Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
Witcher 2 az Pc only, de itt csak egy konzolportrol van szo. Metro 2033-at probáltam csak valamiért vilodztak a texturák ugyhogy nem nagyon tudtam értékelni😊

wedge31
Látom nem játszotad ki a Metro 2033 játékot, esetleg még nem láttál gameplayt a Witcher 2-bõl.

Nagy általánoságban persze igazad van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

SZEG007
Elég nagy tévhitben élsz ha azt hiszed hogy az amugyis kisebb PC-s tábor pár százalékáért(mert ugye többségnek még ott sincs atomerömüve) majd Bioware átdolgozza a játékot, és uj efekteket, extra HD texturákat rak bele. Elözö részeknél se kaptunk HD texturákat ha megnézed Jack tetoválásait, vagy Garrus páncélját ez egyértelmüen látszik.
Ami a legfontosabb érv hogy ne legyen sokkal szebb a játék PC-n pedig az hogy ezzel a konzolos felhasználoikat felboszantanák, márpedig azt nem tehetik meg EA berkein belül.Szoval bizzunk csak abban hogy kapunk egy jo befejezést, grafikátol meg ne várjunk semmit.

Grafika terén innovácio nem lesz amig nem érkezik uj konzolgenerácio.

Hát pletyka vagy nem egy-két sreenshhotnak örülnék.Kötve hiszem hogy úgy nézne ki a 3. rész mint ahogy a ps3-as verzió, hiába ugyanaz a motorja szerintem ez a rész amin a legtöbbet dolgoznak meg az animációk a többit át lehet emelni elõzõ részekbõl.Meg ugye pc-n alapból nagyobb textúrák férnek el mint bármelyik konzolon, remélem tényleg olyan lesz hogy az állunkat keresgéljük.Ha megnézitek az elsõ és második rész közötti különbséget ott is nagy pedig ugyanaz a motor.Remélem a 2. és 3. rész között is legalább ekkora különbség lesz.
A cikk amirõl vitáztok arról szól ha jól emlékszem hogy egy bennfentes azt állította hogy játszott egy me világában egy játékkal ami nagyon jó de ez lehet akár a 2. rész dlc-je is nem azt mondta hogy a 3. résszel játszott.Ha megnézitek akkor a liaras dlc is sokkal szebb mint az alapjáték csak nézzétek meg liara arcát mennyire ki van dolgozva a párbeszédek alatt,mikor meg csak simán beszélünk vele az irodájában ott azért annyira nincs kidolgozva mint akkor amikor a dlc-t zúzzuk.Szóval szerintem némi fejlesztés is belekerült már ebbe a dlc-be is grafika terén.

egyetértek én ezt a hírt csak pletyka szinten kezeltem, bízok benne hogy kapunk még sok infót a megjelenésig.

SZEG007
Mondjuk egy nagyobb volumenö mmorpg-nél csak a cégen belüli tesztidöszak fél évet vesz kb igénybe legalábbis ncsoft negyedéves részvényeseknek tartott koferencián ezt nyilatkozta az Ncsoft fejese Aion-al kapcsolatban. Valoszinünek tartom hogy egy single player játéknak a tesztidöszaka, egy már bejáratott játékmotorral korábbi részekben legyártott hagefektek, texturákkal azért nem igényel ilyen hosszu tesztelést ergo kétlem hogy kész lenne a játék, vagy ha igen akkor már az eladhato extra DLC-ket gyártják.

Vraaanyek
szerintem meg kicsit túl reagáltátok a hír tartalmát, ki hangsúlyoztam, hogy ez csak egy pletyka, egy bennfentes felhasználó véleménye! Az, hogy szerinte majdnem kész a játék, még nem jelent semmit, és mivel ti sem vagytok játékfejlesztõk, így elképzelésetek sem lehet, hogy valójában mi mennyi idõ, csak abból tudunk következtetni, amiket hallunk, csak hogy azok nem biztos, hogy mindig igazak, így valóban nem lehet tudni, hogy mennyi van készen, és mennyit kell még dolgozni rajta, és az mennyi idõ! a lényeg az, hogy kaptunk egy kis reményt arra, hogy talán a napokban újabb infók jönnek, egyszerûen nem kell ezt túlreagálni! a játék 2011 vége elõtt úgysem jelenik meg, és a lényeg ez!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

SZilaJMaGGoT
Szerintem ha kevesebb dev dolgozna több pénzért, akkor hamarabb kapnánk minõségi játékot...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

wedge31
Túlzottan hiszel az ilyen beírásoknak, egy játék kiadásáért nem a fejlesztök a felelösek hanem a kiadók.

