Cities XL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azzal, hogy van loginolt neven már, de még nem kaptam semmilyen e-mailt, beregisztrált vagyok, tehát telepítenem kell a demo-t, és tudok játszani? Vagy az, hogy van login nevem, a honlapon be is loginoltam, még nem jelenti azt, hogy beregisztráltam, tehát még be kell regisztrálnom???????????????????????????
You are receiving this email because you are in the process of creating an account to play the Cities XL Demo. If you didnt created such account, please do not pay attention.
You are 1 click away from activating your Cities XL account!
In order to verify your email address, please click on the link below or copy and paste it in your favorite web browser address bar. Remark: this link is valid for the next hour after reception. If you try to click it after this period, you will have to start the registration process here (http://www.citiesxl.com/signup)
Click here
Nekem automatikusan feldobta az elsõ indításnál. Most meg minden kilépésnél megkérdezi, hogy megrendelem vagy felmegyek a honlapra. Sima kilépés nincs. 😊
Van már a honlapjukon accountom, de mi ez a "kapoo e-mail alján..." én nem kaptam e-mailt.
Leírnád GmorpH, hogy mi a pontos menetrend a regisztráláshoz a legelejétõl?
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Vagy itt melyiket kell választani?
Utána regisztráltam az oldalon, tegnap este simán ment. A tutorialokat végig is kattintgattam, este kezdek majd egy várost is. Eddig tetszik, egy felturbózott SC4-nek tûnik.
Még nincs kódom.
Letöltöttem a demót de nem lehet regisztrálni..
Nektek sikerült?
( ha új vagyok akkor miért kér "valid" logint a regisztrációban? )
Na mindegy , azt az üzit kapom amikor kitöltöm a regisztrációt hogy .külömbözö emberek éppen várnak a regisztrációra próbáljam meg újra..
Nektek is többször kellett próbálkozni?
Köszi
amúgy meg sehogy se tudsz szerezni ha nincs mert már szétosztogatták a bétásoknak
Most hallottam e játékról, és végigolvastam ezt a fórumot.
Rámentem a honlapjukra, de nem találom a "kódregisztrálást". Vagy vak vagyok...
Elmondaná valaki, hogy hogyan-honnan kell letölteni a játékot, és hogy hogyan lehet vásárlás nélkül kódot szerezni?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Call of Duty Modern warfare2
Need for Speed Shift
NFS World online
És a Cities XL
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De ezt a legjobban<#nyes>#nyes>
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Magyar?
Mer ez szerintem egy népszerû játék lenne.
Imádom az ilyen játékokat.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Egy hete játszom én is ezzel a remek játékkal. Én a fileplanet letöltésnél kaptam a kódot a játékhoz. Oda ingyenesen regisztráltam.
Egymás mellett ketten is vagyunk Magyarok Galatea
Ma már azzal kínlódom, hogy nem fogadja el a Blueprints a tokeneket sem a játékban, sem a weboldalon.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mellesleg a szomszéd városokkal hogyan mûködik a kereskedelem?
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
eddig csak a nagyobbra kinyitását találtam meg a chat-nek de szeretném ha eltûnne, vagy ilyet nem lehet?