Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" Zaeed Massani DLC " a neve, gondolom meglepödtél...<#idiota>#idiota>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Csehországban van a közép-európai EA központja, Prágában.
Ez a lényeg!
Ha jól tudom az EA regionális központja Lengyelországban van. Lehet hogy oda kapcsoltak support ügyben és egy ottani magyarul tudó munkatárs intézte az ügyedet. Így érthetõ az akcentus.
nekem nincs vele gondom ugyan olyan mint amikor hozták igaz egyszer olvastam csak ki.
A Tuan kiadó honlapján pld.
Amúgy csak én kaptam pocsék minõségû könyvet?! Már egy hónap után elkezdet leválni a fólia (mind a két oldalról). <#levele>#levele> Pedig úgy bánok vele mint egy hímes tojással!
Amúgy csak én kaptam pocsék minõségû könyvet?! Már egy hónap után elkezdet leválni a fólia (mind a két oldalról). <#levele>#levele> Pedig úgy bánok vele mint egy hímes tojással!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Nemsokára olvashatjuk a második Mass Effect könyvet 😊
Idézek: "A Mass effect regény folytatása jelenleg fordítás alatt áll. Várható megjelenése 2011.04.15.-ig."
Idézek: "A Mass effect regény folytatása jelenleg fordítás alatt áll. Várható megjelenése 2011.04.15.-ig."
Érdekes hogy az EA-terméktámogatásnál elvileg egy magyar ember vette fel velem a kapcsolatot de olyan szinten töri a magyartot hogy az nemigaz!
De legalább oldódni látszik a Cerberus problémám!
De legalább oldódni látszik a Cerberus problémám!
Pontosabban a dreadnaughtok kapták nevüket hegységekrõl (Kilimanjaro, Everest)cruiserek városokról (New Delhi, Tokyo) Carrierek festõkrõl, mûvészekrõl, freggatok meg nagy csatákról (Iwo Jima, Hastings, Normandia)
Ja a csatahajók meg a nagy hegyekrõl, valamelyik osztály meg a föld nagyvárosairól kapta a nevét.Pont valamelyik nap olvastam a 2 kódexében hogy a geth flotta száma megközelítõleg 5-10.000 hajóból áll.
Minden hajó egy földi város nevét viseli. Pl ha megmentetted a tanácsot az elsõ részben, és a másodikban amikor jön a csajszi interjúvolni, és példakép választ adsz, akkor Shepard felsorolja azokat a hajókat, akik részt vettek a csatában, és (vélhetõen) hõsi halált halt a legénységük. Az egyik ezek közül az SSV Varsó. Jó lenne, ha a harmadik részben említés szintjén megjelenne egy SSV Budapest 😊
Bizony. A Normandia osztályába tartozó hajók (fregatt talán?) az emberiség nagy csatáiról kapták a nevüket. <#wink>#wink>
nem is tudtam, hogy a Normandy a normandiai partraszállásról kapta a nevét! 😄
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
nekem mindkettõ karakter bejött.
most miért? én kipróbálnám meg a 3d visiont is ha lenne rá alkalmam.Amúgy nem tudna valaki utánanézni külföldi fórumon hogy miért nem mûködik a coalesed.ini fájl?A free camera mod kéne de nem mûködik lehet a dlc az oka vagy mi?Régebben még ment, nagyon kéne tényleg örülnék neki ha valaki tudna segíteni mert lófiszt nem tudok angolul.
Hát valahogy én se bírom zaeed-et de ez van.Amúgy meg Kasumi mintha rá akarna hajtani Jackob-ra legalábbis ez jött le nekem mikor bementem hozzá, úgy mond beszélgetni ami ugye egyoldalú volt az elõbb említett okok miatt.
Vica versa.Nálam Zaeed az etalon a letölthetõ karakterek közül.Elsõ alkalommal nem kedveltem, de rájöttem, hogy a blue suns alapítója, akit fejbe lõttek ezerszer érdekesebb mint egy tolvajlányka, aki szerelmes és a párja miatt picsog.Na majd a harmadik részben, talán Zaeedel kell ''recuitolni'' a blue sunsokat a föld védelmében. 😎
Hát igen, ezt én is sajnáltam. Örültem volna, ha pl Kasumi egy jól kidolgozott háttérrel, és egy hozzátartozó dialógussal rendelkezik 😊 netán szerelmi szál 😄
Zaeed annyira nem fogott meg, egyrészt számomra a karaktere eléggé unalmas, másrészt a hangja idegesítõ lett 😄 olyan, mintha szorulása lenne, annyira erõltetetten beszél. Ami fura is, mert a szinkronszínész egyébként szerintem remek, dragon age-ben is jót alakított.
Zaeed annyira nem fogott meg, egyrészt számomra a karaktere eléggé unalmas, másrészt a hangja idegesítõ lett 😄 olyan, mintha szorulása lenne, annyira erõltetetten beszél. Ami fura is, mert a szinkronszínész egyébként szerintem remek, dragon age-ben is jót alakított.
igen az tényleg nem valami jó, igaz a küldetéske során szólnak valamit de nem sok.
