19778
-
Hoz_Hun #15137 A Geth flotta méretét nem lehet tudni. Ami van is szét van szórva. Ráadásul két frakcióra bomlottak. -
Szthomas #15136 Én a Geth flotta méretére lennék kíváncsi, mert arról nem tudni semmit egyelőre. -
Szthomas #15135 És mi a helyzet az emberekkel és az általuk favorizált virtuális intelligenciákkal? Akárhova néz az ember csupa megbolondult vi, ami öldösi az embereket. Ez talán kevésbé veszélyes? Amiket írtál abból azt szűrtem le, hogy nem túl sok Mass Effect-es nép van, ami eleget tesz igényeidnek... -
#15134 Én is kinyírtam, azóta sincsennek rémálmai:D
Am hogy a picsába lehet ennyit vitatkozni egy fiktív történeten? Jedi Vs. Shit flémet nem akartok indítani???:D (Tudom az nem tartozik az ME2 kategóriába.) Meg azt se értem hogy lehet egy relatív emberi tulajdonságokkal felruházott fikciót utálni... -
Hoz_Hun #15133 Ezen vitatkozhatunk, de jelenleg az egész Alliance-nak nincs annyi hajója. A hajóik lassúak, de jól felfegyverzettek, amúgy nem mind csofi. Folyamatosan upgradelik őket, fejlesztenek és adaptálják az új technológiákat. Ráadásul ilyen nagy számban az utánpótlásuk is megoldott. A Quarianokkal nem az a baj, hogy az űrben nem tudnának fellül kerekedni bárkin, hanem hogy a közelharcban nem jók. Bolygókat, de valószínüleg nagyobb űrálomásokat sem lennének képesek elfoglalni. -
#15132 Szerintem azt a 300 éves elavult toldozott foldoztt Quarian flottát egy egyesitett Turian flotta elintézné lazán. -
#15131 Drell-ek kétlem hogy bármiféle szerepet kapnának a reaperek megfékezésében max Tahne ott lesz a csapatban és velünk harcol.
Korganok döntésedtöl függöen lehet hogy lesz sulyuk a reaperek elleni öszecsapásban, de hogy mire lesznek képesek, hát max harcolnak az indoktrinált emberekkel a földön, de attol még reaper ürhalyokat nem fognak megsemmisiteni:)
ÉS azért se kell hasonlitgatni öket mert a Drell-ek, és Krogan-ok két primitiv faj még az ürrepülést se fedezték fell amikor már kihalás szélére kerültek. A Quarianoknak azért már lehetett volna annyi eszük hogy nem szabaditanak ekkora problémát a galaxisra, de nem ök lusták voltak bányagépet kezelni, és minden melot robottal végeztettek hát igy jártak. -
Hoz_Hun #15130 Sidonis elmondja, hogy kényszerítették rá és azóta is rémálmai vannak. -
Hoz_Hun #15129 Hát pont hogy nagyon is életképes és találékony egy faj! Megalkották a Geth-eket, olyan AI, ami jelenleg kisöpör mindenkit a területükről. Túlélték a velük való harcot és 17 millió Quarian életben tart egy masszív 50.000 hajóból álló flottát (akikbe jelenleg senki sem mer belekötni, ha valaki csak megközelíti őket, izzé porrá lövik őket. A cerberus kommandósok is csak kis számban egy áruló segítségével jutottak fel egy hajóra a flotillában, ahol aztán jól ki is nyírták őket). Mindezt anélkül, hogy bárki a galaxisban, akár a kis ujját (uszonyát, csápját, mancsát) nyújtotta volna nekik segítségnek. Sőt rögtön kipenderítették őket a Citadelláról és ott rúgnak beléjük, ahol tudnak. Mindezt már 300 éve. Azóta is teljesen önfentartóak.
És te őket nevezed életképtelennek?! Gondold át még egyszer. -
sanya200 #15128 Megérdemli az a köcsög hogy lelőjék, ha az én csapatomat ölte volna meg nem elégedtem volna meg egy szimpla fejlövéssel.
