388
-
#148 benn vok és egyszerűen nincs server, default opciókra is visszareseltem, de eltünt mind, meg ha joinol is végtelenségig csatlakozik , nem történik semmi. HELP?! ötlet? -
#147 "We currently have 8,500 players online and over 290,000 registered accounts. 6 minutes ago from web"
Durva. Én meg már fél órája árok hogy bejussak :S -
Dizson #146 Ez fatal1ty profilja, és itt megtalálod hogy mit miért kapsz. LINK -
Dizson #145 Igen, és te még szerencsés vagy hogy nem kell annyit várnod. :)
Ma toltam egy kicsit és elég szépen összejöttek a killek. Meg kell mondjam nem vagyok nagy quakes szóval nekem ez szép. :)
-
#144 Te egy zseni vagy! :D -
Bitaboy #143 Hmm... letöltöttem elvileg. Kérte hogy indítsam újra a böngészőt(Mozilla Firefox). Újraindítottam. És most minek kéne történnie?beléptem megint az oldalra, a Position in queue: 255 nálam. Meg kell várni amíg 0 lesz? -
Dizson #142 Érdekes mert nálam simán végigment. -
#141 nekem is kifagyott a training végén... -
#140 -
Dizson #139 Elég komoly ahogy egyesek nyomják. -
#138 megérte megvárni, töltőképernyőnél szarráfagy a gép akármilyen beállításon próbálom meg futtatni a training meccset
lehet nem elég neki a laptop integrált videokártyája?:(
van még 2 gépem rendes videokártyával, de azokon már inkább UT3-azok, laptopra is szerettem volna valami jó shooter-t=(
remélem csak a beta miatt van ez:\ -
Dizson #137 Idő kell neki, mert elég sokan szedik le. Amúgy tényleg kéne még több szerver. -
Bitaboy #136 Hello mindenki. Regisztráltam, el is kezte tölteni elvileg. de meddig fogja ez tölteni? Mert még a download status meg ment sehova... Csak kint van a not so fast buddy! -
#135 kerek 6 órával ezelőtt javitottak mindent és helyreállt a lapjuk is, tegnap a meccsek töbsége unranked volt és nem müködött a stat ha esetleg valakinek feltünt
/forrás qlive twitter/ -
#134 szerintem ez a szintező rendszer nem müködik mivel sok a játékos kevés a server, no meg ott van az osztrák philipp gyerek aki európában minden statisztikában vezet, érdekes minden meccsemen ott van, pedig elvileg nem kéne ... Ha 0,8 körüli a K/D m már jó napom van :D -
PunkZoli #133 és olyan van e, logikusan, hogy ha sokat vesztesz lejjebb sorol, vagy sem? -
J0Y #132 ez érdekes mert te magad nem látod a szintedet.. csak azt irja ki hogy az a szerver amire csatlakoznál a szintedhez "méltó" e vagy sem.
Srácok türelem valószinűleg mindent ki fognak javítani a serverek sem lesznek ennyire leterheltek. csak idő kérdése. -
PunkZoli #131 fú én délután játszottam egyet-kettőt, de nem tudom milyen fokozaton vagyok, de ez így siralmas :D (amiket ajánl)
amikor ez a szintfelmérő volt akkor a rocketjump utáni cuccot megcsináltam ha jól emlékszem, és a crasht nagyon nehezen, de levertem :D
aztán az élesben meg alig bírom szusszal, talán ha egyszer voltam 3adik
Lehet lejjebb venni a fokozatot, vagy mindig csak görgessek lejjeb a "szintem" alá?
Egyáltalán kiírja valahol, hogy mi az aktuális szintem? -
AnonymouS #130 Pár óra alatt bejutottam :P
Most lettem első egy 12 playeres Longest Yardon... a régi szép idők. :D -
readswift #129 q2 zni akarok :P ez a q3 sosem tetszett igazán -
#128 vagy 1 órája elkezdtem sorba állni, 14ezren voltak előttem pár perce, nem léptem ki, visszanézek 36ezer, hát köszi, majd máskor... -
#127 vicces hogy órakig sorba kell álni fél óra játékért -
Dizson #126 Én úgy jártam hogy kivártam a sorom majd letöltötte a patchet és erre "Quake Live will return shortly". Hát mondom jól van, előbb is ez volt majd biztos hamar helyreáll. Aztán bejött és elkezdett megint várakozni. :( És most 6-7 óra óta várok. De hát a türelem rózsát terem. -
#125 azt mire adják?
egyébként azóta h megnyílt a béta, egyszer tudtam belépni, most valami 50000-ik helyet ír ki a sorban.. zárják vissza, komolyan mondom :) -
#124 én fatal1ty profiljában láttam, hogy neki már meg van, de hát ő mégiscsak az atyaúristen quakebe -
#123 van már valakinek WTF was that?! avard-ja? -
Dizson #122 Nem bírják a szerverek ezért vannak kisebb leállások és szerintem lesznek még. -
#121 Position in queue: 43090
WTF?! -
#120 We are currently testing improvements to the queue system.
"25 perce ago from web" -
Dizson #119 Volt egy kis leállás, aztán beléptem és újra elkezdett visszafele számolni 2000 től.. :/ -
Dizson #118 Mennyit kell várni, gondolom nehogy összeomoljon a rendszer. De amúgy megéri. -
#117 Na, már csak 28740-en vannak előttem :P -
Dizson #116 Na leszedte, megcsinálta az accomat. Most tölti le az updatet. :) -
#115 -Forums database has relocated, the queue will resume counting down shortly
-We are letting in about 500 players per minute currently, but the traffic from Europe is higher so the queue is ~20K atm
-Our CDN (Content Delivery Network) is having a problem, we are forced to push the site offline until this is resolved.
gyk.:meghallt ideiglenesen a site -
#114 kedvenc idézet :
"You will automatically move on to the site when it's your turn. Technology is so cool" -
#113 hazajöttem , bekapcsoltam a gépem, quakelive 16000+X ember előttem, rutinosan, telefon,wc,kaja amig tölt, megnézem még 9000+X ember, nekiálltam átolvasni a napközben irt jegyzeteim, 40 perc mulva 7500+X ember van előttem... mire jutok be? -
#112 gyerekek, ez így szar. zárják vissza a bétát, jó volt az úgy, ahogy volt :) -
mephi666 #111 olvass és kövesd az utasításokat... kb 3szóból áll mindegyik... azt a számot pötyögd be... (biztonsági ellenőrzésre van) -
szszteee #110 rákattintotam bejöt vmi kaki :) h auton frissiti az oldalt és vmi szám is van ... :D -
#109 katt az elötte szereplő linkre és annyi