Quake Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv all tudom hogy ez nem quake liveos kérdés de csak ezt nézitek nep mint nap. Szóval nem tudja vki hogyan lehet a sima quake 3 arenabol sima paranccsal egy adott palyárol legyen az akár devmap az összes fegyvert?
És akár devmapon railjump egy sima configos paranccsal? Elõre is köszönöm az összes forumozótól!!!
deep
OK, köszi, majd próbálkozom.
5c0rp330n
itt esetleg megpróbálhatsz rákérdezni.

5c0rp330n
tényleg nem értem mi lehet.. használsz esetleg valami tûzfalat, ami mind2 helyen bezavarhat? én jelenleg FF 3.1 beta 3-at használok, de ie-vel is ment, amikor egyszer kipróbáltam..

deep
Próbáltam már mindent, több napja hekkelek😄 Az a vicc, hogy otthon se, meg itt a cégnél sem megy. Se IE8-al, se FF3-al. Semmivel😄 Átok ül rajtam😊
5c0rp330n
indítsd újra a böngészõt.. FF3-on keresztül próbálod?

deep
Nem oda sem.
5c0rp330n
lejátszottad már a training meccset crash-el? vagy még oda sem tudsz belépni?

deep
Sziasztok, én is kipróbálnám ezt a csodát, és addig jutok el, hogy:

You must finish the Placement Match
Checking your downloaded data… Please wait.

És innen sehova. Se explorerrel, se mozillával nem hajlandó innen elmozdulni. Ennek mi lehet az oka?
ez hülye... beléptem egy ctf végére (7:7-nél) és annyit láttam, hogy hozza a csapattárs a zászlót és meg is nyertük 😊 kb 5másodpercet voltam benn... és utána beadta a clutch nevû awardot... 😊 azt hittem, hogy csak akkor adja meg, ha pont én szerzem az utolsó cap-et... (és több cap-et nem is szerzek a meccsen)

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

megy nektek jól a frissítés? pár awardom nem került még fel... pl 250befejezett meccs, 100gyõzelem, 24óra függés, 2500frag... meg volt pár hete 1nap, amikor 6órán felül voltam, azt sem kaptam még meg :S de lehet h 100capture is megvan még... (vagy nagyon közel vagyok hozzá)

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

RelakS
Április van a Quake Live-on? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

régen mud-os idõkben volt valamelyik hazain április1 úgy, hogy asszem minden mobból 1szint összejött 😊 1napig így ment... mindenki ölt a mezõn, mint a barom... utána másnap vissza lett rakva minden az eredetibe meg elõzõ napi mentéssel ment tovább a játék, de 1napos baromkodásra hatalmas volt... 😊 meg persze ellógtuk az elõadásokat és a gyakszikat is rendesen 😄

ezaz 😊 szerintem hatalmas volt... csak lestem...

5c0rp330n

valaki be tudná nyomni a wow-os beütésõ április1-i üdvözlõ oldalt? 😊 (nem láttam azóta sem, mióta beléptem... bánom már h nem screeneltem le :S) itt meg elférne a topikba... jó poén volt... reggel kómás fejjel meglepõdtem, hogy: "mi a f@sz? epic mount quake live-ban? az meg hogy a viharba? space ctf-en nyakába ülök és onnan osztom a népet rakétával?" 😄

Jacek
60% korul toljak de nem is a rail gaz, hanem a shaft nehogymar rajtam maradjon folyamatosan😄 foleg clanarenaban ahol nem puceran vagyok😊

Jacek
nahh😊 azt akartam leirni hogy meg ok sem😊

5c0rp330n
mondjuk a prok elég durván tolják a rail-t. space chamberben fatal1ty nem sokszor hibázott, a két ugródeszka közötti távolságból eléggé rutin betalálni 😊

durva ez az április 1 oldal 😊

jah, amúgy reggel beléptem és a nyitó oldal teljesen más volt... tiszta wow-os beütése volt ilyen: "ilyenolyan epic mount reklámjával (...quakeben 😊)" csak pislogtam... le kellett volna screenelnem, mert nem tudom, hogy bennlesz-e még ma ez az "áprilisi tréfájuk" 😊

hát még néha azok se 😊 nézegettem korábban is youtube-on videókat 1-2 nevesebb versenyrõl (nevesebb playerekkel) és azok is mellényomnak néha raillel...

