Men of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
Kikkel? hát a szokásos, német, ruszki, amcsi, angol, eddig voltak japánok is benne, de most valamiért kivették a public bétából
maga a játék nem lenne rossz, de az ai csinál érdekes dolgokat amik multi közben elég zavaróak, gyalogosok is elég furcsa dolgokat csinálnak néha, nem veszik elõ a fegyverüket vagy gránátot, nem oda lõnek, gránátoznak ahova mondjuk nekik, bár azért többnyire mûködnek
leginkább az olyan játékosok hiányoznak akik tudnak játszani a játékkal 😊

Ki kell vagyunk a betában?
m1garand
alakul de van mit javítani, nem annyira laggos mint a fow

makett.tk

Prince23
na milyen a béta?

Hecker007
Valamiért kivették a multiból a japókat 😞

Prince23
Én kicsit le vagyok maradva játék téren, még csak most nyúzom a Soldiers Heroes Of World War-t

Hecker007
nekem mondjuk nem szaggat be 😊 de az tény hogy optimalizálni nem ártana nekik, fõleg a multit, mert hiába csinálnak új mapot hogyha azon annyi fa van mint a szemét, ami ugye mozog meg kidönthetõ meg stb hogy akinek gyengébb a gépe azzal alig lehet játszani mert lagolunk össze-vissza...
oroszok mindig túl jót akarnak csinálni csak a megfelelõ tudásuk nincs meg hozzá...<#wilting>

Persze, a CoH a király, ez vitathatatlan, bár szerintem nem lehet összehasonlítani a kettõt, mert teljesen mások.

Szerintem a négy, öt irányítható gyalogos bõven elég lenne.
És igen, jó lenne ha a tereptárgyak rombolásánál nem szaggatna be minden gép így 2009-ben. A FoW pályáin erre sokszor még rá is játszanak a készítõk ostoba módon, és rengeteg robbanást sciptelnek be a, ami persze padlóra küldi az fpst.

Hecker007
nem az egységekkel van a legtöbb probléma igazából hanem a tereptárgyakkal amikbõl ugye minden rombolható
a Men of War sokkal rosszabb mint a fow volt, eddig csak multi béta van, de annyi egységet lehet venni hogy az nem igaz, 5-6 tankot úgyse tud irányítani senkit vagy éppen 30-40 gyalogost

ezeknél még a soldiers is jobb volt még a modok nélkül is csak azzal már alig játszanak, sztem marad 2.VH-s RTS-ek közül a CoH, annak az egyjátékos része és a multija is normálisan megvan csinálva

Most játszottunk öcsémmel egyet lanon a legutolsó verziójú Faces of War-al, a legutolsó német pályát(Louvain)) cooperatívban. Persze az orosz fejlesztõk jó szokása szerint legalább 500 ember rohangált a pályán, meg vagy 30 jármû, löveg és egyéb. Persze fél óra játék után annak rendje és módja szerint ki is dobott mindkettõnket az asztalra a játék. (crashelt) Ez a következménye ha a készítõk számolatlanul rakosgatják az embereket és a jármûveket a pályákra. Már persze a durva szaggatáson és a teljes átláthatatlanságon kívül.

És az elsõ visszajelzések alapján ugyanez lesz a Men of Warban is. Egyszerûen nem hiszem el, hogy az ostoba orosz fejlesztõk miért nem jönnek rá, hogy ez nem jó így.

Most szereztem meg a gamet és sikerült kiiktatnom a staarforce-t.
Eredetileg az orosz leírást találtam és két napig fejtegettem meg mire rájöttem hogyan kell bánni a starforce-val. A nélkül hogy a meghajtót le kéne venni vagy ilyesmi.

Hecker007
én nem siettetném a megjelenést, amit most kiadtak bétát háát... még rosszabb mint az elõzõ béta, a németeket alig lehet megverni, a japánoknál meg a Chi-Ri nevû tankot nem lehet kilõni esetleg oldalból viszont az az összes amerikai tankot lövi egy lövésbõl
van még mit dolgoznia a fejlesztõknek
csináltak egy már új mapot is, de az egyiktõl olyan lagos a játék hogy nem lehet játszani rajta, a másik pedig tiszta bug... remélem villantanak most már valami olyat is a ruszkik amibe nem lehet belekötni mert ez a játék eddig rosszabb mint a Faces Of War vagy a Soldiers

