2370
-
bgabor #269 Én nemtudom te miről beszélsz, legalább öt pályát(rendesen, scriptekkel, objectivekkel) hoztam már össze ezzel az editorral anno a FoW részére, egyszer se fagyott le és kivállóan használható, nagyságrendekkel jobb mint az a szar volt a Soldiershez anno, amivel még a terepet se lehetett átalakítani.
Ez sokkal színvonalasabb. És bár nem egyszerű elsajátítani a kezelését, sose fagy le. -
#268 de ott nincs coop mod, ha a multi betara gondolsz. Nem is ertem miert mukodnek meg egyaltalan a beta serverek, amikor mar hivatlosan is kint van egy-ket orszagban szerintem.
Lehet, hogy ez a marc 15 a vegso datum amikor meg lehet szorakozni vele, hogy azt is a "nagytestverhez" idozitsek...
-
readswift #267 ebayről kell venni majd olcsón, addig jó a béta is , csak sok a láma... -
#266 marmint 40 euro. Mindez ugy, hogy a melletunk levo orszagban van a ceg kozpontja.. -
#265 Amcsiban csak marcius 15-en jelenik meg 30 $ amazonon.
Amazon
Ha elmeletben euban veszed meg online letoltessel akkor viszont 40 $
Tobb mint vicc.
eu -
#264 Megkerestem szerintem teljesen jol irtam le:
Talan annyi meg van a gyakorlatban, hogy ha langol a motor az nagyon hamar felrobban igy a hullnak is annyi. De amig langol engedne javitani, csak ido nincs ra :)
A forumon meg van egy-ket hasonlo leiras
http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=109&t=1729
Destructible parts
Turret - a tank can still drive and shoot with a destroyed turret, but you won't be able to move the turret anymore
Hull - a tank is knocked out once the hull is penetrated, if the hull is destroyed the tank can't be repaired or used anymore.
Tracks - broken tracks will make it impossible to drive, a good way to take out tank hunters without turrets
Gun - a broken gun is of no use until it's repaired
Engine - a destroyed engine stops the tank from moving on, a burning engine can flame out the whole tank, molotov cocktails are good for this target -
#263 Bar azt a palyat nem lattam probaltad, hogy az o gombbal kiiratod az objective-eket ? Ha ott rajuk kattintasz, ha pl az a feldat, hogy menj ki a palyarol egy bizonyos helyen, akkor megmutatja hova kell menned.
Vagy csak siman bug :) -
hapi #262 Ha esetleg tud valaki olyan küldiről vagy tervez olyan küldit csinálni ahol:
- kevesebb ember és felszerelés van
- össze kell kaparni a lőszert és fegyvert
- figyelni kell arra a 2-4 emberre akit kapsz
Az azonnal szóljon.
Jók ezek a rengeteg emberes, felszereléses küldetések is de én szeretem ha teljes kontroll alatt van a csata. -
sztyui #261 Hi!
A németekkel tolom és a 3. pályáról(Tobruk) nem enged tovább.