Pont az EA híres arról hogy milyen szinten szarik a fejlesztöi fejére lásd Saboteur de más kiadotól mondhatnám az Alpha Protocolt is, ezzel persze nem azt mondom, hogy egy fejlesztö csapat nem követ el hibákat, de sok fontos kérdésbe még csak beleszólásuk sincs.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ez igaz, de akkor is teljesen elképzelhetetlen, hogy egy évvel a megjelenés elõtt már gyakorlatilag kész legyen a játék. Mondjuk, én nem dolgoztam soha több milliós költségvetésû játékon, se filmen, de azért ez a kijelentés elég meredek.
SZilaJMaGGoT
Azér annyira nem súlyos a helyzet mint ahogy te elképzeled. Milyen egészet kell átírni 3 különbözõ processzorra? Az unreal engine alapból támogatja mind3 platformot, nyilván vannak assetes kompatibilitási anomáliák de nem engine-t kell írniuk... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Mindenhol? Hol? Nice duplaregalteregó... <#levele>
Nyugi, mindenhol ezt csinálja... egyszerûen ignorálni kell, és kész.

Gratulálok neked. Te is csak a másik lámázásához értesz -.-
Én csak azt írtam hogy örülnék neki ha...
Ezek a hírek csak PLETYKÁK!!!
Dehogy van kész, most is kalapálják valahol szorgos kóder kezecskék. Esetleg tényleg azt hiszed, hogy a megjelenés elõtt már a pc, ps3, xbox360 verzió is kész, amikor gyakorlatilag három processzorra kell átírni az egészet? Láma.
Illetve szintén megerõsítette õ is, hogy lesz még DLC a ME2-höz:

@truffle will we see more mass effect 2 dlc while we impatiently wait for mass effect 3,lol. 10:09 AM Jan 5th via web

Yes RT @rich_p_dragon @truffle will we see more mass effect 2 dlc while we impatiently wait for mass effect 3,lol.

Azért azt ne felejtsd el, hogy ez egy RPG. És azt sem, hogy nem akarnak beégni a fináléval, hogy mikor kiadják hemzseg a bugoktól.

Hadd idézzek két sort Christina Norman twitterérõl (ME fejlesztõ):

I am celebrating 2011 by playing a Mass Effect game that will probably be released in 2011. 11:55 PM Jan 1st via Twitterrific

I am not talking about me2 ps3! Good guess, but no. 12:30 AM Jan 2nd via Twitterrific

😊

Rendeld külföldrõl, abban tuti van kód. 😊

Why so serious?

Külön csapat dolgozik a DA 2-n és a ToR-on így a megjelenésük nem befolyásolja az ME 3ét. És semmit se szoktak 1 évig optimalizálni.

Why so serious?

Amúgy pedig, CD Galaxis oldalán kint van, hogy lehet zaklatni az EA-t.

A játékkal kapcsolatos felmerülõ kérdések esetén, ide értve a Cerberus Network elérésével kapcsolatos kérdéseket, a technikai segítségnyújtást, szerzõi jogi okokból közvetlenül az Electronic Arts nyújtja, elérhetõség a játék borítóján olvasható, illetve: 06-1/505-9550.

Szóval nyugodtan hívjátok fel õket telefonon és érdeklõdjetek, hogy mégis hol van a cerberus network kártya... (azt ne felejtsétek el mondani, hogy EA Classic kiadásban vettétek/kaptátok)

Igen, egyszer regelheted, és onnantól kezdve a tied 😊 csak elég hülyén fogalmaztak...

Hát ja.Ha van kód....

Marci0115
elvileg egyszer regisztrálhatod a kártya kódot , de többször csatlakozhatsz szerintem

Én is gondolkodtam egy lejjebb linkelt ME2 vásárlásán,de ezek után nem biztos,hogy lesz ebbõl valami.A másik,ehhez kapcsolódó kérdés:azt írják a doboz hátulján:"egyszeri hozzáférési kód a Cerberus Network-höz".Ez most akkor mit takar?Azzal a kóddal,amit amúgy kifelejtenek a dobozból,egy alkalommal csatlakozhatok a hálózathoz?Vagy én magyarázom félre?A #14030-ban linkelt verzióról beszélek.

Rage47
ha elõre emlegeted nekik a fogyasztóvédelmet, még segítõkészebbek lesznek EAnál
Azért az nem biztos! A hibák keresése, javítása, illetve az optimalizáció is elég sok idõt vehet igénybe. + a Bioware most piacra dobja a DA2-t majd a SW: The Old Republic-ot, szerintem addig nem akarnak bas*akodni az ME3-al. Ha ez a 2 játék nem lenne, lehet, hogy jóval elõbb jelenne meg az ME3.
majd meglátjuk mennyire igaz.

Ha az utolsó simításokat végeznék akkor nem lenne még majdnem egy év vissza a megjelenésig...