A dlc-s társakkal az az egy gondom van hogy nem lehet velük beszélgetni rendesen, azért ennyit már igazán megtehettek volna az a plusz 2 embernek már nem kellett volna olyan hû de sok szöveget írni.
szerintem is rendesek legalább ennyit elintéznek.
Istenem, mindenütt ez az agyatlan spórolás... de legalább rendesek, és elintézik, hogy legyen hozzá kód.
No, a lényeg, hogy ezzel lesznek ingyenes tartalmaid, többek közt egy Mako helyett egy járgány, egy új csapattárs meg fegyver és asszem páncél is.
No, a lényeg, hogy ezzel lesznek ingyenes tartalmaid, többek közt egy Mako helyett egy járgány, egy új csapattárs meg fegyver és asszem páncél is.
Szóval.Volt itt pár napja olyn gondja valakinek,hogy megrendelte az"EA Classic"verziót és nem volt benne a Cerberus kód kártya.Én is gondolkodtam,meg kéne rendelnem,de mivel nem akartam pofára esni,megkérdeztem az EA Ügyfelesét,mit szól erre.Azt mondta,a Classic verzióba eredetileg nem akartak Cerberus kódot rakni.De,mivel vmi hiba folytán rákerült a dobozra az erre utaló szöveg,ha megveszem,beregizem,aztán emailban elküldöm nekik a cd kulcsot meg hogy milyen email címre regisztráltam,akkor õk generálnak egy Cerberus kódot és elküldik nekem.Ez így korrektnek tûnik?A másik:ha van Cerberus hálózat hozzáférésem,vannak azért ingyenes dolgok is,amihez hozzáférek?Vagy csak ennyi-annyi pontba kerülõ fizetõsek?Bocs,de új nekem az a network.
Valami ilyesmi teljesítményt szeretnék elérni Photoshopban ha ez sikerülne elégedett lennék magammal.
ez is nagyon király kép.

Találtam egy ilyet is ez is egész jó ua a csávó készítette aki a másikat is😊

ja csak az ára rémisztõ, ha annyi lenne mint a játék mikor megjelent megvenném de ennyire azért nem vagyok fanatikus hogy kiadjak érte majd 30.000-et.Majd csak lemegy az ára, nekem az is jó lenne ha makett formájában is lehetne kapni amit csak összekéne ragasztgatni.
ez állat
Hali!
Tudom, hogy nem ide tartozik, de amikor a múltkor megláttam Ke$ha - We R Who We R videóklipjét, akkor arról a kék szarról nekem egyszerre a Mass Effect, azaz a tömegrelé ugrott be!
http://www.youtube.com/watch?v=mXvmSaE0JXA
Tudom, hogy nem ide tartozik, de amikor a múltkor megláttam Ke$ha - We R Who We R videóklipjét, akkor arról a kék szarról nekem egyszerre a Mass Effect, azaz a tömegrelé ugrott be!
http://www.youtube.com/watch?v=mXvmSaE0JXA
Gyerekek találtam egy klafa normandy sr2 modellt csak az árával van gondol majd 30 ropi:
modell
modell
értem elsõre nem jöttem rá.
Volt de nem baj ha többször is fent van hátha lemaradt valaki róla.
Egyébként #14288.
Egyébként #14288.
De valahogy akkor se jó az arány mintha valami törpe lenne a páncélban nagy fejjel vagy nem tudom ps-el jobb képet csinálok.
nem tudom volt-e már, de komoly ez a videó 😄 😄
Ez szörnyü, a csajnak akkor inkább már ajánlom a Bikini Samurai Squad nevü játékot, abból meritsen jelmez ihletet...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nagyrészt szivacsok, gumik, fémek és egyéb anyagokból, és azokból is elég jó minõségûekbõl készült ez a páncél is, mint ahogy a férfi kivitel is, és elsõsorban jelmezekkel foglalkozó szakemberek csinálták, mint rajongók! ERRE és ERRE tessenek parancsolni!! 😛
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Már láttam ezt a képet egy csomószor csak más fejjel😊
Egyébként ez nem Photoshoppolt az egy eredeti páncél, vannak fanatikusok akik megcsinálták igaziba is.Mondjuk nem fém az biztos nem tudom milyen anyagból lehet talán karton vagy nem tudom.De az arány valahogy nem passzol kicsi a páncél a fejéhez képest.
Egyébként ez nem Photoshoppolt az egy eredeti páncél, vannak fanatikusok akik megcsinálták igaziba is.Mondjuk nem fém az biztos nem tudom milyen anyagból lehet talán karton vagy nem tudom.De az arány valahogy nem passzol kicsi a páncél a fejéhez képest.
pózolj N7-es páncéllal
ez tényleg mi lenne?
Úgy lehet esetleg megcsinálni hogy középre igazítani majd valami hátteret vagy színt pl feketét rakni köré.
igen azt én is sajnálom.