19778
-
Szthomas #15338 Lehet hogy lineáris volt, de zseniális! :D -
Slashice #15337 Kérdés már csak az, hogy mikor várható eme DLC érkezése... :) Ha tippelnem kell, akkor március-április környékére tenném a megjelenését. -
Szthomas #15336 Si Deus pro nobis, quis contra nos!
Egyszóval nincs mitől félnünk! :D -
Szthomas #15335 Ha teheted kezd az első résszel! Piszkosul jó hangulata van, teljesen magába szippant! "Sajnos" én is megtapasztaltam, mert bár még csak most vettem elő újra, de már alig bírom abbahagyni! Zseniális! A Makozás is kihagyhatatlan szerintem! Mondjuk utána kicsit keserű szájízzel vezetem a Hammerhead-et, de ez csak részletkérdés... :D -
Slashice #15334 Hiába, ne packázz a Visegrádi 4-el! :D -
Szthomas #15333 Engem szintúgy. Kicsit elkalandoztam a Mass Effect-et újra elővéve, de gondoltam azért mielőtt folytatom bekukkantok és megérte. -
Szthomas #15332 Egy nap folyamán ilyen fordulat! Elég biztatónak tűnik amit találtál Slashice! Remélem tényleg erről lesz szó az utolsó DLC-ben. Vicces, hogy az egész abból fakad hogy nem készítették el lokalizálva a megjelenés csomagot. A lényeg a lényeg, ha találsz valami infót pluszba elküldhetnéd nekem privátban, mert érdekelne. Addig is megyek vissza játszani a mass effect első részével. Remélem Ashley-t újra látom majd, főleg mivel az első részben nagyon megkedveltem... -
bendáj17 #15331 köszi az infót. Már jobb is a napom. Tisztára felcsigázott a téma. -
bendáj17 #15330 mindenképp az 1-gyel kezd teljesen ráépül a 2 sztori szinten is meg minden. Ajánlott az elsővel kezdeni. -
Slashice #15329 Amúgy azt el tudom képzelni, hogy már valamilyen szinten előrehaladott állapotban van a DLC, és a rucis DLC-t ebből a környezetből "emelték ki", ezért maradhattak utalások a DLC-re a TLK fájlban.
A másik pedig, hogy szándékosan, egyfajta "teaser". -
Slashice #15328 Ezt talán nem nagy spoiler (tekintettel a Cerberus napi híreire), de szerepe lesz az SSV Budapestnek... :) -
Slashice #15327 És ahogy elnézem, végre nem egy lineári sztori lesz, mint az Árnyékbrókeres DLC :) -
Slashice #15326 Hoppá, a TEST nevű TLK fájlban további, konkrét infók vannak az új DLC-vel kapcsolatban, párbeszédek. -
#15324 Najo magam megnéztem meg ezt a tlk filet, és valoban van pár uj bolygo leirás. Igazándibol a földhöz elég közeli batarian sectornak a bolygoleirásai találahatok benne amik a játékban valoban nincsenek bent. Valamint ami fontos 1 bentmaradt küldetésnév lehet: "Rescue Dr. Kenson"
És ha Dr Kensonra keresünk a Cerberus napi hirek közt ezt a bejegyzést találjuk riola: http://www.cerberusdailynews.com/?m=20110124 -
sanya200 #15323 Mondjuk nem olvastam el azt a könyvet csak az első kötetet de nem is akarom tudni, csak megjelenik addig magyarul, mielőtt kijönne a 3. -
Hoz_Hun #15322 Tudom melyik zene, de az nincs rajta az ME2 zenei CD-ken. Majd még utánna nézek. -
Hoz_Hun #15321 Az SB-ben eltérő a szöveg ha jól emlékszem, mikor a végső küldetés előtt, illetve után van. Az egyikben a Collectorsokról beszél, a másikban a Reaperekről. Azt is lehet, hogy csak a főküldi után teljesíthetjük ezt. Bár nem negyon hiszem. Inkább ilyen fél információt csepegtetnek, aminek az értelmét csak az ME3 után tudjuk meg igazán.
