19778
  • sanya200
    Ez is érdekes mert Anderson is a tanács tagja akkor miért nem ott van ahol ők?Olyan mintha csak egy bábú lenne és csak elméletben a tanács tagja a gyakorlatban meg le se tolják.
  • bendáj17
    igen elég fura.
  • Szthomas
    Én is mindig lehidalok a turian-tól! Olyan mintha megöltük volna a rokonát, vagy ismerősét és azóta szóba sem akar állni velünk! Mellesleg elkönyvel minket gyenge elméjűnek? Azért elég laza! A tanácstagokat már elrabolni sem lehetne, mivel személyesen már nem is fogadnak minket!
  • sanya200
    Nem kell világgá kürtölni de elismerhetnék végre hogy igazunk van.Elég ha csak shepard és csapata meg a tanács tud róla.Más nem kell hogy tudjon.De tényleg annyira arrogánsak a szalarian és az asari még talán hinne is nekünk de az a turian köcsög mindig keresztbe tesz.
    Azt csinálnám hogy meghagyom a begyűjtő állomást majd szépen elrabolom a tanácstagokat és odaviszem őket, a saját szemüknek csak hisznek.Ekkora félig organikus félig gép dolgot senki se tud építeni még a cerberus se.Plusz megszereztük a 2. rész végén egy reaper hajó tervrajzát vagy mit, joker adja oda az utolsó küldetés után.Meg kolmolyan ha megvizsgálják a soverign roncsát látható hogy olyan ötvözetből készült amit egy faj se tud előállítani még a gethek se, akkor ennyiből a gethek építették a fellegvárat meg a reléket is nem?Mert ugyanabból az anyagból van mindegyik.Fejlettek a gethek ugyan de ennyire azért nem.Ha ilyen anyagot létre tudnának hozni akkor amivel támadtak hajókkal azokat mér volt könnyű leszedni?Csak bele kéne kicsit gondolni és összeáll a kép.Van egy gyanúm hogy vagy tényleg tudják és nem akarják hogy tudjuk hogy tudják.Vagy hihetetlen ostóbák, vagy egyszerűen az egyik tanácsnok reaper ügynök.Nem lepődnék meg ha a Turian tanácsnok beépített ember lenne, nem Saren volt az első és nem is az utolsó olyan lény akiket a repaer irányít.Mert mindenhol keresztbe tesz ahol lehet belénk rúg, az első részben is ha elengedted a rekni királynőt az volt a baja ha megölted akkor meg az hogy biztos élvezed ha kiírthatsz egy egész fajt.
    Azért kíváncsi leszek a képükre mikor megérkezik a reaper flotta a turian főbolygó fölé akkor aztán pattoghat hogy "Ah Yes Reapers", meg akkor amikor megjelennek a gethek és a rekni a mi oldalunkon.Lehet hogy új faj vagyunk a galaxisban de mi vagyunk a legsikeresebb Spectre ügynök, megállítottunk Sarent megmentettük a fellegvárat és mellesleg az ő életüket is nem kevés emberi áldozat árán.Mellesleg akkor hol volt a többi Spectre egyről se hallottam csak az elsőben Nihlus,Saren, a 2-ben meg az az Asari és kész.Annyira hasra vannak esve maguktól de ha nem lettünk volna akkor nem tudnának már vitázni.Szép kis eledelként végezték volna.
  • Szthomas
    Lazák, mondhatom! Mondjuk nem csak velünk szúrtak ki a lokalizációval kapcsolatban! Még szerencse, hogy vannak lelkes "amatőr" fordítók mint például Slashice, akik pótolják az EA által spórolásból (de minek) kihagyott lokalizásált!
  • Vraaanyek
    azért az vicces, hogy nem kapunk lokalizációt, de SSV Budapest-et azért kreálnak...:D
  • Szthomas
    Sajnos még "ha el is hiszik" állapotnál sem tartunk egyelőre :S
  • Szthomas
    A tanácshoz való visszatérés, szembesítés nekem is nagyon hiányzott a második részből! Én is pont erről írtam nemrég, hogy ha már nem állunk kapcsolatban a Cerberus-al és rengeteg bizonyítékunk van miért nem lehet ezzel a tanács elé járulni? Tényleg érthetetlen! Főleg mivel választhatjuk a játék folytatását, de mintha mi sem történt volna a galaxisban. Mondjuk sokan tényleg nem is tudtak az akcióról, de a végére már tényleg elég bizonyítékunk gyűlt össze!
