2370
  • m1garand
    vannak ingyenes telepítő készítők, de aki érdekel annak ennyit meg kell tudni, csinálni
  • mutator
    Köszönöm a felajánlást, de lassan befejezem, a negyedét annak ma már megcsináltam a délelőtt, és folytatom ;)
    Ha kész lessz felküldöm a magyaritasok.hu-ra.
    Csak még azt nem tudom, hogy telepítőt csináljak neki, vagy elég ha becsomagolom egy útmutatóval...
    Egyébként modnak lett megcsinálva.
  • m1garand
    a faces of waron elég sokat dolgoztam
  • m1garand
    a járműveknél ha kell tudok segíteni
  • m1garand
    nagyszerű
  • mutator
    Már nem hagyom abba. Jelenleg már kb. 90%-nál tartok. Már csak a multiban, a járművek leírását kell magyarosítani...
  • m1garand
    hát a multi beta az már nmagyar
  • mutator
    Az érdeklődőknek: magyarítás várható, jelenleg 75 %-nál tartok, és ahogy időm engedi, folyamatosan csinálom.
  • Shep
    Az első bónusz küldetés nem volt benne az 1-ben is? Nagyon emlékeztettet rá.
  • Shep
    Hát, sajna nem mp3-ban van, hanem a videoba van beletéve, meg nem is Katyusha hanem egy másik orosz népdal, de hát ez már csak részletkérdés :)
  • Shep
    Thx.
  • bgabor
    Akármi is lehet ez a technosított katyusa izé, a resources/music.pak fileból totalcommanderrel/winrarral pillanatok alatt ki tudod szedni.
  • Shep
    Erről jut eszembe az a zene nincs meg valakinek ami az orosz kampány végén van? Az a technosított Katyusa zene.
  • Prince23
    Ha már oroszok...lol
  • bajsz
    Már megjelent ,de idehaza nem rendelt belőlle senki"cég"
    cdgalaxis on volt fent 1 hétig ,hogy kapható lessz aztán törölték.
  • bajsz
    Igen az az utolsó.Sajnos.Bár oroszokkal sokkal jobban szeretek játszani.Sokkal jobbak a fegyvereik.
  • Shep
    Ha az az 5. akkor az.
  • Sammyka
    Szövetséges oldalon a Turning Point az utolsó küldetés?
  • Shep
    Mekkora nagy már a szövetségesekkel az a pálya mikor a kocsival kell menekülni. Nagyon jó ez a játék.
  • HoReSz1975
    magyarítás várható, vagy magyar megjelenés
  • Sammyka
    MEGOLDVA!
    Le kellett pakolni simán (letenni a földre) azt a végén felrobbant.
    Köszi a segítséget
  • Shep
    Tegyél már be egy képet.
  • Sammyka
    Jó lehet csak itt a másik katona szedi kifelé a dinamitot. Nekem csak oda kell szállítani. Közben a többi fedezi az akciót.
  • Shep
    Á már megöltél, most néztem meg (tévedtem 3. pálya nem 2.) ládából kiveszed a dinamitot. rányomsz a fogaskerékre (jobb alul)ott rányomsz a dinamit ikonra és rámutatsz a tankcsapdára ekkor egyből előjön a az égő kanócos ikon katt és már megy is telepíteni a dinamitot.
  • Sammyka
    Próbálkozom !
  • Shep
    Pedig a fogaskerekes témát kell használni, próbálkozz kicsit.
  • Sammyka
    Körülnéztem :). Pár éve jáccom már különböző játékokat :).
    Nem volt ott semmi használható. Amúgy az úttolraszon sincs jel . Lehet le kell egy csomót pakolni azt majd maguknak robbantják. Ez amúgy is valami órás dinamit.
  • Neoncsoves
    nem értem, CDGalaxis miért nem tud rendelni ide az országba 50-100darabot Men of War-ból? Tuti lenne vásárló...
  • bgabor
    Nemazért, de ha kijelölsz egy embert, a jobb alsó gombok között ott egy 'Use Item' nevezetű, két fogaskerék a jele. Abban a menüben lehet használni a különböző cuccokat amik a figuránál vannak. Aknatelepítés, dinamit stb. Jól körülnézhettél!
  • Shep
    Tudom, német 2.
  • Sammyka
    Köszi a gyors választ. Valamelyik afriki pályán kell egy úttorlaszt felrobbantani. Kipróbálom.
  • Shep
    Gondolom a tankcsapdákat akarod felrobbantani. Kiválasztod a dinamitot a fazonnál és az egeret ráviszed a csapdára ekkor olyan kis robbanós ikon jelenik meg rányomsz odamegy és robbant.
  • Sammyka
    Sziasztok!

Sajna nem bírok rájönni hogyan kell a dinamitot használni. A tag kezében van de nem tudom miként lehet telepíteni. Ikont nem látok (bár manuálban van róla szó) amivel le lehet tenni. Tud esetleg valaki segíteni?
  • Prince23
    Niii! :D
  • Shep
    Á de rohadul el van szarva az ellenség field of view-ja mindenen átlátnak, elrejtem a hangár mögé a hullát, de ők falon keresztül észreveszik, így marhára érdekes lesz ez a repülőteres pálya a szövetségesekkel.
  • sylvanor
    Hell.
    Megéri fel raknom és kipróbálnom ezt a játékot? Mennyi helyet foglal? És mennyi a gépigénye? Bár azzal nem lesz gondom.
  • Axon
    Jó hír a Linux használóknak, hogy wine segítségével, linux alatt is tökéletesen működik a játék, akár ablakban is:

• Axon
    Végre valahára nekem is lecsorgott. Talán ma már ki is tudom próbálni.
  • bajsz
    Szövetségeseknél.:

Van egy pálya ,megkerll védeni egy vasuti megállót.Megkapsz minden,csomó tank ágyuk,aknák.
    Igen de van 10embered kb és 5perc ,hogy felkészülj.Kurva nehéz már elnézést,mert rengeteg németjön,Panzer4 es tanokkal,tigerrel. egyszerüen nem birom megcsinálni.Összes amcsi ágyú szar,Panzert is 4 5 lövésből lehet kilőni akár hol lövöd.Tigriseket meg alig bírtam kilőni.Kisseb tankal lavíroztam a seggükben.Nevetségesen gyengék az amcsik.Az oroszok a legjobban ,meg a németek_piszok erősre lettek megcsinálva.

Ajánlom a Bonus pályákat.Azok eszméletlen jók.
  • sasvader
    Mit vársz a yenkiktőlXD sztem a szövetségeseknek vannak legszarabb fegyverei...szóval ink oroszoknak kellet volna adni ezt a pályát!:D