Már minden szart lelőttem, nincs is ellenség, ha van az nem tud áttörni a védelmen. Most mit csináljak? Tud valaki segíteni? köszi -
#260 Vagy ugy is lehetne mondani, ha egy tankba be enged szallni nezzen ki barmilyen ramatyul szerintem akkor meg lehet szerelni. Vagyis az ellenkezojevel meg nem talalkoztam. -
#259 Akkor maskeppen fogalmazva bar le kell ellenorizni, amig a tank "hull"-ja, teste nem destroyed, addig meg lehet javitani barmelyik tankot. Ha destroyed az nem azt jelenti, hogy latszik rajta egy karcolas is. pl ha turret destroyed akkor is meg lehet javitani. Gondolom ha a turret lerepul az egyenerteku a hull destroyed-al. Meg az engine on fire eseteben is meg lehet javitani pedig akkor szepen langol egy darabig a tank. A mondando lenyege az akart lenni amit mar elobb irtam, hogy nem csak a lanctalp szakadas eseteben lehet megjavitani egy tankot. -
#258 Már szóltam a banner ügyében. -
#257 van tank ami nem robbant fel de ennek ellenére nem lehet megjavítani, igaz ez nem az egyjátékos mód, multiban kilősz egy tankot van amit meglehet javítani van amit nem, editorban állítani nem lehet, vannak olyan tankmodellek az editorban amik csak dísznek vannak, meg a ládákat helyettesítik és lehet beléjük pakolni
amúgy ismerem elégé a játékot kívülről-belülről :) -
#256 Ebben a formaban ez igy nem igaz. Minden palyan javithatsz tankot, jarmuvet, agyut, ha talalsz javito dobozkat, altalaban ellenseges tankbol veszed ki, ha nincs sajat. Nem csak a lelott lanctalpu tankot javithatod, amig nem hullik darabokra ami nem feltetlen a grafikaban nyilvanul meg, mindig meg lehet javitani, motort, agyucsovet stb. Bar szerintem editorban konnyen lehet ezt is allitani igy direkt is pakolnak olyan jarmuveket a palyara amit nem enged megjavitani, mert elrontani a tervezett jatekmenet azon a reszen. Bar ez lehet, hogy fikcio en igy csinaltam volna :).
AMig nem piros x-et dob vissza ra a javito kulcs addig mentheto minden.
A COH-ra annyira hasonlit kb, ha nagyon akarsz jatszhatsz hasonlo stilusban direkt control nelkul. Csak ez kepes kezelni a domborzati viszonyokat, mig az totalisan keptelen. Ez normalisan kezeli a fedezekeket, ott kb disznek van, itt meg tudod pontosan mondani hova menjen az ember, ott eppen ahova sikerul. Ott a targyak fizikaja nem sokat zavar a jatekmenetbe, itt teljesen figyelembe van veve. Es meg sokaig lehetne sorolni mit nem tud az a jatek, amit ez igen. Egyeduli bune ennek az, hogy oroszok fejlesztik... -
#255 Gondolom az orosz kampány első küldetését csináltad, eddig csak ott találkoztam tankjavítással...
A többi tank valószínűleg azért nem javítható mert azokról nem csak a lánctalpat lőtték le, azért egy olyan tankot elég nehéz megjavítani amit keresztül lőttek, belül felrobbannak a lőszerek, üzemanyag stb. A fronton elég nehéz lenne egy kilőtt tankot megjavítani, nem is valószínű hogy javították a kilőtt tankokat a helyszínen, lánctalpat viszont cseréltek igaz azt is úgy hogy a gyalogság rendesen védte azt a területet ahol a tankokat csinálták és nem csata közben álltak neki a műszakiak lánctalpat cserélni, ill. javítani. -
jboones #254 Nincs valakinek egy fullos vagy ahhoz közeli mentése? Újraraktam az XP-t, és az orosz kampányt nem küzdeném végig mégegyszer...
Egyébként jó a cucc, bár én olyan rengeteg sok változást nem vettem észre se a Faces of War-ral, se a SHoWW2-vel összehasonlítva. Hátizsák, DC, fedezékek, járművek - mindegyik egykutya. A FoW talán bénább volt, a Soldiersben meg kevesebb volt az emberanyag... -
#253 Koszi a segitseget, rajottem hogy elvileg lehet mindent elcumozni az ellentol, csak a logikat nem ertem. Lenyegeben adott 5 tank mindegyikbe benezhetek, kivehetem a cuccost bellolle, de csak 1 et javithatok meg ill. szalhatok bele, ja es a tobbi nincs teljesen kilove, az is javithato lenne.