    Mondjuk nekem ehhez is van egy elképzelésem:

helyszín: tanács(öngyilkos küldetés után)
    Shepard: Új fejleményekkel szolgálhatok, valamint bizonyítékokkal a Reaperek létezésére!
    Turain: Áh "reaper", úgy emlékszem ezt a témát már sokszor elvetettük!
    Shepard: Most bizonyítékokkal is szolgálhatok! Remélem végre felfogják mennyire is komoly a reaperek létezése!
    Turian: Shepard, magát mindig manipulálja valaki! Most valószínűleg a Cerberus ármánykodásának esett áldozatul!
    Shepard: ezt nem hiszem el! Hogyan lehetnek ennyire arrogánsak!
    Turian: rendben, hadd lássuk azokat az "úgynevezett" bizonyítékokat!
    Shepard: EDI hasznos információkat raktároz repaerekről, valamint a begyűjtőkről is! Vizsgálják át!
    Turian: nem gondolja komolyan, hogy megbízunk egy Cerberus által létrehozott mesterséges intelligenciában, ugye? Van valami értékelhetőbb bizonyítéka?
    Shepard: ez agyrém! És akkor mivel magyarázzák, hogy átjutottam és vissza is tértem az omega 4 relé mögül! A reaperek IFF-je nélkül nem lett volna esélyünk! Ez is bizonyítja, hogy a relék a reaperek alkotásai! Itt az IFF, amit használ a hajónk! Elemeztessék!
    Turian: ez valami Cerberus-os ármánykodás, el akarják hitetni magával, hogy minden mögött valami ősi gépek állnak! Önt már kétszer is manipulálták Shepard! Először Saren, most pedig az Illusive Man!
    A tárgy pedig egyszerű hamisítvány is lehet!
    Shepard: na ne! Maguk tényleg ennyire vakok, vagy csak nehéz a felfogásuk! Lehet, hogy vétek volt megmentem magukat!
    (a folytatás is valami hasonló lehet:D )
  • SZEG007
    Amugy abba is gondolj bele hogy ha el is hiszik akkor nem kürtölik világgá a dolgot, mert tiszta pánikhangulat törne csak ki, tegyük fel egy meteor tartana föld felé ami hamuvá változtathatja az egész bolygot azt se kürtölnék világgaá , csak akkor vennél rola tudomást te, vagy én amikor már az amatörcsilagászok is detektálták.
  • SZEG007
    MErt szerinted ha egy fantom véleményére szarnak magasrol akkor egy sima szövetségi katona (Ash/Kaiden), Egy renegát C-sec nyomozo (Garrus), egy random Quarian(Tali), egy tinédzser asari kutato (Liara), vagy egy krogan zsoldos(Wrex) véleménye bármit is számitani fog a szemükben? Jaj ne legyél már naiv:)
  • Szthomas
    Ha minden igaz a játék borítóján (vagy kézikönyvében) feltüntetett információs vonalat felhívva lehet igényelni , már amennyiben a játék borítója arról ír, hogy elvileg tartalmazza az említett kódot. Egyszóval ha elvileg kellene benne lenni a felirat szerint és nincs, akkor az információs vonalon nagy eséllyel tudsz igényelni egyet...
  • Me Ga
    Bocsi, szóval...
    Sziasztok!
    Tudnátok nekem segíteni ezzel a Cerberus hálózattal kapcsolatban. Nemrégen vettem meg a játékot (Tesco-s EA Classic), de ebben nem találok semmilyen kódot.
    Kellene benne lennie, igényelnem kell valahol, vagy hogyan működik ez?
    Köszönöm!
  • Me Ga
    Sziasztok!
  • sanya200
    Egyébként nekem valahogy hiányos a 2. rész befejezése, abból a szempontból hogyha legyőzzük a begyűjtőket akkor utána miért nem lehet beolvasni a tanácsnak, esetleg közölni velük hát hogy el is pusztítottuk ám őket vagy épp megtartottuk az állomást.Annyira húzzák ezt a dolgot hogy nem akarják elhinni amit mi már tudunk, a 2. rész folyamán nem kevés bizonyítékra tettünk szert.Ott van a kaszás roncs pl ami ugyan megsemmisült de EDI érzékelői alapján is már több millió éves szóval nem lehet a getheké, vagy a kaszás embrióról szóló adatok?Azokat is át lehetne nekik nyújtani, az omega 4 relé szintén ide tartozik, csak mi mentünk át rajta eddig úgy hogy vissza is tudtunk jönni.És egyedül nekünk van olyan technológiánk amivel ezt bármikor megismételhetjük.És ez szintén egy kaszás vírusnak köszönhetően.Már nem azért de már az első rész végén is el kellett volna hogy higgyék, elég lett volna mindenessel felvenni a Soverign-el vagy épp Virgil-el való beszélgetést, puff még egy bizonyíték illetve ez már 2.Ha meg a gethek alkotása lett volna a fejedelem akkor miért csak 1 nagy hajóval jöttek volna?
