2370
  • Legend Killer
    semmilyenen, mer nem enged regisztrálni bent, mivel emailnél nem jelzi a kukacot. kurvajó.

és látjátok? ennyi előnye azér mégis volt a 3dik birodalomnak: EGY NYELVŰSÉG!

:D
  • Hecker007
    valszeg egy helyen csinálják a lemezt, a Fallout3 is magyar,lengyel,angol verzió
    am multizunk ma is, milyen néven játszol online?
  • Legend Killer
    de miafaszé kell a lengyel nyelv MO-n.... viccnek is rossz...
  • Legend Killer
    KEEEEEEEEELLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!! :D
  • Legend Killer
    de nekem nem kell! itt a pirateclub, LOL.

inkább multizzunk vazze.
  • mrzoltan
    Yah lengyel,magyar,angol...
    MoW
  • Musicking
    lejjebb tekerve megtaláltam, köszi mutator
  • Musicking
    A magyar verzióból kioperált nyelvi fájlokról tud valaki valami közelebbit, vagy esetleg melyik lokalizált változat tartalmazza? (esetleg a lengyel kiadás?)
  • m1garand
    regelsz egy ingyen tarhelyet kb 1-2GB arra fér
  • Hecker007
    kepfeltolto.hu
    regisztrálni nem muszáj, de azért nem árt
  • Legend Killer
    én nem vok regelve és oda töltögetem fel a képeimet, ahova akarom, LOL. bár asszem régen voltam ott és lehet ezér engedi akkor, nemtom télleg. lényeg simán engedi feltölteni.
  • bgabor
    Ja, rátaláltam én is. Te regisztálva vagy ott? Mert azt írják nem kell beragizni a képfeltöltéshez, de más fórumra nem linkelheted a képet. Te hogy csinálod?

Régóta keresek már egy jó képfeltöltő oldalt, olyat ahonnan a hülye sg fórum nem tiltja a képbelinkelést.
  • Legend Killer
    ez pirateclub :P.
  • bgabor
    Már engedélyezi a képlinkelést a kepfeltoltes.hu-ról?
  • Legend Killer
    gyönyörű látvány :D.

• mutator
    Hát asszem az egyik embernél volt fémdetektor, vagy a teherutóban, ahol kezdődik a játék, de úgy emlékszem, említi, hogy kéne lenni valakol azoknál, akik lerakták az aknákat. Egyébként elvileg igen, minden emberedet át kéne vinned. (bár volt hogy az egyiket megölték, és következő pályán mégis ott volt...)
  • bgabor
    Értem, de merra találok aknakeresőt? Az aknás mukik teherautójában nem volt. Minden emberemet át kell vigyem a megadott pontra? Mert most csak eggyel dolgozok odaát.
  • Legend Killer
    inkább ott, mer pl ez a szar nem engedi account készítésnél mail beírásakor a kukacot használni, hanem csak vét ír, hát lol.

akkor csinálj1szobát hamachin.
  • Prince23
    Egyébként lanon összejöhetnünk...
  • Legend Killer
    én magyarokkal akarok. nem tudom ott lehet találni magyarokat.
  • mrzoltan
    Menjél multizni, ne itt sírjál kb. 240-en voltak fenn 14:00-kor.
  • Legend Killer
    multizzon velem vki má.
  • mutator
    bgabor, mielőtt lelépnék aknamentesíteni kell a hágót(másodlagos feladatok: bombák telepítése, felderítés), de ha sokszor lebuksz, autómatikusan elhagyják az embereid a pályát azon a kijelölt ponton.
  • mutator
    prince23 erre miből következtettél?
  • Legend Killer
    a küldetést nem rég végre megcsináltam.1emberrel végig kommandóztam :D. de vki multit nem akar? :P
  • Prince23
    Nem tudom, de ez a gém mintha rpg is lenne. Ami persze jó is! vagy én látom ezt rosszul?
  • bgabor
    Egyszerű a megoldás: Annyi a dolgod hogy betolod a tér közepére a bázison lévő két rögzített gépuuskát és a két 20mm-es flakot.(az egyik asszam a bázis bejáratával szemben van egy járműre kötve) Mikor teljesen kitisztítják a bázist, és jönnek az ellenfél rohamai, az egyík 20 milis flakot és az egyik géppuskát otthagyod a tér közepén, a másikat pedig felállítod a bejárattal szemben. Ennyi. Nem jön semmi olyan jármű, amit a 20 mm-es gépágyú ne tudna kilőni egyetlen lövésből.
    (a cuccok mozgatásához két ember kell. Beleparancsolod őket, majd jobb alul egy gombal átkapcsolod szállátási módba, majd a kívánt helyre kattintasz, és a két fixkó odatolja. Ezen a módon lehet a rögzített géppuskákat, meg a Flakokat is mozgatni)

Távozáskor ne felejtsd el a teherautó mögé kötni az egyik 20mm-es Flakot, mert a következő pályán is kulcsszerepet fog játszani az ellenséges járművek megsemmisítésében.
  • Legend Killer
    nem tudok segíteni, mer nem jutottam el oda még :D.

van kedved multizni? ha igen, dobj meg egy privivel, msn, v xfire és zúzhatnánk.
  • bgabor
    Ezt most nem értem. A 'behind enemy lines' pályán elakadtam.
    Elmentem(kúsztam) a megjelölt ponthoz az ellenséges vonalak mögé, de a megjelölt pontra nem lehet elmenni(ráálni), mert a pályán kívülre esik.
    Ilyenkor mi van?
  • Legend Killer
    lökött...
  • Legend Killer
    na, te meg ne ugassá úgy, mintha te lennél itt az ász, mer kapsz egy jobbosat tőlem, balosat meg pl Sheptől :D.
    tudok angolul vmennyire, de a zászlónál nem jöttem rá miafrancot kell csinálni, csak ma véletlen sikerült. viszont a kurva riasztót nem tudja sehogyse kikapcsolni az amcsi. és bepakolásnál is mindig szét szednek.
  • Shep
    Mikor elintéztél mindenki a raktárnál akkor majd lesz lehetőséged felhúzni a zászlót (ráviszed az egeret a zászlórúdra és majd megjelenik egy kis lakat)
  • Shep
    Arra nem gondoltál haversárc, hogy azért nem segít senki mert nem tud?
  • titantoma
    hát itt mennyi farok van. beszarok hogy senki nem képes segíteni, legalább valami ötletet adni. Te meg legend killer, tanulj meg angolul bazd meg
  • Legend Killer
    kemény.
  • Legend Killer
  • Legend Killer
    h kell a szövetséges küldi első pályáján megcsinálni észrevétlenül a zászló felhúzását, vagy mijét? nemtom pontosan, nemtok jól angolul. bent vok1katonával a warehouseban, másik3 egészen hátul a pálya elején és ezzel az1gyel írtottam a fritzeket a hangtompítóssal, de a zászlóhoz nemtok oda rohanni észrevétlenül a reflektor és a másik arra felé bámuló német miatt.
  • titantoma
    Tényleg nem tud senki sem segíteni, hogy a dynamic campaign mod-ot és a hozzátartozó map pack-et használni? Kitömörítem a DCG-t, elindiítom a campaign.exe-t, de semmi. Utána bemásolom a map packo-ot, ahova írja, de sehol sem látom a játékban.
  • Serpa
    lesz az még 1790ft X)
  • titantoma
    kösz a választ...