Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
Nekik is bevélte, hogy szûnne már meg!😄
mascarun
1600

Fenrir
Mennyid lesz?

A halál csupán a kezdet...

mascarun
Az szívás lenne mert nekem szomaton hozzák a Bioware pontjaimmal együtt!
Amúgy melyik dlc ket érdemes megvenni az elsõ adag Bioware pontokból?

Rage47
Meg gondolod, hogy megszüntetik a Cerberus Network-öt, hogy ne tudj venni DLC-ket? Ennyire nem hülyék õk sem😊
Rage47
Nem szûnik meg, csak a hírezõs részleg, ami úgysem zavar senkit😄
Marci0115
ezt nemértem, megszünik a cerberus netwörk?

mert mostanában akartam megvenni a mass effect 2 collectors edition-t de igy akkor felesleges?

Vraaanyek
Fõleg, hogy ez nem egy fordított cikk volt, hanem eleve tõlem származik egy Mass Effect fordítóval való beszélgetésem által.

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

nagyon durva lett kész röhej.

Vraaanyek
Az rpgames-nél vagyunk, vagyis voltunk kollégák, de ott én tettem közzé ezt a cikket, de igazából tényleg teljesen mindegy!

Meg ez a Wrex öltözék 😄 Kész... 😄
Ez nagyon jó, szépen partiba vágták😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Rage47
Wrex milyen elégedett végig😄
Glutamin
Ez kééész! Brutál jó. Ezt a meglepõdött fejet😄

Wrex was working the bakcdoor. - mindjárt sírok a röhögéstõl...

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Rage47
Gondolom egymástól függetlenül mindketten írtatok róla.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Vraaanyek
Érdekes ez a cerberus network-ös cikk, én határozottan emlékeszem, hogy én írtam a cikket arról a bizonyos "20 milliós" kijelentésrõl...de ez van 😛

Kiváncsi leszek rá. Errõl a képregényrõl minimum fél éve már lehetett tudni, sõt a borítóját is kiadták már régen, de a bemutató 7 oldalnak tetszik és várom is. Örülök hogy a Dark Horse-al paktált le a Bioware mert az õ képregényeik tetszenek, minõségiek (fõleg Michael Turner munkái).
A DLC-re kiváncsi leszek. A Cerberus Daily News meg azért szûnik meg mert a földet megtámadják a Reaperek?!? Hehehe

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Most eléggé a PS3 menedzselik, mert nekik ezek új dolgok.

Érdekes hírek, jó kis képregénynek nézz ki.

Shiwo
az nem segített...viszont újra telepítettem a játékot, és helyre zökkent

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Tehasut
Minél többen leszünk, annál jobb. Vagy nem? Höhö, majd jól összeveszünk, hogy melyik rész elnevezéseit használjuk...
:-)
Szerintem frissítsd a videokártyád.

Shiwo
Hali !

Most telepítettem a játékot, és a következõ a helyzet...a játék elindul, a menü bejön...rámegyek, hogy új játák, import 1-ból, addig okés..pár dolgot még ki is ír, tovább-tovább...majd nagy sötétség...látszólag nem csinál semmit...viszont egér kattintásra hallom, hogy lõ a kari, és escape-re bejön a menü... de se kép, se valami kezdõ-videó vagy ilyesmi... mi lehet a gond ? (próbáltam, hogy nem importálom a karit, a helyzet ugyan ez)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

SZEG007
feb. 23-ig ingyenesen letölthetö PS3-ra a Terminus armor, meg az M-490 fegyo, feb 23 után már fizetni kell érte. Ezek a cuccok PC-n, meg boxon amugy már elérhetöek voltak preorder extraként pár amcsi meg eu boltba boxra meg Pc-re is.

A facebook Mass Effect 2 oldalán van valami kis hír egy DLC-rõl én nem egészen értem, de valami fegyverrõl és páncélról van szó. de ha jól értettem csak PS3-hoz készítik.
Javítsatok ki mert nem vagyok jó angolból még.
Bocs, ha volt már.

Itt egyelõre ha jól emlékszem, hárman jeleztük, hogy részt vennénk egy hobbi fordításban: Mike, Tehasut és jómagam 😊

Ja és beszéltem haverokkal egy másik fórumon pont ezzel a magyarítással kapcsoltatban 2-en segítenének is meg az egyiknek több ismerõse is van a magyarítások.hu portálon, gondolom fordítók , szóval ha nem lesz magyar a játék akkor össze kéne hozni ezt a bandát.Majd besegítek valahogy összehozom a bandát, mindenkivel felveszem a kapcsolatot vagy valami ez a legkevesebb ha fordítani már nem tudok.