    A másik meg azt mondják hogy nem vagyok normális meg hogy csak én beszéltem Virgil-el meg Sovreign-el.Hát nem éppen ott voltak a társaim is, gondoljátok ha csak képzelődnék akkor a társaim ellenem lennének hogy tényleg nem vagyok normális.Ha kicsit is belegondolnának rájönnének ha hazudnák vagy nem tudnám mint beszélek akkor a társaim otthagynának vagy jelentenék hogy nem vagyok komplett.De mindegyik kiáll mellettem és nem azért mert én vagyok a parancsnok.Minden feltétel nélkül elhitte a hajó legénysége is hogy igazam van mármint az SR1 legénysége mind mellettem állt mikor elloptam a hajót.Szóval ha kicsit is belegondolna a tanács a nagy eszükkel az egészbe és esetleg kihallgatnák az összes társamat akkor láthatnák hogy igazam van.Remélem ebben az új dlc-ben be lehet olvasni nekik már nagyon érik a pofon, a végén tényleg felidegesítenek és fejbelövőm az összeset vagy legalábbis rájuk ijesztek, fegyver lehet nálam szóval nem tartana sokáig.
  • bendáj17
    nagyon érdekes lesz az biztos. Én is örülök hogy vissza tértél Slashice és micsoda hírrel. :D
  • sanya200
    Hát igazad van meg nem is.Ha megnézzük a DA-t ahhoz tényleg tartalmi DLC-k jöttek amik nem 2h játékidővel rendelkeztek.Bánom hogy a ME nem élvez ilyen szintű támogatást, pedig igény lenne rá.Sajnos játékidő tekintetében is a ME közel feleannyi vagy még annyi se egy DA-hoz vagy egy Fallout3-hoz képest.De nyilván ennek tecknikai oka van az előbb említett RPG-k egy nagy helyszínen játszódnak amit könnyebb megcsinálni mint sok kicsit.Mert ugye egy sci-fi általában nem egy helyszínen játszódik.És ezt sokkal nehezebb kivitelezni mert nem lehet egyforma a sok helyszín, több erőforrás megy el szerintem a helyszínek kidolgozására a ME-ben mint egy DA-ben.Ott csak 1 nagy van és ismétlődik,mert tuti nem egyszer járjuk be.
  • sanya200
    Shepard nem feltétlenül tudja hogy mikor jönnek a reaperek lehet épp terminus rendszer légvégében volt.A játékban az utazás nem öt perc az omega relélt is 2h volt elérni ha már bent vagyuk a rendszerben persze ha más rendszerben vagyunk ez hatványozódik nyilvánvalóan.De egy hét az sok idő.Mellesleg csak annyit mond a faszi hogy reméli shepard hoz segítséget és utána mutatják a főhőst egyáltalán nem biztos hogy amikor kinéz az ablakon akkor indul el segítségért.Lehet az is hogy pont akkor érkezett meg a fószer ezt nem tudhatja a toronyban.Meg shep elég nyugodtnak tűnt szóval lehet csak a bazi nagy flotta legnagyobb hajójáról néz le épp az ellentámadás előtt.De amúgy érdekesen van összerakva mert a reaperek éppen leszállnak a földre shepard meg épp felettünk az ablakon bámul ki, ez valahogy nem illik össze.Azoknak a reapereknek látniuk kellett volna shepet mielőtt leszálltak Londonban.
    Mindenesetre érdekes kis videó csak van 1-2 aspektusa ami nem passzol, Shepard tök nyugodtnak tűnik meg hogy a francba nem vette őket észre a reaper flotta?Vagy nem is törődtek vele vagy már az egész flotta megpusztult csak az a pár maradt ami épp Londont támadja:)
  • Szthomas
    Hasonló jókat oda is!
  • Szthomas
    Ha a Fellegvár lesz a relé, akkor nem úgy tűnik hogy sikerrel jártunk, látva hogy a Reaperek bejutottak! Lehet, hogy megint történik majd valami Shepard-al és ezért csak késve kapcsolódik be újra az eseményekbe?
