388
-
szszteee #108 ejj kaptam egy mailt egy kodal openbétára csak nemtok semmit h kell müködésre bírni a game-t :D hova kell írni a kodott hol kell indítani a játékot ... ?:D pls help kösz -
#107 ja nekem is szaggatot meg az egérérzékenység nem a legjobb, remélem lehet vmit állítani rajta
nameg megcsináltam a trainget azt kifagyott :DDD -
mephi666 #106 ejj... most már beenged gyorsan... de ezt szerintem nem munkahelyi gépekre tervezték, mert szaggat, mint a vadbarom :S majd otthonról meglesem... -
PunkZoli #105 ilyen volt régen is, 2 azé kell beléjük ha van páncél -
#104 ja most pl egyből beengedett -
#103 most vagy én quakeztem régen vagy tényleg ilyen szutyok lett a railgun! -
#102 Remélem ez csak a kezdeti hype eredménye... pár napon belül lejjebb lankad majd a lelkesedés és nem lesznek ekkora sorok. -
mephi666 #101 4210 :S
szerintem lesznek olyan időszakok, amikor sírhatunk ezerrel :S -
#100 18231.
Visszasírom a zárt bétát :S -
mephi666 #99 9710... nem sokkal jobb... :S -
#98 inkább az zavaró h: Position in queue: 12224 -
#97 zavaró hogy néha kifagynak a serverek meg laggolnak a time limit 0záskor -
#96 mostmár legalább megy, éjjel be volt halva teljesen :D -
#95 elég jónak tünt elsőre :D jó ez az achievment rendszer ( koppintás szagú ) -
#94 mindjárt meglesem :D -
#93 még 4 óra, ezt írták 7 perce. sztem nem várom ki, nem hiszem h annyit újítottak volna azóta, eddig is nyomtam már sokat :) -
#92 Kb éjfél, hajnal 1 körül fog indulni a nyílt béta...
-
#91 már hónapok óta megy, dehát a public béta miatt most leállt úgy néz ki.. -
#90 Nos, igen. De hivatalosan is csak 24.-én indul. :)
Szerintem még mindig fairebbek és gyorsabbak, mint az EA a BF Heroes ügyében. -
#89 beléptem, erre újra lejátszatta velem a training meccset.. illetve ezúttal úgy volt, hogy először a fokozatot kellett kiválasztani, a beginnerbe simán be lehet sétálni, a következőhöz már lendületből kell ugrani, az azutánihoz rocket jump kell, az utolsóhoz meg már "nagyon" prónak kell lenni :) aztán lépnék be egy rendes meccsbe, erre
"The beta site is now offline in preparation for our open beta launch in about 36 hours."
köcsögök :S -
#88 Én se vagyok egy hűdepro, sőt pont az a baj hogy több a tőlem jobb mint a bénább. Ezért várom hogy bejöjjenek a még bénábbak :D -
#87 Akkor se tudja senki überelni az én eddigi rekordom: 45x frageltek egy meccs alatt. -
Irány gyakorolni a pályákat? :D -
#85 Végre jönnek a núbok, free frageket látok :D -
#84 ideje volt már :) -
#83 QUAKE LIVE nyilvános bétateszt Február 24-től! -
#82 ez engem is érdekelne... -
Eftörsokk #81 Hali,meg tud valaki hívni? Nagyon szeretném kipróbálni,jelentkeztem is a bétára anno,de sajna nem kerültem be.
Amúgy vmi infó van róla hogy mikor lessz live? -
J0Y #80 Ha majd nyitott béta lesz valószínűleg már jobban ki lesz dolgozva ez a skill meccses dolog. és akkor már külön szervereken lesznek a high skill játékosok és a kevésbé profibbak. -
#79 Ja, érdemes...
Aztán valahogy a zöld pipás pályákon az én seggemet is cakkosra lövik -
#78 hát igen, quake-nek neten van egy kultúrája, bele kell tanulni, ha most kezdted, nyilván sokszor kinyírnak :)
érdemes nézni a nehézségi szintet is mielőtt belépsz valahova.. -
#77 Végre én is kaptam béta kulcsot. Fura, hogy erre előbb bejutottam, mint a várva-várt Battlefield Heroes-ra. Nos, nekem tetszik. Bár anno nem volta Quake fan, a Quake Wars eme nézetemet megváltoztatta. A játék grafikája elég szép, kicsit ki van pofozva a Quake III motor, ha ugyan nem írtak egy újabb, light verziót. A hangok is nagyon jók és tetszik hogy van zene is a játék alatt, így nem olyan monoton. Egy bajom van: sec perc alatt szitává lőnek. Bármilyen játékba is lépek. Vagy bele kell jönnöm a játékba, vagy túl die-hard Quak rajongó nyomul a szervereken. :) -
J0Y #76 teddy dobj egy email cimet ide http://quakezero.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=12 es maris repul a meghivo -
#75 mert még béta. :)
Ha megjelenik valaha, szerintem sikeres lesz. -
#74 valaki megtudna dobi egy key-el .
-
#73 Downloading Practise Match - most ezt írja, közben nem tölt semmit.. nektek megy? -
#72 szerintem eszméletlenül qrvanagy ez a játék, frankón a Q3 böngészőben, nem értem miért ilyen kicsi az érdeklődés körülötte.. -
#71 velem is így volt, szerintem ez mindenkinél így van. azért legyőztem, de már majdnem szorult a hurok :) -
#70 Hehe, hozzáigazítja a nehézséget a játék a játékoshoz? :D
Crash először hozzám sem tudott szólni, a meccs végefelé meg majdnem teljesen kicsipkézte a valagamat -
#69 Nekem még van meghívóm. Akinek kell az dobjon meg egy privivel.