19778
-
Szthomas #15418 Úgy néz ki bejött amit mondtál! :D
Én mondjuk csak örülni tudok a dolognak! Most már csak az a kérdés, hogy mikor jelenik meg... -
Pugnax #15417 Feltöltené valaki újra az Evolúció első részét magyarul? Előre is köszönöm! -
bendáj17 #15416 akkor jól gondoltad. Már csak azt kell tudni mikor lesz kiadva. Sanya nagyon állat egy videó -
#15415 Ez kemény -
Slashice #15414 Hehe, PS3-n is kiszivárgott pár infó az új DLC-ről, és úgy tűnik, hogy csúnyán beletrafáltunk a dologba :)
Íme egy kép egy achi-ról: http://img812.imageshack.us/i/img6373f.jpg/
Ezek szerint az új DLC neve "Arrival", azaz "Érkezés". -
sanya200 #15413
Gyerekek ez fájt:) -
sanya200 #15412 Érdekes, de ez nem meglepő ha épp biotikus pajzsod van vagy geth pajzsszilárdságod ugyan úgy látszik a beszélgetések alatt.És ez néha zavaró főleg akkor ha épp normális screenshootot akar az ember csinálni.
De jobb a helyzet mint az egyben ott konkrétan ha épp biotika használat volt beszélgetés előtt akkor a fél ember feje hiányzott meg más testrészei is, de szerencsére a 2-ben ez már nincs. -
Hoz_Hun #15411 Még sose nyomtam be videó előtt. Lol -
Hoz_Hun #15410 Ha jól látom, nem látom Shepardot, csak a körvonalát. Mint az álcázós geth-ek. -
#15409 Pragia mission vége, amikor Jack szemügyre veszi a celláját.
Shepard infiltrator/beszivárgo , és a duma elött gondolom benyomta az álcázást. -
Sir Cryalot #15408 Valaki magyarázza el nekem ezt a képet mert nem értem! -
Hoz_Hun #15407 Gondolom túl sok újdonságot nem mondok azzal, hogy a képregénben látható Williams Tábornok az Ashley nagyapja. :) -
bendáj17 #15406 én is így vagyok vele, megnéztem milyen de majd magyarul jobban fogom tanulmányozni. -
sanya200 #15405 Megvárom a magyar verziót, már ha lesz. -
Szthomas #15404 Na megsasoltam a képregényt de sajnos nem túl sok új hajót látni benne! Az Arcturus állomás mellett láttam valami hajót, de szerintem az valami teherhajó, a többi már ismert volt (vadászok és cirkálók). Na meg esetleg a tábornok magángépe... -
Hoz_Hun #15403 Nincs mit. :) -
bendáj17 #15402 köszönjük a linket. -
Hoz_Hun #15401 Khmm, előző postom. ME Evolution 2 rész 8. oldal. Woilá!! Arcturus állomás, meg hadiflotta!! Így teljesüljön minden kívánságod. :) -
sanya200 #15400 Igen én is ezt bánom ha harc nem is legalább egy videóban vagy hasonlóban jó lenne látni pl egy anyahajót is vagy az Acturus állomást is szívesen megnézném elvégre ott kaptuk meg az N7 kiképzést is. -
Hoz_Hun #15399 Itt van a második képregény rész (angolul):
Mass Effect - Evolution 02 -
Szthomas #15398 Ami pedig a rengeteg hajótípust és flottát illeti. Sajnos eddig a Mass Effect során nem igazán találkozhattunk komolyabb űrcsatával (ha csak nem az első részében, bár ott is csak négy-öt fajta hajót láthattunk), szóval szerintem jó lenne már látni is abból valamit, amit a kódex bejegyzések tucatja hosszasan taglal. -
Szthomas #15397 Az állításom nem volt teljesen helyénvaló, azaz tényleg sok faj van ami jelentős flottával bír, de olyan faj tényleg nem igazán van az embereken kívül, aki esélyes a tanácsba, vagy ahhoz közeli posztra kerülni... -
#15396 ó a renegát akciók...