Mondjuk még renegáttal nem békítettem ki õket itt az ideje kipróbálni😊
Megragadnám az alkalmat és szeretnék segítséget kérni.Kéne nekem egy free camera mod a játékhoz, vanni van azt tudom használtam is egy colaesed.ini fájl.Leszedtem egyet de nem tudom hogy most nálam van gond vagy rosszat szedtem le, mert nem müködik, és igen jó helyre másoltam.Ha valakinek megvan ez a fájl vagy van ötlete hogy miért nem megy szóljon vagy küldjön privit.KÖSZÖNTEM.

Calver
attól függ a kellõ érték, h hol tartasz, hányas szintû vagy.
ha még az "elején" csinálod, 2 pontnyi (2/5) renegáttal simán ki lehet õket békíteni.

"The trees move. Do you not see it?"

Ez tényleg jó megfogalmazás.

Indexen annyira jól megfogalmazták a troll fogalmát:

troll

A dermesztõ 2010 kevés vidám következményeinek egyike, hogy az idõtöltés egyik legelfogadottabb módja az interneten történõ köcsögösködés lett. És aki nem ismerné a szót, a troll már nem 'ikeás erdei manó hülyén borzas hajjal', hanem 'kitartó netes köcsög, írásban, képben és animgifen'.

😊))

Trollország egyik szorgos polgárával találkozhattál. Egyszerûen ignorálni kell, mert másból nem értenek.

Garrett27
vmi "gombabácsi" nevû fórumozó szinte mindegyik hírcikkbe, ami a ME2-vel kapcsolatos, beírja, hogy ez egy szappanopera játék formájában és aki ezt szereti az olyan mintha gyõzikét nézne... Hát én vhogy nem értem. Csak mert nem tetszik neki ez a játék, még nem kéne ezt a klassz játékot egy borzalmas, minden idõk egyik legrosszabb televíziós csínytevésével összehasonlítania sztem...

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Paragonnál nekem csak max csíkkal mûködött.

pont ezt akartam írni...<#nevetes1>
wedge31
És jóval dögösebb, mellesleg...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Calver
ahhoz h mindketten lojálisan maradjanak, ahhoz kell paragon/renegát skálán elérni egy bizonyos szintet - eddigi észrevételek alapján renegáttal egyszerûbb.
"hátránya" annak ha Jack nem lojális annyi, h hajlamos a végjátéknál meghalni (õ micsoda katasztrófa), valamint nem tudod használni az egyik képességét (Warp Ammo) - de Miranda szvsz mindenképpen hasznosabb és jóval erõsebb is.

Ahhoz hogy Jack " lojális " legyen ahhoz renegate pontok kellenek ? Mert Miranda és Jack között kell választani , és én Mirandát választottam mármint a Miranda irodai bunyó utáni párbeszédben Miranda mellé áltam . Mi a hátránya ha Jack nem " lojális " mondjuk a föküldetésre ? Vagy ha esetleg Miranda nem Lojális ? Melyik a hasznosabb csapatag ?
Lényegében én is csak a paragorn utat választom, de aki megérdemli azt elteszem láb alól minden gond nélkül.

általában én is eddig szinte mindig. 😊

Calver
amíg csak 1-2 heg van, addig laza, de amikor már kezd elvadulni, akkor engem nõi karakterrel már erõsen tud zavarni, szóval én el szoktam tüntetni.

Nagyon sokszor játszottam végig a mass effect 2-õt, de mindig csak paragon utat követtem.

ja vannak ilyenek én az újságíró nõt aki bemocsokolt kicsit megütöm (az árnybróker videó között mindenki megüti a volus, meg a krogan is), meg Thane küldetésénél a fogyatkozás zsoldost is néha kilököm a toronyból stb. Néha jobb egy kicsit.

pl az afterlife bárban megitatom a csapossal az italát ha van elég pont hozzá, vagy a tuchankán a véresfalka szószólóját felrobbantom😊De miri küldetésénél is kitöröm a nyakát az ürgének vagy samara küldijénél van olyan hogy 2 turian be akar törni valahova õket elpicsázom, és conrad verner hát az kihagyhatatlan lábon lövés vagy ágyékon térdelés?Mikor melyikhez van hangulatom😊

igen olyasmi én is általában paragon de néha jobban tetszik a renegát.

Ez az én paragorn szoktam lenni az esetek többségében de néha azért befigyel egy kis renegát is, én rögtön az elején megcsináltatom az arcplasztikát nyersanyag van bõven csak annyi hogy akkor kicsivel többet kell bányászni.Szóval nekem megéri mert nem pénzbe kerül ami véges, csak kicsit többet kell szondázgatni mint akkor ha nem fejlesztesz.

Az is igaz mondjuk minden egy hogy fejleszted-e vagy nem. Lesz elég bányászott anyag.