19778
-
Szthomas #15498 Ha a BioWare-osok előre mellékelnek információkat egy DLC-ről ne csodálkozzanak, ha az kiderül! Mellesleg az is lehet, hogy volt ebben némi tudatosság! Ha jól belegondolunk a pletykák és a részleges információk hajlamosak felcsigázni az embereket! -
Szthomas #15497 Mondjuk én amúgy sem hiszek abban hogy ezért, vagy bármi hasonlóért valamiféle szankciót alkalmaznának! Ez az ő saruk, az pedig hogy az ember megnyitja a játék bizonyos fájljait egyáltalán nem bűn! -
Slashice #15496 Na, szép... lecke megtanulva: amint új infót tudok, megy a spoiler :D nem azért, mert "első akarok lenni", hanem azért, mert láthatóan nincs következménye (egyelőre) :P -
adam0615 #15495 http://social.bioware.com/forum/1/topic/103/index/6128586/64 -
#15494 Link? -
#15493 már kint van:
http://www.destructoid.com/mass-effect-2-pc-files-hint-at-arrival-dlc-content-194762.phtml -
adam0615 #15492 Ha jó láttam már kirakták hogy mi lesz a DLC-ben (bár nem biztos hogy jól értettem mert nem vagyok olyan profi angolból) Azt hittem Te voltál. :D -
Slashice #15491 Egyre kevésbé tudom magamban tartani az infókat, annyira idegesít a sok találgatás a BioWare fórumán :D:D:D
Szerintetek ha beírnám, hogy azért kaphatok-e bant, ha megosztom mindazt az infót, amit egy TLK fájlból megszereztem a DLC-vel kapcsolatban, akkor 1 óra alatt hány privátot kapnék? :D -
lilathrone #15490 Ma kijátszottam az Overlord DLC-t, azért csak most, mert sok helyen olvastam, hogy unalmas, de.. :) Szerintem mestermunka, a végét egy hangyányit megkönnyeztem, elképesztő, amit a Bioware csinál! Nagyon várom az utolsó DLC-t! =) -
Szthomas #15489 Jó kép, bár a minőségre eddig sem lehetett panaszunk Patryk munkáit illetően. -
Szthomas #15488 Én speciel nagyon megörültem amikor kiderült hogy két kedvenc BSG-s színészem is hangját adja a játékhoz! Michael Hogan zseniális! Annyira jól játszotta Tigh ezredes szerepét, hogy nehéz szavakkal leírni! Adamával piszok jó "párost" alkottak! A BSG hangulatban, történetben, látványban és a színészi teljesítményekben is helyén volt, de rendesen!
Csak ennyit akartam hozzáfűzni... -
sanya200 #15487 -
bendáj17 #15486 persze manapság már igen én is a régi időkre gondoltam. -
Warden #15485 Sziasztok!Felraktam ismét mindkét részt, de mindekttőnél irtózatosan tekeri a cpu-t.Az egynél megoldás volt hogy az egyik magot kikapcsolom ugy 35-40% os ra beállt a használat, de a 2. rész azért már direkt 2+ magos gépekre volt optimalizálva, de 95-98% on tekeri a cpu-t.Fent van a 1.2 es patch is.
A gép egy Intel core 2D [email protected] ghz, 4g memória, 1g 460gtx videókártya.
Amennyiben van valakinek valami ötlete szívesen veszem.Anno abszolute nem volt egyikkel sem gondom, és az a gép jóval kevesebbet is tudott. -
Evoluti0N #15484 Hát, igen. A régi, szép idők, amikor még a dlc fogalma nem létezett. Ott volt pl. a Warcraft 3 Frozen Throne nevű kiegészítője, ami szinte egy új játékkal ért fel. -
Pugnax #15483 Köszönöm, ez is nagyon jó lett, már várom a folytatást. -
#15482 Azt inkább hagyjuk, a kieg(manapság) az egy dlc lemezen teljes játék áron. -
bendáj17 #15481 igen a dlc gondolata jó lenne de sokkal jobb egy kiegészítő. -
sanya200 #15480 Nem lenne gond ezzel a DLC-kel nem rossz ötlet csak sajnos elmentek abba az irányba hogy lófisz tartalomért is pénzt kérnek és sok helyen a BW is azért képes 3db új göncért pénzt kérni.Az ea NFS dlc-iről nem is beszélve ahol egy cheat kódért képesek pénzt kérni hogy elérhető legyen azok számára is a legtutibb járgány akik nem akarnak küzdeni érte.Így marha sok értelme van egy multinak, pont arról kéne hogy szóljon hogy fejlődsz.
