Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SSV Budapest! <#taps> Mekkora lenne, ha benne lenne az ME3-ban! Mondjuk ha kitör valamilyen konfliktus, akkor még el is képzelhetõ...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kösz Mike szép munka<#worship>

jön a negyedik regény ! :link
ssv budapest : link
Nem hiszed el, de pont most fejeztem be az eredeti angol olvasását! Egyébként jónak ígérkezik! Jó pár rejtélyes dologra fény derülhet, mármint hogy például a Turiánok is tudnak a Reaperekrõl (az Alliance mellett), és talán a Turián Konzul sem ignoranciából mondta azt a bizonyos "Ah yes, Reapers..." kioktató és tagadó jellegû mondókát, hanem sokkal inkább takargatott valamit és nevetségessé akarta tenni a témát.

Meggyõzõdésem, hogy a Council nagyon is jól tudja, hogy mi fán terem Reaperek, és titokban készülõdhetnek valamire. Minden jel erre utal, mivel mind az Alliance (õk fedezték fel Sovereign-t), mind a Turian Hierarchy tudomásában volt nekik (Sovereign maradványait is õk vizsgálták meg, és abból csinálták a Thannix Cannont, ráadásul az Evolution regényben is Reaper technológiával huncutgodnak), az elsõ rész végén nevén nevezik õket, majd a második részben már feltûnõen rákenik a Gethekre. Szerintem nem hülyék, csak nem akarnak pánikot kelteni, ami érthetõ. Egyszerûbb rákenni a legyõzött Gethekre, minthogy az emberek (vagyis nem csak emberek) tudomására hozni, hogy egy milliárd éves robotikus faj van úton a galaxis felé, hogy minden intelligens organikus lényt kiirtson.

Majd meglátjuk az ME3-ban. De nagyon meglepõdnék, ha a Council, az Alliance és a Turianok is olyan hülyék lennének valójában is, mint amilyeneknek kinéznek. Kitudja mi megy a háttérben...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Megcsináltam az ME:Evolucio képregény elsõ részét, jó szórakozást

Mass Effect Evolució Képregény magyarul PDF

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Végeztem az evolutionnel, nekem nagyon tetszett (sokkal jobban mint a redemption).Rajzok is sokkal szebbek, na meg elõkerült a mass effect elsõ nõi turiánja!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont nem is az illusive man, hanem a ''relic'' eredete LEHET a legérdekesebb a képregényben.

Tényleg elég kiábrándítóak a Hammerhead-es küldetések. Az Overlord sem volt nagy durranás.

OFF:
Amerika túlértékeli katonai erejét és hajlamos megfeledkezni, hogy Kína és Oroszország is jelentõs katonai erõt képvisel, csak hogy pár példát hozzak.
ON
OFF.:
Nekem sem tetszett a Skyline. De nekem nem a kevés akció jelenet miatt, hanem az egész története (ami nem is volt) miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Semmi sem derült ki a filmbõl. Hogy most ezeket a szervetlen lényeket küldték valahonnan (egy más szerves életforma), vagy õk maguk voltak az idegenek. Még az se derült ki, hogy mért jöttek igazán, csak az hogy kell az emberi agy a mûködésükhöz.

De mivel lesz folytatása, azért bízok benne, hogy abban már megmagyarázzák az egész film lényegét. Én is visszasírom a régi filmeket, mivel manapság már csak a látványra gyúrnak. Tudom hogy nem lehet már új és eredeti történetet kitalálni, de akkor is valami érdekes sztorit, teli csavarokkal azért össze lehetne hozni. Manapság szívesebben nézek meg egy drámát mint egy akciófilmet, mert azoknak (általában) egész jó történetük van.
Az újabb filmhez meg annyit, hogy már megint Amerika a lényeg! Kezd elegem lenni, hogy csak õk menthetik meg az emberiséget (ha lehetséges a sztori alapján).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

igen az a dlc nem a legjobb.

Hát ez van sajnos õszintén szólva mikor elkezdtem vele játszani a játéktól is elment a kedvem, mintha nem is mass effectel játszanék.Totál semmi értelme szinte RPG elem annyi sincs benne mint a codban vagyis 0.A küldetések szintén rém unalmasak és idegesítõek nem lehet menteni se ha meghalsz kezdheted elõlrõl, nem szól másról csak arról hogy ledobnak egy bolygóra és mész elõre ész nélkül lövöd az ellent ebben ki is merül a dlc.Annyi pozitívuma van hogy kapsz egy protian ereklyét meg egy biotika sebzést így nem kell megvenni.Szerintem az Overlord Dlc-be is totál felesleges volt belerakni a 2h-s dlc-bõl vagy 20-25 perc elmegy az értelmetlen rohangálásra, akkor már inkább ezt az idõt fordíthatták volna a geth hajón történõ mászkálásra pluszba.Ott szívesebben szaladgáltam volna ahelyett hogy tankozzak.

