388
  • szszteee
    ejj kaptam egy mailt egy kodal openbétára csak nemtok semmit h kell müködésre bírni a game-t :D hova kell írni a kodott hol kell indítani a játékot ... ?:D pls help kösz
  • MR ME
    ja nekem is szaggatot meg az egérérzékenység nem a legjobb, remélem lehet vmit állítani rajta
    nameg megcsináltam a trainget azt kifagyott :DDD
  • mephi666
    ejj... most már beenged gyorsan... de ezt szerintem nem munkahelyi gépekre tervezték, mert szaggat, mint a vadbarom :S majd otthonról meglesem...
  • PunkZoli
    ilyen volt régen is, 2 azé kell beléjük ha van páncél
  • MR ME
    ja most pl egyből beengedett
  • Szega87
    most vagy én quakeztem régen vagy tényleg ilyen szutyok lett a railgun!
  • GregSB
    Remélem ez csak a kezdeti hype eredménye... pár napon belül lejjebb lankad majd a lelkesedés és nem lesznek ekkora sorok.
  • mephi666
    4210 :S

szerintem lesznek olyan időszakok, amikor sírhatunk ezerrel :S
  • GregSB
    18231.

Visszasírom a zárt bétát :S
  • mephi666
    9710... nem sokkal jobb... :S
  • MR ME
    inkább az zavaró h: Position in queue: 12224
  • Szega87
    zavaró hogy néha kifagynak a serverek meg laggolnak a time limit 0záskor
  • MR ME
    mostmár legalább megy, éjjel be volt halva teljesen :D
  • Szega87
    elég jónak tünt elsőre :D jó ez az achievment rendszer ( koppintás szagú )
  • Szega87
    mindjárt meglesem :D
  • 5c0rp330n
    még 4 óra, ezt írták 7 perce. sztem nem várom ki, nem hiszem h annyit újítottak volna azóta, eddig is nyomtam már sokat :)
  • GregSB
    Kb éjfél, hajnal 1 körül fog indulni a nyílt béta...

• 5c0rp330n
    már hónapok óta megy, dehát a public béta miatt most leállt úgy néz ki..
  • Optimus Prime
    Nos, igen. De hivatalosan is csak 24.-én indul. :)
    Szerintem még mindig fairebbek és gyorsabbak, mint az EA a BF Heroes ügyében.
  • 5c0rp330n
    beléptem, erre újra lejátszatta velem a training meccset.. illetve ezúttal úgy volt, hogy először a fokozatot kellett kiválasztani, a beginnerbe simán be lehet sétálni, a következőhöz már lendületből kell ugrani, az azutánihoz rocket jump kell, az utolsóhoz meg már "nagyon" prónak kell lenni :) aztán lépnék be egy rendes meccsbe, erre

"The beta site is now offline in preparation for our open beta launch in about 36 hours."
    köcsögök :S
  • GregSB
    Én se vagyok egy hűdepro, sőt pont az a baj hogy több a tőlem jobb mint a bénább. Ezért várom hogy bejöjjenek a még bénábbak :D
  • Optimus Prime
    Akkor se tudja senki überelni az én eddigi rekordom: 45x frageltek egy meccs alatt.
  • RelakS

Irány gyakorolni a pályákat? :D
  • GregSB
    Végre jönnek a núbok, free frageket látok :D
  • MR ME
    ideje volt már :)
  • teddymac
    QUAKE LIVE nyilvános bétateszt Február 24-től!
  • MR ME
    ez engem is érdekelne...
  • Eftörsokk
    Hali,meg tud valaki hívni? Nagyon szeretném kipróbálni,jelentkeztem is a bétára anno,de sajna nem kerültem be.

Amúgy vmi infó van róla hogy mikor lessz live?
  • J0Y
    Ha majd nyitott béta lesz valószínűleg már jobban ki lesz dolgozva ez a skill meccses dolog. és akkor már külön szervereken lesznek a high skill játékosok és a kevésbé profibbak.
  • RelakS
    Ja, érdemes...
    Aztán valahogy a zöld pipás pályákon az én seggemet is cakkosra lövik
  • 5c0rp330n
    hát igen, quake-nek neten van egy kultúrája, bele kell tanulni, ha most kezdted, nyilván sokszor kinyírnak :)
    érdemes nézni a nehézségi szintet is mielőtt belépsz valahova..
  • Optimus Prime
    Végre én is kaptam béta kulcsot. Fura, hogy erre előbb bejutottam, mint a várva-várt Battlefield Heroes-ra. Nos, nekem tetszik. Bár anno nem volta Quake fan, a Quake Wars eme nézetemet megváltoztatta. A játék grafikája elég szép, kicsit ki van pofozva a Quake III motor, ha ugyan nem írtak egy újabb, light verziót. A hangok is nagyon jók és tetszik hogy van zene is a játék alatt, így nem olyan monoton. Egy bajom van: sec perc alatt szitává lőnek. Bármilyen játékba is lépek. Vagy bele kell jönnöm a játékba, vagy túl die-hard Quak rajongó nyomul a szervereken. :)
  • J0Y
    teddy dobj egy email cimet ide http://quakezero.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=12 es maris repul a meghivo
  • The Garrett
    mert még béta. :)
    Ha megjelenik valaha, szerintem sikeres lesz.
  • teddymac
    valaki megtudna dobi egy key-el .
  • 5c0rp330n
    Downloading Practise Match - most ezt írja, közben nem tölt semmit.. nektek megy?
  • 5c0rp330n
    szerintem eszméletlenül qrvanagy ez a játék, frankón a Q3 böngészőben, nem értem miért ilyen kicsi az érdeklődés körülötte..
  • 5c0rp330n
    velem is így volt, szerintem ez mindenkinél így van. azért legyőztem, de már majdnem szorult a hurok :)
  • RelakS
    Hehe, hozzáigazítja a nehézséget a játék a játékoshoz? :D

Crash először hozzám sem tudott szólni, a meccs végefelé meg majdnem teljesen kicsipkézte a valagamat
  • GregSB
    Nekem még van meghívóm. Akinek kell az dobjon meg egy privivel.