és még egyet
-
sanya200 #15395 Tudom hogy a legnagyobb hajóosztály a rombolóké de, azért ne hasonlítsd a geth folttát a kvarianhoz.A kvariknak azért van 50.000 hajója mert azokon élnek a getheknek nincs szüksége pl laboratitiumhajóra meg ilyen hülyeségekre annak szerintem a nagy része fel van fegyverezve.Plusz az eretnekek akik ellen harcoltuk az egyben a getheknek a pár %-át teszi csak ki.Most gépeknek nem kell szállás meg életfentartás meg még gravitáció se nagyon.A hajókat max szállításra használják de azok is fel vannak fegyverezve azért elég szépen elkente az a pár geth hajó a fellegvárt őrző flottát a reaper csak akkor kezdett el lőni mikor mi megérkeztünk.A getheket meg azért volt könynebb elintézni mert hátbatámadtuk őket meg a tanács hajójával voltak elfoglalva, ha vártak volna ránk nagyobb lett volna a veszteség is.Meg most mi a szart én szerinted 37 csatahajó a reaper flotta ellen, picsafüstőt se az egyben az emberek hajóit egy lövéssel szétszedték és volt azért ott csatahajó is nem csak fregatt.Legalábbis a méretükből tekintve kb feleakkora volt mint a reaper és a csatahajók csak ilyen nagyok.Kb 800m hosszúak az emberek hajói 1 reaper hajó meg közel 2km.Nagyon kíváncsi leszek hogy hogyan lehet őket legyőzni mikor 1 hajóval is alig bírtak el nem hogy 1000 több 100-al. És a 2. rész végén nagyon nagyon sok hajó jön 100nál biztos több.Ugye már évmilliók óta fejlesztik a hajóikat az emberek meg a turianok max 1-2000 éve. -
SaGa Jr #15394 Szerintem te keversz valamit.
A magyarításban rombolónak csúfolt hajó az a létező legnagyobb hajtóosztályt takarja ami korlátozva van a számát tekintve, pontosan az iszonyatos tűzereje miatt. Ez számtalan kisebb hajóval is felér, de erre egyértelmű magyarázatot is kapni a játék első részében mikor végig lehet nézni az egyiket egy cutscene kíséretében.
Ellenben nem ez az osztály adja a flották gerincét hanem a cirkálók és azok kísérőhajói a fregattok és rombolók (frigates and destroyers). Ezekből minden fajnak ezerszámra van készlete elhiheted. Plusz akkor ott vannak még a hordozók (gondolom anyahajóként lettek magyarítva) amik több száz vadászt és/vagy bombázót hurcibálnak és az emberi flottákban például kimondottan kedvelt hajóosztály.
Szóval önmagában az hogy a geth flotta mondjuk áll 10000 hajóból az nem azt jelenti, hogy ez mind a létező legnagyobb géptípus. Talán egy-két tized százalékos (ezrelékes) mennyiségről leht náluk is szó, míg a többit a közepes és kis méretű hajók adják a létszámnak.
Ennyi erővel akkor már a Flottilát is megemlíthetted volna mint hatalmas haderőt, mert az is horribilis mennyiségű űrhajóból áll... -
sanya200 #15393 Tényleg egyébként miért kellett annyira a Collectoroknak Shepard teste?
Trófeának vagy minek?Mutogatni akarták valakinek vagy mi a francért kapartak érte annyit?Lehet hogy azért mert ő volt az egyetlen ember aki képes volt megérteni a prothean jeladó adását?Saren csak azért tudta mert már részben reaper volt.
Egyébként a tanácsra visszatérve még annyi hogy nem igaz hogy nincs bizonyíték arra hogy mivé alakult át Saren.A mindenessel simán lehetett volna rögzíteni egy felvételt is miközben kinyírták.Meg a hajó is csak azért pusztult meg meg shep megölte soverign-et.Amúgy nem biztos hogy elég lett volna az ötödik flotta. -
sanya200 #15392 Dehogynem a geth flotta szerintem jóval nagyobb el kenné a turianok száját alaposan.5-10.000 hajójuk van a getheknek a turianoknak talán pár 100.Legalábbis a legerősebb hajókból a rombolókból a turianoknak van 37 a salarianoknak 16 az asariknak 21 és az embereknek mindössze 6.Ja és Shepard kapitánynéni anyja szintén egy romboló kapitánya a Kilimandzsáróé.
