2370
  • KingPunisher
    Szerintem nem kell neked mindet irányitani csak pár egységet a többi jol elvan maga is. Minidg ott kell beavatkozni ami kritikus hely az egészet kontrolálni nem lehet az képtelenség..
    Erre is rá kell érezni ez sem könnyű benne de ettől is szép..
  • m1garand
    az ellenség ágyúját kis gyors járművel el lehet vontatni
  • Creator
    Hali!
    Nem tudjatok, lehet ellenseges jarmuvet lopni?
    Eddig nekem nemsikerult, a Soldiers-be ez volt a legjobb, alltalaban tobb Tigrisem volt mindig mint a Werhmaktnak.
  • m1garand
    a multibeta full magyar
  • ld51
    Sziasztok!

3. pályán vayok a németekkel (Tobruk). Annyi egységet kapok, nem is tudok velük mit kezdeni, direkt controlra alig marad idő. Nem tudom mit akartak de ez így nem az igazi. Megszámoltam: 40 gyalogos és 4 tank, de jön az utánpotlás folyamatosan.
  • HoReSz1975
    nekem is full beállitásokkal megy, semmi gond nem volt eddig

magyarítás lesz hozzá, vagy kijön magyarul is
  • Hecker007
    kipróbáltam ma az editort, semmiben nem különbözik attól amit a fowhoz adtak ki anno csak ahhoz külön kellett letölteni... ezis ugyanúgy hajlamos fagyni mint a fow-os, akik a modokhoz csinálnak pályát azok állt a soldiershöz hackelt mapeditort használják még mindíg
  • Hecker007
    a FoW inkább taktikai játék, a ToW meg utolsó emlékeim szerint elég gagyi, mikor a jagdpantherem tolatva akart csatába menni, meg mikor rányomtam az ellenségre hogy lőjön rá vagy valami akkor elindult felé megállt tőle 2cm és akkor se lőtt rá
  • Hecker007
    nekem sose lassult be a játék, konfigom az aláírásomban
  • m1garand
    hogy örülhettek a többiek, hogy ott vagy
  • Hecker007
    1éve azért nincs open beta, több mint 1 évig baxogattuk a kiadókat hogy legyen béta
  • m1garand
    te instinct felbérelt embere vagy?
  • moon70
    ...és ne felejtsük a FoW-t sem, vagy a Theatre of War-t sem. Mind nagyszerű stratégiai játékok.
    Ez utóbbi is rengeteg infót, egységet kezel, igaz grafikailag elmarad a MoW-tól, de sebességével sincs semmi gond, gyengébb gépeken is simán fut.
  • alma2
    A cooperativot imadtam benne, a multit annyira nem reszesitettem elonyben. Egy kis nyaggatasra multheten kiprobaltam az openbetat internet only, mar 1 eve lehet majdnem jatszani, ha jol tudom, hatalmasat csataztunk 10-en, bar en szinte csak nezelodtem egyelore :)
  • CARTMEN
    koszonom ,kicsit fáj ,hogy csak nekem fagyott le, most toltam végig a demot laptopon a melóhelyen :), megvárom a fullt is ha fagy akkor gépcsere lessz :( már nem garis semmi csak a videokarim
  • alma2
    mert proci limites a jatek nem a grafkartya a szuk keresztmetszet, vagyis ez egyertelmuen erre utal.
  • alma2
    Nem tudom, hogy hasznal-e tobb magot a jatek lehet, hogy nem :) Szoval harom mag ide vagy oda, azt a tobb szaz egyseget valhahogy megiscsak mozgatnia kell, es minden egyes lovesuket kulon szamolgatni stb. Termeszetesen a masodik palya tized olyan gyors mint amikor teng a palya az uressegtol, nekem szerencsere boven a jatszhatosagon belul marad atival.
  • KingPunisher
    Szívemből szoltál..
    Nem lehet kapni én is megakartam venni de egyelőre csak Lan-on lehet eredeti hiányában..
    De remélem a héten meglehet venni és lobby-n is tudok..
    Hatalmas game lett ez nem is kérdés pár aproság még azért maradt benne de szerintem hamar kijavitják és akkor No.1 nem kérdés..
  • KingPunisher
    Értem hát igen elég fura mert fullon meg low-on is egyformán szar 15fps azért az nem sok..
    De köszi az infot ez jo hir ..
    Reméljük akkor mégjobb lesz.
  • alma2
    Egyszeruen nem ertem miert ul ez a topik, sikerult hatalmasat alkotniuk megint, rengetek hibat orvosolva, szinte letehetetlen a jatek. /persze maradt benne ugyanennyi hiba is/
    Mindenki azzal az ultragagyi warhammer tolja gondolom...
    Nem tudom, hogy a soldierst, vagy ezt tennem bele minden idok legjobb jatekai koze.
    Itthon meg nem lehet meg kapni sem, vagy csak vak vagyok.
  • moon70
    Utánanéztem a dolognak, a külföldi fórumokon is panaszkodnak a sebességre. Valami bug lehet, állitólag már készül is a patch ennek orovosolására. Ami még érdekes lehet, az az, hogy az ATI kártyatulajdonosok érintettek jobban, főleg ők panaszkodnak. Valakinél még a 4870-es ATIval is belassult a játék ! :(

