388
-
#68 küldtek kulcsot a bétára :) -
#67 Sose értettem miért kell olyan szinten lebutítani a játékot, hogy egy C64-es játék is szebben nézzen ki tőle. Persze így jobban látni az ellenfelet, kevesebb minden tereli el a figyelmet, sokkal "pro"-bbak lehetünk.
Én inkább maradok casual játékos, ha ez az ára annak hogy ne hányjam le a monitort... -
#66 Jah szóval consolba kell írni én meg cfg be akartam
-
#65 Hali.Hogy lehet csutkára leszedni texturákat a falakról?
r_picmip 9
r_lodbias 2
r_lodCurveError 250
r_roundImagesDown 2
cg_simpleitems 1
Én ezt találtam de semmi nem változott.Vannak textúrák. -
#64 QZ FAQ-jából:
Xp-n: (rendszerpartíció) Documents and Setting\felhasználó\Application Data\id Software\quakelive
Vista és Win7 alatt: (rendszerpartíció) Documents and Setting\felhasználó\Application Data\LocalLow\id Software\quakelive -
#63 quakezero.hu -n le van írva. azt hiszem valahova a documents and settingsbe, de nem vagyok benne biztos. -
#62 Hova menti a játékot mert nem találom :( -
#61 Ma megkaptam a béta kulcsot :)
-
#60 Ki kéne rakni ide a bannerba a quakezero.hu oldalnak a címét. -
J0Y #59 tobbfele okbol elofordulhat ez :) nezd meg a quakezero.hu oldalon van par tipp.. vagy propalkozz ott a forumon ha tudunk segitunk. -
#58 Hi! Kaptam meghívót, regisztráltam, letöltöttem a beépülőmodult, de a játék betöltése közben kiír 1 hibaüzenetet. -
#57 Van meghívója valakinek? -
#56 Nagyon bejön. Hívtam még haverokat, de ez marha jó játék. -
K Ace #55 Én még valamikor nyár közepén jelentkeztem, és tegnap kaptam kulcsot. Eddig annyit mondok, hogy állati jó. :D -
J0Y #54 hat remelem meg olvassatok a forumot ha segitseg vagy meghivo kell akkor www.quakezero.hu nezzetek meg!! -
#53 Kaptam tegnap meghívót tesztelésre. :D -
J0Y #52 Nos nem tudom olvassa e meg valaki a forumot... remelem igen. Letrehoztunk egy oldalt ami a quakeliveal foglalkozik. Ha gondoljatok nezzetek be regeljetek. Lehet talaltok hasznos informaciokat!! -
#51 Hát nemtom, már jöhetne... -
#50 namivan má ezzel? -
#49 Én még mindig nem, pedig az elsők között jelentkeztem...
Ha van valakinek egy feles akkor szóljon :D -
szaharin #48 ho-ho, kaptam ma egy inviteot:D -
#47 Hú de jó lesz :D Alig várom! -
#46 -
#45 [falsh]http://www.youtube.com/v/bvmmBQaxjqI&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&ap=%2526fmt%3D18[/flash]
Mikor lesz már vége a bétának? :S -
#44 Hát, ez is olyan dolog amit várok már :)
Van valami új infó? -
#43 Talán mert ez nem egy szokványos weboldal lesz. -
#42 kicsit sokat szarakodnak egy weboldallal d: -
#41 -
Code92 #40 nagy itt a pangás -
Code92 #39 ha még lehet inviteot küldeni és valakinek van egy fölösleges elküldhetné a [email protected] címre -
#38 Nekem még minindig nem tudtak inviteot küldeni a szemetek. pedig már hónapokkal ezelőtt jelentkeztem :S -
#37 Mert te még nem nyomod? :O MI már haverokkal pár hete ezt nyomjuk, és kib@szott jó, már klánunk is van, de még gyűjtünk embert. -
#36 Hazajöttem sátorozásból, és itt figyel az inboxomban egy beta invite. \o/ -
carlos05 #35 Vki tud vmit h mikor lesz már nyílt a beta??? -
#34 Változott a honlap. :P -
tréj #33 sziasztok ha regelek a bétára akkor kell irnom a készitöknek levelet vagy csak játsazni kell?vagy avlami a játékon kivül kell még valmit csinálni?
