Quake Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
loginra. A játék egy az egyben telepített baseq3, vagyis a modok még
nincsenek "beleépítve". Eszméletlen hangulatosak lettek az "uj" remake mapok, (bár olyan érzésem lenne mintha összenyomták volna a mapokat) és az hogy ingyenes lesz, szerintem garantálja a játék sikersességét.
A játékról annyit, hogy jelen pillanatban 4mb os qlivel.msi letöltése
után bejön egy webes felület, ahol tájákozodhatunk a serverek
kihasználtságáról, statunkról (ment minden egyes lövést), friends
listába ki az on-offline, chatelhetünk, illetve forumozhatunk mindenrõl.
Ha OFFLINE (!?) szeretnénk játszani, arra is lehetõségünk van, ugyanis van egy BOT MATCH fül, ahol botok ellen játszhatunk 0ás pingel, viszont ha ONLINE játszunk akkor nekem most 169es pingem volt 😊
Jelen pillanatba egy 1.21 es baseq3 képzeljetek el amit nem az asztalról
inditotok, hanem egy böngészõbõl. Ahogy olvasgattam a change logot, nem
hanyagolják el a játékot, bár nemtudni hogy versenyjáték lesz e belõle,
mert hát a q3 már "lejárt" várjuk a q5öt.
szerzõ+képek
Másik írás:
Mint sokan tudjátok megkezdõdött a quakelive beta tesztje 2008 áprilisában. A QuakeLive a legendás id software "Quake 3 Arena" címû játékának ingyenes, böngészõbõl futtatható átdolgozása. Napjainkban a virtuális mmo világok és konzoljátékok által fojtogatott fast-paced fps játékfajta megváltójaként várt projekt immár egyre több hazai játékos számára is elérhetõvé vált.
A Quakelive egyelõre beta fázisban van, és meghívásos alapon kóstolhatunk bele az id új, kis világába. Így ha egy már tagsággal bíró jóakarónk javasol a gárdába, a következõ account-osztás hullámot követõen már garantált a gameröröm. A hazai QL playerek irces gyülekezõ helye: #quakelive.hu ( Quakeneten ).
A klasszikus id pályák mind visszaköszönnek ( bár ztn-re még várni kell ) teljesen új köntösben. Már láthatóak a mapokon elhelyezett hirdetési felületek, amelyek immunisak a video-beállításainkra. Bizonyosan tûéles lesz 5-ös picmip mellett is a justdoit és az Imlovinit. A fizika és a mozgás gyakorlatilag megegyezik a quake 3-ban tapasztalhatóval, a változás legszembetûnõbben a fegyverarzenál új egyensúlyában érhetõ tetten. Visszavettek a railgun sebzésébõl ( immár 80 hp kárt okoz ), és némileg csökkentettek újratöltési idején. Változott a shotgun és a lightninggun is. Öreg motorosok kaján vigyorral az arcukon fogadják majd a chaingun, nailgun és proximity mine feltûnését a fegyverpalettán. ( természetesen csak a szépemlékû team arena pályáin )
Új elem "belogolós" rendszer révén, hogy kijelölhetünk ismerõs playereket, akikre a belsõ felületen kattintva egybõl ott találjuk magunkat az arénában. A statisztika, amit rögzít a játékunkról a rendszer igen részletes. Tudom pontosan, hogy mennyit játszottam eddig: 0 napot, 7 órát, 27 percet és 28 másodpercet. Azzal is tisztában vagyok, hogy melyik fegyvert milyen gyakran vettem elõ ha az ellen arcába kellett hinteni. Railgunt például az esetek 10%-ban használtam, 60%-kal szúrtam szemet vele, 203 fraget termelve. ( éljen a dm17-es agyaggalamb-lövészet )
... és, hogy milyen az elsõ benyomásom az id software új dobását tesztelgetve? Legelhajlóbb álmaimban sem láttam még germán, 16 éves emos kislányt és Call of Duty profit ( Plazma ) egy szerveren idsoftos programozót megszállottan kergetve hörögni. Fps kocsma - Quake Live a te neved.
http://cybergen.hu/?q=node/3484
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Böngészõbõl fog indulni, nem kell letölteni!
Itt egy példa ha nem hiszed, már létezik ilyen: Phosphor
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I want to be a mighty pirate ever!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
fotográfik kolomp edisön :D
Ide nem írok semmit. Vagy mégis?
Szóval mi is ez? Nem más mint a Q3 internetes böngészõbõl indítható változata, ami teljesen ingyenes lesz (persze gondolom lesznek reklámok a játékban). A honlap ahonnan indítható lesz egyébként egy közösségi oldalként is szolgálni fog, ahol nyomon lehet majd követni a versenyeket, leaderboardokat, stb...
Szerintem hatalmas ötlet, én már nagyon várom 😊
Jelenleg zárt beta állapotban van a játék, de állítólag a QuakeCon után (10 nap múlva) nyílt beta állapotba jut, azaz bárki ki tudja majd próbálni.
Szóval érdemes lesz figyelni a honlapját jövõ hét közepétõl!
QuakeLive.com
E3 2008 Trailer