A kiegészítő lemezek jók voltak de azokkal meg az volt a gond hogy sok esetben minimum 1 évet kellett várni rá vagy még többet is.Hogyha lenne normális mögöttes tartalom vagyis jó lenne az ár/érték aránya semmi gond nem lenne.Mass Effecthez lehetett volna azt is hogy félévente jön egy-egy nagyobb DLC ami mondjuk 8-10h-val megnövelte volna a játékidőt, ezért szívesebben adtam volna 4-5000-et is mint egy 2h-s dlc-ért 2000ft-ot.Vagy ruhacsomagért aminek semmi haszna nincs, mert ha legalább kapna a csapattárs valami bónuszt rá hogy több páncél vagy pajzs vagy akármi.De ehelyett tényleg csak egy textúráért fizetsz. -
mike01010101 #15479 Manapság a dobozos kiegészítő eléggé kihaló műfaj. Régen szinte csak ez volt, a DLC-t akkor még nem találták fel. -
mike01010101 #15478 ME Evolucio 1.rész -
Pugnax #15477 Feltöltené valaki újra az Evolúció képregény első részét magyarul? Sajnos lemaradtam róla, előre is köszönöm! -
sanya200 #15476 Akkor én vagyok félretájékozott.Elnézést ha hülyeséget mondtam. -
Evoluti0N #15475 Ha az Awakening-re gondolsz, akkor az kiegészítő és nem dlc. Dobozos formában vásárolható még és az ára is magasabb, mint egy dlc-nek. Ami a DA dlc-ket illeti a legtöbbről sajnos az mondható el, h tartalmilag és hosszban is gyengén teljesítenek. -
sanya200 #15474 Hát max 20-ig elmegyek de már az is erősen elgondolkodtató, nem sokkal többért már ki tudnám cserélni a cpu-mat a gépbe. -
Hoz_Hun #15473 280 dollár az usában is sok, főleg játékra. Fanatikusoknak adják ki.
Hát a Mass Effect 3 gyűjtőinek is jó esélye van rá, hogy húzós ára lesz. Már csak azért is mert a BioWare már jó előre beígérte a brutál, ütős ME3 extrakiadást, amivel túl akarják szárnyalni az előző extra kiadásokat. Azért bízom benne, hogy nem lesz ilyen pofátlanul sok. -
sanya200 #15472 Pfff gyerekek azért az ea meg bw arcán is van ám bőr rendesen, most láttam a DA2 Signature Edition 280 Dollár ami vagy 56000 FT azért ez már nem semmi.Ki a halálnak van rá ennyije?Oké usa-ba ez nem olyan sok de nálunk ááá majdnem egy egész havi fizetés.Remélem azért a ME3 nem kerül majd ennyibe.Persze nagyon szeretném a legdurvább légütősebb kiadást de azért van 1 határ ami már túl megy az ésszerűség határán.Már a 20.000 ft is sok egy nyamvadt játékért nem hogy 50-60.000 más ebből egy egész gépet vesz. -
sanya200 #15471 Emlékeztetőül:)Szerintem az egyik legjobb Mass Effect szám.
