Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok, eredetiben van meg a mass effect 1, a dobozán van, hogy ajándékba jár hozzá ugye a DLC, de nem tudom letölteni, ha megnyitom a linket, az már nem létezik...hogy szerezzem meg??
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Barnez: A következõ a javaslatom: várd meg, míg feltöltik az EAStore-ra a ME3-t, mint elõrendelhetõ tételt, mert ott majd ki lehet választani a listából az elérhetõ nyelveket. És akkor már tudni fogjuk, hogy mi a kiadó szándéka a magyar lokalizációt illetõen.
Ma láttam a boltban hogy a Chip magazinhoz a Mass Effect-et adják ajándékba 😊 A rendes borítója van hozzá (nekem az LV borítós van meg).
Ja fasza kis dlc mindegy elkezdtem az egyet csak az iloszt meg a végjátékot kell újrajátszani, na meg a 2-t😞
"The trees move. Do you not see it?"
Bakker elfelejtettem az egyben megcsinálni a DLC-t áááááá.Nincs hatással a 2-re ha nem fejeztem be?Talán annyi hogy nem kapok mailt hogy hálásak meg minden de meg akartam tartani ezt a mentést😞
Mindegy úgyse jutottam el sokáig a 2-ben lehet újra importálom😞
Mindegy úgyse jutottam el sokáig a 2-ben lehet újra importálom😞
Most van 1200-nál. De szerintem nem fog sokkal feljebb menni az aláírások száma. A napok pedig csak telnek...
hát mikor utoljára néztem 1000-nél volt egy kicsivel több azóta nem néztem.De azért kár érte mert rengetegen játszottak vele, mégis alig írja alá valaki.Ha arra nem volt lusta hogy letöltse akkor aláírni miért az?
Kérdés: Látom, a 10 ezert egyhamar nem fogjuk elérni a petícióval. Valami határidõ után be kéne adni. Ti nektek mi a véleményetek?
Tudom, nem sok értéke a petíciónak, de reménykedni szabad, és valamit tenni azért, hogy sikerüljön.
Elõre is köszönöm kulturált válaszotokat!
Tudom, nem sok értéke a petíciónak, de reménykedni szabad, és valamit tenni azért, hogy sikerüljön.
Elõre is köszönöm kulturált válaszotokat!
igen reméljük legalább ennyit fognak segíteni.
Ha nem lesz hivatalos lokalizálás, akkor már csak abban lehet bízni, hogy nem nehezítik meg a nem hivatalos fordítást... A ME2 megjelenése után is kellett jópár hónap mire készült egy progi a fordításhoz.
És még akkor is hatalmas munka lenne lefordítani a ME3-at.
És még akkor is hatalmas munka lenne lefordítani a ME3-at.
Jaja gondoltam meg már végigvittem a küldit, azért az kemény volt az elején mikor égnek a hullák erre megszólal hogy nem éhes valaki?jack meg rászól hogy még nekem mondják hogy beteg vagyok😊
Hát csak megesik rajtunk a szívük, már ha van nekik.Ha már az elsõ 2 részt kiadták magyarul úgy lenne tisztességes hogy kiadják már a 3.-kat is
Mondjuk az elsõ részt nem õk fordították hanem a cdprojekt de mindegy is én csak örülnék neki ha lenne magyarul is.
Mondjuk az elsõ részt nem õk fordították hanem a cdprojekt de mindegy is én csak örülnék neki ha lenne magyarul is.
Sajnos a közeljövõben nem nagyon várható komolyabb interjú az úrral, egyrészt nagyon elfoglaltak, erre a találkozóra is örültünk, hogy eljöttek, másrészt a lényegi dolgot elmondta, amit én besûrítettem a cikkbe, egyszerûen ezt kijelentette nekik az EA, és ez alapján, nyilván ránk is igaz, Õ személy szerint 110%-ra mondja, hogy nem lesz lokalizálás, azonban, mivel nem az EA szóvivõje, így még bármi lehetséges a jövõben, van még pár hónap, hogy kiderüljön a teljes igazság, de egyelõre ez az állás, ennél biztosabb jelenleg nincs a "piacon"😛
Most egy kicsit máshogy kezdtem el a 2-t grunt és jack-et szereztem be, gruntot bevittem a lezárt területre mégse halt meg.Érdekes azt mondják minden fajra ártalmas a járvány de akkor a véres falka kroganjai mit keresnek ott?A blue-sun érthetõ mert védik a körzetet de a vorchak mikor támadtak a lökött kroganok mér voltak ott.Azért kemény szöveget nyomnak le az elején😊
igen jó lenne errõl többet tudni.