Pluskast
Majd ha piros hó esik.... Amúgy hivatalosan asszem február, de mint tudjuk ez már a "100-ik" idõpont amit bejelentettek.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tényleg mikor jelenik meg?
Mikor jelenik meg??????<#conf><#conf><#conf><#conf>
Hecker007
felfogtuk igen, 20 emberbõl kb kettõt érdekel az SP és kb az ilyen arány miatt nem is foglalkoznak a fejlesztõk vele, multiból meg ha nem jön be a Combat akkor próbáld ki a victory flaget, vagy akár a front line-t, van a játékban több multi mód is, a mow-ba meg ráadásul jobb a multi sokkal mint a fowban meg talán a hülye is kevesebb

m1garand
simán, csak olyan élményt hagysz ki amit a single nem pótol

makett.tk

Aha. De azért vagytok annyira intelligensek hogy elfogadjátok, hogy mást más érdekel, mint titeket, ugye?

Engem például a deathmatch multi nem érdekel.

Hecker007
ebben a játékban tényleg csak a multi a fontos, a legó tényleg jó azoknak akik szeretnek egyedül játszani<#eplus2><#nyes>

m1garand
az a baj hogy ezzel csak egy-két ember van így, a többség a multival játszik, a single player max arra jó hogy megtanulja az ember kezelni a játékot, de ettõl még multiban úgyis kikapnak, a single amúgy is annyira egyszerû hogy nem sok ész kell a végigjátszásához... minden küldetést meglehet csinálni 1 emberrel vagy egy tankkal, a COOP meg azoknak való akik egyedül képtelenek a gépet elverni annyira lámák az egészhez, mondjuk az ilyen meg vegyen inkább legót...

makett.tk

Mondjuk inkább, hogy 50-50%-ban fontos a single és a multi benne.

Pluskast
Ez a játék nem a single miatt jó/rossz. A lényeg ebben a game-ben a multi. Az egyjátékos részt max egyszer végig tolod azt csókolom. Ami igazi élményt nyújthat (ha jól megcsinálják) az a többjátékos része. Nem tudom ki, hogy van vele. Lehet, hogy csak azért mert már megszoktam de én azt mondom, hogy a 3 részbõl ennek van még a legjobb multis része.

m1garand
a mow-ban még több embert vehetsz, még több lag

makett.tk

m1garand
van zárt béta

makett.tk

Elvileg 2009 február 13, de az orosz fejlesztõk soha nem szokták tartani magukat a beígért kiadási dátumokhoz.

A MoW esetében is többször volt már halasztás, legutóbb 2008 november végén lett eltolva a megjelenési dátum.

Ez nagyon rossz hír. A Faces of Wart is az tette tönkre, hogy a hadjárat pályái során túl sok embert szerepeltettek, túl sokat kellett írányítani. Márpedig ez az engine erre alkalmatlan, nem is erre lett kitalálva. Arról nem is beszélve, hogy a FoW-esetén micsoda gépigényi vonzatai voltak a térképenkénti többszáz ember harcának.

Én azt hittem a fejlesztõk végra rájöttek arra hogy ez nem igazán jó így, ezzel a "csináljunk epikus háborús hangulatot többszáz emberrel és egy rakás jármûvel" koncepcióval már az elõzõ részben is leszerepeltek.

De hiába, a helyzet az, hogy az orosz játékfejlesztõk minden szempontból fényévekkel kullognak a nyugatiak mögött, és ez minden egyes játékukra rányomja a bélyegét. Elég megnézni az utóbbi fél év orosz játékait, és mindenki rögtön megérti mirõl beszélek.

Ami viszont azért roszz, mert például a soldiersben, fowban, mowban igenis volt lehetõség, ütõsre is meg lehetett volna csinálni õket, ha a fejlesztõkben lett volna egy szemernyi tehetség.

Hali. Lehet buta kérdés de mikor jelenik meg a játék?
<#vigyor2>

Shep
Hát ismét elég durva lett a játék. A korábbi részbõl okulva ézin kezdtem neki, elsõ pálya gyerekjáték, aztán jött a második. Egy vasútállomást kell megvédeni a németek ellen legalább 60 percig, durván ennyi idõ lehetett míg megpakolták a vonatot, de ezalatt ha nem jött legalább 100-300 német akkor egy sem, persze nekem negyed annyi emberem volt + 2 tank, meg vagy 6-7 ágyú, mondanom sem kell, egy óriási ide oda kattintgatás lett az egészbõl, a végén éppen hogy sikerült megvédeni a vonatot. Ezek után nem tudom mi lesz a többi pályán, ha már ez ilyen kemény volt. Mondjuk a fõ gondot az okozta, hogy olyan tömegek mozogtak a pályán, hogy egyszerûen képtelenség normálisan lereagálni a helyzetet. Az elõzõ részben is voltak durva sok egységes helyzetek, de itt. Nem értem miért nem maradtak meg az elsõ rész pár egységes akcióinál.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

