912
Cities XL
-
#392 -
#391 Legközelebb 2000 lesz, kapsz egy üres dobozt a játékot meg töldsd le! -
#390 Ezért kerül csak 4ezer pénzbe -
sasa5671 #389 Figyelem! Hibás a Magyarországon kiadott Cities XL 2011 lemez, ami most jelent meg!
A telepítőlemezről lemaradt egy 960MB-os fájl, ami a SevenM oldaláról utólag letölthető.
Tehát ne telepítsen senki sem, amíg be nem szerzi ezt a fájlt. -
#388 eredetiben 4 ezer FT :O, lehet még is megveszem a sima játék mellé így:
Cities XL 2011 -
#387 Jó neked, én -90-be vagyok és gőzöm sincs hogy toljam le :S annyi leisure kell.. az meg sokat vesz :S nemtom miből kéne sok munkahely, hogy lenyomjam végre. -
sztyui #386 Banita!
Én a város szélére, a főút mellé, közelébe építettem a manufactot és az industriest is. De mindenképp oda kell, ahol a "freight" vagyis az árufuvarozás opciót bekacsolva zölden világít az útszakasz. Ez azért kell, mert ez befolyásolja, hogy mennyire nyereséges a manufact vagy industries. Másrészt ezek nagyon környezetszennyezőek így ha lakópületek közelébe építed ezeket, akkor rontják az életminőséget.
Én már 1 millió lakos felett vagyok, állandó 100 e körüli cash-flow, csak a közlekedésen kell javítanom.
-
sasa5671 #385 Szeretném még az idén befejezni. -
#384 Én is köszönöm hogy lefordítod!
Az ANNO 1404 is nagyon jó lett! -
#383 Szia!
Gondolom sokan üdvözöljük a magyarítást, hiszen a botladozóknak több ideje marad a magával a játékmenettel foglalkozni.
Borg: köszi az xl/alap infót, ha a m. kiadó által beígért (4K) sem kell az alap akkor bizony érdemes lenne megvenni, de a kb 14K már bizony sok lenne.)
Bár én most félretettem mert mire elértem a 100K lakosságot (8 milla pénz) bizony igen belassult a gép medium beállításokkal (kevés neki a 2giga és a C2duo 2.17GHz) A Gainward 9600 GSO (512) még bírná, bár pl. hidat építenem shift-tel már kínszenvedés... Shift nélkül meg se reccen, de mi lenne benne a híd?:)
-
#382 Egészen szép munkának látszik a fordításod csak így tovább.
Mikorra leszel kész vele? -
banita #381 Hali nekem az lenne a kérdésem hogy a Manufaktúrákat hova kéne építeni? Mert ahol felépítettem ott csődbe is mentek. -
sasa5671 #380 Feltettem az oldalamra egy fordítási állapot kimutatást, és néhány képet magáról a fordításról, ahogy a játékban megjelenik.
Sasa5671 játék és programfordítások -
bruna #379 NEm tudjátok ,hogy mivel lehet ilyen módokat csinálni hozzá ilyen patch file ban ? ,mind amik ezen az oldalon vannak kb :
Simtropolis Cities XL vagy csak elég ha tudja valaki ,hogy mivel lehet ezeket megnyitni ,hogy módosítsak rajtuk :) köszi a valaki tudná -
Borg #378 Jobbklikk a zónázás ikonján, és tudsz úttípust is változtatni. -
#377 a másik meg a közlekedés. hogy csináljam meg faszán ha az épületek közé a legkissebb utcát rakja. ígyis tök macera az egész. -
#376 felbasz ez a játék.
megpróbálom belőni a ház/munkahely arányt, azt írja nincs elég munka, sebaj nyomok párat, azt írja nincs elég hely beköltözni. nyomok pár házat, akkor megint kevés a munkahely. hát egy 50.000es városnál nem fogok egyenként szenvedni a házakkal.
ha valakinek van valami jó ötlete
(bár borg-é tetszetős) mondja. -
Borg #375 Nyomtam egy screenshotot a városról...
Egyelőre ez az építkezési stílus tűnik a legjobbnak: Először húzol egy kis négyzetet útból, annak a közepébe jönnek majd a services-ek, és utána körkörösen építed ki köréjük a residential zónákat. Igy elég alacsonyan lehet tartani a pénzrabló cuccok számát. Egy bizonyos távolságig ez jól működik, aztán új központokat kell létrehozni.
Amúgy addig kattintgattam a tradenél össze vissza, amíg egyszercsak onnan kilépve felugrott 1M-re a profitom!! Szóval tuti ott a bug a tradenél. Azóta ~800k a bevételem. Viszont még ez a pénz se elég, hogy megastructurest építsen fel az ember, mert ettől még tokenek nem nagyon lesznek hozzá...pedig egy nuclear plant már nagyon kéne :) -
#374 Köszi. :) -
#373 Katt a pénzed mellett lévő ikonra, és ott taxes. :) -
#372 Azt a Taxe dolgot én is figyeltem már, de nem jöttem rá hogy azt hol is kell állítani, az az adó, ha jól tudom. Igen business hotelem nekem is van egyébként.
Én is azt érzem nyugi, hogy nagyon nem kóser valami ebben a játékban, sizonyat sokat kell kinlódni vele és még akkor se biztos a siker :S -
Borg #371 Egyébként nektek sikerült már 20e fölé vinni a profitot?
Nekem már több mint 200e lakos van, de ha megállok igy 15-20e profitnál a fejlesztéssel, hogy dőljön a lé, akkor megreked ezen a szinten. Ha meg fejlesztek tovább, akkor persze csökken, és később újra csak eddig megy fel.
