Quake Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Nekem se menti el, és még sok más embernek sem, bug amit majd javítanak...

GregSB
Alapból a Mouse 3-on van a Use Item (nálam ha lenyomom a görgõt), de át lehet állítani más gombra a settingsben.

zomgzerg
team arenás szarság, lehet use itemet bindelni

Cucmey
sziasztok!!
nem menti el a statisztikáimat a játék. nem tudjátok miért van ez??

5c0rp330n
egyébként ctf pályákon mi a rák folyik? olyan felvehetõ dolgok és fegyverek vannak ott, amik enyhén szokatlanok. az egész pályát robbantó bomba meg hogy a rákba mûködik? :S

The Garrett
igen végülis emellett közösségi oldal, online ranglista, ingyenes, telepítés és szarakodás nélkül játszható iszonyatosan élvezetes játék és minden amit akarsz. Mindez azért hogy egy több mint 10 éves játékot promózzon?

valószínû. 😊

Amugy meg:

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

GregSB
Persze, nyilván azért van folyamatosan tömve mert csak promo cuccnak jo 😄DD

Dizson
Ma 10 kor sorban állás nélkül bejutottam. 😊

Az a baj, hogy egyelore nem birjak a serverek a terhelest, volt ahol 57-es pinggel laggolt ugy, hogy keptelenseg volt jatszani. De egy instagib meccset mar sikerult vegignyomni,csak kár hogy unranked. Kene egy kulon instagib rank rendszer.
Jaffa 2843
én fél óra szarakodás után meguntam.. ennyi idö alatt le is tölthettem volna és meg is lenne a játék 😄
ez maximum promo cuccoknak lesz jo, pl demokat bemutatni, másra nemtudom elképzelni

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

hali az mi a ****-ért hogy nem tom irányitani egérrel. A kurzort feldobja jobb sarokba igy nem tok se frdulni se lönni xD na????
Dizson
Nem tudom mert nekem 4808. 😊

MR ME
😄DDD
várjá 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

5c0rp330n
elõször néha falsul írja ki sztem, anynian talán nem is regisztráltak eddig 😊 várj kicsit aztán már rendesen kiírja..

beszt:

Position in queue: 914493
MR ME
énmeg fos voltam elsõre nagyon, szal örültem amikor láttam h nem menti 😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

amúgy szedjétek már ki a topikból ezt a képet és tegyetek vidámabbat... ez teljesen elszomorít... :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

hja a szemét, pedig azóta már nyertem mert jobban belejöttem, és csak a 12 vereségem virít ott😄
ezek az achievementek elég szépek... fragelj 500különbözõ ellent 28 nap alatt... (ez végülis annyira nam nehéz, mert napokra leosztva ha 20 különbözõt gyûjt az ember minden nap, az már jó...) de a dark angel=negyedmillió frag... az a kemény... van még jópár hasonló 😄

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

ez nem poén így, hogy nem menti a statokat :S munkahelyi gépen frissítettem a radeon 9200 drivert és szépen megy már ablakban 😄 gauntlet-tel agyonütöttem 30as meccsen jópár embert a lag közepén... sokkal jobban szeretem, mint a machinegunt... azzal lagban egyáltalán nem lehet normálisan célozni és alig sebez... a gauntletbõl pedig elég pár ütés és kész... quad-dal meg isteni 😄

Dizson
Ha haverral akarunk 1v1-et játszani akkor azt hogyan tudnánk megtenni?

Köszönöm 😊
MR ME
na végre tudtam nyomni énis egy kicsit, elég jónak tûnik a dolog

#162-re van valami tippetek?

Dizson
Most jó kis köröm volt. 😊

Dizson
Az a jó h. ilyen korán még nincs nagy sor. Most csak 1500. 😊

próbálta már valaki 64bites win7 7000-es béta alatt 9600gt-vel 182.06-os driverrel? mert nekem vízszintes fekete csíkok mennek föl-le játék közben :S 1280-ban néztem fullon meg mindenféle beállítással/felbontásban, de csíkozódik ész nélkül... frageltem így is ahogy tudtam, de zavaró akkor is... nektek nem volt ilyen hiba?

GregSB
Hello, én kipróbáltam és nagyon tetszik, habár van hova fejlõdni?
Magyar Quake Live portal nincs ahol klán után lehetne nézni?
Szega87
itt az instagibed 😄 jó volt legalább egy ismerõssel harcolni 😄

Szega87
Unable to load the server list

error

Please try again in a few minutes…

flasherror

Szega87
meg közbe van flash bug is : Unable to load the server list

error

Please try again in a few minutes…

awaiting blabla... és számol, és csak számol ...
Szega87
mert az órákkal ezelõtt volt és tele volt minden server azért volt üres az ingame browser,elmentem botozni aztán ürült a nép

geciügyes vagyok! 😄 nyertem egy instagibet 😄 elsõ meccsem ma ráadásul
az egér még tovább szalad néha de ráfogok érezni 😄
GregSB
Akkor miért kérdezel olyat amire ott a válasz? <#wilting>

"nem történik semmi. HELP?! ötlet?"

Szega87
ha megnézed folyamatosan irogattam a twitterõl idézeteket az elõzõ napokban a hsz eimben

GregSB
"The server list is currently down. We are bringing up another instance of the browser shortly on separate hardware to balance the load."

Itt lehet nyomonkövetni a bejelentéseiket...

Szega87
most nagy Hype meg törékeny a rendszer, majd csak csillapodik a nép fanatizmusa

Optimus Prime
Hát erre számítani lehetett. A játék kultikus és most ingyenes, ki ne akarna vele játszani 😛 Érthetõ, hogy a szerverek védelme érdekében eme rendszert vezették be. Reméljük idõvel fejlesztik a hálózatot és nem lesz ilyen várólista. :S

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Szega87
benn vok és egyszerûen nincs server, default opciókra is visszareseltem, de eltünt mind, meg ha joinol is végtelenségig csatlakozik , nem történik semmi. HELP?! ötlet?

GregSB
"We currently have 8,500 players online and over 290,000 registered accounts. 6 minutes ago from web"

Durva. Én meg már fél órája árok hogy bejussak :S

Dizson
Ez fatal1ty profilja, és itt megtalálod hogy mit miért kapsz. LINK

Dizson
Igen, és te még szerencsés vagy hogy nem kell annyit várnod. 😊

Ma toltam egy kicsit és elég szépen összejöttek a killek. Meg kell mondjam nem vagyok nagy quakes szóval nekem ez szép. 😊

GregSB
Te egy zseni vagy! 😄

Hmm... letöltöttem elvileg. Kérte hogy indítsam újra a böngészõt(Mozilla Firefox). Újraindítottam. És most minek kéne történnie?beléptem megint az oldalra, a Position in queue: 255 nálam. Meg kell várni amíg 0 lesz?

Dizson
Érdekes mert nálam simán végigment.

MR ME
nekem is kifagyott a training végén...

Lazarus
Dizson
Elég komoly ahogy egyesek nyomják.