m1garand
tervbe volt/van véve írtunk a német kiadónak, hogy megcsináljuk és úgy jönne ki de a fejlesztõ nem válaszolt semmit

makett.tk

Shep
Hát úgy nézem ez a végleges változat, szerintem ezt fogjuk mi is kapni, benne vannak a képekrõl ismert helyszínek, sivatag, éjszakai kalandok, stb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
4 giga körül

Prince23
Mennyit foglal feltelepítve?

Shep
Na megnéztem most kicsit jobban 4 kampány van. Viszont a menüben, meg ha a videot elnyomom random fagyások tapasztalhatóak, de nem ám csak a játék fagy ki, hanem az egész rendszer, pontosabban zene szól tovább, de nem reagál semmire. Ezt remélhetõleg majd orvosolja valami patch.

Shep
Na majd meglátjuk, addig meg jó ez is 😊

Hecker007
a sima faces of war-nak van magyarosítása, de ennek nembiztos hogy lesz, az orosz verzió amúgy tényleg csak egy kieg, ami elvileg majd kijön nálunk is abban lesz +ba japán nép is, meg elvileg cserélve lesznek a hangok a jármûvek összes tulajdonsága, javítva lesz a multi netkódja,.. stb.stb.

Charly
Volt rá példa már nem?😊

Shep
Hát azt várhatod 😊 Nem hiszem, hogy bárki is le fogja fordítani magyarra.

Charly
Várjuk a honosittást

Shep
Na megnéztem az oroszok elsõ küldetését, gyakorlatilag semmi különbség, ugyanaz minden, mint eddig a hangok, zene, textúrák, HUD. Nem is értem miért kezelik új játékként, mikor ez csak egy sima kieg. Persze ettõl még jó 😊

Shep
Megnéztem a teljes orosz verziót. Megint ugyanaz a 3 oldal van akik eddig (9+1 bónusz küldivel mindegyik). A grafika semmit nem változott. Mivel oroszul egy mukkot nem tudok ezért elkezdtem a google translator segítségével angolra fordítani, nyilván nem lesz tökéletes, de legalább nagyjából érthetõ lesz, és az ember tudni fogja mit kell csinálni. Ha majd lesz rá igény felrakom valahova ha kész lesz.

Shep
Elvileg lehet tölteni a teljest, csak hát oroszul, starforce védelem van rajta.

m1garand
a hivatalos fórumban, van lefordított nyelvi pak fájl

makett.tk

Shep
Na megnéztem a demot, háááát. Orosz nyelven futott, tehát egy szót nem értettem belõle, ill. annyit, hogy 1941-ben járunk Krétán. németeket kell irányítani. Az elején mindenki ejtõernyõzik, az angolok is, meg néhányan már csak úgy ott vannak. Az elején ki kell szabadítani pát rabul ejtett katonát, utána fel védeni kell egy lezuhant repülõt, aztán nem tudom, mert elküldött a nyíl a térkép szélére ahonnan özönlöttek a gépágyús csapatszállítók, persze közben elkezdte nekem folyamatosan adogatni az új embereket, volt vagy 40 egyszerre, nem gyõztem õket csoportokba rendezni, de még ezután is csak jöttek és jöttek azt sem tudtam melyik hol van. Azátn jött egy bejátszás és a már majdnem megtisztítot térképen hirtelen lett vagy 200 angol a semmibõl, na itt hagytam abba, mert nem igazán vágtam mit is kellene akkor most csinálni.
A grafika ugyanolyan mint eddig, bár azt sem tudom alapból mire van állítva, mert orosztudás híján ahhoz sem nyúltam. Az ikonok, az irányítás minden ugyanolyan mint az elõzõ részekben, tehát nem vettem észre újítást, hacsak a fejetlenség nem nevezhetõ annak.

Eagle16
Lehet tölteni a hivatalos demo-t.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

m1garand
KACSA

makett.tk

Prince23
Gamefaqs 😄

Pluskast
Ezt honnan vetted? Csakmert még a játék hivatalos honlapján sincs fent ilyen infó.

Prince23
Hivatalosan, Európában november 7-én jelenik meg!

Legend Killer
😄DDDDDDDDDD... ennyit akkor a MoW-ról 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!