Köszi! Igen, csak a zene lett lecserélve. Szerintem ez a zene kicsit jobban passzol a film bemutatójához. Örülök, hogy nem csak én vagyok olyan elvetemült, hogy kifejezem nemtetszésemet a Hammerhead-el szemben.
Maga a dlc is az lett rém unalmas.Jobban jártunk volna ha bele se teszik.
A videó érdekes csak a zenét cserélted le rajta?Illik hozzá és nyugi más még ilyet se tud😊

Alapjaiban véve hasonlít, de mondjuk a tervekben szereplõ jármûvükön jobbak az ütegek és a hátsó rész kidolgozottsága is komolyabb! A végleges Hammerhead vége elég "fapados" lett (szerintem).
Csináltam egy zenés videót az új film bemutatójával:
http://www.youtube.com/watch?v=tDRZNbJNMdI

Ez az elsõ videóm, szóval túl nagy durranásra ne számítsatok!
Ennek ellenére remélem hogy tetszeni fog nektek!
Én örülnék neki a legjobban de ha összehasonlítod a skyline-t pl a függ napjával.Hát nekem az útobbi jobban tetszett lehet nem mindig logikus vagy akármi de a skyline se a legjobb a történet még oké a vége érdekes lett, de nem igazán szólt másró mint pár ember túlélésérõl az idegenekrõl nem sok minden derül ki.Nekem valahogy nem tetszett de kinek a pap kinek a papné.Ahány ember annyi vélemény.

"Komolyan mondomvisszasírom az olyan filmeket mint az ötödik elem a godzilla vagy a függetlenség napja."

Hát én meg nem... Mondjuk az Ötödik elem az még elmegy, bár az inkább fantasy és comedy, mint sci-fi, legalábbis a látványvilágát és stílusát illetõen. A másik két film meg szvsz gyenge. Teli van logikátlan eseményekkel meg hülyeségekkel. Remélem a Battle:LA sokkal jobb lesz ezeknél...

Hát szerintem ezek nagyon hasonlítanak a Hammerheadre. A Hammerhead meg nagyon hajaz a Mako-ra, csak kerekek nélkül és néhány szárnnyal...

Jó filmnek ígérkezik! Remélhetõleg nem egy család történetével lesznek elfoglalva, mint a Világok Harcában, hanem a nagyobb képet mutatják be.

Az Ötödik Elem tényleg ütõs darab! Sajnos a Skyline-ról ez nem mondható el. Na de a remény hal meg utoljára... szóval bizakodom, hogy ez most jól fog sikerülni.
Tetszik a trailer de remélem nem olyan lesz mint a skyline valahogy mostanába nem képesek egy normális filmet készíteni.A skyline trailere is jó lett de kb annyi akció volt a filmben mint amennyi a trailerben.Nagyon valószínû hogy itt is ez a helyzet a 90 perces filmben lesz 5-10 perc akció és ennyi.Komolyan mondomvisszasírom az olyan filmeket mint az ötödik elem a godzilla vagy a függetlenség napja.Ezek még hosszúak is de az ötödik elem a kedvencem van vagy 2h-ás remek története van sok humrral fûszerezve, akció is van benne,annyi amennyi kell vagy 20x biztos láttam a filmet,de most megjött a kedvem hozzá hogy megnézzem megint.

Ja még valami. Még mindig nem igazán vagyok kibékülve a hammerhead-el. Fõleg, miután az ember megnézi a róla készült terveket. Két ilyen kaliberû tervbõl hogyan lett ilyen jellegtelen a végeredmény?<#rinya>
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100226013853/masseffect/images/thumb/4/41/Hammerhead.jpg/541px-Hammerhead.jpg
Tudom, hogy ez nem tartozik ide, de mit szóltok ehhez a filmhez:
http://www.youtube.com/watch?v=mEwlqSpj4BA
Én biztosan! Sajnálom hogy a második részben csak ennyi szerep jutott neki. Én bírtam õt, szóval én is bízok benne, hogy a DLC-ben valamilyen formában újra találkozunk vele és mint a LOTSB-ban Liarával, úgy itt Ashley-vel folytathatjuk a kapcsolatot. Jó lenne valami ûr csetepata, melyben odazúznánk a Cerberusnak! Nem igazán bírom õket!
De csak abban az esetben ha õt fektetted meg.Én nöi karakterrel mentem szóval alapból bukta, liara volt meg.Ash meg elküld a francba,de mikor férfi sheppel ashleyt dugtam meg akkor valóban küld levelet.Máskülönben nem amit kicsit bunkóságnak tartok a részérõl.De remélem a következõ DLC-ben benne lesz ez is hogy odajön és térden állva esdekel a bocsánatért.Talán megbocsátok😊

Ashley mindig is ilyen volt. Indulatos és forrófejû. Amúgy a küldetés után tõle kapott levélben már nyugodtabb hangvételben ír.
szerintem is jó fej, tényleg néha kicsit bunkó fõleg ha az 1-ben életben hagyod és a 2-ben amikor találkoztok a kolóniánál, teljesen elvakult.