  • Slashice
    Na, én mára el, jó éjt mindenkinek :)
  • Slashice
    Mondjuk ez a relé szerintem konkrétan a Fellegvár lesz... :)
  • Slashice
    A másik kérdés, ami a ME3 kapcsán foglalkoztat... megint egy über-veszélyes relén történő áthaladás előtt pár órával fogunk "szerelmeskedni" partnerünkkel? :D Hiába, a stressz... :D
  • Slashice
    Mielőtt kérdeznétek, a spoileres posztom a kérésemre lett eltávolítva :) Ha valaki lemaradt róla, és érdekli, dobjon egy privátot :)

Bár abból a pár sorból, ami itt alattunk van, illetve SZEG007 írásából szerintem bárki képes összerakni a mozaikokat :)
  • Szthomas
    Remélem azért, mert éppen Ashley-vel volt elfoglalva... :D
  • Szthomas
    Az mondjuk tényleg érdekes hogy Shepard hogyan maradt le a támadás kezdetéről, persze amennyiben hihetünk a bemutatónak...
  • Szthomas
    Nem sok olyan cég van, aki ennyi DLC-t ad ki egy játékhoz és mellé nem is kritizálják komolyabban! A BioWare megmutatta a többi stúdiónak valamint a játékosoknak, hogy a DLC nem feltétlenül értelmetlen és idegesítő pénzkidobás!
  • Slashice
    Talán arra is választ kapunk, hogy hol a fenében van Shepard, mikor a Földet támadás éri... habár anno a ME2-höz megjelent első trailereknek nem sok közük volt a játékhoz (pl a rejtőző nem megfigyelt, hanem konkrétan irányított), de ezt a tényt erősíti az is, hogy amit Sam Hulick feltöltött youtube-ra zeneszámot (ez lett volna, ha ő készíti az ME3 zenéjét is), annak a címe "Shepard visszatérése".

Sok itt a kérdőjel még, de már nagyon várom... :)
  • Szthomas
    Erre meg is van az esély! Mondjuk én még pár DLC-t simán el tudtam volna viselni, bár akkor meg lehet hogy besokalltak volna a játékosok!
  • Slashice
    Hát, az biztos... és akkor még vedd hozzá azt is, hogy az előzetes hírek szerint ez lesz az utolsó összekötő DLC, tehát muszáj tartalmasnak lennie... szerintem érezhetően hosszabb lesz, mint a LotSB.
  • Szthomas
    800-ba biztosan fájni fog ha nem többe, főleg látva amit írtál :D
  • Slashice
    Héten szerintem veszek BW pontokat, fel kell készülni a közelgő DLC-re :D
  • Szthomas
    Ennél már csak az lenne a szebb, ha a küldetés előtt a szövetség szólna hogy van egy kis rakomány számunkra, amit fel kellene venni és erre mit látnánk: A szövetséges haderő új tervezésű makoját pakolnák be a hangár fedélzetre (persze nem valami lebegő izét, hanem egy masszív kerekes járgányt bitang komoly fegyverzettel). Persze ez csak egy álom, de hátha a harmadik részben... :D
  • Szthomas
    Főleg ha ilyen hírekkel érkezel! :D
  • Szthomas
    Sajna tényleg vannak ilyen időszakok de örülök, hogy újra jelentkeztél! Remélem a későbbiekben újra sűrűn látunk majd ;)
  • Slashice
    És mellesleg köszönöm :)
  • Slashice
    Hát, ja... egy elég húzós időszak van mögöttem, de túléltem... :) nem mondom, hogy teljesen vége ennek az időszaknak, de ez a hét határozottan feltöltött :)
  • Szthomas
    Mellesleg jó újra hallani felőled Slashice! Mostanában nem látunk itt túl sűrűn...
  • Szthomas
    Ne csináld ember! Felmegy a vérnyomásom! :D
    Amúgy jól hangzik, de bitangul!
  • Slashice
    Ezt egy pillanatra sem vitatom, de nekem hiányzott az, hogy valamilyen döntést hozhass, mint pl az Overlordban a végén, hogy mi lesz a sráccal.

Na, most a leendő DLC, a jelek szerint már kapásból egy döntéssel indít majd.
  • Szthomas
    Sanya nagyban számolgatott itt nemrég és arra a következtetésre jutott, hogy nagyjából havonta jön/jött ki egy-egy új dlc (pár nap eltéréssel). Remélem nem változtatnak a bevált szokáson!