Ilyen szempontból a 3. regény előnyös helyzetben van, mert az az ME2 után játszódik és az Illusive Man kísérlete kulcsfontosságú lehet benne, az ME3-ra nézve. -
sanya200 #15320 Arra azért kíváncsi vagyok hogy illeszkedik majd a játékba.Úgy értem hogy elvileg ennek már a főtörténet után kell játszódnia nem?Ha a 3. résszel köti össze akkor nem játszódhat még a 2. rész vége előtt, vagyis lehet hogy kell hozzá az hogy teljsen ki legyen játszva és nyitott végű legyen.Legalábbis így van értelme szerintem, mert akkor megint az lesz mint a korábbi dlc-nél hogy a collectorokról van szó a párbeszédben de őket már addigra legyőztük.Azért csinálhatta volna jobban is a BW mert ha úgy fejezzük be hogy nyílt végű akkor is azt mondja miri pl hogy jelentést iktat illusive man-nek mikor már rég felmondott neki.Nagyon kíváncsi vagyok ezt hogy oldják meg, és tényleg úgy lenne csak értelme hogy kelljen hozzá az hogy végigjátszd más különben nem sok értelme van. -
Hoz_Hun #15319 Biztos, hogy kikapnák a BW fórumról. -
Hoz_Hun #15318 Kérjük maradjon számítógépe előtt a CIA ügyneki már útonvannak, hogy kihalgatásra bevigyék. :)
Még is mi bajod származhat belőle. Tedd Spoiler tag-be aztán kész. Mindenki a saját felelőségére olvassa el. :) -
adam0615 #15317 Engem érdekel, (írd le privátban annak aki kéri) tőlem nem fogja megtudni senki esküszöm :) -
Slashice #15316 Egyébként nem lepődnék meg, ha a BioWare fórumán egy ilyen infót egyből cenzúráznának... -
Slashice #15315 Pontosan, ezek olyan infók a TLK fájlban, melyek szerintem véletlenül belekerültek, de még nem aktívak. Az a helyzet, hogy félek tőle, hogyha leírom, akkor abból nagy baj lehet... :)
És igen, a hivatalos fórumon nem foglalkoznak a TLK fájl szerkesztésével, ezt csak mi, közép-európaiak tesszük, és azért, mert nem lokalizálták a LotSB DLC-t, emiatt Gocek készített egy TLK szerkesztőt. -
sanya200 #15314 Hát ő is csak azért vette észre mert lefordította, lehet hogy alapból rejtett a szöveg és nem látszik a játékban, csak akkor ha szerkeszti valaki.Pl a liaras dlc-nél is ez volt, már az alapjátékban benne volt a hanganyag egy része de a játékban azt nem vetted észre.Az is csak úgy derült ki hogy valaki rátalált mert épp szerkesztgette.Azért nincs szerintem a BW fórumán fent ott nem szerkesztik a tlk fájlt mivel nekik az anyanyelvükön van legalábbis a nagy részének.Ha esetleg hülyeséget mondtam elnézést de szerintem csak el van rejtve ez a szöveg a játékban nem látszik külön csak akkor ha aktiváljuk a köv. dlc-t. -
#15313 Én kételkedek benne , hogy uj informácio van következö DLC-röl egy ruhacsomagban, mert akkor már Bioware forumon lenne ennek valami nyoma, de nem látok semmit ott. Viszont ha bemásolnád ide a szöveget akkor egyszerübb volna kitalálni hogy most miröl van szo. -
Hoz_Hun #15312 Nem kell csigázni itt a jónépet. Írd csak le mit tudtál meg. :) -
Slashice #15311 Konkrétan új bolygóleírások, illetve egy küldetésnév :) És azok a bolygóleírások, főleg, mivel van egy megjegyzés hozzá, amit EDI fűz hozzá, több, mint gyanúsak, ha még hozzávesszük pár Cerberus napi hírt :) -
#15310 hogy a fenébe kerülhettek egy egyszerű ruhacsomagba ilyen információk? egyáltalán milyen szöveg van a ruha dlc-ben??:O -
madrid4ever #15309 Sziasztok!
Most szeretném elkezdeni a játékot mert nagyon sok jót hallottam róla!
De szeretnék tanácsot kérni abban, hogy mielőtt elkezdem érdekes-e végigjátszanom az első részt?
Vagy a két rész között nem sok kapcsolat van és egyből kezdhetek a másodikkal?
Válaszotok előre is köszönöm! :) -
bendáj17 #15308 jól mondod nekem is ilyen érzésem volt. -
sanya200 #15307 Hát gyerekek jó ez a dragon age is jó hogy rábeszéltetek tényleg tetszik bizonyos dolgokban tényleg jobb mint a me2.DE valahogy nem tudom beleélni magam teljesen az igaz hogy tényleg érdekes meg jó a történet...stb nehéz abbahagyni de valahogy mégse ragad magával annyira.Lehet hogy azért mert a karakterem nem beszél és így nem jön át teljesen a hangulat.Most vagyok a ME2-ben a végső küldetésnél, és még mindig borsódzik a hátam mikor elindultam a relé felé, és jön az átvezető videó.Teljesen bele tudom élni magam.Ez az egy apróság ami hiányzik nekem a DA-ből.Ott hidegen hagynak a társak valahogy vagy legalábbis nem izgulok/félek annyira hogy mi lesz velük mint a me2-ben.Mikor az első részben választani kellett Ashley és Kaiden között, nem akartam elhinni hogy ez megtörtént hogy meghal az egyik vissza is töltöttem de ugyanaz a végeredmény.A DA-ben egyedül Leliana fogott meg a többi annyira nem Sten az elég tapló tud lenni néga,Morrigen-ről nem is beszélve.Valahogy nem érzem őket igazi csapattagnak nem úgy mint a ME szériában. -
#15306 spoiler tagbe is mehet -
bendáj17 #15305 nagyon érdekel jó lenne tudni. -
adam0615 #15304 Írd le akkor privátban annak aki kíváncsi rá, de nem hiszem hogy akármi gond lenne belőle ha kiírod. :) -
Slashice #15303 Mindenesetre mindenkit megnyugtathatok: nem fogunk csalódni a következő DLC-ben sem :) -
Slashice #15302 Tök durva, mert tudom, hogy:
1) Mi lesz a küldetésünk
2) Hol fog játszódni
3) Mi lesz az apropója a DLC-nek
4) Illetve a korábbi ME2 híreket összerakva sejthető, hogy milyen dolgokra derül majd fény
Ááááááá, de félek leírni, nehogy nyakon csípjen az EA :P -
bendáj17 #15301 igen én is szerettem a meglepetéseket de kiváncsi vagyok rá. -
sanya200 #15300 Spoilerbe mond el ha lehet én szeretem a meglepetéseket:)
Nem akarom előre tudni mi lesz.A bokád nem ütöd meg már a liara-s dlc-t is már akkor tudni lehetett amikor még be se jelentették, ott a játékban lévő elrejtett hanganyagból derült ki hogy lesz ilyen dlc-is. -
Slashice #15299 Ja, és nagy valószínűséggel a kaszásokról is megtudunk egy s mást :) -
bendáj17 #15298 frankónak hangzik kíváncsian várom. Ma toltam újra megint.