Jó fej csak azért ilyen mert a nagyapját meghurcolták, amiatt hogy feladta a Shanxit.Inkább az embereket választotta a becsület helyett.Érthetõ hogy neheztel az idegekre.Én kedvelem, kaiden se rossz fej persze.

Ash az idegengyûlöletével nem nyerte el a tetszésemet. Pusztuljon csak 😛
Bocs a hely miatt most jutott eszembe😊Véletlenül nincs közületek olyan akinek van ps3-ja és megvan neki a játék?Jobb lenne egy olyan videó amiben más döntések vannak mert ami fentvan az a rendegade verzió inkább.Wrex a tanács és a rekni királynõ is halott😞És Ash halt meg<#idiota>

ha nem akarsz regisztrálni youtube-ra akkor nézz szét a bugmenot.com -on
De azért sok szöveg van benne vagy 15 perc a 2 videó, szóval ha nem akarod nem muszáj mert sok munka lesz vele.

Hát sajnos csak az az egy videó van amit már láttam ahhoz nincs felirat se angol se magyar.Én leszoktam menteni a gépre ami tetszik a firefoxal le lehet.De ahhoz nem kell regisztrálva legyél megnézhesd.Viszont egész jó a csaj kiejtése teljesen érthetõek a szavak én is értem amit kiejt csak nem tudom mit jelent.Ha gondolod belinkelhetem ha hallásból le tudod fordítani.

Sanya, ha gondolod lefordíthatom, csak mondd el, hogy hogyan 😊 Egyelõre nincs youtube fiókom és kicsit lusta vagyok létrehozni 😛 (hallásról szerintem menni fog a fordítás, bár van egy két rész, ahol jól jönne hozzá angol felirat, szóval ha van ilyened, az mindenképp nagy segítség lenne 😊)

Én sem láttam ilyen opciót játékon belül. Mondjuk nekem nem is hiányzott igazán, mert ha csak pár lövés kell ott a pisztoly...
Én se jöttem rá szerintem nem is lehet csak a leírásban szerepel,az opciókban se láttam hogy rendelve lenne hozzá gomb, nem is szerepel ilyen benne.

Radagast
A 2. részben hogyan lehet váltani a fegyver automata és fél-automata tüzelési módja között??!!

Köszi!

a trailer magyarázatokkal angolul : link
Írtam az egyik ps3-as tulajnak hogy mentse már le nekem a videót az elején ezekkel a döntésekkel😊Meg nõi karakterrel.Ha esetleg megcsinálja lefordítja nekem valaki, jól jönne a gyûjteményembe, jó pár dolgot összeszedtem már😊

Skacok nincs kedve valakinek feliratozni a ps3-as interaktív képregényt? Egy srt fájl is megteszi leszedem a videót a youtube-ról és csak betötlöm hozzá a feliratot.Vagy nekem mindegy csak legyen😊Természetesen nekem a nõi shepardé kell<#nevetes1>
Bár az lenne a legeslegjobb ha találnék olyan verziót ami magyar és azok a döntések szerepelnének benne ami az én mentésembe is<#taps>
Rekni megmentve,ash,wrex,tanács megmentve és anderson a tanácsnok.Ha találtok ilyet szóljatok.

😊
A szöveg nagyon jól lett összevágva igaz mindent nem értettem de egy részét igen😊

elég durva egy videó

Rage47
itt jártam nemrég, és nagyon tetszett a zenéje😊
Gibbed's ME2 editor kell neked, akkor olyan elõzményt állítasz be, amilyet szeretnél:
http://www.gamefaqs.com/boards/944906-mass-effect-2/53677581

A felébredés után kell menteni, és azt az állást kell átjavítani.
Gyerekek ezen beszartam😊
videó

A karakterek arca sokkal részletesebb ha közelebbrõl megnézzük, bár sajnos nõi shepardrõl nincs kép arra kíváncsi lettem volna mert a pc-s verzióban is gyengébb a kidolgozása mint a férfi fõhõsé.

érdekes egy teszt mindenképp érdemes megnézni elég nagy különbség van a kettõ között szerintem.

<#falbav>
Csak akartam linelni de nem másoltam a linket és az elõzõt raktam be véletlenül.
teszt

<#idiota>

Aha, szépek ezek az F15-ösök.... de hol van a teszt?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mass Effect 2 ps3/xbox360 összehasonlító teszt.
teszt
A ps3-as verzió talán egy kicsivel szebb élénkebb színek talán, meg a karakterek arca kicsivel jobb de nem sokkal,a fények árnyékok is javultak valamennyit.