Why so serious?

Ja, ha pedig a kiadó is elküld, vagy nem segít, és nincs meg a cerberus kártya, annak ellenére, hogy azt a dobozra írták... hát lehet megér egy próbát a fogyasztóvédelem.

Amúgy a bioware profilotokat állítsátok inkább angolra, mert egyrészt kb az 1 része sincs magyarítva az oldalnak, ami meg van, az olyan, mintha megerõszakolták volna a google fordítót.

És a Cerberus Network NEM csak a CE-hez jár. Már jó ideje az alaphoz is, én is úgy vettem (akkor még normál kiadásban). Úgyhogy benne kell lennie, vagy papír alapon (ami ugye nincs), vagy digitálisan (át kell nézni mindkét DVD-t). Ha nincs, akkor pedig a kiadóhoz kell fordulni (EA).

Ja, és a regelt, meg megvett tartalmakat a profile->your registered game promotions-ön belül tud letölteni.

Amit tudni kell: social.bioware.com oldalon regisztrálj, azzal az e-mail címmel, amin az EA fiókod is van (az is lehet, hogy beenged már vele, anélkül, hogy külön regelnél). Majd itt a profile->redeem promo code-n belül beírhatod a BioWare kártyán szereplõ kódsort. A my games->register game-n belül pedig regisztrálhatod a játékod (elõször ezt kell).

Ha pedig valóban valaki felhasználta a pontokat, akkor azért igenis tessék verni a tamtamot az eladónál (vagy a kiadónál, de elsõ körben mindenképp az eladónál).

Akkor mindenképp jelezd a CD Galaxisnak, ha õk nem tudnak mit mondani, akkor pedig a kiadót kell "ütni". termektamogatasea.com vagy a termektamogatas.electronicarts.hu címen belogolsz, és dobsz nekik egy ticketet.

Azért az már nagyon pofátlan lenne az EA részérõl, ha valóban lespórolják a Cerberus Network kártyát...

köszi szépen szerintem is ez az.

mascarun
Gondolom ez akar lenni a kártya!

Google01

Google02

nekem is pont így van én 567 játék boltban vettem de semmilyen kártya nem volt, na majd megkérdezem. Valaki nem tudná felrakni milyen is az a kártya?

Én a helyedben rákérdeznék akkor CD Galaxisnál, hogy mi a tök van. Fõleg mivel a borítón is rajta van hogy benne a kártya.

Why so serious?

mascarun
Nem volt benne!
A disceken is néztem! 😊
Ennyi volt az egész csomag: Link1link2

Mûködik, köszönöm.

Elméletileg kéne benne lennie, én is alapváltozatot vettem, igaz nem CDG-n hanem zavvi-n de volt benne cerberus kártya.

Why so serious?

mascarun
Ez a Bioware pont dolgora is találtam egy másik embert aki ugyanígy járt vele! Neki is úgy érzékelte hogy már valaki felhasználta a pontjait!
Na ilyenkor elgondolkodom hogy minek adok ki pénzt olyan dolgokra amiket letöltök netrõl ingyen és ugyanott vagyok! így meg elbasztam 8000 pézt és ugyanazt tudom csak használni amit a tört verzióval!

mascarun
Akkor miért van ráírva hogy a csomag tartalmazza?

Ö lehet hogy a sima alapváltozathoz nem kaptatok verberus network-ös kártyát, ha a dobozban nincs semmi a lemezen kívül akkor bizony meg kell venned a kártyát is hogy tudj eltölteni az is pontokba, vagy pénzbe kerül.

mascarun
NO!
Én ezt a változatot kaptam meg ma postán! Nem volt hozzá semmilyen cerberus kód és nem is enged be a hálózatba!
+ A megvásárolt Bioware Pontok sem engedi beváltani vayg esetleg nem is jó helyen szenvedek vele!

Amit adnak kódot azzal nem tudsz semmit leszedni csak 1-2 apróbb dolgot ami a ce változathoz jár.Azért találták ki hogy aki használtan veszi meg a játékot az ne tudjon letölteni csak akkor ha megvásárolja a cerberus network-höz a kódot.Aki eredetibe veszi annak ez ingyen van, mármint a hozzáférés.

mascarun
Bioware pontokhoz ezt írja! "Nem lehet megváltani kódot.
hogy a kódot már használták, és nem váltható vissza újra. "

MUHHAHHHAHHAHAHAHAHA.........

Marci0115
nézd meg a lemezen, valami fájl-ban van biztos

mascarun
Azt írja a csomagolás:
Egyszeri hozzáférési kódot találsz a csomagban az Online Cerberus Hálózathoz:ezen keresztül további tartalmakat érhetsz el!
Hát lófasz kód nem volt benne nemhogy aktiváló!