Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
értem néha lassabban jön be néha meg nem. Akkor lehet érdemesebb úgy hagyni?
ha fél perces vagy hosszabb töltési idõid vannak, akkor igen. ha nem, akkor nálad nem jött elõ ez a bug, szóval akkor felesleges, sõt, csak lassítani fog.
"The trees move. Do you not see it?"
én dual core procival tolom akkor csak a cpu 1 elõl kiveszem a pipát és gyorsabb lesz?
én is remélem hogy van benne igazság.
Le van árazva megint a Mass Effect 2 gondoltam szólok, 2490 a cdgalaxisnál, akinek esetleg még nem lenne meg.
Hát én is remélem hogy nem basszák el és a játékidõ is minimum annyi lesz mint a 2-é dlc-el együtt.Nem igazán tetszene ha 10-15h játékidõ lenne, mondjuk ha annyi lenne mint a fallout 3 már örülnék.
Amikor elõjön az indító menü, ott a beállításokon belül van egy rész, ahol a mentések helyét tudod kiválasztani.
Christina Norman, aki a Mass Effect harcrendszerét fejleszti (hogy vezetõ vagy csak sima fejlesztõ, azt passzolom) a twitterén nem régiben azt írta, hogy egy olyan ME játékkal játszik, ami 2011-ben jelenik meg, és utána pedig azt, hogy nem, nem a ME2 PS3-as változatával... 😊 Remélem azért, hogy nem csapják/csapták össze a játékot... bár ez nem vallana a BioWare-re, de az EA eléggé rabszolgatempót képes diktálni, errõl messze földön híresek.
Sziasztok! Lenne 1 gyors kérdésem. Régebben már játszottam a játékkal de, valamiért most nem tudom importálni az 1bõl a mentésemet. Hisz megvannak a save fájlok szépen, de valamiért nem hozza ki a menüben. Valami ötlet?
Köszi elõre is!
Köszi elõre is!
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
dual core procival tolod?
kapcsold le az egyik magot - ctrl+shift+esc, masseffect2.exe-re klikk, set affinity, CPU1 elõl kiveszed a pipát.
ismert hiba, patch-ek természetesen nem javították.
kapcsold le az egyik magot - ctrl+shift+esc, masseffect2.exe-re klikk, set affinity, CPU1 elõl kiveszed a pipát.
ismert hiba, patch-ek természetesen nem javították.
"The trees move. Do you not see it?"
Srácok, nagyon megnõttek a töltési idõk.Tisztánlátás végett:eddig xp-t használtam, kiírtam a mentéseimet, partícionáltam és felraktam a win 7-et.Beraktam a mentéseimet, fel is ismerte a játék, viszont nagyon megnõttek a töltési idõk (akár fél percesek is!).Ez a win7 sajátossága, vagy az enyém?btw 64 bites windows ultimate, minden ''very fucking highon'' toltam pc-n is, nem hiszem, hogy ez zavarna be.Ha valaki tud valami jó tippet, és már nem nézegeti a lentebb linkelt hentait, segíthetne.(Ha meg volt már, akkor kérnék egy komment számot.Kössz.)
Szerintem is érdekes, remélem azért igaz belõle valami gondolok itt pl. arra hogy a nagy része már kész van 😊
De természetesen pletyka hírként kell kezelni!
De természetesen pletyka hírként kell kezelni!
Tudom hogy a 3-nak is van már külön topic-ja, de azért ide másoltam mert szerintem itt többen olvassák. De ha zavar Téged ezután majd odamásolom a dolgokat.
én is olvastam érdekes de semmi konkrét-
OK, azt hittem eltévedtél mert ez nem az a topic.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
a 3-ról mégis mirõl másról
Most találtam:
Az infók a NeoGAF fórumról származnak és pletyka szinten kezelendõk, a BioWare semmit sem tagadott és semmit sem erõsített meg az alant olvasható infóhalmazból.
• A harci és egyéb in-game jelenetek leginkább a mozis hatásra mennek rá. Az illetõ nem látta még a HUD-ot, így konkrét gameplay-beli változtatásokról sem tud beszélni.
• Lesznek visszatérõ csapattársak, de egyelõre nem árulhatja el kik azok.
• Meglepõdött, hogy a BioWare még nem mutatott semmiféle gameplay jelenetet, hiszen a játék már készen van, az elejétõl a végéig lejátszható. Ezt õ is csak úgy fél füllel hallotta, egy igen kedves barátjától az EA-n belül, így gyakorlatilag készpénznek veszi.
