912
Cities XL
  • nyirog
    háh, a városomba még úgy is jön a bevétel h nem játszom de nagy :D, kár hogy már nem tudom hova fejleszteni mert már elértem a demo limitet... azért kíváncsi leszek h mennyibe fog majd kerülni boltban meg hogy havidíjas lesz e mint a legtöbb mmo (ezért is gyűlölöm őket annyira). Amúgy élvezetes kis játék ha nem lesz havidíjas még be is ruházok rá.
  • Rip
    Hogy érted, hogy nem lehet zónát rendesen építeni?
    Lehet egyesével, házanként, "freestyle" módban, tehát te húzod meg a zónát övező utakat, vagy a hagyományos négyszög-rajzolással.
  • nyirog
    én az első szerón vagyok Nyifi néven és Sentin nevű várossal...
  • Murder3
    Idegesítő h nem lehet normálisna zónát építeni.
    az eggyenkénti házak csak össze-vissza rondítják a környezetet.

Egy dolgot nem értek néha a lakók írják h kell nekik bolt.
    Na de ha sok boltot csinálok azok mind elkezdenek csődölni.
    Nekem kb 6000 lakosság felett vagyok és asszem+7000 de az mindig ahogy építek középületet akkor uyge lemegy de aztán ha építek megint sok házat felmegy.
    Én a második városom ami a jelenlegi azt egy nyaraló területre építettem se olaj, se víz:D
    kereskedni még mindig nem tudom h mit hogyan kell:S

A városom bugzik ennyhén:D
    amikor építek utat azokat befedik a földek:)
    hol vagytok melyik szerón és mi a nevetek friend listbe felvehetnénk eggymást.
  • nyirog
    de gáz,elértem a 22000-es lakosságot és a játék már egyből dobál is ki :S
  • Hunor1
    Most van 10745 lakosság.Kb700K a lóvém és kb+2000 a növekedés...
    Hmm, kezd elég uncsi lenni.De lehet hogy csak a korlátozott építkezés miatt??Nem tudom....
  • Murder3
    egy kettőt megcsináltam de az sem segített soakt.
    attól h angolul leírja nekem nem igazán jutok előrébb:S
  • Hunor1
    igen, a demó.Szerintem nincs is más, esetleg aki bétázik/ha le nem zárták/
  • Hay #184
    És Nektek is ez a 7 napos próbaverziótok van?
  • Tibbor
    A Tutorial-t végigcsináltad?Tudtommal az Industry hoz pénzt, vagyis gyárakat telepíts kicsit messzebb a lakóházaktól.
    A trade-ben még nekem sincs tapasztalatom, én is csak tegnap kezdtem.
  • Murder3
    Én azt nem tudom megoldani h h lehet az embereknek elegendő munkát nyomni.
    Mert officokat rakok meg shopokat is de egy idő után azok is mínuszt termelnek.

A városomba pedig 1200+-at termel.

a tradet h kell használni?
  • Hunor1
    Azt hiszem van egy ikon/szemeteskuka/amikor kilépsz a bolygó nézetre.
    Tegnap éjjel kezdtem, van valami 2600 lakosság.
    Ti hogy álltok? Kereskedik valaki?Milyen eredménnyel?
    Infókat pls!
  • Tibbor
    Sikerült becsődölnöm...Le lehet törölni a várost és újraépíteni?
  • Hay #179
    Ya, előbb egy Városházát... pedig a tutorialban írta...
  • Hay #178
    Na, írtam, hogy bennt vok, de csak utat tudok lerakni, épületeket nem... vajon miért? Vagy először több utat rakjak le? Tutorialban engedi...
  • Hunor1
    ok, thx, már megoldódott.
    A silót valakinek sikerült megépíteni?
    Nálam fölösleg keletkezett a nehéziparban.Azt tanácsolja a progi hogy exportáljak..persze de ki az a hülye aki venne , amikor mindenkinek van?
    Ahogy látom mindenki el akar adni..Nem tudom hogy fog ez működni..?
  • Mayan
    Nálam Connected to demo van, a verzió ugyanaz.
  • Hunor1
    Help!
    A login képernyő jobb alsó sarkában még ez van nekem:

