19778
  • bendáj17
    nagyon frankó videó lett.
  • Calver
    ha megnyomod videó beszúrását, alapból ott egy link, ami erre mutat - a legtöbben meg azt feltételezik, h már bemásolták a linket/automatikusan begyűjtötte a vágólapról. elég sokan emlegették már h elmehet a kitalálója a jó büdös picsába a vicces ötleteivel, mivel jó pár embert megszívatott már.
  • SZEG007
    ja elvileg egy husk
  • sanya200
    Hogy a halálba szúrta be ezt a videót, mikor még életembe nem láttam de mindegy.
  • sanya200
    Ez nem tudom hogy sikerült de mindegy itt van mégegyszer.
  • Calver
    ...és a videó beszúrása gomb újabb áldozatot szed
  • Calver
    hát ugye Collector-okat Shepard elvileg elpusztította.
    elvileg.
    legalábbis felrobbantotta/befoglalta az egyik - elvileg az egyetlen - bázisukat...

ó, lesznek itt még szerintem meglepetések.
    [apro]mégmagyarabbul: én szinte biztosra veszem, h fogunk még Collector-okkal találkozni.
  • sanya200
    Ja ezt találtam youtube-on.Me3 petició videó xD
  • Szthomas
    Ami az ME3 bemutatójában van, mármint amit lelő a katona, az mi? Egy husk? Én nem igazán tudtam kivenni...
  • sanya200
    Hát 20 évet nem neveznék rövid időnek, legalábbis saren még csak akkor találkozott a reaper-el amikor Anderson még fiatal volt, de az első komolyabb támadása csak az Eden Prime-on volt.És még akkor se vonta teljesen a befolyása alá, Vermáron mikor beszélünk vele az egyben már majdnem elhitte amit mondtunk, sőt az 1 végén még vissza is állhat a mi oldalunkra.Legalábbis egy nagyon rövid kis időre amíg meghúzza a ravaszt.
    És itt nem vuk-ra gondolok:)
  • sanya200
    Lesznek ellenfelek biztos lehetsz benne, azt ne felejtsük el hogy a reaperek tudnak ám sulykolni is és nem csak lassan gyorsan is, csak akkor az alany hamarabb hal meg.Ha hosszútávon akarnak pl egy vezető pozícióban lévő embert irányítani ahhoz évek kellenek.De nem lepődnék meg ha valaki akiről nem gondoltuk volna hirtelen ellenünk fordul, egy szövetséges akár aki végig a reapereknek dolgozott.Ez lehet akár a Turian tanácsnok is mert ott tesz keresztbe ahol csak tud, meg ő az aki mindig szapul minket hogy hülyék vagyunk.
  • SZEG007
    indoktrinálhatnak maguknak más fajokat is, akár emberek közt is lehetnek beépitett ügynökeik Sovergin elég régota itt volt, és Sarent elég rövid idö alatt sikerült befolyása alá vonni.
  • Szthomas
    Szerintem a begyűjtőkkel már nem fogunk találkozni, bár mondjuk abból kiindulva hogy ők voltak az előző civilizáció, akiket rabszolga sorsba taszítottak könnyen lehet, hogy még van belőlük a különböző reaper hajókon. Viszont eszembe jutott egy földi egység, amit a kollektorok is használtak: Praetorian
    http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100623055958/masseffect/images/a/ad/Praetorian_Combat.png
    Ezeket szerintem még viszontlátjuk...
  • SZEG007
    aztafene de sok post lett:P De legalább nem offtopic:)
  • ferenc001
    A Collectorokon és huskokon kívül nem hiszem lennének más szárazföldi egységeik. Bár bennem egy ideje bujkál a gondolat, hogy valamelyik Reaperben várja pár száz "hibernált" Collector a Shepard általi halált.