http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=10&t=2449

Kiváncsi vagyok, az itteni NVIDIA-s játékosok mit tapasztalnak a sebességet illetően?
  • KingPunisher
    Akkor megnyugodtam nekem ennél kicsivel gyengébb a konfigom phenom 1 3870 2 gb ram
    1024*768 minden maxon 4x simitással második pályán 15 fps köré le megy de garikátol függetlenül tehát full lowon is pár fps csak a különbség..
    Szerintem proci lehet kevés a sok egység mozgása ai sebzések ..
    De végülis nem zavaro multiba nincs ennyi egység meg ugye ott nem compnak kell gondolkodni..
    Gyeretek multizni én probálgatom szerintem igen jo lett. Elején tudsz hozni pár osztagot és jön a lové szép lassan a durva egységekre időlimit van nem lehet egyből hozni..
    Igy nem agyatlan massolás az egész hanem tényleg taktikus dolog..
    Pálya tele van fegyverekkel stratégiai helyekkel szoval fincsi :)
    Fagyásrol: nekem 1x sem fagyott le a konfogom fent olvashatod pedig olyan 15-16 orát már toltam vele.. Nincs ötletem talán nvida-t nem csipi nem tudom..
    hama még 1x :
    nev: menofwarhun
    pass: 12345
  • CARTMEN
    Srácok a demo nektek kifagyott, nekem teljesen random helyeken fagy le.
    más nem csak a demo. Laptopon megy végig is csináltam, nagygépen pedig már driver csere directX frissités minden volt, memoria,proci teszt ok elvben a video kari is jo. nektek?
    Bocs a sok kérdésért de már gamelném normális minőségben.
    Ja a multiba beszálnék én is ha ez megoldódik a FoF ot csipáztam.
  • moon70
    Az első orosz pálya gyors volt nekem is, a második már sokkal lasabb. Később a németekkel folytattam, Tobruk már lassú volt, gondolom a sok egységtől. KingPunisher, nem irtad miylen felbontásban és videokártyával játszol, de nekem 1650x1080, OC nélküli Ati 4830 -al, minden fullon, csak az élsímítás 2x, esik olyan 17-20 fps közé ( Tobruknál ).
    Gépem: 3 GB RAM, Windows XP, Core2Quad 6600, 2.4 Ghz,nincs OC-olva még, de talán elgondolkozom, hogy a MoW miatt felhúzom 3 gigára. Ja, a multizáshoz lenne kedvem, kipróbálhatjuk majd a héten ! Kösz!
  • KingPunisher
    Nos 2. pályán nekem eléggé belassul olyan 15 fps-re hiába veszem le grafot ugyan az valoszinű a sok egység miatt..
    Más is tapasztalt ilyet ? 3 magos phenomon van amugy..
    Kevés egységnél 130fps van amugy szoval furi..
    AMugy akinek van kedve multizni van egy hama szobánk :
    name: menofwarhun
    pass: 12345
    Még csak páran vagyunk de szivesen látunk mindekit..
  • Hecker007
    én ezt annyival kiegészíteném hogy az ai még mindíg butácska kicsit, de összességében tényleg jobbra sikerült mint a fow
  • bgabor
    Én is kipróbáltam.

Szerintem nagyszerű játék lett, végre méltó folytatása a Soldiers sorozatnak, az elbaltázott faces of war után. Jó látni, hogy a soldiers sorozozat végre megfeleő minőségben került kivitelezésre, míg a konkurencia (Panzers sorozat) végleg eltűnt a süllyesztőben.