SZEG007:Ha ennyire nem tetszik a játék akkor miért játszatsz vele, én igen is szeretném ha benne lenne a 3-ban tali is.Nagy csapás lenne ha kihagynák.Talán ha szánnál rá egy kis időt és beszélgetnél vele a hajón akkor lehet más lenne a véleményed. -
Szthomas #15127 Na ne! :D
Szerintem ezek csak még jobban elősegítik, hogy ne valami fekete-fehér képet kapjunk egy-egy fajról, szóval szerintem nincs ezzel semmi gond. Így sokkal "életszerűbb" és hihetőbb az egész! -
#15126 Akkor le is tisztáztuk mért jönnek a Reaperek, mert az ME galaxis lakói mind egy szálig selejtesek :S
Az mért jó ha Garrus nem lövi le Sidonist? Nem renegate pont ha hagyod. -
#15125 A kvariánok is színfoltjai a galaxisnak, elég unalmas lenne a sztori, ha minden faj makulátlan, konzervatív és tökéletes lenne! szerintem nem sokan vannak a te véleményeden, de ez nem jelenti azt persze, hogy nem lehet véleményed:) -
Szthomas #15124 "valoszinüleg a ME3-ban is kulcs szerepük lesz ahoz képest hogy mennyire inkompetens banda"
De a geth-eket a legerősebb frakciónak tartod? Elfelejtetted kik alkották azokat? Még ennyit akartam hozzáfűzni... -
Szthomas #15123 "Ugye 1 x már majdnem sikeresen kiirtották saját magukat"
Az emberek sem jobbak ha belegondolsz szóval én nem értem, hogy miért olyan nagy probléma ez neked. Mellesleg ennyi erővel a drell-eket sem szereted, mert ők meg túlnépesedés miatt ugyancsak majdnem kihaltak, vagy nézzük a krogan-okat, ők pedig majdnem saját magukat pusztították el egy véres polgárháborúban. Szóval ennyit az elméletedről... -
#15122 Azért mert szerintem egy életkételen faj, akik a sülyesztöbe valok. Ugye 1 x már majdnem sikeresen kiirtották saját magukat. Most vannnak pár millioan régi elavult tákolt hajokon élnek egy kis náthátol elpatkolhatnak, a vezetöik jorésze elmebeteg képtelen felfogni hogy egy háboru a galaxis legerösebb frakciojával a geth-ekkel öngyilkosság, másik része meg konkrétan ujra az irányitása alá akarja vonni a geth-et.
És Tali hangjátol falra tudok mászni annyira szörnyü.
Tulságosan nagy szerepet kaptak az ME2-ben, és valoszinüleg a ME3-ban is kulcs szerepük lesz ahoz képest hogy mennyire inkompetens banda. -
adam0615 #15121 Köszönöm a gyors választ. :) -
#15120 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha folyamatosan beállsz a lővonalba és használod a paragon interruptot akkor gond nélkül. -
adam0615 #15119 Tényleg rá lehet beszélni Garrus-t hogy ne nyírja ki Sidonis-t?
Nekem sosem sikerült, mindig megölte. -
#15118 Ha Miranda, Ashley benne lesz és még esetleg Mordin, Zaeed, Jack és Samara is visszaköszön akkor bőven elégedett lennék. -
Hoz_Hun #15117 Pedig nagyon jól kitalálták őket. Remélem megoldódik a "Homeworld" gondjuk az ME3-ban és visszanyerik a becsületüket. Pont miattuk szeretem az Ascension regényt annyira, már kétszer is elolvastam. :) -
Evoluti0N #15116 Hm, most már nálam is. -
Hoz_Hun #15115 Nálam jó. -
Hoz_Hun #15114 Pedig valószínűleg peched van, mert pont hármójuk a legnépszerűbb karakterek. Ráadásul régi bútordarabok Shepard környezetében (nem véletlenül). Újak közül Mirandának van talán a legnagyobb tábora. Sanszos hogy ő is visszaköszön. -
Evoluti0N #15113 Miért utálod ennyire a kvariánokat?
Más: Csak nálam mutat nagy fehér semmit a banner helyén? -
Szthomas #15112 Én bírom mind a hármukat! Mondjuk ahány ember... -
#15111 Én nem utálom, csak számomra teljesen semleges Garrus, Tali és Liara is.
