Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Meggyõzõdésem, hogy a Council nagyon is jól tudja, hogy mi fán terem Reaperek, és titokban készülõdhetnek valamire. Minden jel erre utal, mivel mind az Alliance (õk fedezték fel Sovereign-t), mind a Turian Hierarchy tudomásában volt nekik (Sovereign maradványait is õk vizsgálták meg, és abból csinálták a Thannix Cannont, ráadásul az Evolution regényben is Reaper technológiával huncutgodnak), az elsõ rész végén nevén nevezik õket, majd a második részben már feltûnõen rákenik a Gethekre. Szerintem nem hülyék, csak nem akarnak pánikot kelteni, ami érthetõ. Egyszerûbb rákenni a legyõzött Gethekre, minthogy az emberek (vagyis nem csak emberek) tudomására hozni, hogy egy milliárd éves robotikus faj van úton a galaxis felé, hogy minden intelligens organikus lényt kiirtson.
Majd meglátjuk az ME3-ban. De nagyon meglepõdnék, ha a Council, az Alliance és a Turianok is olyan hülyék lennének valójában is, mint amilyeneknek kinéznek. Kitudja mi megy a háttérben...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mass Effect Evolució Képregény magyarul PDF
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OFF:
Amerika túlértékeli katonai erejét és hajlamos megfeledkezni, hogy Kína és Oroszország is jelentõs katonai erõt képvisel, csak hogy pár példát hozzak.
ON
Nekem sem tetszett a Skyline. De nekem nem a kevés akció jelenet miatt, hanem az egész története (ami nem is volt) miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De mivel lesz folytatása, azért bízok benne, hogy abban már megmagyarázzák az egész film lényegét. Én is visszasírom a régi filmeket, mivel manapság már csak a látványra gyúrnak. Tudom hogy nem lehet már új és eredeti történetet kitalálni, de akkor is valami érdekes sztorit, teli csavarokkal azért össze lehetne hozni. Manapság szívesebben nézek meg egy drámát mint egy akciófilmet, mert azoknak (általában) egész jó történetük van.
Az újabb filmhez meg annyit, hogy már megint Amerika a lényeg! Kezd elegem lenni, hogy csak õk menthetik meg az emberiséget (ha lehetséges a sztori alapján).
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A videó érdekes csak a zenét cserélted le rajta?Illik hozzá és nyugi más még ilyet se tud😊
http://www.youtube.com/watch?v=tDRZNbJNMdI
Ez az elsõ videóm, szóval túl nagy durranásra ne számítsatok!
Ennek ellenére remélem hogy tetszeni fog nektek!
Hát én meg nem... Mondjuk az Ötödik elem az még elmegy, bár az inkább fantasy és comedy, mint sci-fi, legalábbis a látványvilágát és stílusát illetõen. A másik két film meg szvsz gyenge. Teli van logikátlan eseményekkel meg hülyeségekkel. Remélem a Battle:LA sokkal jobb lesz ezeknél...
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100226013853/masseffect/images/thumb/4/41/Hammerhead.jpg/541px-Hammerhead.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=mEwlqSpj4BA
Köszi!
Bár az lenne a legeslegjobb ha találnék olyan verziót ami magyar és azok a döntések szerepelnének benne ami az én mentésembe is<#taps>#taps>
Rekni megmentve,ash,wrex,tanács megmentve és anderson a tanácsnok.Ha találtok ilyet szóljatok.
A szöveg nagyon jól lett összevágva igaz mindent nem értettem de egy részét igen😊
http://www.gamefaqs.com/boards/944906-mass-effect-2/53677581
A felébredés után kell menteni, és azt az állást kell átjavítani.
Csak akartam linelni de nem másoltam a linket és az elõzõt raktam be véletlenül.
teszt
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...