19778
-
Hoz_Hun #15097 Pedig Tali a faterjával, az elég emocionális rész. Neki szilárd az erkölcsi érzéke, befolyásolni nem nagyon lehet. Miranda küldijében őt lehet befolyásolni, a gyerekori haverjával meg a tesójával, meg mindezt hogy kezeli. Ez igaz Garrusra is mikor a bosszúra készül Sidonisszal. Rá lehet dumálni, hogy ne nyírja ki, meg hogy az úgy jó (én sepciel simán szoktam hagyni, bosszút állni). -
#15096 Most csinálom a Lair of the shadow broker DLC-t és szomorúan látom, hogy nem magyar..:S Mi történt Liara-val? Úgy vettem ki hogy fontos dolgokat tudott meg, és elrabolták.
Ám nem lehet valahogy magyarosítani ezt a dlc-t? -
#15095 Ha a karakterek háttértörténetét nézzük vagy azt, hogy a befolyásolásunkkal, hogy tudnak a játék alatt változni akkor Mordin és Jack az a két szereplő akikre a legnagyobb hatással tudunk lenni. Ezért is vannak a kedvenceim között pl.
Nekem személy szerint Zaeed is a kedvencem, de tetszik Samara élete is vagy Jacob hűségküldetése.
Ezekben elég sok a személyes tragédia vagy bukás, ezért is tudod jobban beleélned magad.
Tali és Garrus számomra teljesen semleges a 2-ben, az 1-ben is csak azért szedtem össze őket mert Vanguard-ot indítottam és kellett olyan aki tud ládákat nyitni. -
Hoz_Hun #15094 Pffföj, hogy mondhatsz ilyent. Nem is vagy ember...
Vicc volt. Én pl nem értem hogy lehet Garrusért rajongani (...úgy, értitek). Nekem pl a kopasz Jack se kéne. -
#15093 Ok siker, meglett az 5ik rész is, és kiderült hogy a csaj volt az áruló. -
Hoz_Hun #15092 Na ja. Én nálam valahogy állandóan a Talis videó jön be ilyenkor (hehehe). Ott még azt sem látom milyen a bőre színe. Amúgy személy szerint nekem ez így jó és a hivatalos fórumon is arra voksoltam, hogy ne mutassák meg Tali arcát. Nekem van egy elképzelésem, ne rombolják már le. Bár előbb-utóbb úgy is kiderül, hogy néznek ki a Quarianok. Azt már lehet tudni, hogy nincs fülük. :) -
sanya200 #15091 Miért lenne baj.Mindenkinek megvan a kedvenc karaktere csak arra utaltam azzal a mondattal hogyha beszélgetne a társakkal akkor nem csak golyófogónak használná őket. -
#15090 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akit keresel az nem férfi. -
sanya200 #15089 Ja kis striptizt:)
De lehetett volna hosszabb is az a bizonyos videó, az egyben sokkal jobb volt valahogy hangulatosabb volt az egész.Nem tudom ezt a részt is miért kellett butítani, biztos a besorolás miatt hogy ne 16+os legyen.Ha már az egyben megmerték lépni akkor a 2-ben meg nem.ÁÁÁHH fene a fejlesztői buksijukat.
-
Hoz_Hun #15088 Kell bizony. Ha meg van mind az öt, kiderül, hogy az elkövető nő. Tehát egyik profilra sem illik rá. Akkor Liara rájön ki is a valódi tettes igazából.... :)
(van egy konzol a bárban is, az van a legmesszeb) -
#15087 Csak annyit mondok megvan az oka hogy miért nem jó egyik gyanusitott se ! -
#15086 Na... akkor arról lemaradtam...:S -
#15085 Én soha nem szerettem, az első részben sem.
