19778
-
Slashice #15297 Ja, és jónak tűnik a DLC témája, sanszos, hogy rendezhetjük a másik szerelmi szálunkat is :) -
bendáj17 #15296 nem hiszem hogy gond lenne belőle. -
Slashice #15295 Hoppá! Elkezdtem lokalizálni a ruházati pakk TLK fájlát, amiben új bolygóleírásokra leltem, és egy küldetés névre, amiből kiderült számomra, hogy mi lesz a következő DLC :) Szerintetek, ha ezt mondjuk itt leírom, és ezáltal közzé teszem, megüthetem a bokám? :) -
sanya200 #15294 Ez miért baki persze hogy tudta ha összeáll Sovreign-el akkor nem marad meg a Spectre Status de addigra már erősen a sulykolás hatása alatt állt szóval már nem teljesen volt önmaga. -
mzoli7 #15293 ha már a fantomokról volt szó, megint újra olvastam a regényt és találtam egy elég nagy bakit : "...Saren tudta, hogy ettől még kísérteti státusza sem mentheti meg." -
sanya200 #15292 Nem persze hogy nem de nem fordíthatja ellenünk a hajót mert már nem tudja irányítani Edi-t semmilyen módon.Mondjuk itt jön képbe az hogyha mirandára hallgat illusive man akkor kaptunk volna egy chipet és ha nem tetszik neki valami akkor egy gombnyomás azt nekünk annyi.Bár ki tudja lehet kaptunk csak nem mondják el:( -
Szthomas #15291 Az EDI által szolgáltatott információk hasznosak lesznek a szövetség számára. Mondjuk szerintem ennyi információ sem lesz elég ahhoz, hogy felszámolhassák a teljes Cerberust és elintézzek az Illusive Man-t. -
sanya200 #15290 Ugyan mit tudna kezdeni velünk az illusive man.Megállítottunk Sarent, a Begyűjtőket, meg halomra lődöztünk annyi zsoldos csapatatot hogy megszámolni se tudom, nincs annyi bátorsága hogy kikezdjen velünk, plusz ő is tudja nagyon jól hogy egyedük nekünk van esélyünk megállítani a reapereket.Ezzel csak magának és az emberiségnek ártana ha eltenne minket láb alól meg tuti hogyha ez megtörténne a társaim átüldöznék az egész galaxison is, ott van liara akkora befolyással mint amekkora neki van hogy ő a shadowbroker hogy egy laza üzenettel hazatudná vágni az egész cerberust úgy ahogy van.A hajó se áll már a játék végén illusive man befolyása alatt mivel a reaper IFF vírusának köszönhetően EDI öntudatra ébred és kikerül a cerberus irányítása alól, azok a gátak sincsenek már meg benne amik miatt megtudta tagadni a cerberusról szóló információkat.Mindent el tud mondani a szervezetről hogy hány sejtből áll vagy hogy hol építették a normandy sr2-t és hogyan.De ezekre csak akkor derül fény ha nem zárjátok le a játékot a végigjátszás után és a hajón beszéltek joker mellett EDI-vel is. -
Szthomas #15289 Egyetértek! A tanácsot én sem kedvelem de nem rossz dolog ha a törvények esetleges áthágásáért nem kell felelnünk senkinek, csak a tanácsnak és ők sem ítélkeznek felettünk, maximum kifejtik a rosszallásukat, vagy az egyetértésüket az esettel kapcsolatban. A Cerberus sajnos koránt sem lesz ennyire engedékeny, szóval szerintem ők nem mondanak le a Normandy SR2-ről! Bár mondjuk egy fantommal kikezdeni, aki a tanács keze... -
sanya200 #15288 Viszont áthághatod a törvényt ha az kell hogy elkaphass xy emberkét.Pl noverián ha ugye mikor megölöd azokat a kenőpénzért dolgozó zsarukat, akiket anoelis bérelt fel.Simán lecsukhatnának hiába volt igazad ha korrupt ha nem akkor is rendőr volt, vagy amikor a feroszon fejbe lövöd az exogeni vezetőjét akár azért is.Önbíráskodás néven.Ezért jó a Phantom státusz mert nem kell megindokolnod miért tetted vagy ha meg is kell nem csukhatnak csak úgy le, de ha csak egy sima mezei alliance katona lennél rég hadbíróság elé állítottak volna.Pl azért mert elloptad a Normandyt hogy elmenj Saren után az Iloszra, ezért nem mindegy, hogy milyen jogaid vannak. -
