2370
-
Neoncsoves #589 jólvan, már csak pénzt kell szereznem :Ð -
#588 hát kb >500,mikor hogy,de olyan még nem volt hogy ne lett volna player amikor játszani akartunk..
Szal simán jó,nyugodtan lehet venni,jönni... -
Neoncsoves #587 kb mennyi szerver/játékos van onlineban? mert gondolkodok azon, hogy megveszem majd ballagás után:) -
#586 micimacko' multiplayer videoja
akinek teszik az szavazzon pls
mow multiplayer video dms pályázat -
wid22 #585 Itt a link
http://www.youtube.com/watch?v=oeUAkiD9Jmc -
wid22 #584 A Sevastopoli küldetésnél vagyok ahhol 12 hajót kell elküldeni.
Találtam rola a Yutubon egz videot csak sok mindent nem ;rtek PL. hogz van neki repulos bombayasa a masik hogy 12\9 hajonal level complet van. Ey hogyan lehet -
bgabor #583 Ez egy kapitális bug, én is belefutottam. Nem lehet továbbvinni, a progi nem adja be a kövekező pályarészt. Próbálj szerezni mentést ami ezután a rész után készült. -
mutator #582 Hello
Miután végeztél az összes hajóval, be kell menni az erődbe, és ott van egy lejárat, oda kell vinni 5 embert, és tovább rak a következő pályarészre. Erről be kellett volna játszania egy videót is, ha az nem következett be, akkor vmi kimaradt, vagy big...erre cheat-et nem tudok, újra kell kezdeni, vagy ha volt autosave, akkor onnantól
(A 150mm-esek helyett sokkal hatékonyabb a flak AP-lövedékkel a vízvonalra lőve, de ehhez enyhén a vízbe kell tolni őket)
-
deserter #581 Hellosztok.
Nagyon fontos lenne ez a segítség nekem.
Németek 3 pályáján elakadtam (Desert storm)
lekell telepíteni a 150-eseket, és azzal kell osztani a hajókat, és közbe visszakell verni az ellenséges támadást. Nos én visszaverem, meg kilövöm a hajókat, kivan pipálva minden... de nem adja be az új pályarészt, se új küldetés, se semmi... kiírtottam mindent a mappon, és semmi nincs.
Bár lehet bug. Nincs valami cheat amivel áttudom lépni ezt a pályát, vagy tudtok valami megoldást?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
#580 Folytatás...
-
#579 hullanak ám a németek ha bénák játszanak, és nem buzi gyalogossal ill. stb fasszal, hanem tankkal játszom -
#578 -
#577 -
#576 -
#575 knée=kéne -
#574 ok. seggbe knée rúgni a ruszkikat. hagyhattunk volna Hitlernek több időt Oroszországra :DD... csak viccből mondom, mer tom milyen szörnyű lehetett a valóságban.
és várható vmi ilyen remek alkotás, ami magába foglalja az összes német nagy harcot? -
bgabor #573 Ennyi volt, öt pálya, és kész. Mivel oroszok készítették a játékot, elég rendesen elfogultak. Orosz pályából nyolc van. Amúgy van még két pálya, ahol a németekkel kell menni, mégpedig a bonus mission részben. -
lammaer #572 sztem mar ahhoz is batorsag kellett, hogy 1vs1-be kimenjen valaki a frontra, akar egy azonos felszereltsegu ellenseges katona ellen.
Aztan persze lehet nem batorsag volt - hanem felelem a megtorlastol, hogyha nem hajtja vegre a parancsot.
Amugy, amikor paintballoztam, ott jottem ra, milyen konnyu "meghalni" egy harcban. Egy rossz lepes, egy pillanatnyi kihagyas es ennyi volt. Johet a Load Game... -
#571 ... ennyi lenne a német kampány? lol...
nemtom pontosan mi volt az uccsó küldi, vmi last fight... és kész... nemá... se Normandia, se semmi? -
bgabor #570 Amúgy tényleg érdemes elképzelni, mekkora bátorságra lehetett szüksége például egy angol tankosnak, hogy egy Cromwellel rátámadjon egy Pantherre, Tigerre, vagy egy angol katonának, hogy egy Lee-enfield puskával megrohamozza aa MG-42essel lövöldőző német géppuskafészket.
Valahogy nem hiszem, hogy mi mai fiatal srácok képesek lennénk erre. -
bgabor #569 Igen, csakhogy az ISU-152-es vagy SU-122-es ellenséges tankra közvetlen irányzással lőtt, tehát nem a tetején találta el. Más kérdés, hogy egy 152mm-es tüzérségi gránát esetében teljesen mindegy, hol találja el az ellenséges tankot, az kipurcan. Ezek az önjáró lövegek csak tüzérségi csapás esetén lőttek közvetett irányzással(ballisztikus röppálya).
Amúgy a tanknak valóban a teteje a legsebezhetőb pontja(ott a legvékonyabb a páncélvastagság), de ezt direkt nem említettem, mert a MoW kapcsán irreleváns(lévén hogy nem lehet repülőgépeket irányítani a játékban, amik a teteje irányából támadhatnák a tankot).
