Quake Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valószínû. 😊
Amugy meg:

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ez maximum promo cuccoknak lesz jo, pl demokat bemutatni, másra nemtudom elképzelni
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
várjá 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Position in queue: 914493
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Magyar Quake Live portal nincs ahol klán után lehetne nézni?
error
Please try again in a few minutes…
az egér még tovább szalad néha de ráfogok érezni 😄
"nem történik semmi. HELP?! ötlet?"
Itt lehet nyomonkövetni a bejelentéseiket...
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Durva. Én meg már fél órája árok hogy bejussak :S