Vraaanyek: Van rá valami esély, hogy azzal a fordítóval egy bõvebb interjút közöljön az RPGames, aki elárulta, hogy miért nem kapunk mostanság lokalizációt? Vagy már ezen információ átadásával is az állásával játszott? (egyébként egyedül ez nem tetszik az EA-ben: legyen gerincük kiállni, és mondják el, hogy ez a szitu, ezért nem lesz lokalizáció. Ne pedig sunnyogjanak, meg mindenféle "technikai hibákat" találjanak ki. Rendben, ne lokalizáljanak, de akkor errõl jó elõre tájékoztassák a nagyérdemût, hogy mostantól nem lesz)
Illetve mennyire mondta 100%-ra, hogy nem lesz lokalizálva a ME3?
Illetve mennyire mondta 100%-ra, hogy nem lesz lokalizálva a ME3?
nem egyszerû véghez vinni.
És úgy gyûjtöttem az xp-t hogy a meko-t nem is használtam, bármilyen ellenfél jött kiszálltam és kézzel lõttem szét úgy sokkal több xp-t ad.De talán elég a 3. végigjátszás nekem nem sokon múlt hogy megkapjam a 3. végén.
Hát nem lesz elég a 2 végigjátszás elmondom neked.Másodikra 59.-kig fogsz csak tudni eljutni mert ahhoz hogy az 59.-tõl elérj a 60.-ra 300.000xp kell.Ami egy komplett végigjátszás majdhogynem.Voltaképp nekem 4 végigjátszás kellett hozzá csak a 4. végigjátszás elején kaptam meg a 60-as szintet és most toltam végig teljesen.Összesen 77-78h volt mire teljesen kijátszottam 60-as szinttel a legnehezebb fokozaton.
Kétszer kell végigvinni, elsõ végigjátszásnál eléred az 50-es szintet, másodiknál pedig mehetsz a 60-ig.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mondjátok már el, hogy hogy a pékbe lehet 60-as szintig elvinni az elsõ részben? én mindent megcsináltam, minden rohadt ásványi anyagot kibányásztam (több volt,mint amennyi kell) minden medált megtaláltam, minden mellék és fõ küldetést megcsináltam, és még így is csak 50-es lett a végén!
Jó kérdéseid vannak, próbáld meg lejjebb venni a grafikát vagy rakj fel új drivert...stb, más ötletem nincs.Lehet a windows-al van gond, nem tudom.
1.02-es a legújabb patch. Ha az is fenn van, akkor nem tudom, h mi lehet a gond.
Mikor új játékot kezdek akkor elkezd töltõdni és le fagy.Ez miért van??Nincs valami patch ami javítja.
Hát nem a legjobb, ismétlõdõ helyszínek bolygók...stb de maga az rpg rész nagyon jó csak a játékmenet és a játéktér kidolgozása nem a legjobb.Amúgy ennek ellenére tetszik de már kezdett unalmas lenni,nem hiába csak 6-7 alkalommal vittem végig.A 2-t meg már vagy 15-16x.
Nem frusztráló, simán szar, idióta és repetív.Én is gondolkodtam, hogy végigviszem, de a Virmiren meg az Iloson kívül nem tetszett egyik helyszín se.(Elõbbinél dráma próbálkozást szeretem, iloson meg a párbeszéd viszi fel.Noveria meg Feroson szép a környezet, de itt ki is fújt az összes pozitívum.)
én se tudom mi lehet a gond vele 😊
Hát akkor nem tudom mivan, mivel teljesen kijátszottam a játékot nem csak szaladtam elõre végig hanem megcsináltam az összes mellékküldetést és a nyersanyagokat is összeszedtem nem a totál összes nyersanyagot de mindegyikbõl elértem a minimum 20-at, némelyik még több is.A medálokat is megszereztem azt hiszem.De most kipróbálom mivan akkor ha 50-est importálok.
én 60 szintût importáltam és 60000 nyersanyag meg 300000 kredit és 6 szint ha jól emlékszek plusz sok képesség közül választhattam.
Nem feltétlenül kell ME2 karaktert újrajátszani. Ha egyszer végigjátszottad az ME2-õt, akkor a következõ új játék indításánál (ME1-2 import; teljesen új játék) kiválaszthatsz az elõzõ játékban lojális csapattársak spec. képességei közül egyet.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Emlékszek hogy kaptam 1 képességet bónuszban lehetett választani tölténytípus, pajzs meg ilyenek de akkor az lehet akkor ha egy me2 karaktert játszol újra.
