388
-
#28 Ez meghívós? :D -
mathe76 #27 Meghívója van még valakinek? -
#26 Na még 1 hét és indul a QuakeCon :) -
#25 én is nagyon kiváncsi vagyok erre, régen nyomtam Q3-at, most már nemtudom mi a helyzet mennyien játszák még, de biztos megdobja a statisztikát -
#24 na azért ne várj itt nagy játékot ettől, ha már olyan kinézete és játékélménye lesz mint a quake 3nak akkor örülhetsz, mégiscsak böngészőből kevesebb a lehetőség -
#23 Csinálhatnának a jövőben több játékot is akkor így. :D Mondjuk az új NFS-t, az új Doom-ot, Tomb raidert. Valószínűnek megérné a fejlesztőknek ingyen játszhatóvá tenni a játékokat. Bár biztos meg lehet azt is oldani, hogy a böngészőn keresztüli játékért is fizetni kelljen. -
#22 ha 8 éve sikerült teljes képernyőre rakni akkor csak nem hagyják ki belőle. -
#21 Szóval játék közben úgy néz majd ki, mintha rendes játék lenne, szóval nem látni a böngészőnek a "széleit"? :) -
HM #20 Gondolom idővel lehetnek majd egyéb modok a szerveken.
-
#19 és ugyanazokon a szervereken lehet játszani amiket a normál játékban is látni? mennyire lesz gyors a játék így a gépen? lehet változtatni felbontást?:) -
#18 és én hogyan tegyem rá akkor a Q3A Defrag modot? -
#17 Ha már egyszer letöltenéd az egészet, akkor csak plusz fáradság lenne, ha ráadásképp böngészőből kéne futtatnod az egészet. Ez lesz a lényege a böngészőből való játéknak, nem kell a gépre letölteni semmit. Én már kegyetlenül várom. Annyira, hogy tegnap miután megismertem a topikot, egyből töröltem is le a gépről a másolt Quake 3-at. :) -
#16 Miért vannak emberek akik ennyire biztosak a hülyeségeikben?
Böngészőből fog indulni, nem kell letölteni!
Itt egy példa ha nem hiszed, már létezik ilyen: Phosphor -
#15 biztos nem böngészős, le kell majd tölteni. Szerintetek mennyi ideig tartana a letöltés, ha netről menne, és mennyire terhelné le a szervert? Lehet jó lesz, de úgyse üt majd akkorát, mint a Spore:D -
#14 No, a jó öreg Quake3 még mindig nyerő
Jó lesz ez ! -
Cat 02 #13 Ez most akkor böngészőből játszható lesz, vagy csak olyan mint az ijji-s játékok ? -
#12 Jah, én se kaptam választ. Viszont voltak sokan akik kaptak, és ők tudtak inviteokat is küldetni. Másik fórumon kértem is, de bevonták tőlük az összeset. Valszeg azért mert picit több mint 1 hét múlva itt a nyílt béta. -
#11 Én még anno jelentkeztem a bétára, de semmi visszajelzést nem kaptam. Lehet hogy majd most... -
#10 nem rosz -
#9 böngészőből fps = munkahelyi unaloműzés felsőfokon. :) ez tetszeni fog. -
#8 LOL -
#7 Jólvan, 6 hsz-ből 4 ezzel a szaros kivis viccelődéssel foglalkozik, mikor itt van egy szenzáció: Quake 3 Fájörfokszból -
#6 -
rumkola #5 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#4 Erre gondoltál?
-
TEST3R #3 Wááá! Kivi vok! -
#2 [jelentkezett beta-ra] -
#1 Gondolkodtam rajta hogy felhozom az egyik Q3 topikot, de szerintem megérdemel ez a játék egy újat.
Szóval mi is ez? Nem más mint a Q3 internetes böngészőből indítható változata, ami teljesen ingyenes lesz (persze gondolom lesznek reklámok a játékban). A honlap ahonnan indítható lesz egyébként egy közösségi oldalként is szolgálni fog, ahol nyomon lehet majd követni a versenyeket, leaderboardokat, stb...
Szerintem hatalmas ötlet, én már nagyon várom :)
Jelenleg zárt beta állapotban van a játék, de állítólag a QuakeCon után (10 nap múlva) nyílt beta állapotba jut, azaz bárki ki tudja majd próbálni.
Szóval érdemes lesz figyelni a honlapját jövő hét közepétől!
QuakeLive.com
E3 2008 Trailer