Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maga a játék nem lenne rossz, de az ai csinál érdekes dolgokat amik multi közben elég zavaróak, gyalogosok is elég furcsa dolgokat csinálnak néha, nem veszik elõ a fegyverüket vagy gránátot, nem oda lõnek, gránátoznak ahova mondjuk nekik, bár azért többnyire mûködnek
leginkább az olyan játékosok hiányoznak akik tudnak játszani a játékkal 😊
oroszok mindig túl jót akarnak csinálni csak a megfelelõ tudásuk nincs meg hozzá...<#wilting>#wilting>
Szerintem a négy, öt irányítható gyalogos bõven elég lenne.
És igen, jó lenne ha a tereptárgyak rombolásánál nem szaggatna be minden gép így 2009-ben. A FoW pályáin erre sokszor még rá is játszanak a készítõk ostoba módon, és rengeteg robbanást sciptelnek be a, ami persze padlóra küldi az fpst.
a Men of War sokkal rosszabb mint a fow volt, eddig csak multi béta van, de annyi egységet lehet venni hogy az nem igaz, 5-6 tankot úgyse tud irányítani senkit vagy éppen 30-40 gyalogost
ezeknél még a soldiers is jobb volt még a modok nélkül is csak azzal már alig játszanak, sztem marad 2.VH-s RTS-ek közül a CoH, annak az egyjátékos része és a multija is normálisan megvan csinálva
És az elsõ visszajelzések alapján ugyanez lesz a Men of Warban is. Egyszerûen nem hiszem el, hogy az ostoba orosz fejlesztõk miért nem jönnek rá, hogy ez nem jó így.
Eredetileg az orosz leírást találtam és két napig fejtegettem meg mire rájöttem hogyan kell bánni a starforce-val. A nélkül hogy a meghajtót le kéne venni vagy ilyesmi.
van még mit dolgoznia a fejlesztõknek
csináltak egy már új mapot is, de az egyiktõl olyan lagos a játék hogy nem lehet játszani rajta, a másik pedig tiszta bug... remélem villantanak most már valami olyat is a ruszkik amibe nem lehet belekötni mert ez a játék eddig rosszabb mint a Faces Of War vagy a Soldiers
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Engem például a deathmatch multi nem érdekel.
makett.tk
A MoW esetében is többször volt már halasztás, legutóbb 2008 november végén lett eltolva a megjelenési dátum.
Én azt hittem a fejlesztõk végra rájöttek arra hogy ez nem igazán jó így, ezzel a "csináljunk epikus háborús hangulatot többszáz emberrel és egy rakás jármûvel" koncepcióval már az elõzõ részben is leszerepeltek.
De hiába, a helyzet az, hogy az orosz játékfejlesztõk minden szempontból fényévekkel kullognak a nyugatiak mögött, és ez minden egyes játékukra rányomja a bélyegét. Elég megnézni az utóbbi fél év orosz játékait, és mindenki rögtön megérti mirõl beszélek.
Ami viszont azért roszz, mert például a soldiersben, fowban, mowban igenis volt lehetõség, ütõsre is meg lehetett volna csinálni õket, ha a fejlesztõkben lett volna egy szemernyi tehetség.
<#vigyor2>#vigyor2>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
makett.tk
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A grafika ugyanolyan mint eddig, bár azt sem tudom alapból mire van állítva, mert orosztudás híján ahhoz sem nyúltam. Az ikonok, az irányítás minden ugyanolyan mint az elõzõ részekben, tehát nem vettem észre újítást, hacsak a fejetlenség nem nevezhetõ annak.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius