Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Iszonyat tetszik eszméletlen jol sikerült..
Aki akar tolni Lan-on irjon bár kezdõ vagyok de szivesen játszom..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
makett.tk
makett.tk
game oldala: http://www.digitalmindsoft.eu/
makett.tk
Nem értem. Vagy lesz magyarul is?
makett.tk
Kurva jó!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Mi van ha nem fogadom el és felbontom a hûbéresküt? Az ellenségem lesz?
És miért nem lehet a vár az enyém?Azt mondja így is nagy birtokom van...nem adja nekem...he?
Szemétség, egy csomó emberembe kerül, nem adja nekem ,így nem lesz benne helyõrség...és a gép vissza foglalja...hát ilyet.
röccenés mentesen fut full maxon (cold warral ellentétben), csak egy pillanatra esett le az fps 25re, amikor közelrõl néztem végig 2 bike felrobbanását, amúgy 50 felett volt mindig, ami bõven elég.
ai-n lehetne csiszolni, mert pl odavágok egy gránátot az ellenhez, az rá se bagoznak.
a másik, kár, h nem lehet több emberrel javítani a jármûvet, így leredukálodhatna a ráfordított idõ.
ja és egy kv tankot lehet irányítani a demoban ^^