Jó lenne ha tényleg kiadnák még egyszer az első részt javított játék mentettel meg grafikával:)Sajnos nem tudtam megvenni a CE-t belőle mert vagy fél évvel lemaradtam a játékról:(
-
sanya200 #15470 Nekem annyira nem tetszett legalábbis annyira komor nyomott hangulata volt hogy miután megnéztem egy részt még nekem is szar kedvem lett:(
De azért végignéztem a sorozatot meg a filmet is.Csak már a végére kicsit elegem lett a nyomott hangulatból. -
Hoz_Hun #15469 A BioWare is szereti a BSG-t. Két főszereplő is szinkronizál a BSG-ből. EDI hangját adó Tricia Helfer, aki a BSG Hatos ként ismerhetünk és C-Sec-es Bailey, Michael Hogan, aki a félszemű Tigh-tet játszotta.
Olyannyira, hogy a Microsoft lepaktált a Sci-Fi csatornával, hogy reklámozza a Mass Effect-et karöltve a Battlestar Galactica éppen (akkor) megjelenő Razor filmjével.
Én is nagyon szeretem a BSG-t. -
mike01010101 #15468 Dolgozom a képregényen, pár nap...
1.oldal
2.oldal -
Hoz_Hun #15467 Hát szerintem a Dragon Age DLC-k a cipőfűzőjét nem köthetik be a Mass Effectnek. Sok gyatra van köztük, nem beszélve a Witch Hunt hatalmas buggal kiadott DLC-jéről, hetekig foltozták. Ez utóbbit ráadásul egyszerre adták ki az LotSB-vel, hatalmas kontrasztot állítva a BioWAre berkein belül. -
sanya200 #15466 Izgi lesz az biztos.De remélem ez már tényleg nem egy 2h-s hóbelebanc lesz.Ahogy játszok most pl a Dragon Age-el ott egy dlc nem 1h hosszás hanem 10x annyi.És ugyan úgy 800BW pontba kerül.Sajnos a ME nem érez akkora támogatást, sajnos még módok tekintetében sem pedig jó lenne egy javított módolt Charakter Generátor a DA-hoz pl van. -
mzoli7 #15465 itt van minden ami eddig kiderült az új Dlc-ről :link -
Slashice #15464 Azért az mennyire lenne irónikus, hogy a DLC konfliktusát az SSV Budapest indította el, és valaki Budapestről leírja a sztori lényegét? :))))) -
Slashice #15463 Olyan jókat derülök... nagy újságok foglalkoznak az új DLC-vel, hogy vajon mi lehet, mi meg tudjuk konkrétan a sztori felét :D Egyre inkább érzem a csábítást, hogy beírom a sztorit a bioware fórumára... szerintetek bannolnak? :D (elvégre nem onnan tudom a sztorit, hogy egy achievement benne maradt a játékban, hanem onnan, hogy egy kódolt fájlba belenéztem...) -
bendáj17 #15462 az biztos rengeteg lehetőség van és kitudja mit találnak ki lehet teljesen máshogy lesz, ezért lesz nagyon izgalmas. -
Szthomas #15461 Jól esett ez a kis elmélkedés! Van potenciál az ME-ben bőven!
Viszont közben szinte már reggel lett! :D
Jó éjt mindenkinek! Vagy inkább jó reggelt! -
Szthomas #15460 mondjuk sajnos túl nagy meglepetés nem lett volna, mert elvileg lehallgatják az összes kommunikációs vonalat (feltéve ha hasonlóan tevékenykednek, mint a geth-ek)... -
Szthomas #15459 A turianok hozzáállása tényleg szánalmas! Megláttak pár földi hajót amik aktiválni akarnak egy relét erre totális háborút indítanak ellenünk? Szerintem ha rajtuk múlott volna megpróbáltak volna gyorsan eltenni láb alól, majd a többi népnek behazudták volna hogy újabb veszélyes ellenségeket akartunk behozni a rendszerükbe és ezt nem nézhették tétlenül. Mellesleg nagyon igaz ami Shepard-ban merül fel az első részben a hármas számú fellegvárosi útikalauznál! Azaz ördögi kör. Rachnikat legyőzték a kroganok, kroganokat a turainokat és a turianokat ki fogja?