Most akkor ez baj? :) -
#15084 Olyan kérdésem lenne, mikor Liara nem tudja ki a gyilkos, és adattárolókat kell feltörni, és úgy kell tippet adni neki, hogy kit kapjon el, ott végig próbáltam az összes gyanusítottat és egyiknél se volt jó. Mit kell ott csinálni? 5 szövegből, 4-et találtam meg, lehet kell az 5-ik is? -
Hoz_Hun #15083 De meghúzni, csak közvetlenül az Omega 4 relay előtt lehet. Már ami az átvezető (khm "bevezető") videót ílleti. Késöbb csak a szobádba jön fel némi etye-petyére. Viszont Kelly nyom táncot is. -
#15082 Köszönöm a segítséget. Eddig lerázott, hogy dolgoznia kell, de már kétszer tudtam vele beszélni. Lassan befűzöm:D -
Hoz_Hun #15081 PS3-ok. Mert nekik nincs ME1. -
mzoleeeex #15080 Lenne egy olyan kérdésem, hogy PC tulajdonosok is megkapják később a Interaktív képregényt vagy az kizárólag PS3-on lesz? -
Szthomas #15079 Arra a kérdésre, hogy hogyan jöhetsz össze Mirandával a válasz nagyon egyszerű: küldetések után/közben menj le a szobájához és kezdj el vele beszélgetni. Sajnos főleg a genetikai módosításairól lesz szó, valamint a Cerberusban betöltött szerepéről. Túl sokat nem fogunk megtudni róla még a játék végén sem. Ezt mondjuk nem is értettem ,hogy miért. Ashley-vel rengeteg dologról lehetett beszélni, marha jól felépített és kedvelhető karakter volt. Ehhez képest Miranda sokkal kevésbé közlékeny, mellesleg tényleg egy-két témánál többről nem lehet vele beszélgetni. Ha Miranda karakterére jobban odafigyeltek volna akkor ő lett volna a befutó a románc opciók közül. Szerintem ha románc akkor inkább Tali, vagy maradjon az ember Liara-nál vagy Ashley-nél... -
Hoz_Hun #15078 Mirandát simán. Csak dumálj vele rendszeresen, dicsérd, tedd neki a szépet aztán dől mint a fa. Persze a küldijét is csináld meg. -
Hoz_Hun #15077 Zaeed-et ki nem állhattam. Mostanra már megbékéltem vele. Thane a másik akit sehova sem vittem, csak nagyon ritkán. Ő amolyan sótlan, halvérű. Számomra olyan semilyen karakter. -
bendáj17 #15076 sokat kell vele beszélni és ha lojális is meg a vitában nem ellene döntesz akkor meglehet. -
#15075 Na..zaed nekem se volt szimpatikus...:S Miranda-val amúgy hogy lehet összejönni? Láttam róla videót. -
Szthomas #15074 Nekem csak Zaeed karaktere nem jött be. Vele kapcsolatban mindig Garus kedvenc beszólása jut az eszembe: "a pain in the ass" -
Szthomas #15073 A Mass Effect 2 a csapattársakra helyezi a hangsúlyt, így szerintem sem szerencsés a karaktereket "nehezékként" használni, hiszen rengeteg érdekes dologról lehet velük beszélgetni, illetve a lojalitás küldetésük sem rossz. Rengeteg kedvelhető karakter van például Tali, akivel marha jókat lehet dumálni. Én először a bérgyilkost (Thane) is leírtam magamban, aztán elkezdtem vele beszélgetni és marhára meglepődtem. Egyszóval érdemes megismerni a karaktereket, hiszen nem ritkán a galaxis múltjáról is megtudhatunk dolgokat tőlük... -
#15072 Mindenképpen újra fogom kezdeni, sok mindent máshogy fogok csinálni. Most azon filózok, hogy az első részt elkezdjem-e. Mert kéne... csak még nem tudom. Mindenesetre óriási játék. -
sanya200 #15071 Jó persze renegáttal sincs semmi gond csak egy csomó jó dologról lemaradsz ha nem foglalkozol a társaiddal nem beszélgetsz velük.Akkor ennyiből összeszedni is kár volt őket csak golyófogónak jó lett volna a legénység is.Próbáld meg úgy is hogy nem szeded össze a csapatot teljesen és úgy indulsz neki. -
sanya200 #15070 Csak az a gond hogy liara alig szerepel a 2-ben, igaz abban az 1 dlc-ben nagyon jó volt, a párbeszédeken röhögtem egy csomót.Főleg a hajón mikor próbálják feltörni a zárat. -