-
#32 "álmaimban sem láttam még germán, 16 éves emos kislányt és Call of Duty profit ( Plazma ) egy szerveren idsoftos programozót megszállottan kergetve hörögni." -
HM #31 Nagyon nagy szerencsémre sikerült szert tennem egy Quake Live beta
loginra. A játék egy az egyben telepített baseq3, vagyis a modok még
nincsenek "beleépítve". Eszméletlen hangulatosak lettek az "uj" remake mapok, (bár olyan érzésem lenne mintha összenyomták volna a mapokat) és az hogy ingyenes lesz, szerintem garantálja a játék sikersességét.
A játékról annyit, hogy jelen pillanatban 4mb os qlivel.msi letöltése
után bejön egy webes felület, ahol tájákozodhatunk a serverek
kihasználtságáról, statunkról (ment minden egyes lövést), friends
listába ki az on-offline, chatelhetünk, illetve forumozhatunk mindenről.
Ha OFFLINE (!?) szeretnénk játszani, arra is lehetőségünk van, ugyanis van egy BOT MATCH fül, ahol botok ellen játszhatunk 0ás pingel, viszont ha ONLINE játszunk akkor nekem most 169es pingem volt :)
Jelen pillanatba egy 1.21 es baseq3 képzeljetek el amit nem az asztalról
inditotok, hanem egy böngészőből. Ahogy olvasgattam a change logot, nem
hanyagolják el a játékot, bár nemtudni hogy versenyjáték lesz e belőle,
mert hát a q3 már "lejárt" várjuk a q5öt.
szerző+képek
Másik írás:
Mint sokan tudjátok megkezdődött a quakelive beta tesztje 2008 áprilisában. A QuakeLive a legendás id software "Quake 3 Arena" című játékának ingyenes, böngészőből futtatható átdolgozása. Napjainkban a virtuális mmo világok és konzoljátékok által fojtogatott fast-paced fps játékfajta megváltójaként várt projekt immár egyre több hazai játékos számára is elérhetővé vált.
A Quakelive egyelőre beta fázisban van, és meghívásos alapon kóstolhatunk bele az id új, kis világába. Így ha egy már tagsággal bíró jóakarónk javasol a gárdába, a következő account-osztás hullámot követően már garantált a gameröröm. A hazai QL playerek irces gyülekező helye: #quakelive.hu ( Quakeneten ).
A klasszikus id pályák mind visszaköszönnek ( bár ztn-re még várni kell ) teljesen új köntösben. Már láthatóak a mapokon elhelyezett hirdetési felületek, amelyek immunisak a video-beállításainkra. Bizonyosan tűéles lesz 5-ös picmip mellett is a justdoit és az Imlovinit. A fizika és a mozgás gyakorlatilag megegyezik a quake 3-ban tapasztalhatóval, a változás legszembetűnőbben a fegyverarzenál új egyensúlyában érhető tetten. Visszavettek a railgun sebzéséből ( immár 80 hp kárt okoz ), és némileg csökkentettek újratöltési idején. Változott a shotgun és a lightninggun is. Öreg motorosok kaján vigyorral az arcukon fogadják majd a chaingun, nailgun és proximity mine feltűnését a fegyverpalettán. ( természetesen csak a szépemlékű team arena pályáin )
Új elem "belogolós" rendszer révén, hogy kijelölhetünk ismerős playereket, akikre a belső felületen kattintva egyből ott találjuk magunkat az arénában. A statisztika, amit rögzít a játékunkról a rendszer igen részletes. Tudom pontosan, hogy mennyit játszottam eddig: 0 napot, 7 órát, 27 percet és 28 másodpercet. Azzal is tisztában vagyok, hogy melyik fegyvert milyen gyakran vettem elő ha az ellen arcába kellett hinteni. Railgunt például az esetek 10%-ban használtam, 60%-kal szúrtam szemet vele, 203 fraget termelve. ( éljen a dm17-es agyaggalamb-lövészet )
... és, hogy milyen az első benyomásom az id software új dobását tesztelgetve? Legelhajlóbb álmaimban sem láttam még germán, 16 éves emos kislányt és Call of Duty profit ( Plazma ) egy szerveren idsoftos programozót megszállottan kergetve hörögni. Fps kocsma - Quake Live a te neved.
http://cybergen.hu/?q=node/3484 -
#30 Mar nincs meghivó, kb 1 hete bevonták mindenkitől mivel jövő hétvégétől vége a zárt betatesztelésnek és indul a nyílt. -
mathe76 #29 Ameddig a tesztek vannak addig igen...