Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ja ha valakinek véletlenül nvidia karija van és nõi shep-el tolja csináljon már egy screent valamelyik párbeszédbõl.Meg akarom nézni van-e különbség ati és nvidia között.
Pedig úgy megnézném már még egyszer.
Annyira azért nem megy a ps sokat kínlódok vele ma egész nap csináltam egy képet és nem lett valami jó.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Garrus meg nem azaz ölelkezõs fajta. Amúgy Liara sem annyira kedves, ha nem õt dugtad az elsõ részban. Hát ilyenek ezek a veteránok.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A Thane privát küldijénél a bombás beszólásra gondolsz? Jópofa ahogy röhög a végén.
Csak én vettem észre, hogy a Férfi Shepard szinkronszínésze mintha kezdene megtanulni némi érzelmet vinni a hangjába? Már nem olyan monoton, mint az ME1-2ben.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Na kicsit eltértem a tárgytól elnézést.Arra azért kíváncsi leszek hogy mit újítanak a párbeszédrendszeren.Remélem megint kitalálnak valami jó dolgot a 2-ben is tetszett ez az újítás bár úgy talán jobb lett volna ha több alkalommal lehetne használni és egy kicsit kevesebb pontot adna rá.
Plussz van pár fura rész is a képregényben. "Good kid"-nek nevezi az elején Shepard Kaidan-t? wtf <#idiota>#idiota>
Érdekes lenne, én tutira kipróbálnám, mert fel tudná dobni a játékmenetet, ha már nemtom hányadszorra viszed végig a játékot 😊
Én a nõit természetesen😊
Best of 2010:
- Az év fejlesztõje : BioWare (35%)
- A legjobb RPG : Mass Effect 2 (49%)
- a legjobb technológia : Mass Effect 2 (10%)
- A legeredetibb játék : Mass Effect 3 (11%)
- A Legjobb játék 2010-ben : Mass Effect(33%)
Me2 wallpapper
Ja itt egy kis képecske már csak textúra hiányzik róla de ez kb 5 perc alatt megvolt😊
http://noob.hu/2011/01/18/miranda.jpg
Ezt dobja be az oldal ha meglátogatjátok.
Gratulálunk Bioware.
Valaki segítsen találtam egy olyat hogy ha jól értem akkor ki lehet importálni a 2-bõl a 3d karaktereket.A dok.ban a normandy-t csinálták meg de nem tudom hogy mást lehet-e pl a saját karakteremet kiszedném ha ki lehet.Valaki elolvasná mirõl van szó pontosan hogy jól értem-e?