Nem ertem miert hasonlitsatok a COH-hoz, amikor teljesen Soldiers-Heroes Of WWII. -
#252 Fazsa! -
#251 aki akar multizni van free multi beta -
#250 szerintem mehet -
#249 Ha gondoljátok kilehet pattintani, jobb mint ami most van
-
#248 a WiC azért elég bonyolult játék, nem érdemes hozzá hasonlítani mert ezis meg a WiC is más kategória -
KingPunisher #247 Hát CoH meg Wic joval egyszerűbb mint ez a game.. Hasonlitani sem érdemes azoknak elég kevés köze van a realitáshoz CoH -val sokat toltam jo játék egy könnyebben emészhető de 10-es enynire összetett game..
Aki akar multizni jöjjön:
hama: menofwarhun
pass: 12345
márvagyunk páran..
-
#246 Van olyan perverz bevallalos aki be is kapcsolja a realistic fog of wart ? Nem is ertem miert van alapbol kikapcsolva, azert az igen nagy csalas, elony szamunkra. -
#245 az end ugyan az mint a ctrl, csak nem kell nyomva tartani, olyan mint a capslock a shift eseteben.
Annal a ket jateknal azert klasszisokkal jobb :p
-
#244 CoH = Company of Heroes, ami lényegében a Warhammer40k-nak a 2.vh-s modja, a MoW-nak semmi köze hozzá, de a WiC-hez se -
#243 az egészet azért vettem fel mert az előttem hozzászólók a coh ill. wic gamekhez hasonlították, ebben a játékban a direct control a legjobb dolog azt célzom amit én akarok(harckocsi toronya, lánctalpa stb.), ha kell átmegyek a házakon stb., van olyan jármű amit meg lehet még javítani stb..... -
#242 az end gomb mit csinál? -
#241 Mi van a direct controllal? (ha arra vagy kiváncsi ,hogy jön alő akkor: nyomva tartod a CTRL-t és a nyilakkal+egérrel tudod irányítani az éppen aktív egységet, bal gomb nyomva tartva ekkor tudsz késleltetett gránátdobást) -
#240 a direct control mond vki vmit? -
#239 súlyosan elvagytok tévedve -
#238 Lesz attól keményebb pálya is :) -
#237 huh, orosz kampany utolso palya, amikor tartani kell a partot mig a 12 hajo elmegy. Negyszer kezdtem neki mire sikerult, 1,5 napig kuzdottem vele. Tegnap meg coopban is kiprobaltuk, ugyis atgyalogolt rajtunk az ellenseg. kb 10 x nehezebb mint addig barmelyik palya. Persze a tortenetbol kifelejtettem, hogy az elso ket probalkozasnal nem hasznaltam uj egysegeket, ugy kb 7/12-ig birtam. neztem mi az a menu jobb oldalt, ugyanaz mint multiban eddig miert is nem kattintottam ra ? :)
Mas is ekkorat kuzdott vele ?
BAr igy utolag tudnek adni jotanacsot ha valakit erdekel :) -
#236 The Fate Of Hellas-Hellász sorsa!
Ha valaki akar Multiban játszani Hamachi-n keresztül lehetséges!!
Hamachi szoba:
Hálózat név.: Hellas Multiplayer
Hálózat jelszó.: Hellas
Bocsi tudom nem idevaló,de hasonló kaliberű játék,és szeretném kipróbálni Multiplayer-en!! -
#235 Nagyon jó lett ez a progi méltó elődjeire :) -
#234 Company of Heroes
(legendás második vh-s rts) -
#233 Nem értem azt a CoH rövidítést!!
De SZTEM a World Of Conflict-re hasonlít nagyon!!! -
#232 Nem akarok hülyeséget írni, de ez majdnem olyan mint a CoH. Képek alapján. Mindjárt neki is kezdek. -
#231 FELDOBOM A FÓRUMOT egypár képpel!!!!
Men Of War 4ever -
#230 Lehet lopni,arra ügyelj,hogy ne lődd szét teljesen,ha már kimenekült belőle az ellenség,ugorj be egy katonáddal a tankba és javíttasd meg.Remélem tudtam segíteni .