Itt a kódexből a kép is:)
ME1 Kódex hajók. -
Szthomas #15391 Természetesen úgy értem, hogy rajtuk kívül. Ti mit gondoltok erről? -
Szthomas #15390 Lehet hogy a reaperek pont kapóra jönnek a turianoknak ahhoz, hogy a szövetség hadereje meggyöngüljön és ne veszélyeztesse az ők katonai fennhatóságukat? Az emberek jelentik a turianokra a legnagyobb veszélyt, hiszen nincs még egy olyan faj, aki erős flottával és katonasággal rendelkezne, kivéve minket! -
Szthomas #15389 A földi flotta helyre tudná tenni a turainok nagyképűségét! :D
Feltéve ha marad valami belőle a földi harc után :S -
Szthomas #15388 Mondjuk jobban belegondolva szerintem a tanács tagjai egyáltalán nem egyenrangúak! A turian mintha elsőbbséget élvezne, valamint ha ő valamit rossznak tart, arra ellentétes reakció sosem érkezik! Lehet, hogy a többi faj fél ellenszegülni a komoly katonai erővel rendelkező turianoknak, félve egy esetleges megtorlástól? Amennyiben így van, akkor a tanács csak egy báb, a fő erőt pedig a turianok képezik! -
sanya200 #15387 Ja itt a launch trailer magyar felirattal aki esetleg nem értené:)Köztük én is:(
-
Szthomas #15386 A kódexben az szerepel, hogy a turianok egyeduralkodók lehettek volna a fellegvárban katonai erejüknél fogva, de nem akarták kiszorítani a másik két fajt, akik viszont sok területen befolyásosabbak, illetve tapasztaltabbak voltak. Ha ez igaz, akkor most miért akarnának mégis a legfőbb hatalom lenni, valamint mi értelme lenne maguknak tartogatni a dicsőséget? Vagy egyszerűen csak be akarják bizonyítani, hogy többet érnek az embereknél? Ezért hajlandóak lennének kockáztatni a galaxis összes faját? Ha ez így van, akkor ebből még igen nagy problémák is lehetnek a harmadik részre... -
sanya200 #15385 De akkor csak maradna a tanács és Shepard között ennyivel tartoznak neki, hogy nem kergetik az őrületbe azzal hogy mindig hülyének meg elme roggyantnak nevezik.Nélkülünk nem sok esélyük lenne hiába fegyverkeznek az összes fajt nem tudják maguk mellé állítani.A getheket biztos nem pedig ők rengeteget tudnak a reaperekről és hatalmas flottájuk van, plusz a kvarianokat se hiszem hogy maguk mellé tudnák állítani a rekni-ról nem is beszélve.Mondjuk ezekről nem tudnak hogy a hátuk mögött szövetséget kötök a gethekkel a kvarianokkal meg a rekni-al.És akkor meg azon csodálkoznak hogy beállunk a cerberushoz.Ha jól emlékszek Anderson se kutatott utánunk annyira meg mikor megtudta hogy élünk nem mondta hogy visszavár a szövetség és hogy mindent megtesz hogy segítsen.Lehetett volna olyat is belerakni hogy dönthess hogy otthagyod a cerberust és visszamész a szövetséghez vagy maradsz.A minimum az lett volna hogy adnak egy zsír új hajót totál felfejlesztve.De nem ááá ahelyett hogy örülnének hogy élünk még ránk is taposnak és utána meg elvárják hogy jó pofizzunk.Lehet a cerberus nem épp a legtisztább szervezet de jackob jól mondta hogyha történik valami akkor nem dugják a fejüket egymás seggébe és vitatkoznak hanem mennek és kiderítik.Ha andersonon vagy a szövetségen múlott volna 1 élő ember se maradt volna a terminusban. -
Hoz_Hun #15384 Ráadásul saját bevalása szerint Anderosn még a tanácsadoi melót is utálja nem hogy a képviselői munkát. -
Hoz_Hun #15383 Saren dolgozik rajta. A Evolution 2-ben már szerepel is. A Turiánok, meg nem hiszem hogy tudják, hogy az Reaper technológia, csak azt hogy idegen cucc. -
Slashice #15382 Anderson tanácsnoknak való kinevezése csak erkölcsileg helyénvaló döntés. Ha a szakmai rátermettséget nézzük, akkor Udina az ideális jelölt, aki egyben egy seggfej is :) -
Hoz_Hun #15381 Kinn van az Evolution 2 része letölthető formában (angolul). -
Hoz_Hun #15380 Azért mert nem a tanács tagja. Az egyetlen olyan fix történeti szál, ami a játékban választható viszont hivatalosan fixen meg van határozva. Már a második regényben kiderül, hogy Udina került be a tanácsba. A haramadik regényben meg még a tanácsadói posztjáról is lemond Anderson. -
Slashice #15379 Azért azt ne felejtsük el, hogy a legutóbbi képregény infóim alapján, a turiánok tudnak a kaszásokról. Talán pont ezen az oldalon olvastam, hogy lehet nem véletlen, hogy ennyire lekezelő a turián tanácsnok: nem akar pánikot kelteni, vagy pedig egyszerűen a turiánok már dolgoznak valami fegyveren, és maguknak akarja a dicsőséget, hogy megállítják a kaszásokat.