2370
-
bgabor #349 Csak addig amíg végigviszed az első orosz pályát, utána megnyílik a többi hadjárat is. -
bgabor #348 Ugyanaz az editor, mint a Fow-nál, én jól ismerem, sok pályát csináltam vele. De a MoW editorával egyenlőre hihetetlenül buta problémám van: nem tudom megnyitni vele a régi FoWhoz készült pályáimat. Egyáltalán nem is hajlandó az Editor más helyről pályát megnyitni, csak a saját gyári pályái közül. Amíg pedig nem tudom feleleveníteni hogy mit milyen eventel/triggerrel, milyen módon kell megcsinálni, addig nincs értelme nekiállnom egységeket pakolászni. Mert sajnos a pálya lelke a srciptelés, eventek és triggerek megfelelő alkalmazása, az egységlepakolgatás csak a felszín, az megy a legkönnyebben.
Azonkívül meg kell majd vizsgálom mások MoW-hoz készült modjait, hogy kiderüljön, a MoW esetében könyvtárszerkezetileg hogyan kell felépíteni a modokat. -
bajsz #347 Arra rájöttem,hogy az emberek visszalőjennek ,de nem tudom elérni,hogy a tankot használják,vagy mennyenek bizonyos irányba.
Embereket lövöldözni,tankal meg nem vicces. -
sasvader #346 Na,valaki rájött már a map editorban valamire? -
eomer990 #345 kérdésem lenne, kezdésnek csak az oroszokkal lehet harcolni? -
bgabor #344 Ezzel az a gond, hogy nincsenek a pályán, csak átúsznak a pálya felső részén, jobboldalt be, baloldalt ki. Másrészt pedig a hajók megsemmisítése másodlagos feladat, tehát nem kötelező teljesíteni őket. -
#343 Úgyolvastam,hogy az összes hajót meg kell semmisíteni,amennyi csak van a pályán. -
bgabor #342 Nagyon úgy fest. Sajna akkor lemaradok a többi német pályáról mert újrajátszani nem fogom, az tuti. Normalon tolom, és legalább két óra volt, mire a pályának ezen részére eljutottam. -
#341 Hát lehet találtál valami sciptelési hibát :) -
bgabor #340 Én most a námet "desert stronghold" pályát csinálom (ahol a hajókat kell lőni tüzérségi lövegekkel), és minden feladat ki van pipálva, mégse történik semmi. Nagyon fasza. De hogy nem játszom emiatt újra, az halálbiztos. -
#339 A németekkel a Tobrukos pálya első ránézésre megint egy nagy kavalkád lesz megint van egy köteg egység csak győzzem majd követni az eseményeket. Kár, hogy ezt a sok egységesvonalat vitték tovább a Soldiers-es kommandózás nekem jobban bejött. -
bajsz #338 'nem volt hülye ötlet' -
bajsz #337 Játékban vannak részek ahol lehet hívni,pontért egységeket.Sztm volt hülye ötlet.:D
Engem csak az zavar,hogy amikor olyan pályák vannak,hogy csak harcolsz és rengeteg egységet küldessz.Face of war ban a gép is kezelt egységeket.Itt mindent te irányítasz az utolsó emberig.Sztm pár osztagot a gép is írányíthatna. -
#336 hm... várjál... ez asszem Moszkvánál volt... nemtom.4-5-dik talán? :S -
#335 Hát nekem nincs ilyen lehetőség...Ezt hányadik pályátol lehet elérni,és hogyan lehet előhívni?:) -
sasvader #334 1.elkészitettem a játékot elmentettem de nem rakja be a játékba!
