2370
  • m1garand
    az kártyás vásárlás lesz, am nézd meg a steamen ott is van, a d2d a 30usd se olyan rossz ár, vagy vedd meg a readswift-től 2-3k oda adja azt mondta
  • Neoncsoves
    Itt mutatkozik meg az, hogy külföldön 3-4xes fizetés mellett 3-4ezerrel olcsóbb egy játék, sőt game.co.uk ingyé szállít UK-n belül-.-
  • Neoncsoves
    az se rossz, game.co.uk -n 7200ért kihozzák (tartalmazza a postaköltséget). csak azt nem tudom, hogy forintba kell fizetni vagy GBP-ben?
  • Neoncsoves
    Én ezt esküszöm nem értem. Itthon miért 10ezer ft postaköltséggel együtt a játék? amazon.com -on is 5800Ft + posta tehát max 7ezer ft
  • m1garand
    nem kell nekem semmiről számot adni, én azt mondtam hogy a mowot nem jól játszod, a soldiers-ösök meg már a fowban is elvéreztek egyszerűen nem ugyan az a 2 game
  • m1garand
    nem azért irtam
  • Neoncsoves
    gondoltam sokan a warezzel játszanak egyelőre úgy mint én... de nem szólok inkább semmit legközelebb
  • readswift

FELSZÁLLÓ TORONY , omg! Na azt is a BTRH-soknak kellet kirámolni a gyári SHOWW2ből annyira gagyi eresztés volt ahogy minden második robbanásnál elsütötték !!

Tudod Garand, én a faces of war előtt már 2-3 évvel SOE-ztam meg GSM-eztem multiban a soldiersel, nekem nem kell tudásomról számot adjak, főleg nem nektek akik 5v5öt játszotok csapatostul a szedett vetett NOOBok ellen, aztán meg csodálkoztok hogy kilépnek!! ( megindeqrvajókvoltunk! ye! )

Épp elég szar az alap multi noobok nélkül is (lag, kivág, szuperunitok, unalmas) ha nem kezdenek vele valamit nagyon sokan ott fogják hagyni.

Emléxem Soldiersbe hogy utáltam a Pershinget , itt meg már kész megváltás ha csak az jön mert azt még "talán" , "70 méterről" kiszedi oldaltalálattal a pak40! hurrá!....
  • m1garand
    ige ez csapatjáték, de még mindíg elmegyünk 1v1 gyakorolni mit hogy lehet kilőni, sok hibája van a játéknak, de nincs még egy ilyen amikor kilősz egy tankot és felrepül a tornya a levegőbe azt egy másik játék se tudja, am readswift alapvető dolgokat nem tudsz neked moddal se lesz könyebb
  • m1garand
    neoncsöves, régóta vagy sg-s, tudhatnád, hogy vissza is lehet olvasni egy fórumban, mit gondolsz miről irogatunk itt a trailerről?
  • Hecker007
    sok siker a soe modhoz...
    hátha itt is olyan tiszt lesz aminek hátul is van szeme mint anno a soldiersben...
  • m1garand
    ne haragudj de összekevertelek egy gyökérrel, aki faszlámával indít. De nem kéne a kívánságaidat a game közben elóvezetni
  • readswift
    hja ráadásul ők már hozzáidomították magukat az alap multihoz merthogy "abban kell jónak lenni" . Hát bocs de én inkább online kampány / mod párti vagyok. Ha az a SOE mod nem válik be, akkor gond van.
  • Neoncsoves
    látom nagyon kedvesek voltak ezek szerint =[
  • readswift
    modolva még elmenne , de alapbeállításokkal gyötrelem a multija. Én várni fogok egy olyan modra amiben 250-300 méterre lövik be a lőtávokat.

Csak egy társasággal találkoztam eddig 1 önálló magyar játékoson kívül,
    ez a társaság pedig a "hát te meg ki a faszom vagy?" CordHA, ezúton is gratulálok a "közvetlenségükhöz".
  • Neoncsoves
    huh, még jó, hogy nem vettem meg :|

magyarok nincsenek amúgy?
  • readswift
    csalódás a multija , rengeteg a noob majdnem minden játékot elbasznak, amelyiket meg nem, azt az egyik csapat felosztja magának úgy hogy tuti megnyerjék , mod nélkül szar. El is adnám a dobozos verziómat bolti ár alatt 2-3 ezerrel.
  • Neoncsoves
    Na, most megint $30.
  • Neoncsoves
    hát... nézz fel cdgalaxis.hu -ra ott 9ezer :)
  • Prince23
    lol
    orosz fejlesztés:)
    ezért is olcsó...
  • Neoncsoves
    nem...
    van benne angol,francia,német meg még mittomén milyen nyelv.
  • Prince23
    Orosz termék...
  • Neoncsoves
    Direct2Drive-on hogyhogy csak $14.99 a Men of War??? mi a hátránya annak a D2D-s verziónak? azon kivül h nincs meg a tok meg ilyenek
  • Neoncsoves
    hali!
    bocs a warez kérdésért, de a RELOADED verzióhoz melyik patch kell?

