Quake Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amúgy vmi infó van róla hogy mikor lessz live?
www.quakezero.hu magyar QuakeLive kommuna!!!
Aztán valahogy a zöld pipás pályákon az én seggemet is cakkosra lövik <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
érdemes nézni a nehézségi szintet is mielõtt belépsz valahova..
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ha megjelenik valaha, szerintem sikeres lesz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Crash elõször hozzám sem tudott szólni, a meccs végefelé meg majdnem teljesen kicsipkézte a valagamat
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Én inkább maradok casual játékos, ha ez az ára annak hogy ne hányjam le a monitort...
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
r_picmip 9
r_lodbias 2
r_lodCurveError 250
r_roundImagesDown 2
cg_simpleitems 1
Én ezt találtam de semmi nem változott.Vannak textúrák.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Xp-n: (rendszerpartíció) Documents and Setting\felhasználó\Application Data\id Software\quakelive
Vista és Win7 alatt: (rendszerpartíció) Documents and Setting\felhasználó\Application Data\LocalLow\id Software\quakelive
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
TDU nick: HUN_Matt_92
Ati
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha van valakinek egy feles akkor szóljon 😄
Mikor lesz már vége a bétának? :S
Van valami új infó?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"