Az infók a NeoGAF fórumról származnak és pletyka szinten kezelendõk, a BioWare semmit sem tagadott és semmit sem erõsített meg az alant olvasható infóhalmazból.
• A harci és egyéb in-game jelenetek leginkább a mozis hatásra mennek rá. Az illetõ nem látta még a HUD-ot, így konkrét gameplay-beli változtatásokról sem tud beszélni.
• Lesznek visszatérõ csapattársak, de egyelõre nem árulhatja el kik azok.
• Meglepõdött, hogy a BioWare még nem mutatott semmiféle gameplay jelenetet, hiszen a játék már készen van, az elejétõl a végéig lejátszható. Ezt õ is csak úgy fél füllel hallotta, egy igen kedves barátjától az EA-n belül, így gyakorlatilag készpénznek veszi.
Az lehet, de én taliról beszéltek még mindig 😛
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
liaran nincs hegesztõmaszk csak talin de õ is aranyos😊
Talán a hangja miatt vagy nem tudom.
Talán a hangja miatt vagy nem tudom.
Hát nekem nem túl vonzó az a hegesztõmaszk😛
szerintem is jól nézz ki. Jó hogy kitalálták.
Pedig nem néz ki rosszul a játékba se😊
Nem hiába jöttem össze vele😊
Nem hiába jöttem össze vele😊
tényleg nagyon tud, elég brutál képek.
Ez elképesztõ, én egész idáig úgy tekintettem Tali-ra, mint egy porszívó fejû hangyász nõstényre, tényleg tud a srác!
Én is leszedtem a digital editiont de csak azért hogy ne kelljen a lemezt nyaggatni állandóan, így nem kell kivenni a dobozból ha telepíteni akarom, és nem megy tönkre a lemez.A nyelvet meg simán át lehet írni a registry-ben a liarás dlc telepítése elõtt.
nem rossz kép én még nem láttam.
Állítsd át angolra a profilod nyelvét, és már le tudod tölteni. Ha gondolod leírom, hogy utána mit kell állítani a registryben, hogy telepíthesd, majd pedig egy linket a magyarításhoz 😊
Ha a magyar van meg, az sem nagy kunszt: töltsd le az EA download managert, és a serial kódodért cserében letöltheted a digitális változatot, ahol szabadon választhatsz az elérhetõ nyelvek között.
Tõlem aztán maradhat😄
wrex úgy néz ki ezeken a képeken mint 1 cserebogár<#idiota>#idiota>
ja én linkeltem😊
Ha kell eltüntethetem a lábáról a foltokat.
Ha kell eltüntethetem a lábáról a foltokat.
Nem tudom volt-e már, de szerintem nem baj, ha többször szerepel...

Természetesen, pc-n is elérhetõ, de csak ha nem a magyar verzió van meg a játékból.
nincs hát, bukta volt az összes (PC) dlc Magyarországon
Ez mit takar? "Sajnos ebben a régióban nem lesz hozzáférhetõ a „Lair of the Shadow Broker” tartalomcsomag. Az ebbõl fakadó kellemetlenségért elnézést kérünk."
Nincs honosítva?
Nincs honosítva?
érdekes én nem rég vettem egyet a 567 boltban és csak egy kód volt narancssárga kártya meg nem volt benne, na mindegy.
Természetesen ha most veszel ce kiadást abban benne lesz a cerberus network kódja is egy külön kis narancssárga kártya.
ezek a napi bejegyzések fognak szünetelni, amíg nem jön a köv. dlc a meg a 3. rész.
Lair of the Shadow Broker
800 BW Points
Kasumi - Stolen Memory
560 BW Points
Firepower Pack
160 BW Points
Ha lesz Cerberus Network-öd és nem kell külön megvenned akkor Kasumi helyett lehet:
Overlord Pack
560 BW Points
Én a helyedben viszont vennék még 800 pontot és megvenném ezeket amiket felsoroltam.
800 BW Points
Kasumi - Stolen Memory
560 BW Points
Firepower Pack
160 BW Points
Ha lesz Cerberus Network-öd és nem kell külön megvenned akkor Kasumi helyett lehet:
Overlord Pack
560 BW Points
Én a helyedben viszont vennék még 800 pontot és megvenném ezeket amiket felsoroltam.
A halál csupán a kezdet...