Men of War 1.11.3 Patch (GamersGate)
    Men of War 1.11.3 Patch (Metaboli)
    Men of War 1.11.3 Patch (1C Asia-Pacific)
    Men of War 1.11.3 Patch (505 Games - German)
  • marder3
    Köszi a gyors segítséget az ügynöklistáért akkor átkutatom a bázis összes épületét , remélem meglesz.
  • bgabor
    Az orvosi csomagot a pálya szélén lévő kis kunyhóban. Az ügynöklista valahol a bázison van, már nem emlékxem hol. Az orvosi csomagot kötelező megtalálni és visszavinni a sebesülthöz, addig nem lehet továbbmenni.
  • marder3
    Sziasztok !
    A ruszki kampány heinersdorfi pályáján hol találom meg az ügynöklistát és az orvosi csomagot?? A segítséget előre is köszönöm.
  • m1garand
    pedig a sok jo ruszki playernél nincs jobb
  • horpadt
    szevasztok!akinek nincs meg eredetibe az tud játszani lanban a hamachi segítségével.szóval így is lehet multizni,aki akar jönni így játszani az írjon pls(mert nekem sajnos nincs meg eredetibe)
  • bgabor
    Nyilván tisztában vagy vele hogy mindenkinek egyedi, saját CD kulcsa kell hogy legyen ahhoz, hogy a multi szerverek felengedjék. Két azonos CD kulcsot nem fognak engedni játszani. Emiatt nyilván nem is fogja neked a sajátját odaadni senki. Így az egyetlen lehetőség, hogy megveszed a játékot, és ezáltal saját, egyedi CD kulcsra teszel szert.
  • Hecker007
    VEDD MEG!!
    Máshogy multizni nem fogsz tudni, mindenkinek saját CD kulcsa van amit nem fog megosztani senkivel se!
  • dirtlaci
    hali kétkéresem lenne
    1. nem tudjátok honan tudnék szerezni magyar fájlokat hogy lemagyarositsam tudom hogy nem jó hogy nem magyar de lécci segitsetek
    2. kéne nekem egy cd key amivel multizhatnék hogy oszthassam az eszet :D

LÉCCI segitsetek nagyon oda vagyok az ien RTS ekért köszi
  • bgabor
    Menüket átnézted ugye? Fogaskerekek ikon, dinamit? De úgy is lehet, ha felhozod az inventoryt, jobb klikket nyomsz a dinamitra (ezzel kézbeveszi), majd rányomsz a földre tevés ikonra, majd a kívánt helyre.
  • valerius
    Hali!

Abban kérnék segítséget, hogy a játékban miként tudok dinamitot telepíteni? Enélkül sajnos nem tudok a szövetséges misszióban továbbhaladni.
    Előre is köszi a választ.
  • marder3
    Sziasztok !
    Azt szeretném megkérdezni hogy mi az utolsó pálya az orosz kampányban, mert a Seelowi magaslatoknál végzek aztán amikor továbbmennék a next gombbal és folytatnám a játékot az orosz kampány első pályáját adja be.
    Még ha vége is az orosz résznek nem értem hogy nem engedi a játék utána kiválasztani a következő kampányt ? A játék nem eredeti lehet ez a gond ?
  • Pluskast
    A lag játékosfüggő. Azt mondom, hogy akinek 180 vagy a feletti a pingje azzal nem szabad játszani mert még ha nem is áll a játék de iszonyatosan belassul. Szóval ha szervert akarsz csinálni erre mindenképp érdemes odafigyelned. Múltiból meg van egy rakás. Zászlósfoglaló, coop, sima csatás stb. Ki kell próbálni.
  • oroberto
    Mennyire jó a multi része lag server keresésre gondolok ? V ? lehet játszani, milyen multiplayer módok vannak?
  • sith7
    hi

Ebben a játékban vannak skirmish pályák is, amit lehet gép ellen játszani, vagy csak campaign + multi ?

Köszi
  • Neoncsoves
    xD
  • m1garand
    felment a csövek ára biztos lesz rávaló