#15069 Én nagyon kezdő voltam. Nekem a két legszimpatikusabb ember Jacob, és Miranda volt. Csak velük mentem, és őket akartam csak, hogy túléljék. A többiekkel nem foglalkoztam, mert én eleve olyan karaktert kezdtem el, akit senki és semmi nem érdekel, csak a parancs, a cél végrehajtása bármi áron. Minden egyes párbeszéddel ezt sugalltam. Így akartam végigvinni. Másik meg, hogy nekem ez jobban tetszik, minthogy mindenki, meg főleg az első részben lévő "haverok", akiket én nem is ismertem, (mert az első résszel nem játszottam) túlélje, mert az olyan lenne mint a legtöbb film. Hogy nem tudsz egy kicsit se érvényesülnia filmel, mert tudod, úgyis túléli. Így legalább volt benne fordulat. Nem annyi, hogy mindenki túléli... az gyerekes. Amúgy 19-es katona most Shepard, és már a szeme is vörösen ég, és tiszta seb az arca. Nekem így jön be a játék. -
Hoz_Hun #15068 Ha nem játszott az elsővel a 2-ben meg nem használta Talit, nem sok lehetősége volt megkedvelni. Pedig szerintem is a legjobb karakter. Garrus, Wrex, Liara, meg mostmár Kasumi, Mordint és Legiont is csípem. -
Hoz_Hun #15067 Mindenkinek más a fontos. :)
Talit én se hagynám veszni. Előbb hagyom Shepardot pusztulni. Nem történt semmi helyrehozhatatlan. Majd a következő végigvitele alatt korrigál. :) -
sanya200 #15066 Azért azon csodálkozok hogy talit nem kedvelted meg olyan kis aranyos, bár az elsőben aranyosabb:) A 2-ben már kicsit érettebb, de nem is csoda jóval fiatalabb mint Shepard vagy bárki a csapatban, az első részben talán valami 22-24 éves lehetett.Shep meg már a 2. részben 31 ha jól emlékszem a szülinapjára. -
#15065 Én az első résszel nem játszottam. A játékban csak Jacob és Mirandával mentem, és őket tettem a végén többnyire vezetőnek. Én sem tudom miért alakult így... de hát ez van. Ja és mindketten lojálisak is voltak. Tudom a többi emberemnek is meg kellett volna csinálni a küldetését, de már késő. Most tervezem hogy az elsőt elkezdem, és újra majd a kettőt. -
bendáj17 #15064 egyetértek ők nagyon fontosak szerintem is -
zsotesz #15063 Kíváncsi leszek a 3. részben mennyire lesz hatása az elvesztett társaknak. Nálam első végigjátszásra Baka ill. Mordin halt meg, plusz a legénység mert későn mentem értük. -
sanya200 #15062 Hagytad meghalni Talit,garrus-t ezek a legjobb társaid sokkalta hűségesebbek mint a felsoroltak közül bármelyik, mivel az első részben is a társaid voltak.Így sok értelme volt végigtolni tényleg. -
#15061 Igen, most befejeztem az utolsó küldit, megöltem ugye a begyüjtők vezérét is, meg a nagy csontvázrobotot, és a végén mutatták hogy jönnek a kaszások a visszavágásra. A rejtőző fickóval tudattam, hogy ezentúl magamnak dolgozok. A küldetésekben akik életben maradtak: Jacob, Miranda, Baka, Jack, Zaed. A többiek meghaltak. Nem is érdekelt különösen, mert én amúgy is úgy játszottam, hogy csak a végső cél, a parancs végrehajtása a fontos. Emiatt jó sebes a karakterem arca. Most maradt 3 fő küldim. 2 az életben maradt társam küldije. Azokat megcsinálom akkor ugye nincs már más küldetés? -
Hoz_Hun #15060 Ahol kiválasztod őket látod, hogy a talpuk alatt van-e egy piros kör vagy sem. Ha van, lojálisak (és ezt az infonál írja is). Lojálissá úgy lesznek, ha segítesz nekik az egyéni gondjukat megoldani. Persze, ha elbaltázod a küldijüket, nem fognak szeretni.
Az IFF nem a vége, de ha minden jól megy onnan már nincs sok hátra. Mindenesetre, ilyenkor már érdemes betárazni melléd némi pokornt, meg üdítőt, mert eseménydús és látványos befejező küldetés jön. :) -
Hoz_Hun #15059 Ha az IFF-et telepítik (azaz már megszerezted) akkor már megszívtad. Ez esetben egy dolgot kell eldöntened, mi fáj jobban: ha a hajó teljes legénységét veszíted el (de az embereid megmaradnak), vagy ha jópár embered hal meg bevetés közben, mert nincsenek megfelelően felkészülve (nem lojálisak). -
sanya200 #15058 De arra azért figyelj hogy kinek mit mondasz lehetőleg ments párbeszéd előtt egy quiksave-el mert attól hogy valaki lojális lesz még elbukhatod egy rosszul megválasztott mondattal.