#15287 ez hogy fantom vagy az csak egy titulus tulajdonképpen sok elönyét nem láthattuk, hiszen még a fegvereket is magunknak kell megvenni,söt igazándobol csak hátránya volt hiszen minden döntésünkbe beleköteöttek:P -
bendáj17 #15286 egyetértek az újságírót is milyen klasszul meglehetett ütni :) -
sanya200 #15285 Hát én se kedvelem őket elhiheted, de nélkülük pl nem lennénk fantomok, csak 1 kis senki katona.Ennyivel tartozunk nekik legalább, én Udinát jobban rühellem elárult az a szemét.Különben is ő nekem nem parancsolhat a törvény felett állok egyedül a tanácsnak tartozok engedelmességgel, neki nem.Ha akartam kitörhettem volna ott helyben a nyakát, max megfosztottak volna a státusztól.De kár hogy nem volt rá lehetőség hogy jól pofán vágjam a szemétládát kis senki szarházi hogy jön ahhoz hogy ugráltasson?De ami késik nem múlik a 3-ban remélem lesz rá lehetőség, ha már a riportert pofán lehetett vágni akkor őt is simán. -
#15284 hát én kinyírtam a tanácsot^^ -
sanya200 #15283 Mondjuk már csak azért is érdemes megmenteni a tanácsot hogy lássuk a képüket amikor megjelennek a reaperek.Ha még ezután se hiszik el feldugom nekik a mindenest:)Mondjuk Legion szereplésétől többet vártam volna, ha elvisszük tali tárgyalására ott tényleg balhé lessz.De ha elvisszük a fellegvárba semmi se történik.Mintha ott se lenne, már nem azért de amikor először visszatérünk említik hogy geth beszivárgás meg miegymás aztán mikor meg őt is visszük még csak meg se kérdik hogy "What The Fuck"(remélem jól írtam:), de még ha a tanács elé visszük se történik semmi, pedig beszélhetne velük hogy a reaperek léteznek és el kell hogy higgyék mert egy gép nem tud hazudni, manipulálni...stb ez mind emberi vonás.Szóval ez a rész így el lett kúrva szerintem, még a civilek se lepődnek meg hogy egy geth van a fellegvárba mikor 2 évvel ezelőtt meg majdnem elfoglalták az egészet.Szóval nem tudom vagy nem lett beletervezve legion és csak utólag találták ki, vagy nagyon elkavartak valamit nála, ha jól tudom elvileg úgy lett volna hogy minden társ elérhető lett volna azonnal és nem lett volna korlátozva hogy kit szerzünk be először.Erre utal az is hogy rengeteg rejtett párbeszéd van benne amit csak akkor lehet elérni ha csalunk, és átírjuk a gibbed save editorral hogy az elején meg legyen már minden társ.Mert akár legionnal is meg lehetne menteni garrust, vagy talival.És ezzel tényleg az a baj hogy lemarad az ember róluk legiont pl csak a legeslegvégén kapjuk meg pedig ha vele mentjük meg Talit igen érdekes szituáció alakul ki:)Csak ennek az az ára hogy a legénység vagy oda veszik vagy tali nem lesz lojális,mert nem lesz már idő az ő tárgyalására is elmenni.Legion beszerzése után 1 küldetésre van idő ami alapesetben arra elég hogy lojálissá tegyük, most akkor vagy ő lesz lojális vagy beszerezzük talit, vagy megcsinálunk mindent de akkor a legénység megpusztul. -
sanya200 #15282 xD
Hát majd kiderül a 3. részben hogy mi lesz annak az ára ha nem mentjük meg a tanácsot.Egy háborút is el tudnák képzelni, a turianok biztos nem néznék jó szemmel hogy csak mi vezessük az egész fellegvár uralta űrt.Azért még jócskán új faj vagyunk a galaxisban a 3 tanácstag már több 100 éve kézben tartotta a galaxist mikor még az emberek csak szekeres kocsival közlekedtek.És ez érvényes a többi fajra is.Szerintem többet ártana mint használna,nekünk se tetszene ha jönne egy új faj aztán pár 10 év alatt átvennék a tejhatalmat.Szerintem szimplán nem ismerné el egy faj se hogy az emberek vezessék a tanácsot.
Azért az érdekes hogy ha pl garrust viszed meg mondjuk wrexet az utolsó küldetésre akkor garrus javasolja hogy hagyjuk veszni a tanácsot.A szöveg itt mindig ugyanaz tök mindegy kit viszünk magunkkal valamelyik úgyis javasolni fogja a renegade megoldást.