Nem véletlen az a statisztika, mely szerint a háború utolsó éveiben normandiában a német péncélosok 75%-a nem ellenséges páncélosok, hanem a légierő "keze által" semmisült meg. Michael Wittmann Tiger I-esét is egy Typhoon típusú repülőgép lőtte ki. -
#568 :DD... utolsó idézőjeles rész teccett :D. jó, hát nem érződött át nekem a szarkasztika. Akkor pont rosszul emlékeztem. Pedig rengeteg Sven Hasselt olvastam és ő is említi könyveiben biztos, hogy mi a tank gyengéje, csak már elfelejtettem.
44ben az amcsik, akik túlélték, biztos káromkodtak :DD.
kösz a választ. -
#567 a lövedék becsapódási szögét kihagytad, amúgy a tankoknak az alja és a teteje is elég vékony anyagból készült, tehát egy SU-122-essel ha valaki telibe találja a Panthert vagy a Tigert akkor biztosan sikerül neki kilőni,
volt valahol egy kép csak ott egy ISU-152-es talált el egy Panthert és a Pantherből nem sok minden maradt -
bgabor #566 Szarkasztikus volt. Természetesen a tanknak az elülső páncélzata a legvastagabb, oldalt valamivel vékonyabb, és hátul a legvékonyabb.
Tehát hátulról érdemes támadni a legdurvább ellenséges tankokat. Fontos még hogy a lánctalp lelövésével immobilissá lehet tenni bármilyen tankot, és a mozgásképtelen tank már félig halott is, hiszen utánna már gyerekjáték mögékerülni, ott találod el, ahol csak akarod.
Az pedig, hogy ki kit lő ki előbb, az ágyúk kaliberén múlik és a találat pontosságán, illetve hogy kol találod el az ellenséges tankot.
Nem igazságosság alapon megy. Mégyhogy szemétség.
Szerinted amikor az amerikai harckocsizóknak 1944-ben a német Párducokat meg Tigriseket kellett megsemmisíteni, és ráment nyolc-tíz amerikai Sherman egyetlen Tiger II kilövésére, ők is nekiálltak kiabálni, hogy "ez nem ferr,ez igazságtalan", meg "ő egyetlen lövésből kilő mindket, a mi gránátjaink meg lepattannak róla, nem ér"? Nem, mert az élet nem így működik. -
#565 mivan a gondolkodással, mi nem teccik? :D amúgy ok. -
#564 ja a tank eleje a leggyengébb (mint ez a gondolkodás :D) -
#563 nem annyira csít, csak inkább szemétség, hogy ő egyből kilő engem, én meg nem. Nem is tudom pontosan mi is a tank leggyengébb pontja... az eleje, vagy, ha oldalt elkapjuk a lánctalpát? Passz. Már nem emlékszem. Jó géjm, imádom, nem szidom én, csak ez néha bosszantó. -
#562 az egyes multiplayer módok (COMBAT, battle zone stb.) is más más paraméterekkel számol a játék -
#561 hidd el hogy nem hülyeség, a single és a multiplayer egységek adatai nem egyeznek meg teljesen
amúgy a soldiers+legfrissebb BTRH mod realisztikusabb egy kicsit vagy akár a Behind Enemy Lines nevü mod <<=== ez csak az én egyéni véleményem!! -
bgabor #560 Csít? Bakker, mondjad a brit és a német tank pontos típusát.
Nincs olyan RTS a piacon, ami ennél realisztikusabban kezelné a sérüléseket. Már persze singleben és multi coopban. Deathmatchben nem ismerem a helyzetet, mert nem érdekel, de kötve hiszem hogy ott mások lennének a tankok értékei mint a játék többi területén. Amúgy sincs olyan hogy deathmatchben más értékei vannak ugyanannak a tanknak mint singleben vagy coop multiban, ez hülyeség. -
#559 majd megdumáljuk. -
#558 a multiban máshogy vannak a tankok beállítgatva, amúgy nagyon sok olyan próbál játszani aki még sose játszott ilyen stílusú játékkal és azok csítereznek le mindenkit aki jobban játszik mint ők, tisztára olyan érzés mint amikor CoDoztam
én leginkább hétvégén érek rá, hétköznap suliban vagyok estére meg hullafáradt -
#557 de a kedvemért gyertek hamachira is néha. megbeszélnük1időpontot és hajrá. egyébként sztem azé télleg picit csíter a géjm, mer mostani német küldetésen is meglövöm a brit tankot, lemegy róla a lövedék ő meg egyből kinyuvaszt... -
#556 mi eredetivel toljuk online :)
reggel játszottunk és volt egy gyerek aki cheaternek nevezett mert kilőttem tigrissel a kv-85-öt egy lövéssel :):):P:P -
#555 :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP.
lan :P. hamachival. -
#554 jaaaa hogy neked nem eredeti van, másolttal sajna nem lehet multizni meg kell venni hozzá az eredetit -
#553 de kell neki cédé kulcs is. -
#552 bétában is ilyen volt :D már megszoktam -
#551 LOOOOOOOOOOOOOOL. ász vagy. kösz. -
#550 de a ctrl+c-vel berakod a @-t vágólapra a játékban meg simán ctrl+v-vel betudod illeszteni