Maga a játék végre kivállóan kivitelezett, sokkal gyorsabban fut(közepes gépen is max grafikával), mint a Fow. Szebb lett a grafika is, és végre valahára a egy editort is mellékeltek hozzá, ami nagyon jó minőségű.

A nehézségi szint a Fow bénázása után végre ismét helyre lett téve, normal fokozaton már nem fogunk tudni a golyózáporban rohangálni, viszont nem is frusztrálóan nehéz, egész realisztikus (ugyebár a fowban két nehézségi fokozat volt, a nagyonkönnyű és a flusztrálóan nehéz, ennek most vége). A játékmenetben kevés újdonság van, azok viszont átgondoltak és jól kivitelezettek (pl:tetszőlegesen áthelyezhető, átméretezhető térkép)

A járműpark ki lett bővítve, hiszen a játék időkerete ezt lehetővé tette(1941-ben is játszódik pálya), nem úgy mint a FOW-ban anno, ami 1944 közepén kezdődött. A hanghatások teljesen le lettek cserélve, a zenék is jók. Az Audio rész teljesen rendben van.

És végül a pályák. Ezen a téren voltak a legnagyobb hibái a FOW-nak, a készítők érezhetően igyekeztek orvosolni a problémát, a FOW szaggatós-tömeges rohanós stílusa után igyekeztek visszatérni a Soldiers nyugodtabb pályaszerkesztési stílusához. Ennek ellenére még mindíg van néhány olyan pálya, ahol jelentősen eltúlzott mennyiségű katonát irányítunk, ez ezeknek a száma kevés, többségben vannak a kellemes mapok. Kivették az olyan, a Fowban látott irreális dolgokat, mint amikor minden második ellenség Panzerschrekkel/bazookával és MG-42-essel rohangált. A sok villogás, túlzásba vitt nyomjelzős lövedékhasználat szintén a múlté. Van észak afrikai hadszíntér is, ami egész kellemes, gyönyörű a táj.

Hadjáratokból három van, szovjet, német és amerikai(japán nincs), amelyeket sorrendben lehet csak végigjátszani, midenképpen az orosszal kell kezdeni. Vannak bonusz missziók is. Jó hír, hogy az összes missziót lehet LAN-on Cooperative-ban játszani, a játék gond nélkül megy LANon bármiféle trükközés vagy hamachi nélkül.

Egyszóval mindenképpen érdemes kipróbálni, mert a játék kivállóan sikerült, megérte várni rá!
  • Viktorr
    Nekem sem akad,én is max grafon nyomom,nekem csak annyi,hogy a menü van belassulva,meg amikor a hullákat kutatom át..na mindegy így jártam :D
  • KingPunisher
    Ami nekem a gondom hogy skirmisht mint olyat nem találtam lehet csak én vagyok hülye.. Elindul a Lan game de egyedül vagyok nem lehet compot betenni.. xD másnak sikerült ?
  • KingPunisher
    Nem :) haha hogy kéne ugy szalad és olyan szép mint az álom nincs erőgépem de minden maxon megy 4x élsimitás is belefér..
    Szebb mint demo szerintem ott nem a fullos texturák voltak.
  • KingPunisher
    Üdv Urak nekem nem fagyott ki konkrátan kb 8 ora játék alatt 1x sem..
    Iszonyat tetszik eszméletlen jol sikerült..
    Aki akar tolni Lan-on irjon bár kezdő vagyok de szivesen játszom..
  • Viktorr
    Igen ez az.
  • Prince23
    és eza rld verzió?
  • Viktorr
    Trainert tud valaki belinkelni,vagy valami muníció csalást,mert még azt sem tudok szerezni,mert lefagy a játék,olyan jó lett:))
  • m1garand
    hát a beta csak néha fagyott ki
  • Viktorr
    Hát ez szégyen:)
  • Sliders
    Valaki írta, hogy lesz magyarul is, a tört iso ha már kijött tartalmazza esetleg a magyar nyelvet is?
  • Shep
    Ja, ilyesmi volt nekem az orosz verzióban ebben még nem találkoztam ilyesmivel, de ezek szerint benne maradt a hiba.
  • Viktorr
    Konkrétan,mintha lefagyna a játék.
  • Shep
    Mire gondolsz, hogy-hogy várni?