Most hogy így játszok a dragon age-el észrevettem hogy a me-ben tényleg mintha nem is élnének a karakterek, teljesen más a da-ben ott pl szimplán ellenünk is fordulhat vagy faképnél hagyhat ha nem tetszik nekik a döntésünk. -
bendáj17 #15281 érdekes :) Az apartman nekem is kimaradt. -
#15280 Ah yes... "Reapers..."
-
Evoluti0N #15279 Én is mindig megmentettem, így nem tudom biztosra, de ha jól tudom, akkor csak emberek lesznek a tanácsban, akik még fogadni se hajlandóak. -
Szthomas #15278 Most jutott valami az eszembe:
Ha nem mentjük meg a tanácsot az első részben, akkor mi van?
Mármint ez hogyan befolyásolja a második rész citadel-ben játszódó részét? Én mindig megmentem a tanácsot, mondjuk néha legszívesebben... -
Szthomas #15277 Most már biztos hogy a napokban újrakezdem a Mass Effect első részét és egyúttal megpróbálok erőt venni magamon és végigjátszom az említett DLC-t is. Mellesleg tényleg jól fog esni egy kis makózás, meg "Ashley-zés" :D -
Szthomas #15276 Engem is váratlanul ért a hír! A Pinnacle állomás végigjátszása után kapja Shepard. Én nem játszottam végig mivel hamar ráuntam, szóval nekem ez eddig kimaradt... -
sanya200 #15275 Ez mi ez?Bocsi kicsit leamaradtam de mióta van Shepardnek Appartment-ja?
Sose láttam pedig kijátszottam az egyet vagy 7x.Vagy ez a Pinaccle station dlc-hez kötődik.Azt nem szoktam felrakni mert nem láttam értelmét.Meg bejártam az összes bolygót keresztül kasul még az összes lelőhelyet is megkerestem de ezt tuti nem láttam még.HOGY MIK VANNAK. -
#15274 ez is mekkora zene:) felemelő -
#15273 Ám lejött a mass effect 1, és lassan kezdem is. :) -
#15272 Nem, nem erre. De ez is nagyon jó zene. Akkor más a kettő. nekem az kéne mikor befejezel egy küldit, és a háttérbe van a rejtőzködő csávó. -
#15271 erre gondolsz: http://www.youtube.com/watch?v=9fk9Y0BSdqc -
#15270 Nekem az a zene kéne, amikor megcsinálsz egy küldit, és a rejtőzködő embert mutatja. Meg persze a küldetés eredményeit. Assze az a zene szól akkor is, mikor megkapod a Normandy hajót. Ismeri vki? -
#15269 Zaeed-hez kell a DLC is, és akkor Omegán fog rád várni.
Morinth-ot Samara lojalitás küldetése közben gyűjtheted majd be - ha van elegendő (pofátlanul sok) renegát/paragon "pontod". -
#15268 zaeed massanit hol lehet felvenni csapattagnak? és Samara lányát fel tudom valahogy venni a csapatba? -
Szthomas #15267 Szerintem azért van egy-két egész komoly szám a második részben is:
Suicide Mission -
csoli31 #15266 Tudjátok az a bajom, hogy csak ez az egy zene van, ami igazán meg tud fogni még játékon kívül is a második részből. Nem mellesleg ez egy DLC zenéje. Bezzeg az első rész zenéje! Azt még játékon kívül is tudom élvezni (nem minden számot). -
bendáj17 #15265 egyetértek. Imádtam és nagyon várom milyen lesz az utolsó. -
#15264 én is végigjátszás után leszedtem az OST-t:) -
#15263 én Asht kinyirtam, szal nem lehet rajta a sor:D -
Szthomas #15262 Remélem az utolsó Mass Effect 2-es DLC is ütős lesz! Remélem most már Ashley-n a sor... -
Hoz_Hun #15261 Ezzel egyetértek. A legjobb DLC amivel valaha találkoztam. -
Szthomas #15260 A Shadow Broker minden részlete zseniális! Amikor leszálltunk a hajóra majdnem eldobtam az agyam! A hangok, a látvány, a villámok. Na itt azt mondtam, hogy ez már valami! Sikerült egy kicsit überelni az első rész fenomenális hangulatát! -
Hoz_Hun #15259 Ha valakit érdekel a Shadow Broker theme akkor itt van. Szerintem nagyon jó.
Lair of the Shadow Broker -
Szthomas #15258 Vagy esetleg a Kasumi-s DLC villája! :D