19778
-
Szthomas #15257 Ennél már csak az lett volna jobb, ha a háttérben ott állt volna a normandy sr1 leszállva... -
Szthomas #15256 Ezt a bolygót vágom! Csodálkoztam is, hogy milyen jó kép van a bolygóhoz miközben kutattam a rendszereket! -
Hoz_Hun #15255 De ha nem akarod végigtolni...
ITT
...megtekintheted Shepard apartmentjét. -
Szthomas #15254 Zsír!!! Látom a Mako is méltó helyet kapott :D -
Szthomas #15253 Amúgy a Mass Effect 2-ből én hiányoltam egy olyan jellegű befejezést, hogy ha az ember azt választja hogy folytatja a játékot akkor a tanácshoz is el lehetett volna menni és kijelenti, hogy véget ért a Cerberus-al való közreműködésünk és szeretnénk újra csatlakozni a szövetséghez! Utána pedig megkérdezni Anderson-t, hogy hol is van tulajdonképpen Ashley és hogyan lehet odajutni...:D -
Hoz_Hun #15252 Jaaahajjj gondoltam rákeresek....
-
Szthomas #15251 Szerintem jobban fog tetszeni! :D -
#15250 Még 4 óra és kezdem az első részt. Remélem tetszeni fog mint a 2...:) -
Szthomas #15249 Mármint fegyver és ruha... -
Szthomas #15248 Jaja! A rengeteg kiegészítővel sok időt el lehet pepecselni, de én szerettem... -
Szthomas #15247 Mondjuk ha tényleg ez volt a nyeremény akkor az ME2-be is berakhatták volna valamilyen formába, akár omladozó, magára hagyott állapotban is. -
Hoz_Hun #15246 Jaja, most hogy már játszottam párszor az ME2 után is vele, először kicsit nehéz visszaszokni rá. Főleg a ruha, fegyver állítgatás miatt. Meg állandóan tárazni akarok, ott meg nem lehet. :) De kb fél óra után megszokom újra. -
Szthomas #15245 Szerintem az első rész tényleg ütős, főleg ami a történetet és az egész hangulatot illeti. A második rész is jó lett, de a legszebb emlékeim az egyből vannak... -
Hoz_Hun #15244 Le lehet szállni. A felszínre nem tudsz kimenni csak az apartmanba. Még van hozzá egy exkluzív szállítmányozó cég akiktől vehetsz cuccokat jópénzért. Szép kis lakás; zenét kapcsolhatsz, nyitogathatod a reluxát az ablakon, meg ilyenek. Amúgy tényleg naplementés táj. A ház előtt meg kinn áll a verda, lehet látni az ablakból, ha jól emlékszem. :) -
Hoz_Hun #15243 Én is biztos előveszem a közeljövőben. Végül is alig 18-szor vittem eddig végig. :D -
Szthomas #15242 És amúgy a bolygóra le is lehet szállni, vagy csak említés szintjén jelenik meg? -
Szthomas #15241 Mondjuk lehet előveszem majd még mialatt várom a harmadik részt! Úgy is rég makoztam már... -
Hoz_Hun #15240 Akkor Tali megszívta. Legszivesebben neki adtam volna, had örüljön a naplementés házikónak. A fajtájának, meg legalább lett volna egy raktárbolygólya. :D -
Hoz_Hun #15239 Simán végigtolhatod. Nekem egyedül az időremenős szimulációkkal volt gondom azokkal is csak nehéz fokozaton. A többi sima ügy, le lehet alázni azt a nagypofájú Turiant, még a fegyverét is elnyerjük. -
Szthomas #15238 Tipp: miután megnyerted a bolygót és a házat a geth-ek lehallgatták az adást és megszállták! :D -
Szthomas #15237 Ezt nem is tudtam! Kösz az infót, bár szerintem nekem ez már kimarad:D -
Hoz_Hun #15236 Pár mondat max. -
Szthomas #15235 Szóval sajnos akkor nem válik közlékenyebbé annak ellenére sem, hogy vele volt románca az embernek. Én főleg erre gondoltam, nem pedig az etye-petyére. Én meg azt hittem, hogy akkor lesz még jó pár dialóg menüpont pluszba... -
Hoz_Hun #15234 Kösz. Egyszer maj lefényképezem az ME2 gyűjteményemet is. Bár azt még bővíteni akarom a zene CD-vel, meg esetleg egy sapival. :) -
Hoz_Hun #15233 De ha végigtolod és mindent megnyersz kapsz egy házat meg hozzá a bolygót, amin áll grátiszba. :)
Vajon mi lett az apartmanommal az ME2-ben. Elárverezték mikor Shepardot halottnak hitték? Vagy már szétrohadt a bolygón, vagy mi? -
Szthomas #15232 Ja amúgy szép gyűjtemény! -
Hoz_Hun #15231 De nekem van egy olyan változatom is. Meg lehet húzni a hajón a küldi után, ha erre gondolsz. Meg tesz megjegyzést Shepard a jövöbeni tervében kis kék Assari kislányokra, akik majd körülöttük fognak rohangálni. Amúgy semmi különös. Ha megcsaltam Talival arra is tesz megjegyzést, de később érdeklődik mi a tervem Mis Vas Normandy-val. :) -
Szthomas #15230 A Pinnacle állomásos tényleg nem volt valami nagy szám. Jó párszor kinyírtak és utána el is ment a kedvem tőle, főleg mivel elég monoton... -
Szthomas #15229 Az #15195-ös hozzászólásom kérdésére nem igazán válaszolt eddig senki. Senki sem választotta Liarát románc lehetőségként az első részben? Mondjuk én tényleg nem... -
Hoz_Hun #15228 Akkor üdvözöljük egymást. -
Hoz_Hun #15227 Kettő. Egy egész jó aszteroidás, meg egy gagyi Pinacle űrállomásos. De ez utobbi csak lövöldözni kell egy szimulátorba pontért. -
Szthomas #15226 Üdvözöllek a táborban!:D:D -
Hoz_Hun #15225 #14102 (lent az "erre válaszoltam"-ba egyszerűen megtekinthető) Itt a kis gyűjteményem az ME1-hez. Azóta már több mindenem is van, meg az ME2-höz is vettem ezt-azt. Mass Effect megszállott vagyok. -
#15224 Köszönöm a segítséget. Amúgy hány DLC van az első részhez? -
Szthomas #15223 Ez a második leírás kicsit bővebb és kiterjed a mass effect dlc csomagjainak honosítására is... -
Szthomas #15222 Vagy ez az oldal is jó elvileg:
http://gamesmagyaritas.atw.hu/forum/viewthread.php?thread_id=463&rowstart=120
Az oldalsó menüben válaszd a FAQ menüpontot, azon belül pedig értelemszerűen a mass effect és DLC linket... -
Hoz_Hun #15221 Biztos lehet hozzá magyarítást feltenni. Majd a PCs kollégák megmondják itt a tutit. Én az első fecskék közé tartozok aki anno megvették a játékot XBox360. A gyűjtőit (ME1 és az ME2-t is). :) -
Szthomas #15220 Asszem megoldható!
Nézz körül itt:
http://resi4.uw.hu/masseffhun.htm -
#15219 El is kezdeném, csak cash-em nincs most, így torrentezem, csak hat 50-el jön....:S és asszem nem is magyar. Küldön lehet hozz magyarítást feltenni? -
Szthomas #15218 A vagyonod és a hajód is a Cerberus tulajdona, szóval könnyen lehet hogy megpróbálják majd levadászni Shepard-öt és kompániáját. Jacob is ezt emlegette az öngyilkos küldetés után...