2.ha lerakom az ellenfelet beállitottam player1-re (ellenségre!) és lenyomom a f1-et hogy tudjam baromkodni benne!erre meg az ellenfél egy helybe áll és nem csináll semmit..lelöni letudom de ez meg unalmas igy.... -
#333 aha. onnan vannak a heavy tankok, brutál állat :D. -
#332 nemtom ,meglesem, aztán, ha értek is hozzá :D, ami nehezen lesz elképzelhető :D, akkor segítek :D. -
Neoncsoves #331 Aki ért a map editorhoz, az mondja már meg, hogy lehet beállítani azt h a multis mapot COMBAT-nak lássa, vagy frontline, stb... mert raktam le spawnpointot, átállítottam player 1-re, egy másikat is leraktam azt player 2-re beállítottam... na most? -
#330 Mi az a jobb oldalon?Erősítést lehet hívni? -
Neoncsoves #329 Azt mondja meg valaki, hogy lehet valami olyasmit beállítani mint ami anno a Dog of war-ban volt? (Faces of war mod) tehát h volt 5000pontod és kva sok egységet be tudtál 1xe hozni... ha van valami cfg file ahol be lehet állítani, pls írjátok lee. de ha várni kell egy ilyen modig akkor várok xD -
sasvader #328 Igen van benne csak kezelni nemtudom!:( kérem valaki segitsen plz! -
#327 vagy benen van a géjmben? :D még nem néztem szét. -
#326 map editort én is megpróbálnám :D. hol szedhető le? -
bajsz #325 legalábbis én így tudom,mert énsem tudtam semmit kipróbálni. -
bajsz #324 én úgy tudom,hogy összerakhatsz egy pályát mindent beállítasz rajta és ,elvileg a bonus pályákhoz lehet berakni
-
sasvader #323 Elnézést a zavarásért!
Csak az lenne a kérdésem hogy a MOW map editorban mit kell csinállni hogy a lerakott ellenfél támadjon vagy csinálljon valamit!??Mert lerakok pl egy német katonát rá kattintok és beállitom hogy player 1 vagyis ellenség legyen erre meg nem csináll semmit csak egyhelybe áll...
várom a kommenteket! Elöre is köszönöm! További jó játékot!:D -
#322 kösz, meglesz és majd szólok. -
#321 Az 1.0.1.5-ös verziót töltsd le! -
#320 :D... kösz. -
#319 Nem kell ott semmit csinánli. a Flak-eket kicsit védettebb helyre viszed, aztán pedig csak hívod befele az erősítést ahova éppen kell és kész. Nem kell túlbonyolítani a játékot. Az ilyen pályák nem erről szólnak. -
#318 má csak azt mond meg pls, h melyik hamachit szedjem le. mer új gépem van és nincs rajta. -
#317 afrikás, ja. -
#316 Én nem igazán irányítottam manuálisan őket azon a pályán, csak folyamatosan hívtam befele az erősítést és egyszer csak vége lett, bár a végén alig maradt 1-2 egységem :) -
bajsz #315 Kell valakinek segítség szivesen segítek. -
bajsz #314 Jah sorry látom igen.
A lényege ,hogy 2,fejezte van.Elösször a kis falu részt kell megvédened.
3.ponton.Minél több tankod van annál jobb.Próbáld meg manuálisan használni a tankokat,ágyukat(te célozz velük)
Aztán hoznak a brittek lövegeket azokat kell a fenti ,bázisukon szét lőni.
Utánna 2.fejezet.Ahol 3 pontot kell védened megint ,de itt kapsz légi támogatást(ami necces mert a pilótánk sűrün mellé dobja a bombát)
Itt amennyi egységet tudsz használj fel.Ittis próbáld irányítani a tankokat manuálisan ,magad célozz mert könnyebb.
(Lényege nem engedheted át a britt egységeket a túl oldalra.Mindenkit megkell állítani. Flak ágyukra meg vigyázz:D rohadt értékesek.
Mindenkinek ajánlom,ha ilyen játékkal nem játszott,próbálja ki elösször ezt.
Face of War -
bajsz #313 Német 2. pálya vagy melyik? -
bajsz #312 egyik emberrel kattints a fedélre ,elvileg egy lakatnak kéne elöjönni.Oda kell vinni a hegesztő dobozt és ennyi.Nekem magától elkezdte kinyitni.
-
#311 Sziasztok! Csináltam egy Hamachi hálózatot. Gyűljünk itt össze és játszunk egy nagyot!
Hálózat neve: hun_menofwar
Hálózat jelszava: hun123 -
Diego1984 #310 Az egyikkel odahúztam az említett kis kör alakú csapóajtóhoz. A másik ember nem csinál semmit. Hozzá kell rendelni a csoporthoz, vagy hogyan, mert nem tudok rákattintani a hegesztőre.