már meglévő magyar feliratú játékot polírozni javítgatni mint totál nulláról kezdeni a fordítást, nem?Ha meg ennyire nem tetszik a fordítás akkor akár javíthattok is rajta csak ott ahol tényleg nagyon félre van fordítva.Én se tudok sokat angolul de van ahol én is észreveszem hogy mást mond mint ami oda van írva, de sokan kénytelenek megelégedni ezzel is.Főleg az idősebbek akiknek még pl orosz vagy német volt a kötelező nyelv.Nekem sajnos nem volt lehetőségem angolul tanulni.8évig gyűrtem a németet de mára annyit se tudok belőle mint angolból.Szóval nekem marad a magyar felirat abból is tanul az ember valamit, meg a sorozatokat mind angolul nézem magyar felirattal.
  • Szthomas
    Talán tényleg ez az út a járhatóbb, de akkor is igaz szerintem, hogy a magyar feliratra lenne és van is igény, csak legyen igényes.
  • Evoluti0N
    A legszörnyűbb benne, h ezekért a fordításokért a fordítók PÉNZT kapnak. Elég szétnézni a Magyarítások Portálon. Össze vannak gyűjtve egy helyre az amatőr, ingyenes fordításai a játékoknak. A legtöbb olyan jó, h a Mass Effect 2 fordítása elbújhat mellette és mindezt ingyen teszik.
  • Masakari
    Collector bázis szerintem nem kulcs hanem probléma ha megmaradt,mivel a meghagyása renegád pontot eredményezett nem paragon pontot.
  • Szthomas
    Akkor pedig bízzunk a "magánfordításban", ami mondjuk néha (legtöbbször) tényleg rácáfol a hivatalos fordításra...
  • Szthomas
    Mondjuk ez túlzottan is optimista hozzáállás, ugye?:D
  • Szthomas
    De ebből nem azt a következtetést kellene levonnunk, hogy ne is legyen, inkább azt hogy legyen, de igényesebb.
  • Metalmilitiakid
    Igazából anblock beszélek róla, de ahogy a kollega mondta előttem a ME2 sem mentes tőle.
  • Evoluti0N
    A Mass Effect 2 fordítása egyenesen tragédia. Olyan melléfordítások vannak benne, hogy csak nézek.
  • Szthomas
    Az "ilyen szar" a Mass Effect-re akar vonatkozni? Csak kérdezem, mert elég átfogóan beszélsz a dologról, én pedig most konkrétan a Mass Effect szériáról beszélek...
  • Metalmilitiakid
    Ez ebben a formában nem igaz, a legtöbb filmet csak addig nézem magyar felirattal amíg meg nem kell először állítani, mert sírva fekszem a röhögéstől egy olyan fordítási hibától amit egy 2 éve angolt tanuló ember is kiszúr elsőre. Sajnos ami film és játék iparban is egyre többet vannak jelen ezek a silány fordítások, és akkor már inkább ne legyen minthogy ilyen szar legyen.
  • Szthomas
    Nekem nincs gondom az angollal, ennek ellenére ha már valaki kiadott két részt magyarul egy három részes sorozatból miért ne lehetne úgy lezárni a szériát, hogy mindenki kellemes szájízzel távozzon. Nem lenne nagy költség az tuti, főleg egy ilyen mega-giga mamut cégnek, mint az EA. Szóval oké hogy tanuljon mindenki idegen nyelvet, de valljuk be, hogy magyar ember mindig a magyart fogja legjobban szeretni és élvezni.
  • Fpocok
    A magyar fordításnál elvesznek dolgok. Tanuljatok (alap) angolt.
  • Szthomas
    Bocs amiért elkalandoztam.
  • Szthomas
    A Dead Space 2-vel kapcsolatban is okoztak már felháborodást, mivel nyíltan kijelentették, hogy a pc-s változathoz egy dlc sem fog megjelenni, valamint semmilyen más extra tartalom sem. Nem szeretem, amikor egy vállalat ilyen lazán játszadozhat a vevőivel...
  • Szthomas
    Tényleg jó lett a videó! Sajnos azonban én szkeptikus vagyok az EA-val. Ha ő elhatároz valamit, ember legyen a talpán aki lebeszéli, vagy meggyőzi...