388
  • fery02
    Ez meghívós? :D
  • mathe76
    Meghívója van még valakinek?
  • GregSB
    Na még 1 hét és indul a QuakeCon :)
  • Szabi84
    én is nagyon kiváncsi vagyok erre, régen nyomtam Q3-at, most már nemtudom mi a helyzet mennyien játszák még, de biztos megdobja a statisztikát
  • kulabácsi
    na azért ne várj itt nagy játékot ettől, ha már olyan kinézete és játékélménye lesz mint a quake 3nak akkor örülhetsz, mégiscsak böngészőből kevesebb a lehetőség
  • fery02
    Csinálhatnának a jövőben több játékot is akkor így. :D Mondjuk az új NFS-t, az új Doom-ot, Tomb raidert. Valószínűnek megérné a fejlesztőknek ingyen játszhatóvá tenni a játékokat. Bár biztos meg lehet azt is oldani, hogy a böngészőn keresztüli játékért is fizetni kelljen.
  • lololol
    ha 8 éve sikerült teljes képernyőre rakni akkor csak nem hagyják ki belőle.
  • fery02
    Szóval játék közben úgy néz majd ki, mintha rendes játék lenne, szóval nem látni a böngészőnek a "széleit"? :)
  • HM
    Gondolom idővel lehetnek majd egyéb modok a szerveken.

• Aquir
    és ugyanazokon a szervereken lehet játszani amiket a normál játékban is látni? mennyire lesz gyors a játék így a gépen? lehet változtatni felbontást?:)
  • Aquir
    és én hogyan tegyem rá akkor a Q3A Defrag modot?
  • fery02
    Ha már egyszer letöltenéd az egészet, akkor csak plusz fáradság lenne, ha ráadásképp böngészőből kéne futtatnod az egészet. Ez lesz a lényege a böngészőből való játéknak, nem kell a gépre letölteni semmit. Én már kegyetlenül várom. Annyira, hogy tegnap miután megismertem a topikot, egyből töröltem is le a gépről a másolt Quake 3-at. :)
  • GregSB
    Miért vannak emberek akik ennyire biztosak a hülyeségeikben?

Böngészőből fog indulni, nem kell letölteni!

Itt egy példa ha nem hiszed, már létezik ilyen: Phosphor
  • analfa
    biztos nem böngészős, le kell majd tölteni. Szerintetek mennyi ideig tartana a letöltés, ha netről menne, és mennyire terhelné le a szervert? Lehet jó lesz, de úgyse üt majd akkorát, mint a Spore:D
  • L Viper #14
    No, a jó öreg Quake3 még mindig nyerő
    Jó lesz ez !
  • Cat 02 #13
    Ez most akkor böngészőből játszható lesz, vagy csak olyan mint az ijji-s játékok ?
  • GregSB
    Jah, én se kaptam választ. Viszont voltak sokan akik kaptak, és ők tudtak inviteokat is küldetni. Másik fórumon kértem is, de bevonták tőlük az összeset. Valszeg azért mert picit több mint 1 hét múlva itt a nyílt béta.
  • sparrow35
    Én még anno jelentkeztem a bétára, de semmi visszajelzést nem kaptam. Lehet hogy majd most...
  • trogerzsiger
    nem rosz
  • The Garrett
    böngészőből fps = munkahelyi unaloműzés felsőfokon. :) ez tetszeni fog.
  • John Cena
    LOL
  • fery02
    Jólvan, 6 hsz-ből 4 ezzel a szaros kivis viccelődéssel foglalkozik, mikor itt van egy szenzáció: Quake 3 Fájörfokszból
  • Pistike 007
  • rumkola
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • dronkZero
    Erre gondoltál?

• TEST3R
    Wááá! Kivi vok!
  • artschiatwork
    [jelentkezett beta-ra]
  • GregSB
    Gondolkodtam rajta hogy felhozom az egyik Q3 topikot, de szerintem megérdemel ez a játék egy újat.

Szóval mi is ez? Nem más mint a Q3 internetes böngészőből indítható változata, ami teljesen ingyenes lesz (persze gondolom lesznek reklámok a játékban). A honlap ahonnan indítható lesz egyébként egy közösségi oldalként is szolgálni fog, ahol nyomon lehet majd követni a versenyeket, leaderboardokat, stb...

Szerintem hatalmas ötlet, én már nagyon várom :)

Jelenleg zárt beta állapotban van a játék, de állítólag a QuakeCon után (10 nap múlva) nyílt beta állapotba jut, azaz bárki ki tudja majd próbálni.

Szóval érdemes lesz figyelni a honlapját jövő hét közepétől!

QuakeLive.com
    E3 2008 Trailer