Jacek
ezt mondom en is, en jatszottam prokkal eleget de azok lottek igy😄

na én most kezdem hanyagolni egy idõre a játékot... undorító, ami most megy... nehogy már raillel ilyen pontosak legyenek néhányan... vicc az egész... folyamatosan oldalazva/ugrálva 10bõl 9szer találnak néhányan... ilyen egyszerûen cheat nélkül nincs... csapattársakat is ritkították rendesen, de hogy reflexbõl egymás után 3-4 mozgó célpontot eltaláljon ugyanaz, az már szinte lehetetlen... nem vagyok pró, de mondjuk a vortex portal ctf pályán képtelenség folyamatos ugródeszkázás közben szintén mozgó célpontra ilyen pontosan lõni folyamatosan...

Jacek
aham az mar kihivas😊 emlekszem Victory tol egyet aimos csoka ellen na az 50-0 lett😄 es nem neki😄

Micsoda, hát aimbotterek ellen az igazi kihívás játszani<#idiota>

Egyébként a honlapon azt írták, akirõl sikerül spectate-demot felvenned azokat kidobálják.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

insp
Kb 3 hete nyomom "intenzíven" a játékot, de most hagyom abba. Kb 3-4 napja elterjedt az aimbot+auto weapon change csalás a teljes rendszerben. A játékosok úgy 1-2-3% csal. Spectate módban iszonyatosan kijön. Eddig olyan 25%-ban nyertem az FFA meccseket, de most már az elsõ 3-ba is nehéz bekerülni. Nem hiszem, hogy ennyit fejlõdött a többi player...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Jacek
nehezitesnek 15 tft 640x480-ban😊 de akkor is rohejes😊 voltam 32-ben earthquaken pronak lama vagyok de kicsit erdekes volt😊

Jacek
hmm hat igen.. en elsonek bementem duelezni egyet😊 jo nem toltam par eve, meg a gep is szar volt integralt videokartya😄 hot fos eger😊

De az elso csavo akivel ossze akadtam olyat utott rajtam mint anno death/victory (mar aki tudja kik ezek) de polosaty/fatality szintu statjai voltak a vegen ne lojon mar rajtam 65% railt 55%-os shaftot mert leszopom magam😄DDD

5c0rp330n
ez is egy megoldás 😊
én kreatívan õrült rocketjumpsorozattal oldottam meg 😊

BIZTOS... 😊 elõbb dm7en nyertem egy meccset team dm-ben úgy, hogy kis afk ellenére (munkahelyen vagyok és épp meló volt) is csapatlegjobb lettem... na, meg tudtam nézni, hogy milyen az normál esetben, ha lõnek machinegunnal folyamatosan... és nem mozdulok sehova, tehát minden lövést tényleg bekapok... kb 2másodpercig lõtt megállás nélkül a gyerek, mire kidõltem... de más is írt ilyen furcsaságról, hogy quad nélkül machinegunnal/plazmával 1pillanat alatt kinyírja valaki 1:1-ben :S lehet h fire rate hackje van... vagy valami hasonló... passz...

😄D én nem tudom milyen szervereken játszol, ezeket mindig megszivatom

BIZTOS nem valaki mástól kapsz be valamit?

na, engem most kezd felqrni a játék... nem hiszem el, hogy quad nélkül machinegunnal fél másodperc alatt leszednek a köcsögök spawn után... (mármint, hogy én spawnolok és 125hp-ról indulok) vagy fel vagyok cuccolva 100hp+50armor-al és nekimegyek lightning gunnal vagy plazmával és pár lövéstõl halok is... õ meg nem hal meg a folyamatosan rajta tartott lightningtól... de olyan is történt, hogy kergettem a szemetet machinegunnal (a láma észre se vette, hogy lövöm a hátát folyamatosan 2méterrõl)... másodpercekig lõttem megállás (és hiba) nélkül és nem halt meg... megfordult és agyon is lõtt pár golyóval (szintén machinegunnal)

Jacek
hol latom hova sorolt be?

clan arenaban simán 😊 amikor kiestem néha néztem mit mûvelnek a csapattársak... volt aki körberocketjumpolta dm7(temple of retribution)-en a nagy, nyitott csarnokot, ahol ffa-ban a quad megjelenik 😊 mármint nem simán jumpolta, hanem a falon ment végig úgy, hogy másodpercekig a levegõben volt... csak pislogtem 😊 túl sok matrixot nézhetett a gyerek...

