Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A géjm neve ezentúl: és feltámad proaiból germánia!
ha mindenki szar, csak a németek nem 😄.
ha mindenki szar, csak a németek nem 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Maradj már november 7.
Csoda ha kiadják 2008-ban.
Csoda ha kiadják 2008-ban.
Köszönöm!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
igazából a játék nagyon érdekes, szerintem nemis igazi tankokkal hanem valami fura csernobili anomáliákkal játszunk benne, a német faj talán egy csöppet túl erõsre sikerült, a többi meg nagyon gyengére, ha ezeknek a retek fejlesztõknek nem sikerül javítaniuk a játékon akkor tõlem 5Ft-ért is adhatják nem fogom megvenni hogy multizhassak vele, inkább játszok valami olyannal amit nem hirdetnek kicsit se realisztilusra... abban nem csalódhatok
Mit szeretnél tudni? Jelen pillanatban -mióta kihozták az elsõ peccset - a németek a non plussz ultrák. Az amik egy nagy trágyadomb semmi használható tankjuk nincsen kivéve egy 30mm-es gépágyúval rendelkezõ harcskocsi ami szarrá lövi pl a panzer IV.h-t (nevetséges). A ruszkik fosok egyedûl az angolok Sherman Firefly-a használható. A játékhoz sok türelem kell és egy nagy adag xanax...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Aki kipróbálta a bétát, egy kis élményleírást szívesen látok (látunk) tõle! Én sajnos nem igényeltem kulcsot, így marad jutub, illetve mások véleménye.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
mikor talulsz már meg angolul lol olyan vagy mint a kis orosz nyomik.... amit 58 as hsz ben belinkeltél az azt jelenti ,hogy a letöltés elött azért küldik ki a cd kulcsot hogy mindenki egyszerre kezdhessen kb. másfél hete sincs ,hogy új cd kulcsot igényeltem és olyan másfél óra alatt kaptam is csak tudni kellene a módját... na ez az amit nem fogok elmesélni neked a viselkedésed miatt meg azért mert itt rinyálsz ahelyett ,hogy az hivatalos forumon kérdeznél...
figyi szóltam én hozzád azóta?Most is ezen rágódsz.!
HA ahoz az emberhez szólnak akit ismerek,persze hogy hozzászólok.Ennyi.
HA ahoz az emberhez szólnak akit ismerek,persze hogy hozzászólok.Ennyi.
És miért te reagálsz, ha egyszer nem neked szólt?
Nem így van.
Te állítod ezt, aki most is kirobbantotta a balhét a #61,#62-es hozzászólással? Úgy tûnik nagyon is te vagy az, aki balhézni jár erre a fórumra.
Te állítod ezt, aki most is kirobbantotta a balhét a #61,#62-es hozzászólással? Úgy tûnik nagyon is te vagy az, aki balhézni jár erre a fórumra.
nem kell kicsomagolni😄énis elösször azt hittem.
mondjuk nekem ezzel nem volt gondom, de más ügy miatt egy napja keresem, hogy lehet kicsomagolni a pak fileokat. szóval köszi 😊
lehet ,hogy neki is ilyen zip-sen tudta letölteni,akkor meg csak annyi,hogy totalcommander-ben,átnevezed a fájlt .pak ---ra és vissza másolod a játék könyvtárába.Ez a két fajta mód létezik😄(áttirod,vagy ja nem kell csak bemásolod.) Jah igen és ne csomagold ki.
simán bemásolni a fõ könyvtárába. ott már lesz egy olyan nevû file, azt felül kell írni. ennyi.
Akkor tuti én bénáztam, lehet még rákérdezek MSN-em, hogy hogyan csináltad.
Sikerült valakinek elindítani az angol nyelvi fájlokkal együtt?
Te mit kötekszel, te kis szerencsétlen?------nem tom ezt elolvastad e erre válaszoltam.
senki nem tahó,de ha egyszer nem tudunk segíteni akkor enm tudunk ennyi.
Sírjál? Itt ma mindenki csak tahó módon tud beszélni?
Nem igényeltem CD-keyt, az #58-asban idézettek után meg se próbáltam már. Merthogy a hivatalos fórumon írták, hogy már nem lehet.
Nem igényeltem CD-keyt, az #58-asban idézettek után meg se próbáltam már. Merthogy a hivatalos fórumon írták, hogy már nem lehet.
akkor meg ne sírjál hogy nem kapsz cd-keyt.
én azért kaptam még ma is, ugye nem baj? 😛
Te mit kötekszel, te kis szerencsétlen? <#nyes>#nyes>
"Beta testing is NOT gaming - try to look at it like you developed it - Test single player and Multilayer for any bugs, map glitches, memory leakage and REPORT WITH FULL DXDIAG REPORT of your hardware on this forum."
Innen gondoltam, hogy néhány single pálya is van már benne.
Innen gondoltam, hogy néhány single pálya is van már benne.
hát valakinek nem adnak, aki számít az már kapott, a multiplayer nem singleplayer (csak a gyengébbek kedvért)
makett.tk
Vagyis piszok sok mindent javítanikéne.
Csak multi van nincs single benne.nem tom hol hallottad.
Amúgy van mit még csiszolni,sztm jobabn teszed ha megvárod mire megjelenik, ez a beta hát ,nem lett túl jó.
Amúgy van mit még csiszolni,sztm jobabn teszed ha megvárod mire megjelenik, ez a beta hát ,nem lett túl jó.
Csak mert mostmár nem lehet beta-keyt igényleni.<#szomoru1>#szomoru1>
"Sending cd-keys is done before the game is available for download, the simple reason for that is, cd-key sending takes time and we want you to start together not watching others playing before you do."
"Sending cd-keys is done before the game is available for download, the simple reason for that is, cd-key sending takes time and we want you to start together not watching others playing before you do."
Izé, nem tudná valaki közzétenni a CD-kulcsát, hogy a singleplayer részét mi is tesztelhessük? <#wink>#wink>
csak ha van cd-kulcsotok akkor tudtok játszani.
Egyébként ugyan az.
Egyébként ugyan az.
szerintem ugyanaz
Melyik az? az 566 megás vagy a rapidsharesek? Vagy az ugyanaz, csak feldarabolva? (Nem értek oroszul)
A blitzkrieg 1-2t nagyon sokat nyomtam anno. Fõleg a második részt.
De csak kb 5 pálya volt sivatagi. Jó kis játék volt!
De csak kb 5 pálya volt sivatagi. Jó kis játék volt!