Valamit nem értek importáltam a másik 60-as mentést de ugyanazt kaptam a me1 mappában csak a mostani 60-as szintû mentés van a többit addig kivettem a mappából.De ugyanúgy 10.000 nyersanyag és 5-ös szint, 150.000 kredit és nincs bónuszképesség.Emlékszek rá hogy kaptam valamikor 300.000 pénzt és 60.000 nyersanyagot, akkor az lehet hogy akkor van ha a 2. részt ha újrajátszod ugyanazzal a karakterrel akkor kapod meg ezeket, vagy az 50-es szintnél?
Hm. Milyen bónusz képesség jár akkor ha 60-as szintû karit importálsz?
xD 1 majdnem 1 évre pontosan értem el a 60-as szintet tavaly 1.14-én értem el a szintet csak nem fejeztem be a játékot, mert a 3.vagy 4. végigjátszás elején értem el.Most folytattam azt a mentést, vagyis inkább befejeztem a játékot teljesen.De most értem a végére 3 nap híján majdnem kerek 1 év.😊Érdekes viszont hogy az elõbb 60-as szintet importáltam a 2-be és alig kaptam valamit, de a korábbit importáltam véletlenül és csak 10.000 nyersanyagot meg 150.000 kreditet kaptam de bónusz képességet nem😞
Most kezdhetem elölrõl az importálást😞
Most kezdhetem elölrõl az importálást😞
nekem egyenlõre elég volt, kicsit frusztráló legnehezebb fokozaton.Alig sérül az ellen hiába van a legdrágább fegyver meg lövedéktípus.
az tényleg nagyon nagy lett, amikor kutatják Shepardöt. Kedvem szótyant újra játszani
Na most értem végig az elsõ részen kemény 77h volt a totál 60-as szint kijátszása.És a befejezése még most is nagyon tetszik van olyan mint a 2-é, azzal a különbséggel hogy a 2-ben úgye a többi csapattárs is kiveszi a részét a jóból.De az egynek is nagyon epikus a befejezése fõleg mikor nem lehet tudni hogy shepard túlélte-e vagy nem😊
Itt (http://dotyo.fw.hu/) van egy .zip, abban benne van az angol és a magyar.Instal infók a fileban.Innen ''angolosítottam'' én is a CE-met, mûködik.
Leszedtem valami magyarosítás patchet majd felraktam, és amikor kezdek egy új játékot akkor elkezd töltõdni majd lefagy.
Nekem is mindegy teljesen szinte csak az alapot szoktam használni gyújtó-fagyasztó, néha elviszem garrust a páncéltörõ lõszer miatt de azt is csak a játék vége fele kapod meg mikor teljesíted a lojality küldetését.
tök jól leírtad, érdekes én is általában mindenfélét használtam.
ha szintetikus ellenfelek ellen mész (Talival kapcsolatos küldetések pl) akkor Disruptor a nyerõ - ehhez bõven elég ha Zaeed-et cipeled magaddal, és õ adja az egész csapatnak.
Warp Ammo messze túlistenített, mivel shield-ek ellen semmit nem ér - a legjobb választás ezért Incendiary (ha bejön, ahogy meggyulladnak a mobok és nem tudnak semmit csinálni jó pár másodpercig) vagy Armor Piercing (nagyobb sebzés). ezt megfejeled Warp képességgel (Miranda pl), és rögtön ott vagy, h instant lekapod az ellenfelek barrier-jét - ezért tartom feleslegesnek Warp Ammo-t.
ezek közül szvsz AP a nyerõ választás - nem csak a magasabb sebzés miatt, hanem mert Garrus egyik képessége, és Garrus bizony szabadidejében rengeteg segget rúg szét... magyarul: a többi képessége is táp és hasznos, és az egész csapatra kiható AP Ammo már csak hab a tortán.
Warp Ammo messze túlistenített, mivel shield-ek ellen semmit nem ér - a legjobb választás ezért Incendiary (ha bejön, ahogy meggyulladnak a mobok és nem tudnak semmit csinálni jó pár másodpercig) vagy Armor Piercing (nagyobb sebzés). ezt megfejeled Warp képességgel (Miranda pl), és rögtön ott vagy, h instant lekapod az ellenfelek barrier-jét - ezért tartom feleslegesnek Warp Ammo-t.
ezek közül szvsz AP a nyerõ választás - nem csak a magasabb sebzés miatt, hanem mert Garrus egyik képessége, és Garrus bizony szabadidejében rengeteg segget rúg szét... magyarul: a többi képessége is táp és hasznos, és az egész csapatra kiható AP Ammo már csak hab a tortán.
"The trees move. Do you not see it?"