  • Szthomas
    Gondolom most meg a husk-okból lesz egy rakás, főleg a Földön. Mondjuk a Reapereknek nincs is szárazföldi haderejük, vagy ti tudtok bármi földi egységről?(persze a husk-okat leszámítva)
  • sanya200
    A geth foltta megközelítőleg 5-10.000 hajóból áll.Egy bolygó leírásban szerepel.Jól elvan dugva.Viszont a getheknek az az előnyük hogy sose fogynak el ha egy ember,quarian,turian meghal akkor volt nincs ennyi, de a gethek csak építenek egy új katonát és kész.Mellesleg meg a Quarianok a legokosabbak a galaxisban az hogy létrehozták a getheket csak baleset volt,nem gondolkodó gépet akartak létrehozni, a határon egyensúlyoztak és beütött a baj.A flottájuk 50.000 hajóból áll és ugyan nem valami hű de jó harcosok de messze eszesebbek bármelyik fajnál.A játékban meg az emberek is majdnem hatalmas bajt csináltak, az overlord dlc ugyebár.Ha kijutott volna az összes gépet az emberek ellen fordították volna,ebben is a cerberus keze van, vagy ott van edi az is egy MI csak korlátozva van, de a játék végére megszűnnek a korlátai már ha úgy fejezed be hogy nem zárod le a történetet hanem nyitva hagyod és utána beszélsz vele akkor elmondja azt is amit korábban nem tudott.
  • Szthomas
    Mellesleg remélem Geth irtásról már nem lesz szó. Az első rész végig arról szólt. A második rész a begyűjtők hajkurászásáról, most ideje végre a valós ellenséget gyepálni...
  • Szthomas
    a gépek nem szoktak hazudni:D
  • Calver
    én is, csak lehetőleg a legkevésbé sem barátságos módon legyen a velük való találkozás

igazából harmadik részre én két dolgot kívánok:
    - Geth irtás, és nem az a "túlromantizálás" ami második részben ment, h jajj mi igazából jó gépek vagyunk, a mestereink kiirtása annak idején csak egy kis belső vicc része volt - nagyon csípte a szemem, h Shep minden szót amit Legion mondott csont nélkül benyalt, és lehetőség sem volt párbeszédben kétségbe vonni a szövegét.
    - Mr. "Ah Yes, Reapers" tanácstag torkán pár warpot lenyomni, konkrétan amíg biotikus energia nem jön ki sugárban a... ööö... ezt inkább nem folytatom.
  • Szthomas
    Mondjuk igaz, de remélem a növények között meglapul pár hajószaggató ágyú is:D
  • Hoz_Hun
    Az azt hiszem az egyik "Liveship". Bellül növények vannak. :)
  • Szthomas
    http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20091129045923/masseffect/images/6/68/Migrant_Fleet_Tali_Trailer.png

Az nem lenne gyenge, ha az a hatalmas gömb befordulna előre és kvázi mint a halálcsillag főágyúja szolgálna. Utána már senki sem merné leszarozni a flottájukat:D
  • Hoz_Hun
    A sötét energiás cuccra gondolsz? Amit a Quarianok vizsgáltak? Biztos lesz szerepe, de hogy kiknek a fegyvere, az passz. Azaz ügynöknő Noverián említi is, hogy a vezetőség aggódik, mert valakik érdeklődnek a sötét enregia felől. Több lehetőség is van.
  • Szthomas
    :D
  • Hoz_Hun
    Lehet megtudjuk az ME3-ban. :)
  • Hoz_Hun
    :D
    EDI: ...Sajnálom Shepard. A Quarian flotta jelenleg nem fogadja a hívásod, mert leköti őket a Geth-el való háború.
    Shepard: Hívd Wrexet. Szükségem van a Kroganok segítségére.
    EDI: Az Urdnot klán vezérét Wrexet megölték egy lázadás során. Jelenleg polgárháború dúl Tuchanka-n.
    Shepard: A fennébe, talán még se kellet volna elpusztítani a Rachni Queen-t...
