Quake Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet nem elég neki a laptop integrált videokártyája?😞
van még 2 gépem rendes videokártyával, de azokon már inkább UT3-azok, laptopra is szerettem volna valami jó shooter-t=(
remélem csak a beta miatt van ez:\
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
/forrás qlive twitter/
Srácok türelem valószinûleg mindent ki fognak javítani a serverek sem lesznek ennyire leterheltek. csak idõ kérdése.
www.quakezero.hu magyar QuakeLive kommuna!!!
amikor ez a szintfelmérõ volt akkor a rocketjump utáni cuccot megcsináltam ha jól emlékszem, és a crasht nagyon nehezen, de levertem 😄
aztán az élesben meg alig bírom szusszal, talán ha egyszer voltam 3adik
Lehet lejjebb venni a fokozatot, vagy mindig csak görgessek lejjeb a "szintem" alá?
Egyáltalán kiírja valahol, hogy mi az aktuális szintem?
Most lettem elsõ egy 12 playeres Longest Yardon... a régi szép idõk. 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
egyébként azóta h megnyílt a béta, egyszer tudtam belépni, most valami 50000-ik helyet ír ki a sorban.. zárják vissza, komolyan mondom 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
-We are letting in about 500 players per minute currently, but the traffic from Europe is higher so the queue is ~20K atm
-Our CDN (Content Delivery Network) is having a problem, we are forced to push the site offline until this is resolved.
gyk.:meghallt ideiglenesen a site
"You will automatically move on to the site when it's your turn. Technology is so cool"
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
r0lling on tHe flOor lAughing stevenson1988 - sg.hu legfainabb arca :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
r0lling on tHe flOor lAughing stevenson1988 - sg.hu legfainabb arca :)
nameg megcsináltam a trainget azt kifagyott 😄DD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
szerintem lesznek olyan idõszakok, amikor sírhatunk ezerrel :S
Szerintem még mindig fairebbek és gyorsabbak, mint az EA a BF Heroes ügyében.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
"The beta site is now offline in preparation for our open beta launch in about 36 hours."
köcsögök :S