Connected to beta
    Version: 1.0(Build 294)

Ez van nektek is?? Mi az hogy béta? Talán demo nem?.Esetleg én valami bétás cuccot szedtem le..??
  • Murder3
    Hát elég gyenge játék.
    a kamerakezelése pocsék az építkezés szint úgy:S

na de szóval elkezdtem és azt nem értem h h lehet munkásokat rakni a városba?
    mert csináltam farmot mert kellet a kaja de az meg nem jelzett poztiv dolgot mert azt írta h nincs unqualified munkásom vagy mi.

vki tudna nekem segíteni?
    miket építsek rögtön a lakónegyedet low destinitit, aztán kell farm és indstrial zóna is?
    meg üzleti központok azok nem kellenek az elején?
    mert nálam azok is csődbe vannak:D

...kórház meg ilyeneket még nem enged mert nincs annyi populációm.
  • Hunor1
    kösz.A login name-val sem enged.Tűzfalam ki volt(van)kapcsolva.
    Ti is letöltöttétek a frissítést?
  • Mayan
    De, az a login name. Nekem simán ment. Tűzfal átengedi?
  • Hunor1
    Hmm, furcsa ez a progi..:-(
    Megcsináltam a registert, kaptam 2 mailt.Az oldalon működik a login stb.Erre indítom a gammát, ok feldobja a tegnapi registeres kezdést.Beírom a logint, passot > continue server.ELfogadja hurrá! Azt írja jelent meg frissebb verzió install.( nem is volt másik opció) Ok install.Majd megnéztem a játék könyvtárát és van egy másik indító exe > ok click, INDUL A DEMO !
    De aztán amikor a belépéshez kéri megint az username( ez ugye a nick name, nem a login name??? ) + passwordot akkor azt írja hogy invalid az user vagy a pass?????????!!!
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHH ! megőrjít ez a Monte Cristó!
    Nektek simán elfogadta?
  • Hay #170
    Na, közben "csináltam" egy olyant, hogy másik névvel kitöltöttem ezt:
    http://www.citiesxl.com/signup
    Majd ezután ezzel a második névvel mégegszer kitöltöttem (tehát 2x ugyanazokkal az adatokkal, és erre ezt írja:
    "Specified user already waiting from validation. Please retry later or specify other information."
  • Hay #169
    https://buy.metaboli.com/vnt/choixpaiement.html?partenaire=233&id_titre=1481&langue_page=en&affilie=&mode_achat=acheter
    itt véletlenszerűen bejelöltem a paypalt, a következő oldalt kitöltöttem, a többit már nem. Szoftverbázisból letöltöttem a demot, telepítettem, ott játékindulásnál beírtam a fenti oldalon megadott nevet-jelszót, és most 7 napig nyomhatom.
    Lehet, a regisztrálás "normál módban" nem így van, mert ugyan azóta kaptam levelet, de ott ez van:

"Cities XL Demo Activation

Congratulations! You can now try the Cities XL Demo for the next 7 days.
    The Cities XL Demo gives you an early but limited access to the game with which you can:

Start building 1 city in one of the numerous planets
    Create your avatar and use it to visit Capital City: an example of what you will be able to do with the full Cities XL game.
    Chat with other players and share your tips to be successful as a Mayor
    Trade with other players for the resources, goods and services your citizens and businesses may need

With this account, you will be able to enjoy Cities XL for the next 7 days with cities limited to 22000 inhabitants.

Have fun!