Ha pedig a 3-ban ez a trió megint előjön és mondjuk akármelyik olyan általam kedvelt karaktert golyóznak ki aki a 2-ben volt akkor már viszont tényleg utálni fogom őket. -
sanya200 #15110 Hát majd az utolsó dlc-ben kiderül:)
nem tudom hogy tudtok ennyire utálni egy karaktert de mindegy. -
Hoz_Hun #15109 Ha korábban romantikáztál vele, akkor meghúzhatod a hajón. Semmi képen se marad, mert hogy ő lett az SB. A bázison továbbra is megtalálod. Érdemes is látogatni, mert jó cuccai vannak. A videó szobája meg kifejezetten szórakoztató. Valószínűleg fontos szerepe lesz neki is az ME3-ban.
Elméletileg nálam szokott lenni egy restart mission mentésnek is. Szerintem ez van PCn is. Talán ott újrakezdheted. -
Hoz_Hun #15108 Szerintem mindenkép betették volna, csak a románc volt a kikönyörgés eredménye. A Quarian flotta, meg maximum egy lesz a több opció közül, úgy mint a Rachni haderő, a Geth hadsereg, a Kroganok, meg a szabványos hadtestek (Turian, Asari, Human, Salarian). Szerintem talán még Aria is összeröfent valamit az Omegán a zsoldosokból. -
#15107 Ám van egy olyan kérdésem is, hogy hova tűnt Liara, mondtam h jöjjön most a Normandy-ára, jött is, dumáltunk a szobába, és ennyi. Most ő hol van? Vele össze lehet jönni? -
#15106 Húú, épp most vittem végig azt a dlc-t. Valahogy újra tudom kezdeni? A mentést felülírtam... szóval tuti nem. Na mind1, nagyon jó volt . -
Hoz_Hun #15105 Többek között én is azok között voltam aki írt a BioWare-nek ez ügyben. Bár azt nem reméltem, hogy dugható formában hozzák vissza. Nagyon kellemes meglepetés volt. -
#15104 eleve csak peticiok miatt került be mint játszhato csapattag. De mondom én biztsra mentem és legtöbbbször kinyirtam az utolso küldibe igy az én folytatásomba biztos nem lesz benne:P De ha 3. résznek az lesz a lényege hogy jön majd a nagy quarian flotta, és megmenti a galakszist akkor tökön szurom magam söt inkább megse veszem a játékot. -
sanya200 #15103 Itt van a magyarítása a shadowbroker dlc-nek.
magyarítás
Kedves előttem szóló csak azért mert te nem kedveled még nem kell hogy kivegyék a játékból, így csak azokkal tolnának ki akik kedvelik.A 2-ben se muszáj bevenni a csapatba egyszerűen nem mész el Heystromra és kész.Vagy ha csapattag is nem kell hogy használd is. -
#15102 Én specko nem kedvelem Talit, és nagyon nem szeretném viszont látni a 3. részben(erre gondom is volt legtöbb végigjátszásomban),már a második részbe is csak azért került be mert pár 1000 Tali fan nekiesettt a Bioware forumnak. Még a Tali románcot is kikövetelték maguknak igy az egész különösen eröltetett dolog volt szerintem. -
bendáj17 #15101 így van nekem mindenki bejött nagyon. :) -
Hoz_Hun #15100 Tökmindegy, van akinek ez a karakter jön be van akinek az. Mind jó a maga nemében. Ezért is jó ez a játék, több fajta izléshez, tetszéshez tud alkalmazkodni. -
#15099 Tudom, hogy meg lehet tenni ezeket 1-1 paragon interrupt-tal, de a másik kettővel viszont a beszélgetések alatt a válaszokkal tudod őket másfelé terelni. -
Hoz_Hun #15098 Eredetileg nem magyar az már PCn (XBox360-on meg semmi sem az). De asszem van hozzá kalóz fordítás.
Liarával mi lesz? Kiderül a folytatásban... :) (úgy értem ha folytatod a DLC-t)