Próbáltam egy landmarkot építeni, de bődületes szabad token kell hozzá. 50 pluszban kéne lenni officeszal, és 5 pluszban executivekkel, hogy elinduljon, és utána +20 electricity meg ilyen nonszensz igényei lennének, hogy egyátalán felépüljön. És akkor ad +4% statisfactiont meg +3% enviromentet a citynek... LOL.
De a city már akkor is minuszba megy, hacsak 1-2 token difi van, úgy kibillen az egyensúlyból, nemhogy ennyit túltermeljek...
Electricityből is alig tudom a 0-t elérni, hogy legyen elég áramuk, de még ne menjek csődbe az erőművek fenntartásától. Nemhogy 20+..
Néha komolyan olyan érzésem van, hogy valami keményen el van baszva benne. Pl egy ideig exportáltam foodot mert sok volt. Utána már nem volt sok, ki is irta, hogy a +2-t visszaveszi eggyel, majd mégeggyel... igenám, de a trade ablakban hiába nem volt már semmilyen trade beállítva, azóta is folyamatosan jönnek az üzenetek, food trade van beállítva, és nem tudja teljesíteni... Lehet hogy valami bug, vagy nemtom mi miatt itt a pénz is elfolyik, és korlátozza a fejlődést.. -
Borg #370 Nekem pl azért épültek egyszer le, mert nem volt elég business hotel.
Csakhogy hiába építettem business hotelt, azok nem épültek fel. Jócskán minuszban voltam már emiatt, mire rájöttem, hogy taxot kéne csökkenteni a hoteleknek. Abban a pillanatban felépültek a hotelek, rendbe jöttek az officek, és máris dőlt a lé :) -
#369 Abból is van bőven. Annyira már értek a játékhoz egyébént, hogy tudjam mi merre hány méter, csak ezt az irodás dolgot nem értem hogy miért épül le... -
#368 esetleg munkás kell bele? :) -
#367 Borg, rájuk kattintottam, semmit nem írnak az égvilágon, egyedül a quality life sárga, 50% körüli, gondoom magasabb kell, vagy nem tudom, de valamiért csődölnek befele, semmit nem ír, csak hogy hamarosan megnyílik majd, de nem, mert valami kell neki, vagy nem tudom. -
#366 A városháza továbbfejlesztésével mit érek?
-
Borg #365 Talán kattints rájuk, és nézd meg mi bajuk. -
#364 Már minden jó lenne, csak az irodák mennek tönkre :S nem értem miért... a hig-tech anélkül nem müxik, meg sokminden más Office services nélkül se müxik, nem értem, mire van szükség, hogy az irodák végre hajlandóak legyenek műköni, és nem becsődölni. -
#363 A hi-tech az jobbra van +3-ban áll viszont az Office az -15-ben :D ezt hogy tudom ellensúlyozni? Csakmert szűnnek megfelé... :Smeg feszt a quality life-al vannak bajban, holott mér 200millió baromságot építettem és semmi... ennél jobban már nem tudom növelni az életszínvonalat... plázák is vannak, hatalmas parkok minden. :S -
Borg #362 Ez nem ilyen egyszerű, hogy "mik használják". Először nézz rá a statisztikára, hogy miből van hiány. Ha a hitech csúszka balrább van a közepétől, akkor érdemes építeni. Nem sokat, csak módjával. És ezekben executives meg skilled worker dolgozik.
Én kezdtem egy új várost tegnap, új stratégiával. Mostmár 50e lakos van, és elég stabilan tudom tartani a +10ezres bevételi szintet :) -
#361 Az elektromosságnál, a környezet barát energiatermelők, tehát a szélkerekek, mennyiben segítik elő az áramfejlesztést? Valamint melyiket éri meg jobban építeni, a szélkerekeket, vagy pedig az elektromos műveket, avagy mindkettő kell egymáshoz? -
#360 A Hi-tech industrit mik használják, az irodák? Csakmert az irodák se nagyon termelnek, alacsony életszínvonal, nem értem miért holott építettem mindenfélét... meg valami nearby passenger.. utasellátás.. hát busz is van rendesen.
Tipp? -
#359 Mikorra várható körülbelül a fordítás? -
#358 Szuper! \o/
Egyébként ma délután kezdtem ezt a várost építeni :P
Most elmentem itthonról pár órára, de bekapcsolvahagytam a játékot, szóval most 27k lakosságom és 1.1 millió pénzem van. :D -
sasa5671 #357 Készül magyar fordítás a Cities XL 2011-hez. -
#356 24k lakos????? Nekem már fél millió xD és kezdek végre feljönni, csak olyan sok leisure kell :( :D -
#355 Ha mindig építed amit kér, akkor hamar csődbe mész. :) Pl. ottvan, hogy kell a lakosoknak mégtöbb ház. Építesz egy csomót egy rakat pénzért, de nekik kell munkahely, meg a többi kötelező (bolt, suli, kórház stb.) szóval ez most nem jött be. :)
Egyébként ha normálisan van megcsinálva, akkor jön a pénz rendesen.
pl. mostmár 24k-s lakosságom van, és 7-8k pénzt kapok körönként. -
Borg #354 Aha, aztán további fél órára rá meg csődbe mész... -
hegege #353 Hm v én csináltam vmit jól v nagyonértek hozzá.Csak olvasom mit ir mi kel ltolom le nekik. Nem nézem a pénzt sose ..Egy fél ora után volt 18 e lakosu a városom mindenki hepi...Ha vmiböl hiány van rakok le... azt kész :) Bár SC4 sztem jóval nehezebb én azon nevelkedem most is még ..:)