  • Szthomas
    Én azért megnézném harc közben a batárt! Gondolom van rajta egy-két dreadnaught szaggató ágyú. Elég esetlennek tűnik, de ha erős pajzsa és páncélzata van jó pár lövést benyelhet probléma nélkül.
  • JethroHUN
    és a klíma romboló cucc?
  • Hoz_Hun
    Náluk majdnem minden hajó civil hajó is egyben. Biztos van külön csatahajójuk is, de elvileg mind felfegyverzett. Nyílván a központi hajókat, a 3 "Liveship" (mint a Rayya) nem engednék a csata közelébe.
  • Hoz_Hun
    Igen, de úgy tudom nem az összeset. mindenkép nagy érvágás nekik.
    A Geth bolygók meg azért érdekesek (számomra), mert nem csak símán othagyják őket, hanem ott hagynak rajta amolyan "gondnok" platformokat. Azok nem csak felügyelik, de tisztítják a háborúból visszamardt szenyeződéseket; romokat, mérgeket. Persze erre van saját elméletem, de az csak fikció.
  • Szthomas
    Én a turian-okra leszek kíváncsi

helyszín: Citadel tanács
    Shepard: az általatok mítosznak hitt Reaper flotta ostrom alá vonta a Földet! Ez már csak elég bizonyíték, nem?
    Turian: áh igen, Reaper! Sajnos tévedtünk velük kapcsolatban, de meg kell értened, hogy nem alapozhattuk a létezésüket a te manipulált képzelgéseidnek.
    Shepard: hajlandóak vagytok végre segíteni?
    Turian: sajnálatos ami a Földön történik, de nincs szabad hajónk, mivel a saját rendszereinket is meg kell védenünk a lehetséges támadásoktól!
    Shepard: és csak nézitek ahogy kipusztul a fajunk?!!
    Turian: ti hoztátok magatokra ezt a vészt! Nektek is kell megoldanotok!
    Shepard: mennyetek a ...
    Shepard. EDI, hívd a Quarian flottát...
  • JethroHUN
    A Quarian flotta 50k hajójából biztos h a fele sem hadihajó.
    Ha megnézed a Battlestar Galacticát az teljesen hasonlít rájuk, a flotta nagy része civil hajó volt.
    Ha ME3ban űrben akarjuk legyőzni a Reapereket ahoz valszeg kevés lesz az összes nép összes hajója. Szerintem a gethek vagy a megmentett begyűjtő bázis lesz a kulcs.
  • Szthomas
    Egyértelműen segíteni fognak a végső harcban ha életben hagytuk a királynőt. A tőle kapott üzenet is erről szól.
  • Szthomas
    Elvileg igen. A geth állomás szétsugározta a frissített jelet, amely remélhetőleg "jó útra" téríti a geth-eket, bár a valós hatásról Legion sem mondott semmi biztosat.
  • Masakari
    Az nem tudom eszetekbe jutott-e hogy a raknik fognak elő jönni szerintem..mert ha életben hagytad a queen-t az első részben akkor a 2.ben kapsz tőle 1 üzenetet amit nem lehet máshogy értelmezni:)
  • bendáj17
    de viszont van az a vírus hogy az eretnekek is csatlakoznak a gethekhez nem?
  • bendáj17
    igen érdekes feltevés. Én már mint írtam anno mindenkit szerettem élveztem minden csapattagot. De hát ez csak az én magánvéleményem.
  • Szthomas
    Gondolom stratégiai okok miatt védik a megszerzett bolygókat. Vagy talán egyszerűen elégtétel az őket ért "sérelmekért". Mondjuk nem hiszem hogy a geth-ek éreznek olyat, hogy bosszúvágy...
  • Hoz_Hun
    Engem igazándból az érdekelne, hogy a Geth-ek minek tisztítják és felügyelik az elfoglat bolygóikat (többnyire az egykori Quarian bolygókat). Lévén a Gethek nem a bolygókon "élnek", hanem űrálomásokra költöztek.