Quake Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként szerintem sincs sok csíter, vagy lehet hogy a hardcore szervereken gyülekeznek.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
továbbra is azt mondom, hogy kizárt, hogy jelentõs mértékû cheater lenne fent, de én abban is kételkedek, hogy tud bárki is cheat-el játszani. nem olyan rég a punkbuster még azokat is kibaszta, akik biztosan nem is cheateltek 😊
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
egyébként a napokban frissült a játék..
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
ffa-ban szerintem éppenhogy nem szabad öngyilkosnak lenni, inkább legyél valaki potyafrag-je.. általában 16-os szerveren vagyok, kevés az esélye, hogy pont a legnagyobb riválisod szed le, ha pedig nem õ, akkor 1 frag ide-oda sokat nem oszt, nem szoroz.. és még túl is élheted egy darabig ha rohangálsz kicsit és felszedsz pár cuccot..
Hát nem tudom, ha se lõszered se páncélod, talán gyorsabb meghalni (és senki potya-fragje nem leszel), mint tápot hajkurászni. Mármint FFA-ban.
Milyen típusú öngyilokért jár - ? Nekem se rakétánál, se magasról esésnél nem tûnt még fel.
pályák közül nekem a 2 nagy kedvenc: dm7/dm17 (temple of retribution/longest yard) 😊
konfig tényleg nem bonyolult... érdemes az autoswitch-et szerintem kikapcsolni, mert engem rohadtul felidegelt mindig, ha rossz fegyverre váltott... manuálisan a jó... wasd+egér balgomb=tûz, jobb=jump, középsû=use... scrollra meg a fegyverváltást és nagyjából ennyi...
Minusz pontot csak akkor szerzel, ha kizuhansz a pályáról, ezt általában el lehet kerülni.
Az egér jól legyen beállítva, ha túl gyors, nem tudsz rendesen célozni...ha túl lassú, nem lehetsz elég gyors😊
Spawn után lehetõleg rohanj páncélért, majd (számodra) használható fegyverért, mert csupaszon+golyószóróval mem leszel elsõ helyezett😊
Egyébként valószínûleg hamar lesz 1-2 "kedvenc pályád", ahol meglepõen jobb vagy, mint a többin.
nem tudja valaki, full-screen módban lehet-e valahogy alt+tabot használni?
elég zavaró, hogy nem ugorhatok ki windowsba 1-2 pillanatra, csak ha átkapcsolom a screen mode-ot. (amire nem feltétlen van idõ)
www.quakezero.hu magyar QuakeLive kommuna!!!
Más:
Nem lehet valahogy olyan meccshez csatlakozni vagy létrehozni, ahol csak magyarok vannak?
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
a skilles dolgot meg tegnap úgy értettem, hogy elvileg a zöld pipával jelölt meccseken a te szintedhez hasonló ellenfelek vannak... a gyengébb/erõsebb meccseket is jelölgeti, hellyel-közzel jól... de a tegnapi duelben a srác elpakolt, mint a szart... másik duelben már villogtam és az is ugyanolyan szintû volt elvileg... hiányolom én is, hogy nem jelöli játékosoknál, hogy mondjuk 1-1000között mekkora a szintje... meccs-statisztikából, stb-bõl számolva... nem egyszerû, mert a statisztika nem mond semmit... lehet, hogy csak a csapattársak miatt jó valaki... amúgy volt, hogy sokkal keményebb meccsre léptem be és annyira nem voltak durvák... könnyû meccsen meg aláztak :S
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Más: Awardok nagy része gagyi. Nem igaz, hogy nem tudtak normálisakat kitalálni.
Pl ilyet: "Wicked Record a final score of 666 in Capture the Flag."
www.szhelyrobogo.extra.hu
viszont 60nál nem volt magasabb a pingem, múltkorihoz képest ez már haladás 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ui: sick day awardot csináltátok már meg? tegnapi napra 6órát ír nekem a meccseknél és nincs még meg az award 😞 tegnap néztem, hogy senkinek nem volt még meg a statisztika szerint, ami szerintem hülyeség... mellesleg most már nem látom, hogy barátok/összes játékos közül melyik award hány spílernek van meg...
For those that would like to know exactly what has changed with the site and game in the update that we made on March 11, please review the following list:
Game Changes:
--Fixed - Several mouse initialization issues where the mouse would lose focus on the appropriate window.
--Change - Nailgun - nails now bounce (about 60% of the nails shot bounce once).
--Addition - Obituary weapon icon. When you're fragged, the weapon you were killed with now shows up next to the name of the person that killed you.
--Fixed - There was often a "hitch" at the end of a match before the scoreboard appeared. This should be fixed.
--Change - Hitting F3 during training now goes straight into the match.
--Fixed - should not be telefragging anymore in Free for All or Team Deathmatch games.
--Change - cg_truelightining now range capped from 0 to 1
--Fixes - miscellaneous fixes to crashes that have been reported.
--Fixes - Various changes to arenas to fix minor clipping, z-fighting or other visual issues.
Web:
--Fix - Remember me is now fixed
--Change - added and changed visual display of clan tags everywhere on site - should be more distinguishable from name.
--Change - Re-formatted site structure a bit to accommodate a wider right column (wider chat list/box).
--Add - Share button to match results - this allows you to easily share a link to games with most social networks or other web sites.
--Add - A community tab to our News page. With all of the QUAKE LIVE community activity, we wanted to bring you the highlights straight from QUAKE LIVE.
Backend:
--A majority of our work continues to be in making changes to our back-end systems to improve performance and accommodate more players.