Quake Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Én se vagyok egy hûdepro, sõt pont az a baj hogy több a tõlem jobb mint a bénább. Ezért várom hogy bejöjjenek a még bénábbak 😄

Optimus Prime
Akkor se tudja senki überelni az én eddigi rekordom: 45x frageltek egy meccs alatt.<#idiota>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

RelakS
<#idiota>

Irány gyakorolni a pályákat? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

GregSB
Végre jönnek a núbok, free frageket látok 😄

MR ME
ideje volt már 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

teddymac
QUAKE LIVE nyilvános bétateszt Február 24-tõl!

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

MR ME
ez engem is érdekelne...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hali,meg tud valaki hívni? Nagyon szeretném kipróbálni,jelentkeztem is a bétára anno,de sajna nem kerültem be.

Amúgy vmi infó van róla hogy mikor lessz live?

Ha majd nyitott béta lesz valószínûleg már jobban ki lesz dolgozva ez a skill meccses dolog. és akkor már külön szervereken lesznek a high skill játékosok és a kevésbé profibbak.

www.quakezero.hu magyar QuakeLive kommuna!!!

RelakS
Ja, érdemes...
Aztán valahogy a zöld pipás pályákon az én seggemet is cakkosra lövik <#idiota>

5c0rp330n
hát igen, quake-nek neten van egy kultúrája, bele kell tanulni, ha most kezdted, nyilván sokszor kinyírnak 😊
érdemes nézni a nehézségi szintet is mielõtt belépsz valahova..

Optimus Prime
Végre én is kaptam béta kulcsot. Fura, hogy erre elõbb bejutottam, mint a várva-várt Battlefield Heroes-ra. Nos, nekem tetszik. Bár anno nem volta Quake fan, a Quake Wars eme nézetemet megváltoztatta. A játék grafikája elég szép, kicsit ki van pofozva a Quake III motor, ha ugyan nem írtak egy újabb, light verziót. A hangok is nagyon jók és tetszik hogy van zene is a játék alatt, így nem olyan monoton. Egy bajom van: sec perc alatt szitává lõnek. Bármilyen játékba is lépek. Vagy bele kell jönnöm a játékba, vagy túl die-hard Quak rajongó nyomul a szervereken. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

teddy dobj egy email cimet ide http://quakezero.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=12 es maris repul a meghivo

The Garrett
mert még béta. 😊
Ha megjelenik valaha, szerintem sikeres lesz.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

teddymac
valaki megtudna dobi egy key-el .

5c0rp330n
Downloading Practise Match - most ezt írja, közben nem tölt semmit.. nektek megy?

5c0rp330n
szerintem eszméletlenül qrvanagy ez a játék, frankón a Q3 böngészõben, nem értem miért ilyen kicsi az érdeklõdés körülötte..

5c0rp330n
velem is így volt, szerintem ez mindenkinél így van. azért legyõztem, de már majdnem szorult a hurok 😊

RelakS
Hehe, hozzáigazítja a nehézséget a játék a játékoshoz? 😄

Crash elõször hozzám sem tudott szólni, a meccs végefelé meg majdnem teljesen kicsipkézte a valagamat

GregSB
Nekem még van meghívóm. Akinek kell az dobjon meg egy privivel.

5c0rp330n
küldtek kulcsot a bétára 😊

GregSB
Sose értettem miért kell olyan szinten lebutítani a játékot, hogy egy C64-es játék is szebben nézzen ki tõle. Persze így jobban látni az ellenfelet, kevesebb minden tereli el a figyelmet, sokkal "pro"-bbak lehetünk.
Én inkább maradok casual játékos, ha ez az ára annak hogy ne hányjam le a monitort...

andaxxin
Jah szóval consolba kell írni én meg cfg be akartam

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

andaxxin
Hali.Hogy lehet csutkára leszedni texturákat a falakról?
r_picmip 9
r_lodbias 2
r_lodCurveError 250
r_roundImagesDown 2
cg_simpleitems 1
Én ezt találtam de semmi nem változott.Vannak textúrák.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

GregSB
QZ FAQ-jából:

Xp-n: (rendszerpartíció) Documents and Setting\felhasználó\Application Data\id Software\quakelive

Vista és Win7 alatt: (rendszerpartíció) Documents and Setting\felhasználó\Application Data\LocalLow\id Software\quakelive

Nitramk
quakezero.hu -n le van írva. azt hiszem valahova a documents and settingsbe, de nem vagyok benne biztos.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

teddymac
Hova menti a játékot mert nem találom 😞

teddymac
Ma megkaptam a béta kulcsot 😊

Nitramk
Ki kéne rakni ide a bannerba a quakezero.hu oldalnak a címét.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

tobbfele okbol elofordulhat ez 😊 nezd meg a quakezero.hu oldalon van par tipp.. vagy propalkozz ott a forumon ha tudunk segitunk.

burjanmate
Hi! Kaptam meghívót, regisztráltam, letöltöttem a beépülõmodult, de a játék betöltése közben kiír 1 hibaüzenetet.

TDU nick: HUN_Matt_92

GregSB
Van meghívója valakinek?

Nitramk
Nagyon bejön. Hívtam még haverokat, de ez marha jó játék.

Én még valamikor nyár közepén jelentkeztem, és tegnap kaptam kulcsot. Eddig annyit mondok, hogy állati jó. 😄

Ati

hat remelem meg olvassatok a forumot ha segitseg vagy meghivo kell akkor www.quakezero.hu nezzetek meg!!

Nitramk
Kaptam tegnap meghívót tesztelésre. 😄

Nos nem tudom olvassa e meg valaki a forumot... remelem igen. Letrehoztunk egy oldalt ami a quakeliveal foglalkozik. Ha gondoljatok nezzetek be regeljetek. Lehet talaltok hasznos informaciokat!!

Nitramk
Hát nemtom, már jöhetne...

kulabácsi
namivan má ezzel?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

GregSB
Én még mindig nem, pedig az elsõk között jelentkeztem...

Ha van valakinek egy feles akkor szóljon 😄

ho-ho, kaptam ma egy inviteot😄

Nitramk
Hú de jó lesz 😄 Alig várom!

GregSB

GregSB
http://www.youtube.com/v/bvmmBQaxjqI&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&ap=%2526fmt%3D18

Mikor lesz már vége a bétának? :S

Nitramk
Hát, ez is olyan dolog amit várok már 😊
Van valami új infó?

fery02
Talán mert ez nem egy szokványos weboldal lesz.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zomgzerg
kicsit sokat szarakodnak egy weboldallal d:

fery02
<#wave>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

nagy itt a pangás

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

ha még lehet inviteot küldeni és valakinek van egy fölösleges elküldhetné a [email protected] címre

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"