😄DDD csodálkoztam is, hogy azarénában 4 rocketjumpot hogy élnék túl

Shep
Na most már értem, olyan ez mint a CS-ben a bunny.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Köszi szépen a segítséget és a videot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

werkfilm
http://www.youtube.com/watch?v=1g24fe4bwu0&feature=related

Azt is rakétával kell kitrükközni. De úgyis a próbameccs a döntõ, a kvékbajnok ismerõsöm bement a beginner kapun😄 (és a hardcore szerverekre sorolta be, legalábbis fölém kettõvel)

Shep
Mondom, nosztalgiából kipróbálom már a live-ot, de sajnos rá kellett jönnöm ,hogy vannak hiányosságok az emlékeimben, mégpedig van ugye ez a training ami felméri milyen szinten állunk. A rocket jump sikerült, de gyorsan futni hogy tudok, mert az már nem igazán ment.

Sziasztok!

Van valakinek olyan gondja, hogy fullscreen ben 60hz a képfrissítés? Az istenért sem tudom beállatani normálisra. Riva tinert próbáltam, de nem sok haszna volt eddig. 8800Gt m van 181.22-es drvierrel.

Ha valakinek van valami ötlete, írjon!

Elõre is köszi!
nem ez lenne az elsõ eset a történelemben, amikor a "segédprogram" megkerüli a PB-t😊

5c0rp330n
gondolom amint olyan idõ telik el 2 tüzelés között, amennyinél többnek kellene eltelnie, a punkbuster szépen elbúcszúzik a kedves próbálkozótól..

Egy quake-féle FPS programozásánál semmisem indokolja, hogy a Te gépeden számolódjanak ki a sebzések...a találatból egy nagyon primitív egyenlettel lesz sérülés, és ezt el tudja látni a szerver is (ez esetben csalás kizárva).

"meg hogy valaki quad nélkül hogy lõ agyon 1másodperc alatt machinegunnal vagy 2-3lövéssel plazmával?"

Ebben viszont lehet valami, a tüzelési sebesség a klienstõl jön, általában hekkelhetõ. Ennél a két fegyvernél nem nagyon tûnhet fel a gyorsítás, a gyorstüzelõ puska azért gyanús lenne😄

én meg végre megnyertem a 2. ffa meccsem... az elsõt nem tárolta el, pedig az is necces volt :S 24:20 arányban vezettem, aztán a másik komolyabb player felhozta 28:24-re... azt hittem, hogy buktam és az esélytelenek nyugalmával bedaráltam õket és 30:28-ra felhoztam 😊 a statisztika is szép lett... a legkevesebb halál kivételével mindenütt vigyorgok 😄 azért most is volt pár érdekes dolog, de betudtam a lagnak... :S

Cucmey
na most hagytam abba... nem fognak nekem szétmenni az idegeim egy kibaszott játék miatt. 😄D(((((((

írtam, hogy 4lövésbõl 2mondjuk telibe ment (rakétánál az meg 100körüli dmg egyesével) másik 2 meg mondjuk közvetlenül mellette csattant úgy, hogy abból is 40-50körül simán kellett volna kapnia... 😊 az adott pályán meg azért nem minden sarokban szokott 100as armor meg mega health lenni... és battle suit meg egyáltalán nem 😊 vannak érdekes dolgot... meg hogy valaki quad nélkül hogy lõ agyon 1másodperc alatt machinegunnal vagy 2-3lövéssel plazmával? van olyan, hogy nem jön össze néhány lövés, az ok... de ilyen "érdekes" esetek is vannak :S

Kivéve ha van annyi esze, hogy elereszt pár lövést a levegõbe is.

ha esetleg probléma merül fel a quakelive forumon inglis nyleven persze találhattok megoldást. egy kis összegzés itt: topic

www.quakezero.hu magyar QuakeLive kommuna!!!

nos a csalokkal kapcsolatosan. persze hogy van cheat a qlivehoz mint minden játékhoz. mivel van bot game ezért hackelni is lehet. de ha belegondoltok a quakelive online mivoltja miatt nem igazán kell törõdni velük. mivel minden egyes lövést regisztrál a qlive és statot számol. csak rá kell nézni a profiljára és már tudni is lehet hogy használ e ilyen szarságot vagy sem.

www.quakezero.hu magyar QuakeLive kommuna!!!