Reminder:

Preorder Cities XL now and get Cities XL Limited Edition for the price of the Standard version now!
    The Limited Edition box will include the following additional content:

5 additional maps for solo mode
    5 exclusive landmark buildings
    1 exclusive city hall: Los Angeles’ City Hall
    2 permanent blueprints : the Mayan pyramid of Chichen Itza and London’s Big Ben. These blueprints will be available from the start and can be built as many times as you wish
    A bonus tee-shirt to make your avatar even more unique
    An honorific medal to display proudly on your personal profile page on CitiesXL.com
    3 postcards
    A 41x34cm poster

Preorder Now!
    The Cities XL team

http://www.citiesxl.com"
  • Since
    Érdekes...Vipmailem van arra nem jött aktivációs link azonban csináltam egy freemailes email címet azzal meg működik...
  • Since
    Hogy regisztráltál? Nekem nem jött vissza semmilyen aktivációs link...
  • Hay #166
    Na, bennt vok, megy az online.
    Csak épp nem tudom, hogy válasszak ki egy várost... Van sok available, nyomom a jobbra nyilat, nem történik semmi. HOgy tudok "várost telepíteni"?
  • Hmuda
    A multit is lehet szólóként játszani, max nem foglalkozol a többi játékos városával. A sajátod még ugyanúgy működik, csak kereskedelem híján ne számíts túl könnyű játékra.
  • bruna #164
    De akkor itt a demóban csak múlti van nem ,solo nincsen ?? :(
  • Hay #163
    O.K.
    E-mailt továbbra sem kaptam.
    My profile-t látom, nyilván üres, most jön le a demo :-)
    Szóval a demo-t telepítve, és aztán elindítva lesz majd várhatóan egy regisztrálási lehetőség...
    Na, majd írok, ha odáig eljutottam, addig is kösz skacok.
  • Since
    Nemfogsz tudni játszani, mivel meg kell erősíteni az email címedet. Ha rátudsz kattintani a "Click here" feliratra akkor okés a dolog, ha nem, akkor szerintem nem fog menni. Én is ezt az emailt kaptam azonban nemkaptam linket hozzá, és a "click here" link meg nem működik, vagyis nincsen rajta hivatkozás. Így nemtudom megerősíteni a regisztrációmat.
  • Mayan
    Érthetően írsz, csak nem tudom a választ. :) Én egyszer regisztráltam, de akkor a játék hozta be az oldalt az első indításnál. Lehet, hogy ilyenkor másképp regisztrálsz, mint simán a honlapon. Látsz jobb felül "My profile" linket? Ott lehet megnézni a játékban eddig elért eredményeket is (nálam eddig minden 0).
  • Hay #160
    Úgy látom, nem kérdezek érthetően.
    Azzal, hogy van loginolt neven már, de még nem kaptam semmilyen e-mailt, beregisztrált vagyok, tehát telepítenem kell a demo-t, és tudok játszani? Vagy az, hogy van login nevem, a honlapon be is loginoltam, még nem jelenti azt, hogy beregisztráltam, tehát még be kell regisztrálnom???????????????????????????
  • Mayan
    Én ezt a mailt kaptam reg után. A kattintás után egyből be tudtam lépni a honlapra és a játékba is.

You are receiving this email because you are in the process of creating an account to play the Cities XL Demo. If you didn’t created such account, please do not pay attention.
    You are 1 click away from activating your Cities XL account!

In order to verify your email address, please click on the link below or copy and paste it in your favorite web browser address bar. Remark: this link is valid for the next hour after reception. If you try to click it after this period, you will have to start the registration process here (http://www.citiesxl.com/signup)

Click here
  • Hay #158
  • Hay #157
    Itt már ogged vagyok, de ez még nem a regisztrálás, nem?!
  • Mayan
    http://www.citiesxl.com/signup

Nekem automatikusan feldobta az első indításnál. Most meg minden kilépésnél megkérdezi, hogy megrendelem vagy felmegyek a honlapra. Sima kilépés nincs. :)
  • Hay #155
    Origo szoftverbázisból most töltöm.
    Van már a honlapjukon accountom, de mi ez a "kapoo e-mail alján..." én nem kaptam e-mailt.
    Leírnád GmorpH, hogy mi a pontos menetrend a regisztráláshoz a legelejétől?
  • GmorpH
    A kapott e-mail alján ott van a "Click here" felirat...utána kapsz még egy e-mailt és ennyi.
  • Since
    Én se tudok regisztrálni. Megkapom a visszaigazoló emailt, de nincsben benne semmilyen aktivációs link. Úgyhogy nemtudom mi lesz :-) Ha valakinek van valami ötlete szívesen várom.